Adaptacije stanovanja Štajerska Gradbeništvo

Adaptacije stanovanja Štajerska

Zaključna gradbena dela, Blaž Ribič s.p., smo podjetje, ki velja za kakovostno, zanesljivo in zaupanja vredno gradbenego podjetje v štajerski regiji. Nudimo vam adaptacije stanovanja, hiše ali poslovnega prostora. Vsak projekt od najmanjšega pa do največjega je za nas unikaten projekt in se mu posvetimo v celoti. Tako smo uspešno izpeljali že ogromno število manjših, večjih in tudi zelo kompleksnih projektov. Delo izvajamo kvalitetno, strokovno in v dogovorjenih rokih. Seveda smo ob vas tudi po primopredaji objekta. Vse morebitne upravičene reklamacije odpravimo in se maksimalno posvetimo vam in vašim željam.

adaptacije stanovanja 100

Vsak objekt ima določeno življenjsko dobo in po tej potrebuje strokovno adaptacijo, preureditev ali prilagoditev objekta sodobnim novim potrebam bivanja. Delujemo na podlagi dolgoletnih delovnih izkušenj. Nenehno vlagamo v znanje, ki ga nato uporabljamo pri samim delom. Naše podjetje je specializirano storitve vseh adaptacijsko – montažnih storitev. Omogočamo adaptacije, torej celotne prenove stanovanj, hiš, tudi nebivalnih in gospodarskih oziroma poslovnih stavb. Pri tem se zavzemamo za najbolj optimalno rešitev.

Adaptacija stanovanja je zagotovo projekt, ki mora biti izveden s strokovno ekipo, da bodo storitve opravljene po vaših željah in visoko kakovostno. Stanovanje je prostor, ki mora biti brezpogojno uporaben vrsto let. Prenovo izvedemo od prvega do zadnjega koraka.

Za konkretno izvedbo prenove stanovanja boste najprej določili posamezne elemente. Na tej podlagi vam bomo izdelali časovnico izvedbe del in natančen predračun. V kolikor ne pride do sprememb vašega naročila ali neodložljivih posegov med izvajanjem del, jamčimo, da je ponudbeno dogovorjena cena tudi končna vrednost celotne storitve prenove stanovanja.

Zagotavljamo vam kvalitetno gradbeno izvedbo v navedenih dogovorjenih časovnih rokih. Ponujamo kvalitetno izvedbo in natančnost pa naj gre za novogradnjo ali pa za obnovo, adaptacijo, katero dosegamo z ustreznim ekipnim delom. S kakovostno adaptacijo lahko v prostore vnesemo novo življenje, večjo kakovost bivanja in energetsko varčnost.

adaptacije stanovanja 101

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

PONUDBA-PODJETJA

Zaključna gradbena dela - 1721624698

Zaključna gradbena dela

Nudimo vam celovito prenovo (adaptacijo) ali popravilo (sanacijo) starejših objektov, posodobitve bivalnih in poslovnih prostorov. Opravljamo zaklučna gradbena in obrtniška ...

Zaključna gradbena dela

Zaključna gradbena dela - 1721624698

Nudimo vam celovito prenovo (adaptacijo) ali popravilo (sanacijo) starejših objektov, posodobitve bivalnih in poslovnih prostorov. Opravljamo zaklučna gradbena in obrtniška dela na stanovanjskih, počitniških hišah, stanovanjih, poslovnih prostorih ali industrijskih objektih

Na željo vam:

  • prenovimo kopalnico,
  • položimo keramiko
  • prepleskamo stanovanje ali poslovni prostor,
  • obnovimo ali izdelamo fasado s toplotno izolacijskimi materiali
  • vgradimo knauf sisteme
  • dodatno izoliramo stanovanje, poslovni prostor, mansardo, podstrho
  • obnovimo ali vgradimo nova okna in vrata
  • izdelamo estrihe (samorazlivne, klasične ali hitrosušeče, suho montažne)
  • položimo ali obnovimo parket (klasičen, lamelni, gotovi parket…)

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

 

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE