Anksioznost, psihoterapija, depresija – Antistres klinika Dr. Koželj Zdravje

Anksioznost, psihoterapija, depresija

Antistres klinika Dr. Koželj

 

 

V Antistres kliniki dr. Koželj na vas gledamo celostno. Hkrati pa vam nudimo podporo na posameznih področjih.

Ker nas to izpolnjuje.

Omogočimo vam strokovno obravnavo v dveh priznanih modalitetah psihoterapije in sicer v okviru Integrativne psihoterapije in Psihoanalize. Prav tako nudimo storitve na področju medicine, kineziologije in psihologije.

Na naši kliniki lahko dobite psihoterapevtsko, psihološko, medicinsko ter kineziološko pomoč.

Izvajamo integrativno psihoterapijo in psihoanalizo. Poleg tega v obstoječe načine dela vključujemo spoznanja sodobnih raziskav na področju kvante fizike, teorije enotnega polja (še posebej vodilnega znanstvenika in praktika s tega področja Nassima Harameina) ter novejša spoznanja s področja raziskav delovanja srca kot psihičnega organa (heartmath institute).

Nudimo klinično psihološko obravnavo in psihološka testiranja.

Sodelujemo z zdravniki družinske medicine, ki delujejo v sodobnem medicinskem centru.

Pomagamo vam z nasveti in programi kineziologa.

Ob tem nudimo Protistresni oddih ASK kot obliko aktivnega umika pred preveč intenzivnimi zahtevami okolja, ter tudi lastnimi pritiski, ki je še posebej priporočen takrat, ko se začnejo kazati prvi znaki izgorelosti.

Kvaliteto življenja obravnavamo resno, zato v posebnem programu Moje življenje v obliki dvo-dnevne delavnice omogočamo vpogled in načine pre-usmeritve na tistih področjih življenja, za katera ocenite, da to potrebujejo.

 

PONUDBA-PODJETJA

Psihoterapija - 1642589649

Psihoterapija

Na Antistres kliniki dr. Koželj vam ponujamo strokovno obravnavo v dveh priznanih modalitetah psihoterapije in sicer v okviru Integrativne psihoterapije ...

Psihoterapija

Psihoterapija - 1642589649

Na Antistres kliniki dr. Koželj vam ponujamo strokovno obravnavo v dveh priznanih modalitetah psihoterapije in sicer v okviru Integrativne psihoterapije in Psihoanalize. V okviru svoje dela uporabljamo tudi metodo EMDR. Vključujemo sodobna spoznanja s področja kvantne fizike, uporabo teorije enotnega polja ter novejša dognanja na področju delovanja srca kot »psihičnega« organa.

Ponujamo vam 

  • Individualna psihoterapija
    • Posameznikom omogočimo, da ponovno najdejo svoje želje, inspiracije, svoj notranji mir. Na ta način boste lahko dosegli svoje cilje ter razvili svoje potenciale.
  • Partnerska psihoterapija
    • Parom s težavami v partnerskemu odnosu pomagamo ponovno odkriti ljubezen do drugega v odnosu ter najti način, da bo komunikacija med vam ponovno takšna, kot je bila na »medenih tednih«. Pomagamo parom, ki so na rabu ločitve, da ohranijo svoj zakon in ponovno odkrijejo strast ter se ponovno zaljubijo.
  • Skupinska psihoterapija
    • Vzpostavljanje pristnih stikov – STIK – namenjena je premagovanju osamljenosti kot epidemije sodobnega časa.

 

PREBERI VEČ

 

 

Psihologija - 1642589649

Psihologija

Kadar potrebujete bolj natančne oz. znanstvene podatke o vašem psihičnem stanju ali psihičnem stanju vašega otroka vam naši klinični psihologi ...

Psihologija

Psihologija - 1642589649

Kadar potrebujete bolj natančne oz. znanstvene podatke o vašem psihičnem stanju ali psihičnem stanju vašega otroka vam naši klinični psihologi lahko pomagajo z:

  • Klinično psihološko in nevropsihološko diagnostiko otrok, mladostnikov, odraslih in ostarelih z razvojnimi, duševnimi in telesnimi težavami, z duševnimi in vedenjskimi motnjami ter z obolenji in poškodbami centralnega živčnega sistema.

Pri tem uporabljamo različne oblike dela in sicer exploracijo, prosto opazovanje, teste, projektivne tehnike in vprašalnike.

Oblikujemo psihološka mnenja za potrebe procesov v zdravstvu, za invalidske komisije, sodišča, centre za socialno delo, šole ali vrtce.

Za potrebe kadrovske selekcije vam lahko najdemo najbolj ustreznega kandidata glede na potrebe vašega podjetja, saj so ustrezne psihološke značilnosti bistven element učinkovitosti pri vaših zaposlenih.

PREBERI VEČ

 

 

Medicina - 1642589649

Medicina

Razširjena zdravstvenopreventivna obravnava je namenjena celoviti oceni zdravstvenega stanja, ki temelji na oceni tveganja za razvoj kroničnih nenalezljivih bolezni, srčno-žilne ...

Medicina

Medicina - 1642589649

Razširjena zdravstvenopreventivna obravnava je namenjena celoviti oceni zdravstvenega stanja, ki temelji na oceni tveganja za razvoj kroničnih nenalezljivih bolezni, srčno-žilne ogroženosti in telesne zmogljivosti.

V Arcus Medici se zavedamo kompleksnosti življenjskega sloga (telesna zmogljivost, uravnotežena prehrana kontrola stresa), ki pomembno vpliva na posameznikovo zdravstveno stanje. Zato smo oblikovali razširjeno zdravstvenopreventivno obravnavo, s katero objektivno opredelimo dejavnike tveganja za razvoj kroničih nenalezljivih bolezni (arterijska hipertenzija, sladkorna bolezen, metabolni sindrom, debelost …). Na podlagi rezultatov medpoklicni tim pripravi ukrepe za ohranjanje ali izboljšanje zdravja.

Na obravnavo se naročite preko telefona +386 41 879 599, v ambulanti vam bodo izdali tudi napotnico za laboratorijske preiskave, ki morajo biti opravljene pred obiskom (po izbiri v AdriaLab Ljubljana, Holmed Škofja Loka, Zdravstveni dom Škofja Loka, Zdravstveni dom Logatec).

 

PREBERI VEČ

 

 

Kineziologija - 1642589649

Kineziologija

Kineziologija je veda, ki se ukvarja s človeškim gibanjem. Svetovanje s področja kineziologije se osredotoča na razvoj telesnih in gibalnih ...

Kineziologija

Kineziologija - 1642589649

Kineziologija je veda, ki se ukvarja s človeškim gibanjem. Svetovanje s področja kineziologije se osredotoča na razvoj telesnih in gibalnih sposobnosti posameznika, da lahko ta učinkovito izvaja vsakodnevne gibalne naloge, pa tudi prostočasne dejavnosti ali nepričakovane nadpovprečne obremenitve.

Kineziološka obravnava je namenjena vsem, ki želijo narediti še korak dlje pri svoji skrbi za celostno zdravje in dobro počutje. Svetujemo vam lahko tudi pri skrbi za uravnotežen telesni in gibalni razvoj otrok in mladostnikov ali z napredno kineziološko diagnostika nudimo podporo ter skrbimo za zdravje in telesne sposobnosti tako mladih kot tudi odraslih rekreativnih in tekmovalnih športnikom. Končni cilj je s svetovanjem za razvoj ali ohranjanje gibalnih sposobnosti v sklopu medpoklicne obravnave prispevati k posameznikovem zdravju, zadovoljstvu in višji kvaliteti življenja.

Za naročanje nas prosim kontaktirajte preko: e-naslova: samozame@antistresklinika.si, ali na GSM: +386 41 879 599.

PREBERI VEČ

 

 

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE