Betonarne – ZUPANČIČ & VIB d.o.o. Gradbeništvo, Industrija

Proizvajamo betonarne po naročilu

Pri nas dobite mini betonarne za majhne proizvajalce betona do največjih za zahtevne in velike projekte. Naše betonarne so se z leti izkazale za zelo trpežne, masivno narejene pripravljene za največje izzive. Betonarne so zasnovane modularno in so mobilnega tipa. Ker smo manjša firma se lahko bolje prilagajamo kupcu pri zasnovi proizvodnega obrata.
Betonarna se načeloma sestoji iz posod za pesek, tekočega traku s tehtnico, skipa ( posoda, ki transportira pesek od traku v mešalec), silosov, transportnih polžev za cement, aditivov in komandne sobe.

Pošljite nam vaš tloris, kakšno kapaciteto želite in brezplačno vam pripravimo okvirni projekt.

Naše betonarne so uporabniku zelo prijazne, kar pomeni, da izredno skrb posvečamo zdravemu in prijaznemu delovnemu okolju. Naše izdelke neprestano izboljšujemo in znamo prisluhniti strankam pri njihovih željah. Pri naših betonarnah poskušamo zmanjšati prašenje na minimum z neprepustnimi pokrovi in sistemi za odpraševanje in filtriranje. Pri samem proizvodnem procesu imajo naši izdelki mnogo programskih varoval, ki omogočajo, da ne pride do strojelomov in poškodb zaposlenih.

V sodelovanju z domačimi programerji dosegamo, da smo korak pred konkurenco kar se tiče programske opreme, kapacitete same betonarne in uporabniku prijaznega nadzornega sistema.Vsi naši elementi na betonarnah od najmanjše do največje so težke in profesionalne izvedbe, ki omogočajo uporabnikom, da naše izdelke uporabljajo 24/7 skozi vse leto.Kupci naših izdelkov imajo zelo ažuren in profesionalen servis, ki omogoča našim strankam, da se lahko posvečajo svojim poslom (prodaja betona) in ne skrbijo o brezhibnosti  svoje opreme in s strahom prevzemajo nove in zahtevne projekte.Poleg betonarn vam priskrbimo tudi vso potrebno laboratorijsko opremo, opremimo betonarno za popolno delovanje pri zimskih razmerah.

Optimiziramo recepture betona pri velikih projektih in vam damo know how pri sestavi recepture za določen projekt tako, da dosežete ogromne prihranke.

Prednosti betonarn VIKTOR:

 • Velika kapaciteta
 • Velika zanesljivost
 • Uporabniku prijazne
 • Majhni stroški na kubik proizvedenega betona
 • Izredno napredne tehnološke rešitve
 • Enostavne za vzdrževat

O podjetju Zupančič & Vib

Smo družinsko podjetje, ki se ukvarja s konstruiranjem in tehnološkimi rešitvami od leta 1970. Za naše tehnološke rešitve smo prejeli že mnogo nagrad in vložili več kot 10 patentov. Imamo veliko izkušenj s projektiranjem in izdelavo betonaren,virbostrojevza proizvodnjo tlakovcev, betonskih blokov, robnikov, dimnih tuljav…, mešalcev za beton za prisilnomešanje suhih, zemeljsko vlažnih in mokrih betonov.

Od tega so bili samo na področju strojev za izdelavo betonskih izdelkov in mešalcev izdani patenti na področju bivše Jugoslavije, ZDA, Veliki Britaniji, Avstraliji, Kanadi, Avdstriji in Nemčiji. Dobili smo tudi nagrado Sklada Borisa Kidriča za iznajdbo in izpopolnitve.

Betonarne VIKTOR so se izkazale kot zelo robustno narejene, z najnovejšimi tehnološkimi in programskimi rešitvami, ki omogočajo veliko zanesljivost, produktivnost in majhne stroške na kubik proizvedenega betona. Naše mešalce uporabljajo tako v laboratorijih za razvoj novih dodatkov, kot na najzahtevnejših projektih kot so hidroelektrarne in nebotičniki, kjer se potrebujejo različne vrste betonov.

Trenutno so na naših mešalcih dosegli največjo certificirano trdnost betona v Sloveniji.

Usposobljeni smo tudi za avtomatizacijo raznoraznih proizvodnih procesov, predvsem pri transportu sipkih materialov.

Če imate idejo glede reciklaže odpadnih materialov, pa ne veste, kako bi jo izpeljali – tudi tu predlagamo rešitve in jih pomagamo realizirati.

PONUDBA PODJETJA

Dvižne ploščadi - 1719119418

Dvižne ploščadi

Izdelujemo in prodajamo dvižne ploščadi Dvižne ploščadi izdelamo po naročilu Dvižne ploščadi so narejene zelo masivno Nudimo najsodobnejšo spremljevalno programsko ...

Dvižne ploščadi

Dvižne ploščadi - 1719119418

 • Izdelujemo in prodajamo dvižne ploščadi
 • Dvižne ploščadi izdelamo po naročilu
 • Dvižne ploščadi so narejene zelo masivno
 • Nudimo najsodobnejšo spremljevalno programsko opremo
 • Ploščadi imajo vse varnostne elemente in dvojna varovala
 • Hitrosti dviga in spusta prilagajamo želji stranke
 • Nastavitev hitrost spusta in mehka ustavljanja
 • Dvižne ploščadi so primerne za spust avtomobilov v garaže
 • Dvigovanje in spuščanje tovora in oseb
 • Ažuren servis

 

Mešalci betona - 1719119419

Mešalci betona

Proizvajamo klasične mešalce za betonarne kot tudi mešalce po naročilu za najbolj zahtevne stranke. Proizvajamo mešalce za betonarne za: suho mešanje ...

Mešalci betona

Mešalci betona - 1719119419

Proizvajamo klasične mešalce za betonarne kot tudi mešalce po naročilu za najbolj zahtevne stranke.

Proizvajamo mešalce za betonarne za:

 • suho mešanje betona
 • mokro mešanje betona
 • mešanje ognje odpornih materialov

Vsi naši mešalci so narejeni iz visoko kvalitetnih materialov, ki vzdržijo dolgoletne velike obremenitve. Vsi deli, ki so podvrženi obrabi so enostavno zamenljivi.

Naša proizvodnja obsega proizvodnjo mešalcev od velikosti 100 litrov do velikosti 3000 litrov.

Silosi za cement - 1719119420

Silosi za cement

Proizvajamo 30, 60, 90 in 120 tonske silose za cement. Silose opremimo z vsemi pripadajočimi priključki (Merilci nivoja, filtri, varovalnimi ...

Silosi za cement

Silosi za cement - 1719119420

Proizvajamo 30, 60, 90 in 120 tonske silose za cement. Silose opremimo z vsemi pripadajočimi priključki (Merilci nivoja, filtri, varovalnimi ventili in loputami).

Reciklažne naprave za odpadni beton - 1719119420

Reciklažne naprave za odpadni beton

Polž za reciklažo odpadnega betona, zaščiten proti obrabi z mehkim zagonom, ki preprečuje lomljenje materiala v primeru, da se polž ...

Reciklažne naprave za odpadni beton

Reciklažne naprave za odpadni beton - 1719119420

Polž za reciklažo odpadnega betona, zaščiten proti obrabi z mehkim zagonom, ki preprečuje lomljenje materiala v primeru, da se polž zabije ali zabetonira. Moč motorja je 5,5 kw. Pnevmatski ventili za avtomatsko spiranje. Mešalo reciklažne vode, opremljeno z mehkim zaganjanjem in ustavljanjem. Vmesno ležajenje osovine, ki preprečuje, da bi se velike sile prenašale direktno na reduktor. Varovanje pogona z vmesno sklopko.

GALERIJA

KONTAKT