Arhivske omare – 11st oprema Obrt in Storitve, Spletne Trgovine, Trgovina

Arhivske omare

Arhivske omare so nepogrešljiv element vsakega resnega poslovnega prostora, ki se sooča z izzivom učinkovitega shranjevanja dokumentov. V ponudbi podjetja 11st oprema boste našli različne modele arhivskih omar, ki so prilagojeni zahtevam sodobnega arhiviranja in so oblikovani tako, da se harmonično vključijo v vsako delovno okolje.

Vsaka arhivska omara je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo trdnost in dolgotrajno uporabo. Zavedamo se, da je varnost dokumentov na prvem mestu, zato so naše arhivske omare opremljene z mehanizmi za zaklepanje, ki preprečujejo nepooblaščen dostop. Poleg tega so nekatere arhivske omare oblikovane tako, da omogočajo požarno varnost, kar je še posebej pomembno za shranjevanje dokumentov z dolgoročno vrednostjo.

Raznolikost modelov vam omogoča, da izberete arhivsko omaro, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Ne glede na to, ali potrebujete kompaktno arhivsko omaro za manjše prostore ali večje, modularne sisteme za obsežne arhive, naša ponudba zadovolji različne zahteve in preference. Vsaka arhivska omara je zasnovana z mislijo na maksimalno izrabo prostora, kar omogoča enostavno kategorizacijo in hitro iskanje potrebnih dokumentov.

Izberite arhivsko omaro iz naše ponudbe in zagotovite, da bodo vaši dokumenti varno shranjeni in vedno pri roki, ko jih boste potrebovali. Naš cilj je ponuditi rešitve, ki ne samo da izpolnjujejo vaše zahteve po shranjevanju, ampak tudi estetsko dopolnjujejo vaš delovni prostor. Arhivske omare so tako funkcionalne kot elegantne, kar pomeni, da bodo doprinesle k večji profesionalnosti in organiziranosti vašega podjetja.

ODLIČNA IN PREVERJENA KVALITETA – UGODNA CENA – ZADOVOLJSTVO KUPCA

Podjetje 11ST oprema vam kot zastopnik znanega nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH v svojem asortimanu nudi kvalitetno kovinsko pohištvo s 40 – letno tradicijo. Naše pohištvo je opremilo že mnogo pisarn in garderob v podjetjih, šolah, vrtcih, trgovinah, termalnih centrih, športnih organizacijah… po celotni Evropi.

Nudimo vam individualno svetovanje z dolgoletnimi izkušnjami ter pravočasne in učinkovite rešitve na področju opreme pohištva.

Pri večjih projektih je možno tudi naročilo iz nestandardnega programa.

Ne spreglejte naše ponudbe arhivskih omar!

O 11st OPREMI

Smo zanesljivo in fleksibilno podjetje. Strmimo k 100% zadovoljstvu kupcev, zato se vsaki stranki individualno posvetimo in ji pomagamo rešiti pohištveni problem.

KUPCEM ŽELIMO PONUDITI PRIJAZNO NAKUPOVALNO IZKUŠNJO IN ZADOVOLJSTVO Z NAŠIMI IZDELKI.

Sodelujemo s priznanimi proizvajalci, ki imajo več letno tradicijo, kar nam omogoča, da lahko kupcu ponudimo preverjeno kvaliteto izdelkov, po ugodnih cenah. Sledimo trendom in nenehno širimo naš asortiman.

Smo distributer nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH, katero s svojimi 40-letnimi izkušnjami nudi kvalitetne izdelke, po ugodni ceni.

PONUDBA PODJETJA

Kovinske omare - 1721620045

Kovinske omare

Izbirajte med široko ponudbo kovinskih omar. Na voljo so kovinske omare s krilnimi vrati, omare z drsnimi vrati, kovinske omare ...

Kovinske omare

Kovinske omare - 1721620045

Izbirajte med široko ponudbo kovinskih omar. Na voljo so kovinske omare s krilnimi vrati, omare z drsnimi vrati, kovinske omare z rolo vrati, ognjevarne omare, arhivske omare, kartotečne omare, gasilske omare in pisarniške omare.

Lesene omare - 1721620046

Lesene omare

Nudimo vam lesene omare s krilnimi vrati in lesene omare z drsnimi vrati.

Lesene omare

Lesene omare - 1721620046

Nudimo vam lesene omare s krilnimi vrati in lesene omare z drsnimi vrati.

Kovinske garderobne omare - 1721620046

Kovinske garderobne omare

Izbirajte med vrstnimi garderobnimi omarami, Z-garderobnimi omarami, večnamenskimi omarami, predalnimi stolpi in garderobnimi kockami.

Kovinske garderobne omare

Kovinske garderobne omare - 1721620046

Izbirajte med vrstnimi garderobnimi omarami, Z-garderobnimi omarami, večnamenskimi omarami, predalnimi stolpi in garderobnimi kockami.

pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo

Ustrezno pisarniško pohištvo, prilagojeno posamezniku pripomore k večji motiviranosti in produktivnosti, zato je skrb za pravilen izbor pohištva zelo pomembna.

Pisarniško pohištvo

pisarniško pohištvo

Ustrezno pisarniško pohištvoprilagojeno posamezniku pripomore k večji motiviranosti in produktivnosti, zato je skrb za pravilen izbor pohištva zelo pomembna.

GALERIJA

KONTAKT