Bottega Verde SLOVENIJA Osebna Nega

 

Bottega Verde je vrhunska blagovna znamka italijanske kozmetike za aktivne ženske, ki so ljubiteljice narave. Kakovost kozmetičnih izdelkov Bottega Verde je prepričala številne uporabnice, saj izdelke Bottega Verde dnevno uporablja več kot 6 milijonov žensk. S 40-letno tradicijo izdelave kozmetike se Bottega Verde uvršča v sam vrh italijanskih in svetovnih proizvajalcev kozmetike.

Proizvodi Bottega Verde so namenjeni predvsem ženskam, ki rade skrbijo za nego svojega telesa in dajejo poudarek predvsem na kakovost kozmetičnega proizvoda ter na naravne sestavine v izdelkih.

Bottega Verde ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Izbirate lahko med izdelki za telo, obraz, lase, stopala, dišave, make up, izdelki z UV zaščito, za nego otroške kože in seveda tudi moško kolekcijo kozmetičnih prozvodov.

Zakaj preizkusiti oziroma se odločiti za to linijo kozmetike?

 • Narava je na prvem mestu.
 • Ekskluzivni patenti in odkrite inovacije v laboratoriju za raziskave in razvoj Bottega Verde.
 • Uporabljajo najnovejše tehnologije pri proizvodnji.
 • Vsak proces je strogo kontroliran in certificiran s sistemom ISO 9002.
 • Bottega Verde daje velik poudarek na kakovost in zadovoljstvo svojih strank.
 • Vse naravne aktivne sestavine in formule Bottega Verde niso bile nikoli testiranje na živalih.
 • Bottega Verde posluje na okolju prijazen način in spoštuje naravo.

Kozmetiko Bottega Verde najdete na številnih prodajnih mestih po celi Sloveniji. Za ogled klikni tukaj.

Katalog izdelkov Bottega Verde.

PONUDBA IZDELKOV

Izdelki Bottega Verde so namenjeni predvsem ženskam,  ljubiteljicam narave, ki rade skrbijo za nego svojega telesa pri tem je pomembna kakovost izdelkov, ki jih uporabljajo. Bottega Verde ponuja več za manj.

Asortiman izdelkov, ki jih ponuja blagovna znamka Bottega Verde se deli v naslednje skupine:

 • Ličila (30% celotne ponudbe)
 • Izdelki za nego obraza
 • Izdelki za nego telesa in nego stopal
 • Izdelki za nego las
 • Izdelki z UV zaščito
 • Izdelki za moške
 • Izdelki za otroke
 • Izdelki za dom
 • Dišave
Izdelki za nego obraza - 1695875470

Izdelki za nego obraza

Linija izdelkov za obraz Bottega Verde združuje popolen izbor izdelkov za vsako žensko. Naša skrivnost za pomlajen videz obraza so ...

Izdelki za nego obraza

Izdelki za nego obraza - 1695875470

Linija izdelkov za obraz Bottega Verde združuje popolen izbor izdelkov za vsako žensko. Naša skrivnost za pomlajen videz obraza so naravne aktivne sestavine, ki jih uporabljamo v naših proizvodih. V sodelovanju z najpomembnejšimi univerzitetnimi inštituti smo razvili in patentirali unikatne formule.

Izdelki za nego telesa - 1695875471

Izdelki za nego telesa

Izdelki za oblikovanje in nego telesa z dokazano učinkovitostjo z aktivnimi naravnimi sestavinami za razvajanje vaše kože so naša in ...

Izdelki za nego telesa

Izdelki za nego telesa - 1695875471

Izdelki za oblikovanje in nego telesa z dokazano učinkovitostjo z aktivnimi naravnimi sestavinami za razvajanje vaše kože so naša in vaša skrivnost žensk po svetu. Izdelki Bottega Verde so ustvarjeni za zadovoljitev vsake potrebe za ustvarjanje lepote in ugodja.

Naš cilj je, da vam ponudimo bogat asortiman izdelkov in tako ustvarimo širok krog zadovoljnih, samozavestnih in srečnih ljudi.

Izdelki za nego las - 1695875471

Izdelki za nego las

Izdelki za nego las, ki temeljijo na naravnih aktivnih sestavina so prav tako naša posebnost. Prav vsak tip las, dolgi ...

Izdelki za nego las

Izdelki za nego las - 1695875471

Izdelki za nego las, ki temeljijo na naravnih aktivnih sestavina so prav tako naša posebnost. Prav vsak tip las, dolgi ali kratki, močni ali tanki potrebujejo svojevrstno nego, zato vam mi lahko ponudimo izjemne linije izdelkov za vaše potrebe. Izdelki za nego las Bottega Verde so ustvarjeni za lepoto in zdrav videz vaših las.

Izdelki za nego nog - 1695875472

Izdelki za nego nog

Živimo v svetu kjer je gibanje v vseh pomenih besede del našega vsakdana. Bogata ponudba izdelkov Bottega Verde za nego ...

Izdelki za nego nog

Izdelki za nego nog - 1695875472

Živimo v svetu kjer je gibanje v vseh pomenih besede del našega vsakdana. Bogata ponudba izdelkov Bottega Verde za nego nog in stopal vsakemu izmed nas ponuja delček božanske nege, ki vas in vaše noge razveseli že ob prvi uporabi.

Dišave - 1695875472

Dišave

Pestra ponudba dišav Bottega Verde je razvita na osnovi bogatih izkušenj in znanj, ki jih prestolnica mode Milano ponuja širnemu ...

Dišave

Dišave - 1695875472

Pestra ponudba dišav Bottega Verde je razvita na osnovi bogatih izkušenj in znanj, ki jih prestolnica mode Milano ponuja širnemu svetu. Čutni, zapeljivi, sveži,…vonji bodo poskrbeli, da bo vaše razpoloženje vedno na najvišji ravni. Pustite se zapeljati v objemu dišav Bottega Verde!

Dekorativna kozmetika - 1695875473

Dekorativna kozmetika

Iščete dekorativno kozmetiko, ki bo vas in vašo kožo prijetno osvežila in hkrati poskrbela za brezčasno nego vaše kože? Pestra ...

Dekorativna kozmetika

Dekorativna kozmetika - 1695875473

Iščete dekorativno kozmetiko, ki bo vas in vašo kožo prijetno osvežila in hkrati poskrbela za brezčasno nego vaše kože? Pestra ponudba dekorativne kozmetike Bottega Verde zadovolji še tako zahtevne uporabnice in tudi tiste, ki se z izdelki šele spoznavajo. Med dekorativnimi izdelki lahko najdete preko 300 različnimi izdelki, ki so trendy, odlične kakovosti in cenovno ugodni.

Izdelki za sonce - 1695875474

Izdelki za sonce

Ljubitelji sonca, peščenih plaž prostranega morja…v naših trgovinah vam ponujamo pestro izbiro različnih linij sončnih izdelkov. Skrb za lepo in ...

Izdelki za sonce

Izdelki za sonce - 1695875474

Ljubitelji sonca, peščenih plaž prostranega morja…v naših trgovinah vam ponujamo pestro izbiro različnih linij sončnih izdelkov. Skrb za lepo in zdravo polt smo v naših proizvodih dvignili na najvišjo raven, pri čemer nismo pozabili niti na najmlajše člane.

Moška kozmetika - 1695875474

Moška kozmetika

Izhodišče za moško kozmetiko Bottega Verde je postavljeno v prostor v katerem je moški bil vodilo razvoja in inovacij na ...

Moška kozmetika

Moška kozmetika - 1695875474

Izhodišče za moško kozmetiko Bottega Verde je postavljeno v prostor v katerem je moški bil vodilo razvoja in inovacij na področju mode in lepote. Ti strogi kriteriji so izhodišče odličnost izdelkov moške linije. V trgovini Bottega Verde lahko moški poskrbi tko za nego obraza, las, telesa, se odene v drzne in močne dišave in še mnogo več.

Darilni program - 1695875475

Darilni program

Bottega Verde je v Italiji vodilna blagovna znamka v kozmetiki po ponudbi daril, ki nas vsako leto navdušijo v novih ...

Darilni program

Darilni program - 1695875475

Bottega Verde je v Italiji vodilna blagovna znamka v kozmetiki po ponudbi daril, ki nas vsako leto navdušijo v novih in privlačnih darilnih paketih in neverjetno raznoliki ponudbi. Obdarovanje je za nas ena izmed ključnih vrednot, ki se jih držimo tudi pri odnosu do naših strank.

POSTANI PARTNER

 

FRANŠIZA NA KLJUČ:

Minimalno tveganje + Minimalna investicija = Zagotovljen uspeh

SKUPAJ DO VAŠEGA USPEHA

Bottega verde je vodilna blagovna znamka na področju Italije v segmentu kozmetičnih proizvodov. Bogate in dolgoletne izkušnje so »krvna slika« danes te svetovno znane in izjemno uspešne zgodbe iz srca Italije, Toscane. Od VAS pričakujemo zgolj trud, profesionalnost in odločnost. Prav tu se začne vsaka uspešna zgodba in prav VI lahko postanete del le- te! Si zraven?

 

MINIMALNO TVEGANJE, KOT TUDI INVESTICIJA

Zakaj izbrati prav nas, preprosto zato, ker so pogoji, ki vam ji ponujamo resnično izjemni.
Postavitev trgovine, pohištvo, POS oprema in računovodstvo so del ponudbe na ključ, ki vam jo zagotovimo brez izjeme. Zakaj, ker verjamemo, da je vaš vložek časa in energije tisto bogastvo, ki bo prineslo največ uspeha.

ZAGOTAVLJAMO IZOBRAŽEVANJE IN POMOČ

Znanje je ključ za zagotavljanje zadovoljstva strank

Naše bogato znanje, tako s področja prodaje, kot tudi s področja proizvodov vam bo vedno na voljo. Večino znanja se nahaja v našem podjetju, večkrat letno pa obiščemo tudi sedež podjetja v Italiji, kjer skupaj z glavnimi akterji blagovne znamke srkamo bogato znanje. Učenje pa se prične že zelo zgodaj, vaj vam pred samim pričetkom poslovanja predamo ključne informacije, ki zagotavljajo uspešno poslovanje vaše bodoče trgovine Bottega Verde.

 

PRODAJNI PRISTOP, KI ZAGOTAVLJA USPEH IN TAKOJŠEN UČINEK

Naš uspeh temelji na prodajnih tehnikah, ki izvirajo iz samih korenin prodaje. Proaktivna prodaja, usposobljeno prodajno osebje in številna prodajna orodja nam omogočajo, da smo vedno učinkoviti in pripravljeni na akcijo. Posebni dogodki, ki jih prirejamo za naše stranke, kot tudi naključnim mimoidočim, pa vzbujajo veliko zanimanja naklonjenosti.

 

»EVENT MARKETING« KI RESNIČNO ŠTEJE

 • Številno novosti v enem letu (več kot 70)
 • Ponudba ekskluzivnih patentov
 • Proaktivna prodaja
 • Najboljši darilni program
 • Bogati in številčni popusti
 • Pestra in profesionalna izbira Make-up izdelkov
 • Nepremagljiv lojalnostni program
 • Privlačna in dinamična izpostavitev vitrine

TI & BV: ZGODBA O USPEHU

Ki jo lahko pišemo skupaj, od tega trenutka dalje

NAŠE KORENINE SO TESNO POVEZANE Z NARAVO IN Z NARAVO USTVARJAMO ZGODBO O USPEHU

Pred več kot 40. leti se v malem mestecu Pienza prične zgodba narave, ki si želi postati del vaših src in vaše lepote dan za dnem. Verjameš, da lahko v sodelovanju z naravo in s skrbnim ravnanje z njo ustvarimo boljši jutri? Sedaj lahko k temu prispevaš tudi sam.

 

POMEMBNE LETNICE

1972 v malem Toscanskem mestecu Pienza se odpre prva trgovina Bottega Verde, takrat še kot trgovina z zelišči
1992 prvi začetki kataloške prodaje na območju Italije
1996 prva specializirana trgovina z kozmetičnimi izdelki Bottega Verde
2000 pričete spletne prodaje na področju Italije
2010 Bottega Verde postane št. 1 na področju Italije v segmentu kozmetičnih izdelkov na osnovi naravnih aktivnih učinkovin

Želite izvedeti več. Izpolnite kontaktni obrazec in z veseljem vas bomo kontaktirali!

[contact-form-7 id=”154″ title=”Post main contact SL”]

 

POVPRAŠEVANJE

[contact-form-7 id="154" title="Post main contact SL"]

BOTTEGA VERDE

Od leta 1972

Bottega Verde izhaja iz Italije, natančneje iz majhnega Toskanskega mesteca Pienza med Firenzami in Sieno, znano po svojem naravnem bogastvu, umetnosti in kulturi.
Podjetje odpre svoja vrata l. 1972 kot manjša obrt z zelišči, ki kmalu za tem svoje izkušnje in energijo usmeri  v proizvodnjo in prodajo naravne kozmetike.
L.1996 se odpre prva specializirana trgovina Bottega  Verde, ki  šteje danes že več kot 400 trgovin v  Italiji in nekaj več kot 50 širom po svetu.
L. 2000 se prične prodaja izdelkov tudi preko spleta. Danes so vidilni na tem področju, ki se lahko pohvalijo z mnogimi nominacijami in priznanji.
L. 2010 uradno postane št. 1 naravna kozmetika v Italiji.

Bottega Verde danes

Trgovina Bottega Verde

Bogate in dolgoletne izkušne na področju kozmetičnih izdelkov, lastnim znanjem na področju razvoja, managementa in marketinga so blagovno znamko popeljale na tako visok nivo in svetovno prepoznavnost. Danes je št. 1 v Italiji na področju prodaje kozmetike izdelane na bazi naravnih aktivnih sestavin.

Prednosti blagovne znamke Bottega Verde so tradicija, kakovost, številne inovacije in patenti, ki so plod lastnega znanja. Tako se lahko pohvalijo z več kot 800 različnimi izdelki, več kot 300 certificiranimi naravnimi aktivnimi sestavinami in zelo pestro vsakoletno ponudbo originalnih proizvodov  za nego telesa, obraza, las, in ličil, ki ustrezajo potrebam vsake ženske.

 

PRODAJNA MESTA

Prodajna mesta Bottega Verde

 

  • Trgovina Bottega Verde PE BTC City Hala A, Ameriška ulica 13, 1000 Ljubljana
  • DELAVNI ČAS
   PON-SOB 09:00 – 20:00
   GSM +386 40 368 394


  • Trgovina Bottega Verde PE Supernova Rudnik, Jurčkova cesta 223, 1000 Ljubljana
  • DELAVNI ČAS
   PON-PET 09:00 – 21:00
  • SOB 08:00 – 21:00
   NED 09:00 – 15:00
   GSM +386 40 368 391


  • Trgovina Bottega Verde PE Citypark LJUBLJANA, Moskovska ulica 4, 1000 Ljubljana
  • DELAVNI ČAS
   PON-PET 09:00 – 21:00
   SOB 08:00 – 21:00
   NED 09:00 – 15:00
   GSM +386 40 368 387


  • Trgovina Bottega Verde PE Miklošičeva 22, 1000 Ljubljana
  • DELAVNI ČAS
   PON-PET 08:00 – 19:00
   SOB 08:00 – 13:00
   GSM +386 40 368 380


  • Trgovina Bottega Verde PE MC Domžale, Cesta talcev 4, 1230 Domžale
  • DELAVNI ČAS
   PON-SOB 09:00 – 21:00
   GSM +386 40 368 385


  • Trgovina Bottega Verde PE Gosposka ulica 19, 2000 Maribor
  • DELAVNI ČAS
   PON-PET 08:00 – 19:00
   SOB 08:00 – 14:00
   GSM +386 40 368 384


  • Trgovina Bottega Verde PE BTC City Murska Sobota, Nemčavci 1d, 9000 Murska Sobota
  • DELAVNI ČAS
   PON-SOB 08:00 – 20:00
   GSM +386 40 892 241


  • Trgovina ESSENZA Tržnica Koper, Pristaniška ulica 2, 6000 Koper
  • DELAVNI ČAS
   PON-PET 09:00 – 17:00
   SRE 09:00 – 14:00 ter 15:00-19:00
   SOB 08:00 – 13:00
   NED in PRAZNIKI PO DOGOVORU
   GSM +386 70 402 070


NOVICE

Linfa di Vite – NOVOST

Dve leti raziskav so privedle do nastanka naše najmočnejše palete izdelkov proti gubam doslej: Linfa di Vite. Ti visokokakovostni izdelki, hkrati združujejo naravo in inovacije ter so izdelani v lastnem laboratoriju, kjer so podvrženi natančnimi fizikalno-kemijskim in mikrobiološkim testom ter strogim testom učinkovitosti.

Glavne značilnosti linije:
•˝filler effect˝ (učinek polnila) – vidno zmanjša pojav gubic
•izboljša ten kože
•izboljša prožnost in gostoto kože
•Izjemno antioksidativno delovanje – trikratno v primerjavi s tradicionalnim ekstraktom rdečega grozdja
•trajno vlaženje in optimalno hranjenje kože v vseh letnih časih (pozimi zaščiti, poleti uravnoteži in vlaži)
•Obnavlja mladostno čvrstost kože* – kot da bi čas zavrteli nazaj za 5 let

* inštrumentalna ocena in klinična študija na 24 prostovoljkah po šestih tednih uporabe

 


Katalog daril Bottega Verde 2019

Tople MISLI za MRZLE zimske dni. Odkrijte naš ČAROBNI svet DARIL!

 


Lahkih nog naokrog –  BV LINIJA IZDELKOV ZA NEGO STOPAL

Izdelki linije za nego stopal poskrbijo za dobro počutje in čudovit izgled vaših nog čez vse poletje. Povrnite energijo vašim stopalom z našim čistilnim gelom, odstranite odmrlo kožo s pilingom mareličnih pečk in jim podarite  mehkobo s kremo, ki vsebuje negovalno jojobo, sproščujočo sivko ali pa osvežujoč mentol.  Za svež vonj vaših stopal poskrbijo naši deodoranti – tako v spreju kot v obliki kreme, za posebej trdovratno trdo kožo pa na vas čakajo naši S.O.S. izdelki. Lahkih nog, samozavestno, naokrog.


Bottega Verde v BTC CITY, Hala A PRAZNUJE

 

Drage dame! V soboto 18.03.2017 praznujemo že 3. obletnico od otvoritve trgovine Bottega Verde v BTC City, Hala A. V zahvalo za vso podporo, nepozabne trenutke in čudovite zgodbe vas vabimo na našo rojstnodnevno zabavo, kjer smo za vas pripravili ekskluzivne popuste, nagrade, pa tudi kakšen “cukrček” se bo našel! Res, hvala vam iz srca in se vidimo v soboto v BTC CITY, Hala A v trgovini Bottega Verde!


9.Rojstni dan Supernova – Rudnik

 

Ta petek 17.03.2017 se nam pridružite na praznovanju 9. rojstnega dne v Supernova Rudnik. Na ta dan smo za vas pripravili bogate popusta, za najbolj pridne pa tudi lepa darilca!


“Ti in jaz sva eno…za vedno!” – NOVI DIŠAVI BV

 

“Ti in jaz sva eno…za vedno!”…o tem so razmišljali snovalci Bottega Verde, ko so ustvarjali novi dišavi zanjo in zanj. Pustite se zapeljati v objemu novih dišav Bottega Verde!


MAXIMEYES – trepalnice kot v filmu

Prilagodljiva Maskara “3 STEP”: prvi nanos poudari volumen, 2 nanos doda osnovni volumen in podaljša trepalnice, tretji nanos ekstremno poveča volumen vaših trepalnic! Posebna lahka formula, obogatena z arganovim oljem, ovije vaše trepalnice brez grudic in nadležnih madežev. Vaše trepalnice še nikole niso bile tako polne in žive.

KONTAKT

UNIKS, d.o.o.
Ul. Ivana Suliča 10c
5290 Šempeter pri Gorici
T +386 (0)4 531 52 05
M +386 (0)40 133 809
F +386 (0)4 620 03 06
info@uniks.si

 

[contact-form-7 id=”154″ title=”Post main contact SL”]

Izdelki