Bioresonanca Celje, Velenje, Štajerska, ročna limfna drenaža, odstranjevanje maščobnih oblog celje, velenje, štajerska Osebna Nega, Zdravje

Bioresonanca Celje, Velenje, Štajerska, ročna limfna drenaža, odstranjevanje maščobnih oblog Celje, Velenje, Štajerska

Beladona smo lepotni salon, ki vam nudi vrhunske storitve na področju sprostitve in zdravega načina življenja. Smo ekipa zaposlenih v kozmetični dejavnosti, ki nenehno odkrivamo in raziskujemo kaj je prava lepota in zadovoljstvo vsakega posameznika.

V centru BELADONNA nudimo storitve kot so:

 • Bioresonanca,
 • ročna limfna drenaža,
 • odstranjevanje maščob,
 • številne druge kozmetične storitve.

Ideja za ustanovitev centra bioresonance in salona masaže je vzrok močne želje po širitvi zdravja ljudem.

Že od nekdaj smo strmeli k drugačnim metodam zdravljenja in naša volja do dela ter neopisljiv odziv zadovoljnih strank nas je vodila h kreacijam sanj. Pri tem se poslužujemo znanj s področja KLINIČNE DIETETIKE, in ALTERNATIVNE MEDICINE. Dejavnost izvajamo v PE Celje in PE Velenje.

Lahko se zanesete na nas, saj svoje delo opravljamo s srcem, predanostjo in strokovnim znanjem. V veselje nam bo Vam pomagati in svetovati pri vaših željah in težavah.

Bioresonanca Celje, Velenje, Štajerska, ročna limfna drenaža, odstranjevanje maščobnih oblog celje, velenje, štajerska 100

Naš kader se nenehno izpopolnjuje na področju kozmetike in seveda za vas tudi sledimo vsem modnim trendom; tako boste pri nas dobili najnovejše tretmane z najnovejšimi aparaturami za dostopno ceno. Ker za naše stranke želimo le najboljše vam ponujamo nenehne AKCIJE ter mnogo majhnih in dobrih nasvetov kako si pri težavah lahko pomagate tudi sami kar doma.

Živimo v času, ko se mnogi med nami sprašujemo, kam nas bo odpeljal tempo življenja. Ključ je v regeneraciji naše notranjosti, ki nam bo odprla vrata do naše zunanje, fizične lepote.

Če bi razumeli, da velike spremembe nastanejo iz mnogo majhnih dejanj, ki lahko zgledajo sprva nepomembna, nebi nikoli oklevali pri odločitvah.

Sodoben kozmetični salon vam ponuja široko paleto storitev. Ker prisegamo na kakovost, smo za vas izbrali najbolj priznane ter prestižne blagovne znamke za nego vašega telesa. Za nas sta kakovost ter varnost na prvem mestu. Z vodilnimi znamkami in usposobljenim osebjem nudimo kakovostno storitev.

Bioresonanca Celje, Velenje, Štajerska, ročna limfna drenaža, odstranjevanje maščobnih oblog celje, velenje, štajerska 101

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

PONUDBA-PODJETJA

Bioresonanca - 1701740671

Bioresonanca

Sensitiv Imago 530 je najbolj napredna naprava na trgu, tako tehnično kot tehnološko.  Najnovejši dosežki ruskih in tujih inženirjev ter ...

Bioresonanca

Bioresonanca - 1701740671

Sensitiv Imago 530 je najbolj napredna naprava na trgu, tako tehnično kot tehnološko.  Najnovejši dosežki ruskih in tujih inženirjev ter znanstvenikov so bili uporabljeni pri oblikovanju te naprave.

OPREMA
Diagnostična naprava Sensitiv Imago 530 je opremljena s perifernimi napravami nove generacije, ki omogočajo, da dobijo najbolj natančne in podrobne informacije o zdravstvenem stanju človeka. Frekvence bere v zelo visokofrekvenčnem obsegu. Glede na preiskovani organ lahko brez težav spremeni frekvenco. Določa stabilen biološki odziv. Ta model je opremljen s senzorno bipolarno elektrodo in slušalkami z več kot 500 elektromagnetnimi senzorji in optičnim regulatorjem. Naprava je opremljena s sistemom zunanjih senzorjev nove generacije.

Lifestream programska oprema in podatkovna baza programov omogoča, da hitro diagnosticira možna obolenja in ugotavlja vzročno-posledične povezave v bolezenskih procesih.

 • napove možen razvoj bolezni za 1-5 in od 5-10 let,
 • določi mikrobne aktivnosti (bakterije, virusi, glive, parazite) in njihovo lokalizacijo v vseh tkivih in organih,
 • odkrije alergene in strupe v telesu,
 • določi biokemijsko homeostazo (ugotavljanje vnetnih procesov v telesu in stanje celice v 5 razvojnih fazah),
 • določi seznam prehrane katera koristi telesu
 • določi seznam prehrane katera škoduje telesu
 • določi dejansko stanje, primanjkljaja, viška, in pravilnih vrednosti mineralov v telesu,
 • določi stanje parametrov krvi ( sladkor, sečna kislina..)

 

KAJ JE NAPRAVA SENSITIV IMAGO?

 • HITRA, UČINKOVITA
 • 96% NATANČNA
 • MEDICINSKA NAPRAVA
 • NEŠKODLJIVA in NEBOLEČA

Je računalniško podprta medicinska diagnostika, ki temelji na teoriji bio-resonance – biološke povratne informacije.
Vsak mikroorganizem ima svojo individualno frekvenco ali resonančni spekter. Vsaka celica katera obstaja v organu ima določeno frekvenčno območje.

Vitalni procesi so prikazani na slikah – ki prikazujejo celično homeostazo – delovanje (slika spodaj).
Spremembe celic je mogoče določiti in dešifrirati samo z najnovejšo diagnostično metodo, katero program vsebuje Sensitiv Imago. Je ena od najnovejših medicinskih diagnostičnih metod, ki nam omogoča, da določimo in v obliki diagramov pokažemo že najmanjše spremembe v strukturi človeškega organizma.
Sensitiv Imago 530 temelji na raziskavah elektromagnetnih polj vseh živih bitij zato zaznava celoten spekter človeških celic, bakterij, virusov, gliv in parazitov.

Barvni prikaz celičnega delovanja v celem telesu.

 

KAKO POTEKA DIAGNOSTIKA?

Diagnostika ali pregled telesa lahko traja do 2 uri. Metoda je povsem neškodljiva in primerna tudi za otroke od 1 leta dalje.

Postopek je neboleč, nima stranskih učinkov in je brez kakršnegakoli škodljivega sevanja.
Najnovejša diagnostika z napravo SENSITIV IMAGO 530 ima precejšnje prednosti v primerjavi s konvencionalnimi metodami medicinske diagnostike.

Glede na to da je točnost diagnostike 96%, lahko naprava zazna zelo natančno predstopnjo bolezni ter že obstoječa obolenja. Vnetne procese, ciste, tumorje (benigno/maligno) in rakasta stanja v telesu zaznava v zgodnji začetni fazi.

V pravemu času odkritja teh formacij v telesu lahko človek odpravi in uravnovesi celično odstopanje, že s spremembo prehrane, očiščevalnega postopka toksičnih snovi iz telesa in hkratnega izogibanja vnašanja strupov v telo iz okolja, vnosa dovolj velikih protivnetnih snovi v telo s prehrano.

Bioresonančna metoda se uporablja kot osnovna ali dopolnilna metoda pri izboljšanju imunskega sistema, preprečevanju vnetij in odpravlanju slabega počutja. Pri tem ni nobenih škodljivih neželenih učinkov.

Bioresonanca pomeni celično valovanje, saj ima vsaka stvar svojo edinstveno energijo.

Bolezenska nihanja nastanejo bodisi zaradi vpliva iz okolja (elektrosmog, strupene sestavine iz hrane, težke kovine iz okolja) bodisi zaradi bolezenskih stanj v telesu. Bolezen se razvije, ko se poruši ravnovesje v telesu.

Celice komunicirajo med seboj na točno določenih frekvencah (od 10 do 150 Hz); to velja tudi za bakterije, viruse in patogene. Pravzaprav je vsa snov v nenehnem gibanju, in ima svoj frekvenčni vzorec. 

 

Danes je računalniška diagnostika organizma še posebno priljubljena, saj vedno več ljudi želi imeti poglobljeno razumevanje o svojem telesnem stanju.
Bolezen ali bolečina imata svoj namen in je ni dobro prezreti ali zanemariti.

Z BIORESONANČNO DIAGNOSTIKO LAHKO:

a) spoznamo delovanje katerega koli organa ali sistema v telesu
b) opredelimo KAJ JE VZROK obolenja, bolečin, slabega počutja
c) začnemo lajšati obolenja/odstopanja še pravi čas

KAJ ZAJEMA DIAGNOSTIKA?

 • Splošno stanje organizma ( stanje celega organizma, okostje in sklepi, organi prsnega predela, celično tkivo trebušnega in medeničnega predela, organi medenične votline).
 • Živčni sistem (živčevje celega telesa, hrbtenjača, periferno živčevje…)
 • Endokrini sistem (hipofiza, nadledvična žleza, ščitnica in obščitnična žleza, tebušna slinavka, žleza slinavka, jajčniki…)
 • Kosti (lobanja, čeljust, zobje, hrbtenica, rebra, ledveni in maternični del, nadlaket, podlaket)
 • Sklepi telesa (kolena, gležnji, ramena, zapestje, kolki, drobni sklepi na zapestju in stopalu )
 • Ušesa (zunanje in notranje uho)
 • Dihala (nosna votlina, grlo, sapnik, bronhiji,sinusi, bezgavke…)
 • Prsne organe (pljuča, pljučno tkivo, timus,..)
 • Srce in ožilje (stene in prerezi srca, aorta, arterije, vranica, krvne celice, kromosome, povezovalne celice,…)
 • Želodec in črevesje (požiralnik, želodec, dvanajsternik, tanko in debelo črevo, jetra, žolčnik,…)
 • Urogenitalni trakt (ledvici, sečevod, mehur, sečnica…)
 • Ženski organi (mlečne žleze, limfa, prsi, maternica, jajčniki, jajcevodi,…)
 • Moški organi (prostata, testisi,…)
 • Koža (bakterijske okužbe, herpes zoster, alergije..)
 • Presežki bakterij (Candida, Helicobacter pylory, E. Coli, Salmonella…)
 • Prisotnost škodljivih virusov, bakterij, parazitov, alergenov (točna določitev določenega patogena z možnostjo vsakokratnega ponovnega pregleda in določanje stanje kritičnosti v telesu)
 • Pomanjkanje ali višek določenih mineralov
 • Stanje kislosti in bazičnosti telesa
 • Alergije in intolerance (hrana, kemikalije, čistila…)
 • Psihosomatska stanja katera so povzročitelji določenih obolenj

Če je potrebno napotimo osebo na pregled k določenemu zdravniku specialistu.
Bioresonančna diagnostika ne more nadomestiti ultrazvoka, CT organov, magnetne resonance in ostalih specialističnih pregledov in seveda zdravniške pomoči v kolikor je motnja telesa prevelika ali je bolezensko stanje napredovalo do te stopnje da je potrebna bolnišnična oskrba.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

Ročna limfna drenaža - 1701740671

Ročna limfna drenaža

Breussova masaža hrbtenice Je masaža hrbtenice, ki je dobila ime po dr.Breussu.  Pri nežnemu raztegovanju hrbtenice in neinvazivnih tehnikah masažnih ...

Ročna limfna drenaža

Ročna limfna drenaža - 1701740671

Breussova masaža hrbtenice

Je masaža hrbtenice, ki je dobila ime po dr.Breussu.  Pri nežnemu raztegovanju hrbtenice in neinvazivnih tehnikah masažnih gibov se sproščajo živčni kanali, stisnjeni živci in mišične zategnitve vzdolž hrbtenice. V kombinaciji naštetega se namreč ustvarjajo napetosti in bolečine v hrbtu in predstavljajo vzrok za neravnovesje, zamik vretenc in ukrivljanje hrbtenice.

 

Dr. Breussova teorija je, da se medvretenčne ploščice z leti izsušijo in hrbtenica zaradi tega ni več prožna ter elastična v svojemu gibanju. Tehnika se izvaja s šentjanževim oljem, katero s svojimi učinkovinami deluje na medvretenčne ploščice in vretenca hrbtenice. Zaradi prisotnosti olja, masaže in bioenergije se medvretenčne ploščice ponovno povečajo na svojo prvotno velikost. Tako se vzpostavi ravnovesje in se odpravijo motnje za nemoten prehod energije.


Masaža globokih tkiv

 

Masaža globokih tkiv je masaža, katera obnavlja globlje plasti mišičnega tkiva. Masaža vpliva na izločanje odpadnih produktov presnove, vpliva na boljše počutje in preprečuje vnetne procese nastale zaradi mišične napetosti katerih vzrok so vsakdanji ponavljajoči gibi ali prisiljena drža telesa.

Pri globinski masaži je osredotočenost na kostno-mišičnemu sistemu telesa. Uporablja se za zmanjšanje kronične napetosti v mišicah, deluje protivnetno, pri strukturnih problemih, vpliva na večjo gibljivost telesa in sklepov.


Naravnavanje hrbtenice z bioenergijo

Ena izmed možnosti uporabe bioenergije je naravnavanje hrbtenice, medenice in mišic. Skozi leta se okostni sistem  neuravnovesi  zaradi različnih vzrokov in posledično zamakne medenico. Zamaknjena medenica z vsakodnevno hojo in športno aktivnostjo pritiska na križna vretenca in poškoduje živčne končiče in predčasno ustvarja bolečine ter obrabe vretenc. Zamik medenice se odraža v drži telesa tako, da se telo nezavedno ali zavedno nagiba na določeno stran. Lahko imamo občutek krajše noge.

Nastaja neprimerna ukrivljenost hrbtenice ali celo bolezenska stanja in posledično preobremenjene določene skupine mišic. Bioenergetsko naravnavanje hrbtenice je izjemno nežna a neverjetno uspešna metoda za vzpostavitev prvotne naravnanosti hrbtenice in mišic. Tehnika uravnava vretenca v vsej dolžini. Razultati so pogosto vidni očem še posebno v primerih ko je ukrivljenost vidno opazna.


Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

Nekirurško odstranjevanje maščobnih celic - 1701740672

Nekirurško odstranjevanje maščobnih celic

Poletje bo kmalu tukaj, kar pomeni, da smo sedaj več pred ogledalom in na tehtnici, kot kadar koli prej v ...

Nekirurško odstranjevanje maščobnih celic

Nekirurško odstranjevanje maščobnih celic - 1701740672

Poletje bo kmalu tukaj, kar pomeni, da smo sedaj več pred ogledalom in na tehtnici, kot kadar koli prej v letu. Za vitko telo in kurjenje kalorij je potrebna motivacija, doslednost in pa tudi nekaj znanja. Naj vam te 3 glavne lastnosti pomagajo do vitke linije in jo nato tudi obdržati.

1. ZELENJAVA + ZAČIMBE

(Zelenjava je ključna za vaše dobre počutje, kurjenje kalorij in občutek lahkotnosti, naj bo do 3x na dan. Dodajajte začimbe: majaron, kurkuma, čili, poper, rožmarin, bazilika, peteršilj,.. naj bo vsaj 5 različnih začimb v vsaki jedi (v solatah, na mesu, prilogah…) Te bodo uničile vse negativne bakterije ki vam preprečujejo hujšanje, poleg tega dajajo občutek sitosti in pospešijo prebavo.

(Za brezplačne ideje jedilnikov mi pišite na beladonna.bioresonanca@gmail.)

2. KOLO za AVTO, STOPNICE za DVIGALO

(Gibajte se vsakodnevno, izkoristite tople dneve in pojdite po opravkih, v službo, šolo, s kolesom, rolarji, rolko, peš,…) Doma naredite vsak dan nekaj vaj za raztezanje ali za moč, trebušnjaki, počepi,.. Vpišite se na pilates, fitnes, vodene vadbe, skupinske igre itd.. Tako bo telo vedno imelo prilonost kuriti dodatne kalorije.

3. BREZ STRESA!

Vsekakor je potrebno kaj narediti tudi za dušo, se večkrat sprostiti, še posebno, če ste človek, ki je konstantno pod stresom. Naredite nekaj zase, pa je to lahko 2x na teden ali 1x na mesec, odvisno od vas in tehnike, ki vas bo razbremenila. Z 10 min stresom porabimo 300mg vitamina C! Saj ni čudno, da skurimo vso obrambo telesa, porušimo imunski sistem in potem smo utrujeni, razdražljivi, vedno lačni, nejevoljni… Stres je tihi ubijalec in potrebno ga je prijeti za rep in imeti pod kontrolo! Pomagala bo joga, meditacija, sprehodi v naravi, plavanje – šport, razne tehnike osebne rasti, masaže, lepotni tretmani kot je ročna limfna drenaža ali kriolipoliza – zamrzovanje maščob (več v opisu spodaj). To je pomembno za vas, tudi če drugi tega ne vidijo. Ugotovite kaj vam razbremeni stres, saj STRES kopiči MAŠČEVJE, ravno okoli trebuha, zadržuje vodo in povzroča celulit! In če smo pod stresom, bomo težko shujšali ali izoblikovali telo.

Le pomislite, zakaj med poletnimi meseci tako z lahkoto uravnavamo težo? Veliko sonca, aktivnosti, lahke prehrane in dopustniški dnevi brez stresa – POMAGAJO!

Avtorica: diplomirana prehranska svetovalka, Ana Dobnik


Najnovejša, neinvazivna metoda, za učinkovito odstranjevanje maščobnih celic!

V AKCIJI!! DO 1.6.17 –> 60€ na en tretma! (Strokovnjaki priporočajo vsaj 2 ponovitvi na enem mestu). 

Rezerviraj na: 070/428-000

Pri enemu tretmanu se odstrani od 20% do 25% maščobnih celic določenega predela.


 

KRIO – led

LIPOLIZA – kemični razpad maščobnih celic

Namen:

Doživljenjsko odstrani maščobne celice tam, kjer jih je najtežje odpraviti (pas, boki, stegna, trebuh, roke…).

Kriolipoliza 

Kriolipoliza je inovativen ne invaziven postopek. Je ne kirurška odstranitev lokaliziranih maščobnih oblog na problematičnih predelih telesa.
Temelji na procesu intenzivnega hlajenje maščobnega tkiva, imenovanega Kriolipoliza (Cryolipolysis).Ta napredna tehnologija omogoča ciljno hlajenje maščobnih celic brez vpliva na kožo ali drugo bližnje tkivo. V celici se z zamrzovanjem tkiva zamrznejo trigliceridi. Zaradi tega se maščobna celica začne razkrajati, nato pa jih telo po naravnih presnovnih procesih izloči iz telesa. To vodi k učinkovitemu zmanjšanju maščobe na območju tretiranega predela. Postopek je neboleč in popolnoma varen. Učinkovitost postopka je klinično dokazana v Združenih državah Amerike, kateri postopek je bil odobren s strani komisije za prehrano in zdravila (FDA – Food and Drug Administration). Velja za eno od najuspešnejših metodo za odpravo maščobe. Metoda je odobrena tudi v državah Evropske unije kot estetski tretma za zmanjšanje maščobnega tkiva. Zelo uspešno se uporablja že več let.

Je najnovejši postopek na svetu, s katerim dokazano učinkovito (brez invazivnega noža ali laserja) odstranimo maščobo na mestih kjer je to najtežje.

Kako deluje kriolipoliza?

 

Postopek:

VAKUMOM ustvarimo kožno gubo s katero dosežemo večjo površino tretiranega predela..

ELEKTROFOREZA je postopek, s katerim ločimo komponente določenih zmesi. Neke vrste električni tok, ki loči različno nabite molekule v električnem polju.

Istočasno izvajamo hitrost obnavljanja celic, hitrost pretoka tekočin v telesu, intenzivno stimulira mišičje, izboljša volumen krvnega obtoka, odvaja notranje odpadne snovi iz telesa, sprošča izčrpane mišice, s čimer negujemo limfni sistem.

LIPO LASER – žarki na točno določeni frekvenci 650 nm pomagajo pri razgradnji maščobnih celic.

BIO VIBRA – pripomore k boljši prekrvavitvi in lažjemu izločanju mašobnih celic.

 

Kako poteka tretma?

Stranka se odloči za tretirani predel. Koža tretiranega predela se zaščiti in nanjo položimo aplikator z vakumom. Vakum ustvari kožno gubo, v kateri se del kože ohlaja 45 min. od -5 do -9 °C, Nato se postopek ponovi na drugem maščobnemu predelu. Terapijo na istem predelu lahko izvedemo po mesecu in pol, saj prej nebi bila efektivna. Mašč. celice se morajo preko limfe izločiti iz telesa. Rezultati so vidni v 3. do 4. tednih, lahko še prej, v kolikor vključimo zdravo prehranjevanje, limfne drenaže in rekreacijo. Dokončno oblikovanje tretiranih predelov je od 4 do 6 mesecev od zadnje terapije.

S postopkom kriolipolize odstranimo od 20% – 25% obstoječih maščobnih celic, saj istočasno izvajamo kavitacijo, vakum, elektroforezo, bio vibro in lipo laser.

REZULTATI

Po približno 3 do 4 tednih se opazi razlika v liniji telesa. Koža postane bolj čvrsta, napeta, cirkulacija krvi se izboljša, tudi celulit se bistveno zmanjša in izginja.

 

Ali je postopek boleč?

Postopek zamrzovanja maščobe ni boleč. Stranke lahko občasno moti vakum, še posebno na mestih kateri niso zelo maščobni. Kot naprimer celulit. A v primeru nelagodja ga lahko stranka sama s posebnim gumbkom kadar koli izklopi.

Ali je potrebna po posegu posebna nega ali počitek?

Ne, kar je zelo velika prednost, saj se lahko vrnete k običajnimi opravili. Lahko se sončite, se gibate itd,..

Na koži se lahko pozna še nekaj ur delna oteklina, ki je posledica vakuma, vendar kmalu izgine. Lahko je tudi rahla rdečica. Na predelih kjer ni veliko maščobe kot celulit naprimer, lahko pride zaradi  vakuma tudi do malenkostne podpludbe, odvisno kje je celulit in kakšno je stanje prekrvavitve tretiranega predela. Podpludba najkasneje v treh dneh izgine.

Za katere predele je tretma najprimernejši?

Izkazalo se je, da je ta postopek še posebej dober za zdravljenje lokalizirane maščobe na trebuhu, bokih, notranjega dela stegna, nadlahti, hrbtu in prsih pri moških.To omogoča, da postopoma, nežno in učinkovito zmanjšajo lokalizirane telesne maščobne obloge na ciljnih regijah telesa.Rezultat je očitno vidno zmanjšanje maščobe iz obravnavanega področja po parih tretmanih.

Se lahko odstrani tudi celulit?

Da. Celulit sestavljajo toksini in maščobe. Toksini in maščobe se združijo in naselijo področja na koži. Sloj celulita je tanek tako da je uspeh lahko viden že v 1 tretmanu. Hkrati z izgubo celulita se telo iznebi tudi strupov kateri se izločijo skozi kožo, tako kot umrle maščobne celice.

Ali je rezultat kriolipolize trajen?

Da. Celice katere se odstranijo iz telesa so odstranjene za vedno.

Ob rojstvu in do 12 leta  pridobivamo tako imenovane sive maščobne celice. Te celice imajo možnost deljenja. Ko je celica napolnjena se deli v dve novi celici… Do 12 leta si pridobimo maščobni film v telesu. Po dvanajstemu letu se maščobne celice ne delijo več in celice pridobivajo na volumnu. Ko smo prekomerno napolnjeni se volumensko povečajo maščobne celice in obratno, ko hujšamo se maščobne celice volumensko zmanjšajo.

Kriolipoliza trajno odstrani določen procent sivih maščobnih celic pri vsakemu tretmanu. Te celice so za vedno odstranjene iz telesa.

Vsekakor je ta metoda dober, neinvaziven in razmeroma hiter preskok k vašim zastavljenim ciljem.

Komu je namenjena?

Vsem – moškim in ženskam starim od 15 let dalje, ki se želijo na določenih delih telesa znebiti trdovratnih maščobnih blazinic.

 

Kdaj kriolipolize ne izvajamo?

 • Pri nosečnicah
 • Srčnih bolnikih
 • Pacientih z žilnimi boleznimi in srčnimi spodbujevalniki
 • Pacienti s trombozami
 • Pacienti ki se zdravijo z antikoagulanti
 • Pacienti ki so prestali presaditev
 • Pacienti z velikimi kovinskimi protezami
 • Diabetiki
 • Epileptiki

Pri zakupu storitve kriolipolize so všteti napotki prehrane, ter napotki o rekreaciji.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

Kozmetične storitve - 1701740672

Kozmetične storitve

Z novim letom 2017 smo v našo ponudbo dodali nekaj novosti. Poleg drugi storitev pri nas se sedaj lahko tudi olepšate. ...

Kozmetične storitve

Kozmetične storitve - 1701740672

Z novim letom 2017 smo v našo ponudbo dodali nekaj novosti. Poleg drugi storitev pri nas se sedaj lahko tudi olepšate. Za pomemben večer, vsakdanjo urejenost in že samo za občutek lepote vam nudimo profesionalno ličenje ter urejanje nohtov.

Pri urejanju nohtov vam nudimo:

 • Permanentno lakiranje,
 • podaljšanje nohta,
 • korekcija nohta,
 • posebne poslikave.

Pri ličenju nudimo:

 • večerni make-up,
 • poročni make-up,
 • dnevni make-up.

Ob razvajanju pa se sproščate ob nežni glasbi ter prav posebnem ambinetu.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

Prehransko svetovanje - 1701740673

Prehransko svetovanje

Vse kar zaužijemo vpliva na naše ZDRAVJE, VIDEZ, POČUTJE in ODNOS DO ŽIVLJENJA. Z nepravilnimi načini prehranjevanja razvijemo slab odnos ...

Prehransko svetovanje

Prehransko svetovanje - 1701740673

Vse kar zaužijemo vpliva na naše ZDRAVJE, VIDEZ, POČUTJE in ODNOS DO ŽIVLJENJA.

Z nepravilnimi načini prehranjevanja razvijemo slab odnos do hrane, vse to pa vodi naše telo do izčrpanja pomembnih hranilnih snovi, na kar nastopi UTRUJENOST, SLABO POČUTJE in na koncu tudi RAZNE BOLEZNI.

V centru poleg široke izbire storitev nudimo tudi prehransko svetovanje:

 • individualnim osebam, parom, družinam
 • skupinam, starostnikom in mladostnikom,
 • ljudem trpečim za raznimi boleznimi (sladkorna bolezen, celiakija…)
 • svetovanja na domu

Svetovanja so namenjena vsem, ki niso zadovoljni s svojim videzom in zaradi prenatrpanega življenjskega stila ne veste kako uravnoteženo prehrano vključiti v svoj vsakdan. Morda imate premalo energije, prebavne težave in zamegljen spomin. Ali pa vas muči že nastala bolezen, bolečina, alergijsko stanje in ne veste kako se prehransko s tem spoprijeti.

Ker želimo, da se nebi vsako sekundo dneva obremenjevali s tem kaj in koliko pojesti smo sestavili strokovno podkovana svetovanja prehranske obravnave.

Smisel življenja je uživati v celi paleti magičnih trenutkov in vsekakor neprestani stres kaj dati v usta ne spada mednje!

Ko si z našo pomočjo povrnite ZDRAVJE, ENERGIJO, KONCENTRACIJO in OSEBNO ZADOVOLJSTVO je naš cilj dosežen!

Vsekakor pa strmimo k temu, da postane uravnotežena prehrana nekaj vsakdanjega, nenapornega in preprostega in da porabite dragocen čas in misli za ostale slajše stvari za katere morda do zdaj niste imeli časa.

Z majhnimi spremembami lahko ogromno pripomoremo k boljšemu življenju!

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

Bioenergija - 1701740673

Bioenergija

Bioenergija je prenos univerzalne, kozmične, mojstrske ali angelske energije med terapevtom in prejemnikom energije. Vsak bioterapevt se poveže s svojim ...

Bioenergija

Bioenergija - 1701740673

Bioenergija je prenos univerzalne, kozmične, mojstrske ali angelske energije med terapevtom in prejemnikom energije. Vsak bioterapevt se poveže s svojim izvorom energije ali zavestno ali podzavestno.

Pretok je odvisen od odprtosti čaker. Bolj kot so čakre odprte, večji je energetski pretok.
Bioterapevt je zgolj posrednik in ne zdravi, temveč kanalizira energijo in tako krepi bolnikovo energetsko polje. Bioterapevt nima zasluge za ozdravitev človeka, niti za njegovo neozdravitev.

Bolezen ali bolečina ni samo domena fizičnega telesa. Dotika se še astralnega in mentalnega telesa. Telo je namreč sestavljeno iz treh teles. Vsa tri telesa so med seboj povezana z živčevjem. Avra je odsev živčnega sistema astralnega in mentalnega telesa.

Med terapijo sevajo iz terapevtovih rok različne frekvence biovalov v obliki elektromagnetnih frekvenc. Največkrat gre za visokofrekvenčne elektromagnetne valove – infrardeče in ultravijolične žarke, ki pri bolniku sprožijo občutek toplote − in za elektromagnetne valove nizkih frekvenc, ki jih pošiljajo terapevtovi možgani. Infrardeči žarki blagodejno vplivajo na presnovo, širijo krvne kapilare in povečajo izločanje odpadnih snovi. Toplota vpliva na živčne končiče, blaži bolečino in sprošča mišice. Zaradi širjenja kapilar se zniža krvni tlak. Ultravijolični žarki vplivajo protibakterijsko, utrjujejo odpornost zoper vnetja, spodbujajo nastajanje vitamina D in blažijo živčno napetost. Italijani so odkrili še tako imenovane kirofrekvence, sestavljene iz visokih in nizkih frekvenc. Del valov nizkih frekvenc deluje med 40 in 100 Hz in podobno kot biolaser spodbudi žarčenje. Povzročajo lokalno povečanje temperature prstov in dlani.
Vibracije terapevta in bolnika so med terapijo v resonanci. Energija usklajuje bolnikove možganske valove in jih uravnovesi. Posledica tega je spodbujanje številnih središč v možganih, kot so hipotalamus, hipofiza, češerika … Možgani so organ, ki se nemudoma odzove na vsako spremembo in uskladi homeostatično ravnotežje telesa. Možganski valovi theta s frekvenco med 4 in 7 Hz in alfa valovi s frekvenco 8 in 13 Hz potujejo z neizmerljivo hitrostjo, neomejeno daleč v delčku sekunde. Tako hitra kot je misel je hiter prenos misli.

NARAVNAVANJE HRBTENICE

 • imate občutek krajše noge?
 • imate bolečine v hrbtenici kadar dolgo stojite na enemu mestu?
 • trpite za kroničnimi bolečinami v križu ali hrbtenici?
 • imate nemirne noge?
 • imate mravljinčenja ali tope občutke v nogi?
 • imate bolečine v kolkih in križu?

Bioenergija je varna metoda za naravno naravnavanje hrbtenice in medenice ter izboljšanje bolezenskih stanj hrbtenice. Omogoča učinkovito oskrbo hranil medvretenčnih diskov, vretenc in živcev, ter jim pomaga pri vzpostavitvi naravne lege. Zato je izredno koristna tudi pri lajšanju bolečin v hrbtenici.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

 

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE