Cegram d.o.o. Gradbeništvo, Trgovina

Cegram d.o.o.

Cegram d.o.o. smo eno največjih gorenjskih podjetij s cementnimi izdelki in dolgoletno tradicijo. Opremljeni smo z najsodobnejšo tehnologijo – računalniško vodena betonarna, ki zagotavlja enakomerno, vrhunsko kakovost betona, proizvodnja pa poteka na avtomatiziranem stroju. Naša glavna dejavnost je proizvodnja izdelkov za ureditev okolja, ki jih odlikuje trdnost in zmrzlinska odpornost, hkrati pa so tudi okolju prijazni.

Cementarna Cegram izdeluje talne plošče, prane z različnimi barvnimi peski, robnike različnih debelin, betonske cevi in pokrove, elemente za oporne zidove… Največji delež naše proizvodnje pa zavzemajo tlakovci, ki jih izdelujemo v 8-ih oblikah in različnih barvah. Tlakovci so okolju bolj prijazni od asfalta, zato se jih v svetu uporablja vse več.

Velik del naše dejavnosti je namenjen vgradnji betonskih izdelkov, urejanju okolice, opravljamo pa tudi izkope, odvoze materiala, nasipanje in utrjevanje, zemeljske instalacije, kanalizacije, tlakovanje, betoniranje in asfaltiranje površin.

Cegram 100

Za dostavo izdelkov skrb ni več potrebna, saj imamo v podjetju Cegram tovornjak z dvigalom, naša terenska ekipa pa bo poskrbela tudi za vgradnjo. V okvir podjetja Cegram sodi tudi trgovina, kjer je mogoče dobiti vse betonske izdelke za ureditev okolja, dvorišč, parkirišč in vrtov. Med drugim je mogoče dobiti cevi, stojala za kolesa, korita za rože… Seveda pa nudimo tudi izdelke drugih proizvajalcev.

Podjetje Cegram poleg individualnih strank oskrbuje z betonskimi izdelki tudi gradbena podjetja. Tlakovce dobavljamo po vsej Sloveniji.

Ob široki izbiri ponudnikov cementne tehnike in široki možnosti različnih vrst izdelkov verjamemo, da odločitev o izbiri ni enostavna. Z namenom olajšati vam to odločitev in vam pomagati pri izbiri pravega materiala, so vam na voljo strokovnjaki v tehnični podpori, ki vam bodo brezplačno svetovali in odgovorili na vprašanja. Skupaj boste proučili obstoječe stanje, prisluhnili bodo vašim željam ter v skladu z vašimi pričakovanji svetovali najbolj ustrezno rešitev za vas in vaš dom.

Cegram 101
 • Razpolagamo z delovnimi stroji za opravljanje storitev kot so: izkopi, odvozi materiala, nasipanje in utrjevanje, zemeljske instalacije, kanalizacija, betoniranje in asfaltiranje površin.
 • Del naše dejavnosti je namenjen tudi urejanju zunanjih površin med katere spada tudi tlakovanje. Tlakovanje lahko izvedemo s tlakovci, pohodnimi ploščami ali travnimi ploščami. Različne oblike tlakovcev in plošč si lahko ogledate v rubriki Tlakovci.
 • Ureditev brežin s škarpniki. Na voljo sta vam dve različni obliki in sicer Krtina v eni velikosti in pa Leska v štirih različnih velikostih. Izdelke najdete v zavihku Elementi za ograje in škarpe.
 • Postavljanje zaščitnih lamelnih ograj. Možnost postavitve z montažnimi temelji, z vmesnimi okrasnimi stebrički, ki jih lahko postavite tudi na vhodni prostor, med njih pa postavite drsna vrata. Na vrhu stebrov namesto okrasnih krogel lahko postavite tudi svetilke.Različne variante lamelnih ograj najdete v zavihku lamelne zaščitne ograje, elemente za stebre pa v zavihku stebri.
 • Izvedba ograj in opornih zidov iz eno ali dvostransko lomljenih zidakov. Za stebre lahko uporabite štiristransko lomljene elemente stebra, med stebre pa namestite leseni ali kovinski del ograje. Možna je tudi izvedba celotnega opornega zidu brez vmesnega lesenega ali kovinskega dela. Pokrovi ograje so lahko v gladki betonski izvedbi, prani izvedbi ali lomljeni izvedbi. vsi pokrovi soizdelani na sistem z odkapom. Izdelke si lahko ogledate v zavihku elementi za ograje in škarpe.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe.

PONUDBA-PODJETJA

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram Cegram d.o.o. tlakovci

Tlakovci

Si želite lep in zanimiv izgled dvorišča, parkirnega prostora in vrtnih poti? V zadnjem času se betonski tlakovci uveljavljajo kot ...

Tlakovci

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram Cegram d.o.o. tlakovci

Si želite lep in zanimiv izgled dvorišča, parkirnega prostora in vrtnih poti?

V zadnjem času se betonski tlakovci uveljavljajo kot najprimernejši material za tlakovanje zasebnih in javnih površin. Možnost izbire različnih oblik in v kombinacijah z različnimi barvami zadovolji še tako zahtevnega kupca.

Tlakovci so izdelani po evropskih standardih in so odporni na sol in zmrzal. Visoko kvaliteto tlakovcev zagotavljamo s sodobno strojno opremo in dinamičnim ter ustvarjalnim osebjem.

Tlakovec KASTEL

Našo novo ponudbo tlakovcev pravokotnih oblik sestavljajo tlakovci treh oblik in velikosti.

Dimenzije: 18 x 30, 18 x 18, 12 x 18
Debelina: 7 cm
Teža: 157 kg
Poraba: ena vrsta na paleti t.j. 1,09 m² je sestavljena iz:

8 kosov 18 x 30 cm
10 kosov 18 x 18 cm
12 kosov 12 x 18 cm

Barve: siva, rjava, rdeča, zelena, črna, oker

Tlakovec H

Tlakovec H predstavlja eno izmed klasičnih, najbolj poznanih in priljubljenih oblik. Primeren je za tlakovanje dvorišč, dovoznih poti, industrijskih površin in povsod tam, kjer želimo utrditi površino.

Dimenzije: 20 x 16 cm
Debelina: 6 cm
Teža: 140 kg
Poraba: 35 kosov na m2

Barve: siva, rdeča, črna, zelena

 

Tlakovec ŠESTEROKOTNIK

Šesterokotnik nudi zaradi svoje geometrične oblike zanimive možnosti enostavnega polaganja ravnih liniji. Položena površina daje dekorativen videz satja.

Dimenzije: 20 x 23 cm
Dolžina stranice: 11,54 cm
Debelina: 6 cm
Teža: 140 kg
Poraba: 29 kosov na m2

Barve: siva, rdeča, črna, rjava, zelena

Tlakovec ANTIK

Tlakovec antik je sestavljen iz treh velikosti. Polagamo jih vedno v kombinaciji vseh treh velikosti. Ena vrsta tlakovcev na paleti je sestavljena iz 30 kosov velikosti 18×12 cm, 14 kosov 12×12 cm in 7 kosov 9×12 cm. Z različnimi kombinacijami pri tlakovanju je tlakovec antik primeren za tlakovanje poti, dovozov, teras ob hišah in vrtovih.

Dimenzije:
18 x 12 cm
12 x 12 cm
9 x 12 cm
Debelina: 6 cm
Teža: 145 kg
Poraba:
18 x 12 cm 49 kosov na m²
12 x 12 cm 76 kosov na m²
9 x 12 cm 102 kosa na m²

Tlakovec NOSTALIT

Tlakovec,ki ga sestavljajo tri različne velikosti. Z različnimi možnostmi polaganja, v krogu, polkrogu, mešano ali v vrstah, predstavlja tlakovec eno od oblik, ki je prav zaradi številnih kombinacij vse bolj priljubljena in iskana. Ena plast tlakovcev na paleti je sestavljena iz 24 kosov velikosti 18 x 12 cm, 21 kosov velikosti 12 x 12 cm in 12 kosov velikosti 6 x 12 cm. Prodaja samo ene velikosti tlakovcev ni možna. S tlakovci nostalit lahko tlakujemo vse vrste poti, dvorišč, pločnikov in drugih površin.

Debelina:
6 cm
Teža: 145 kg

Konusne tlakovce NOSTALIT uporabljamo za izdelavo krogov, okroglin, krivin in zavojev. Lahko jih uporabljamo same ali v kombinaciji z NOSTALIT tlakovci.

Dimenzije: 12 x 11 x 8 cm mali konus
12 x 13 x 5,5 cm veliki konus
Debelina: 6 cm
Teža: 140 kg
Poraba: 85 kosov za m²

Barve: siva, rdeča, rjava, zelena, črna, oranžna, oker,

Tlakovec S

Različica tlakovcev UNI, z ostrejšimi robovi, namenjenimi za tlakovanje različnih površin in veliko možnosti pri polaganju.

Dimenzije: 24 x 12 cm
Debelina: 6 cm
Teža: 145 kg
Poraba: 39 kosov na m²

Barve: siva, rdeča,

 

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram

Lamelne zaščitne ograje

Med našimi izdelki si lahko izberete stil ograje, ki bo skladen s slogom vašega doma in z vašo okolico. Naše ...

Lamelne zaščitne ograje

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram

Med našimi izdelki si lahko izberete stil ograje, ki bo skladen s slogom vašega doma in z vašo okolico. Naše ograje imajo dolgo življensko dobo, so privlačnega izgleda in ustrezajo zahtevanim standardom kvalitete.

Lamela 1

Dimenzije:
140 x 50 x 8 cm
Teža: 61 kg
Cena gladka siva: 23,28 €/kos

Lamela 2

Dimenzije:
140 x 50 x 8 cm
Teža: 58 kg
Cena gladka siva: 23,28 €/kos

Lamela 3

Dimenzije:
160 x 32 x 8 cm
Teža: 57 kg
Cena gladka siva: 24,15 €/kos

Dimenzije:
200 x 32 x 8 cm
Teža: 66 kg
Cena gladka siva: 26,38 €/kos

 

Lamela 4

Dimenzije:
120 x 50 x 6 cm
Teža: 41 kg
Cena gladka siva:
20,44 €/kos

Lamela 5

Dimenzije:
180 x 33 x 8 cm
Teža: 87 kg
Cena gladka siva: 26,79 €/kos

 

Lamela 7

Dimenzije:
170 x 33 x 8 cm
Teža: 68 kg
Cena gladka siva: 26,79 €/kos

 

Lamela 9

Dimenzije:
150 x 30 x 8 cm

Teža: 55 kg
Cena gladka siva:
25,26 €/kos

 

Lamela 10

Dimenzije:
170 x 33 x 8 cm
Teža: 64 kg
Cena gladka siva:
26,13 €/kos

 

Temelj za ograje

Dimenzije:

100 x 30 x 30 cm
Teža: 130 kg
Cena: 23,84 €/kos

Montažni temelj se postavi na min. 20 cm debelo in min. 40 cm široko betonsko podlago. Montažni temelj je znotraj votel, tako, da se lahko vstavi železne palice (armatura) in se zalije z betonom. Tako smo lahko prepričani, da se bo temelj učvrstil z betonsko podlago.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram

Cvetlična korita

Lepa in urejena okolica našega doma nam pomeni veliko. Da bodo vaše lepe cvetlice prišle še bolj do izraza, izdelujemo ...

Cvetlična korita

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram

Lepa in urejena okolica našega doma nam pomeni veliko.
Da bodo vaše lepe cvetlice prišle še bolj do izraza, izdelujemo pri nas tudi cvetlična korita najrazličnejših oblik, velikosti in barv. Korita so primerna tudi za parke, trge in druga mesta v urbanih področjih.

CEGRAM, Cementni izdelki in storitve d.o.o. korito_brsljanBršljan:

Dolžina: 80 cm
Širina:
28 cm
Višina: 30 cm
Teža: 45 kg
Cena prano siv: 44,79 €/kos

CEGRAM, Cementni izdelki in storitve d.o.o. korito_cesminČešmin:

Dolžina: 100 cm
Širina: 40 cm
Višina: 40 cm ali s podstavkom 50 cm
Teža: 100 kg
Cena prano siv: 80,72 €/kos

Pelin:

Dolžina: 40 cm
Širina: 40 cm
Višina: 40 cm
Teža: 45 kg
Cena prano siv: 43,16 €/kos

CEGRAM, Cementni izdelki in storitve d.o.o. korito_tulipanTulipan:

Premer: 60 cm
Višina: 46 cm
Teža: 97 kg
Cena prano siv: 62,37 €/kos

 

CEGRAM, Cementni izdelki in storitve d.o.o. korito_lanLan:

Premer: 45 cm
Višina: 36cm
Teža: 41 kg
Cena prano siv: 36,55 €/kos

 

CEGRAM, Cementni izdelki in storitve d.o.o. korito_makMak:

Premer: 50 x 50cm
Višina: 50 cm
Teža: 74 kg
Cena prano siv: 55,10 €/kos

 

CEGRAM, Cementni izdelki in storitve d.o.o. korito_svisc_velikoSvišč:

Dolžina: 100 cm, možna krajša varianta v dolžini 60 cm
Širina: 40 cm
Višina: 40 cm
Teža: 60 / 100 kg
Cena prano siv: 80,73 €/kos; dol.60 cm 59,53 €/kos

CEGRAM, Cementni izdelki in storitve d.o.o. podstavek_za_koritoPodstavek za cvetlično korito:

Dimenzije:
Dolžina: 40 cm
Širina: 12 cm
Višina: 10 cm
Teža: 10 kg
Cena prano siv: 4,17 €/kos

azalejaAzaleja:

Dolžina: 120 cm
Širina: 50 cm
Višina: 55 cm
Teža: 130 kg
Cena prano siv: 96,59 €/kos

Ljubljana:

Premer: 80cm
Višina: 35 cm
Teža: 90 kg
Cena prano siv: 80,73 €/kos
Cvetlično korito LJUBLJANA ima izmenljivo dno korita, tako da ga lahko odstranimo ali vložimo.

Astra:

Premer: 26 / 36 cm
Višina: 33 cm
Teža: 16 kg
Cena peskano siv: 39,96 €/kos

 

Možnar mali ali veliki:

Premer: mali 40 cm, veliki 47 cm
Višina: mali 36 cm, veliki 45 cm
Teža: mali 41 kg, veliki 80 kg
Cena peskano siv: mali 41,18 €/kos, veliki 66,64 €/kos

JELKA  100 x 40 x 40 cm, cena prano siv  80,72 €
BOR        80 x 30 x 40 cm, cena prano siv  55,97 €
MURKA   80 x 40 x 40 cm, cena prano siv  70,15 €
VRBA      80 x 30 x 30 cm, cena prano siv  44,79 €
ZIMZELEN 60 x 30 x 30 cm, cena prano siv 43,16 €
PUŠPAN 80 x 40 x 80 cm, cena prano siv 161,00 €

Cipresa:

Širina/Dolžina: 58 x 58 cm
Višina: 48 cm
Teža: 60 kg
Cena prano siv: 70,15 €/kos

 

Iris mali:

Premer: 38 cm
Višina: 26 cm
Teža: 19 kg
Cena prano siv: 25,01 €/kos

 

Iris veliki:

Premer: 38 cm
Višina: 50 cm
Teža: 41 kg
Cena prano siv: 36,55 €/kos

 

Narcisa:

Širina / Dolžina: 40 x 40 cm
Višina: 40 cm
Teža: 45 kg
Cena pran sivo – rdeč: 49,61 €/kos

 

Roža:

Premer: 25 cm
Višina: 30 cm
Teža: 17 kg
Cena prano siv: 25,01 €/kos

 

Teloh:

Širina / Dolžina: 45 x 45 cm
Višina: 40 cm
Teža: 45 kg
Cena prano siv: 43,16 €/kos

 

Barve peska:

Slika 1: zelena
Slika 2: siva
Slika 3: rdeče – bela – zelena na rdeči osnovi
Slika 4: bela 8 – 16
Slika 5: rdeče – bela – zelena na sivi osnovi
Slika 6: rdeča
Slika 7: bela

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Vrtni umivalniki - 1653123413

Vrtni umivalniki

Rastline na vrtu je potrebno v času cvetenja in rastne dobe redno zalivati. V izogib prenašanju vode si na vrtu ...

Vrtni umivalniki

Vrtni umivalniki - 1653123413

Rastline na vrtu je potrebno v času cvetenja in rastne dobe redno zalivati. V izogib prenašanju vode si na vrtu postavite umivalnik, ki bo poleg koristne uporabe tudi polepšal izgled vašega prostora za preživljanje prostega časa.

Nakup umivalnikov je možen tudi po posameznih delih, npr. samo korito, samo podstavek ali zaščitna plošča. Na željo stranke lahko prilagodimo tudi višino cevi za pipo ali odtoka v steno.

Umivalnik kvadrat:

Dimenzije:
Višina: 110 cm
Premer: 50 x 45 cm
Teža: 178 kg
Cena prano siv: 187,52 €/kos

Umivalnik oval:

Dimenzije:
Višina: 110 cm
Premer: 63 cm
Teža: 171 kg
Cena prano siv: 187,52 €/kos

Umivalnik stenski:

Dimenzije:
Višina:119 cm
Premer: 52 cm
Teža: 55 kg
Cena prano siv: 112,44 €/kos

Umivalnik gaber:

Dimenzije:
Višina: 117 cm
Premer: 50 x 45 cm
Teža: 155 kg
Cena prano siv: 190,17 €/kos

Umivalnik gaber s polico:

Dimenzije:
Višina: 117 cm
Premer: 90 x 50 cm
Teža: 165 kg

BRUŠENO KORITO:
Cena prano siv zadaj gladek: 253,86 €/kos
Cena prano siv kompletno pran: 292,45 €/kos

GLADKO BETONSKO KORITO
Cena prano siv zadaj gladek: 192,86 €/kos
Cena prano siv kompletno pran: 231,44 €/kos

Umivalnik Antika:

Dimenzije:
Višina:140 cm
Širina: 85 cm
Teža: 130 kg
Cena prano siv: 180,05 €/kos
Cena prano barven: 203,48 €/kos

Umivalnik Iška:

Dimenzije:
Višina:125 cm
Širina: 60 cm
Globina: 70 cm
Teža: 190 kg
Cena prano siv: 224,13 €/kos
Cena prano barven: 252,28 €/kos

Umivalnik Iška z mizico:

Dimenzije:
Višina:125 cm
Širina: 60 cm
Globina: 70 cm
Mizica:  58 x 60 cm
Teža: 220 kg
Cena prano siv: 260,13 €/kos
Cena prano barven: 293,68 €/kos

Umivalnik Iška stenski:

Dimenzije:
Višina:110 cm
Širina: 60 cm
Globina: 35 cm
Teža: 120 kg
Cena prano siv: 142,34 €/kos

Umivalnik Kras:

Dimenzije:
Višina:120 cm
Širina: 60 cm
Globina: 60 cm
Teža: 150 kg
Cena prano siv: 187,53 €/kos
Cena prano barven: 215,68 €/kos

Umivalnik Kras z mizico:

Dimenzije:
Višina:120 cm
Širina: 118 cm
Globina: 60 cm
Teža: 180 kg
Cena prano siv: 223,53 €/kos
Cena prano barven: 257,08 €/kos

 

Umivalnik Naklo:

Dimenzije:
Višina:124 cm
Širina: 60 cm
Globina: 50 cm
Teža: 185 kg
Cena prano siv: 209,19 €/kos
Cena prano barven: 240,57 €/kos
Poleg umivalnika NAKLO lahko postavite tudi mizico umivalnika IŠKA. Hrbtna stena podstavka ni gladka, temveč je ravno tako obdelana – prana s kamenčki kot sprednji del.

Označevanje umivalnika po elementih:

Možnost nakupa umivalnikov po posameznih elementih:
1. podstavek
2. korito
3. mizica z nogo.

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram

Stebri

Steber z ali brez kape in krogle Dimenzije: 60 x 26 x 26 cm gladek siv 29,28 € prano siv  ...

Stebri

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram

Steber z ali brez kape in krogle

Dimenzije:
60 x 26 x 26 cm
gladek siv 29,28 €
prano siv  33,14 €
70 x 26 x 26 cm
gladek siv 34,36 €
prano siv  39,75 €

Stebrički

Dimenzije:
premer,   višina,     teža        cena (barva siva)
15 cm    100  cm   45 kg         7,47 €
15 cm       80 cm    36 kg        6,05 €
15 cm       60 cm    28 kg        4,83 €
15 cm       40 cm    17 kg        3,97 €
15 cm       25 cm    10 kg        2,94 €

Stebri za žično ograjo

Dimenzije:
12 x 12 x 130 cm, teža 45 kg   14,84 €
12 x 12 x 150 cm, teža 50 kg   15,81 €
12 x 12 x 180 cm, teža 70 kg   17,33 €
12 x 12 x 200 cm, teža 80 kg   18,35 €
12 x 12 x 220 cm, teža 85 kg   19,87 €
12 x 12 x 250 cm, teža 90 kg   21,75 €

Stebri so armirani po celi dolžini s 4 armaturami, ki so med seboj povezane.

 

 

Steber vinogradniški

Dimenzije:
270 cm – 10 x 6 cm / 6 x 6 cm, teža 35 kg
cena  14,28 €

Stebri so armirani po celi dolžini s 4 armaturami, ki so med seboj povezane.

 

 

 

 

Steber vinogradniški z roko

Dimenzije:
260 cm + roka 88 cm – 11 x 11 cm, teža 120 kg
cena  43,46 €

Stebri so armirani po celi dolžini s 4 armaturami, ki so med seboj povezane.

 

POKRIVNA KAPA ZA STEBER

Dimenzije cena gladka siva:
20 x 20 cm 2,24 €
25 x 25 cm 3,61 €
30 x 30 cm 4,62 €
35 x 35 cm 5,21 €
40 x 40 cm 5,80 €
45 x 45 cm 7,00 €

Izvedba: siva ali barvna gladka, siva ali barvna prana Kapa dimenzije 30 x 30 cm je lahko samostojno zaključna ali s površino za okrasno kroglo.

 

Element za ograjni stebriček

Dimenzije: 20 x 20 x 11 cm, 25 x 25 x 11 cm
Cena: 1,56 € / kos, 1,63 € / kos

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram Cegram 101

Elementi za ograje in škarpe

Elementi za oporne zidove KRTINA Nova oblika elementov za različne oblike in načine gradnje opornih zidov, ureditev brežin ali protihrupnih ...

Elementi za ograje in škarpe

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram Cegram 101

Elementi za oporne zidove KRTINA

Nova oblika elementov za različne oblike in načine gradnje opornih zidov, ureditev brežin ali protihrupnih zaščit. Oblika elementov omogoča stopničasto gradnjo poševnih površin, s postavljanjem enega elementa nad drugim pa gradnjo ravno – navpičnih površin. Z različnim obračanjem elementov imamo še razne druge možnosti kombinacij simetričnih ali nesimetričnih površin.

Dimenzije: 45 x 35 x 24 cm
Teža:  38 kg
Poraba: 6 – 9 kosov na m²
Barve: siva, rjava
Cena: sivi 4,27 € / kos, rjava 4,93 € / kos

Elementi za oporne zidove LESKA, LESKA VELIKI IN LESKA MALI

Elementi za škarpe, utrjevanje pobočij in zaščito pred erozijo so zelo priljubljeni in vsestransko uporabni. Z zasaditvijo primernih rastlin lahko na enostaven način dosežemo zavidljiv izgled pisano cvetočih površin.

Dimenzije š-d-v / teža / cena (barva siva)
LESKA MALI 45 x 25 x 18 cm      24 kg    4,70 €
LESKA 45 x 35 x 18 cm                36 kg    5,39 €
LESKA VELIKI 45 x 45 x 18 cm   40 kg    5,70 €
LESKA MINI 24 x 28 x 15 cm       13 kg    4,27 €

Poraba: cca 10 kosov na m²

ENO ALI DVOSTRANSKO LOMLJENI ZIDAKI

Dimenzije: 40 x 20 x 20 cm
Teža: 20 kg
Število na m2: 12,5 kosov
Barva: siva, črna, rjava
Cena:
enostransko lomljeni sivi 4,07 € / kos,
enostransko lomljeni barvasti 4,54 € / kos
dvostransko lomljeni sivi 5,12 € / kos
dvostransko lomljeni barvasti 5,61 € / kos

LOMLJENI ŠKARPNIKI

Dimenzije: 25 x 25 x 12,5 cm
Teža: 17 kg
Število na m²: 20 – 32 kosov
Barve: siva, rjava
Cena: siva 1,88 € / kos, rjava 2,29 € / kos

 

POKROVI ZA OGRAJE IN ŠKARPE:

GLADKI SIVI, VLITI, ARMIRANI PO CELI DOLŽINI, Z ODKAPOM NA OBEH STRANEH

Dolžina:    Širina:    Višina:       Teža:       Cena:
100 cm      26 cm     2 / 6 cm    25 kg      11,00 €
100 cm      30 cm     4 / 5 cm    30 kg      12,20 €
100 cm      40 cm     5 / 7 cm    35 kg      13,02 €
100 cm      50 cm     6 / 8 cm    42 kg      13,93 €

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram

Cevi, pokrovi, robniki, mulde, plošče

Podstavek za kolo veliko Dimenzije: 75 x 20 x 35 cm Teža: 54 kg Cena: 27,55 € / kos prano ...

Cevi, pokrovi, robniki, mulde, plošče

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram

Podstavek za kolo veliko

Dimenzije: 75 x 20 x 35 cm
Teža: 54 kg
Cena: 27,55 € / kos prano siva izvedba

Podstavek za kolo malo

Dimenzije: 65 x 35 x 25 cm
Teža: 33 kg
Cena: 18,55 € / kos  gladko siva izvedba

Podstavek za senčnik

Dimenzije: premer 40 cm
Teža: 18 kg
Cena: 20,19 € / kos  prano siva izvedba

 

Kanal z rešetko

Dimenzije: 100 x 15,8 x 13,2 cm
Cena: betonski kanal 14,74 € / kos, vroče cinkana rešetka 14,43 € / kos

 

 

Pokrov za jašek brez okvirja

Dimenzije: 40 x 40 cm
Cena: 19,50 € / kos

BETONSKE CEVI IN POKROVI

CEVI POLNE dolžine 100 cm:
premer fi   15 cm, kg 40       7,27 €
premer fi   20 cm, kg 58       8,13 €
premer fi   30 cm, kg 110   13,30 €
premer fi   40 cm, kg 157   17,51 €
premer fi   50 cm, kg 210   22,37 €
premer fi   60 cm, kg 302   25,67 €
premer fi   80 cm, kg 500   50,07 €
premer fi 100 cm, kg 755   61,92 €

CEVI DRENAŽNE dolžine 100 cm:
premer fi    40 cm, kg 157  23,38 €
premer fi    50 cm, kg 210  26,69 €
premer fi    60 cm, kg 302  37,66 €
premer fi    80 cm, kg 500  57,08 €
premer fi  100 cm, kg 755  75,95 €

PESKOLOVI dolžina 50 cm:
premer fi   15 cm, kg 20      5,59 €
premer fi    20 cm, kg 29     7,27 €
premer fi    30 cm, kg 40     7,27 € – dolžina 30 cm
premer fi    30 cm, kg 55     9,25 €
premer fi    40 cm, kg 72    11,85 €
premer fi    50 cm, kg 105  17,34 €
premer fi    60 cm, kg 151  23,08 €
premer fi    80 cm, kg 250  37,98 €
premer fi  100 cm, kg 378  51,03 €

Cevi vam lahko tudi odrežemo na želeno dolžino.

POKROVI ZA CEVI:
premer fi    20 cm, kg 8,5     3,50 €
premer fi    30 cm, kg 10      6,61 €
premer fi    40 cm, kg 25      9,25 €
premer fi    50 cm, kg 44    11,85 €
premer fi    60 cm, kg 71    15,81 €
premer fi    80 cm, kg 110  27,66 €
premer fi    80 cm z odprtino 40×40 cm  30,29 €
premer fi  100 cm, kg 280  46,10 €
premer fi  100 cm z odprtino 40×40 cm  50,07 €
premer fi  100 cm z odprtino 60×60 cm  60,09 €

TALNE POHODNE PLOŠČE

Talne plošče izdelujemo v različnih izvedbah:

GLADKE: v sivi barvi
PRANE:
s pranim rečnim peskom z granulacijo peska 4 – 8 mm v sivi barvi ali z drobljencem granulacije 4 – 7 mm v zeleni, rdeči ali sivo – rdeči barvi.

Dimenzije: 40 x 40 cm, 50 X 50 cm
Debelina: 3,8 cm
Teža: 13,5 kg / 21 kg
Poraba: 6,25 kosov na m2 / 4 kosi na m2

TRAVNE PLOŠČE

S travnimi ploščami dosežemo, da so površine vozne ali primerne za hojo, pa vendar ozelenele oziroma poraščene s travo. Manjša pobočja lahko s travnimi ploščami prav tako zaščitimo pred erozijo.

Dimenzije: 40 x 60 cm
Debelina: 8 cm
Teža: 28 kg za 1 kos
teža za m² je 120 kg
Poraba: 4,20 kos pri 60 x 40 cm
Barve: siva

TRAVNE PLOŠČE 40 x 40 x 8 cm

Teža: 20 kg
Cena: 3,50 € / kos

TRAVNE PLOŠČE 48 x 32 x 8 cm

Teža: 20 kg
Cena: 3,50 € / kos

 

Mulda za odvodnjavanje

Dimenzije:
30 x 40 x 8 cm
Cena: 34,26 € / kos

HUDOURNIŠKE KANALETE

Dimenzije: 18/27 – 31/46 – 110 cm
Teža: 118 kg

HUDOURNIŠKE KANALETE VEČJE BREZ ZOBA

Dimenzije: 40/59 – 47 – 100 cm
Teža: 180 kg
Cena: 34,16 € / kos

ROBNIKI – LAMELE

VRTNE LAMELE, gladke sive

Deb. 5 cm, višina 20 cm, dol. 100 cm, kg 25  3,50 €

ROBNIKI, gladki sivi

Robniki v višinah 30, 40 in 50 cm so vliti in armirani po celi dolžini.
Debelina:   Višina:   Dolžina:   Teža:    Cena
5 cm          30 cm    100 cm    38 kg     7,02 €
5 cm          40 cm    100 cm    48 kg     9,86 €
5 cm          50 cm    100 cm    60 kg   11,44 €
12 cm          20 cm    100 cm    50 kg     5,35 €
12 cm          20 cm      33 cm    17 kg     2,70 €

VRTNA POT 48 x 46 x 5/15 cm

Teža: 40 kg
Cena: 5,28 € / kos

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram

Kamini, kompostniki, koši za smeti

Kamin GRMADA prano siv PLOŠČA NI BRUŠENA Dimenzije: 110 x 70 x 195 cm Cena: 237,00 € / kos Kamin ...

Kamini, kompostniki, koši za smeti

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram

Kamin GRMADA

prano siv
PLOŠČA NI BRUŠENA
Dimenzije:
110 x 70 x 195 cm
Cena: 237,00 € / kos

Kamin KRIM

prano siv z brušeno ploščo 120 cm ali 150 cm
Dimenzije:
120/150 x 75 x 200 cm
Cena: plošča 120 cm: 375,00 € / kos
plošča 150 cm: 400,00 € / kos

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegramKamin ROŽNIK

prano siv z brušeno ploščo 120 cm ali 150 cm
Dimenzije:
120 x 70 x 200 cm
Cena: plošča 120 cm: 362,00 € / kos
plošča 150 cm: 388,00 € / kos

 

Kamin KRIM Z UMIVALNIKOM

prano siv z brušeno ploščo
Dimenzije:
180 x 75 x 210 cm
Cena: 602,00 € / kos
MOŽNOST POSTAVITVE UMIVALNIKA NA LEVO ALI DESNO STRAN KAMINA!

Kamin ZAPLANA

prano siv z brušeno ploščo 120 cm ali 150 cm
Dimenzije:
120/150 x 60 x 200 cm
Cena: plošča 120 cm: 362,00 € / kos
plošča 150 cm: 388,00 € / kos

 

Označevanje kaminov po posameznih elementih

1. podstavek
2. osnovna plošča: groba ali brušena
3. kurišče
4. napa
5. dimnik
6. kapa dimnika
7. šamot

KOŠ ZA ODPADKE ECCO S PEPELNIKOM 55 / 60 L

Zunanje dimenzije:
višina 90 / 100 cm, premer 41 cm
Volumen: 50 l, 60 l
Teža: 120 kg, 135 kg
Cena: 300,12 € / kos, 312,32 € / kos

KOMPOSTNIK

Zunanje dimenzije:
130 x 130 x 115 cm
Notranje dimenzije:
100 x 115 x 100 cm
Volumen: 1,20 m3
Teža: 600 kg
Cena: 196,42 € / kos

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram

Dopolnilni program Bellitalia

OKROGLA CVETLIČNA KORITA S SREDINSKIM OKRASNIM OBROČEM AKCIJA !!! Na razpolago v različnih velikostih, izdelana iz sivega ali belega betona, ...

Dopolnilni program Bellitalia

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram

OKROGLA CVETLIČNA KORITA S SREDINSKIM OKRASNIM OBROČEM
AKCIJA !!!
Na razpolago v različnih velikostih, izdelana iz sivega ali belega betona, barvnih peskov ali peskana. Okrasni obroč je lahko bakren ali kovinski inox obdelave.
Dimenzije:
premer: 43 cm, v 43 cm, siva    69 €
premer: 57 cm, v 43 cm,  siva  113 €
premer: 57 cm, v 43 cm,  bela  129 €
premer: 82 cm, v 59 cm, siva   226 €
premer: 82 cm, v 59 cm, bar. peskan   303 €

OKROGLA CVETLIČNA KORITA S SREDINSKIM OKRASNIM OBROČEM
AKCIJA !!!
Na razpolago v različnih velikostih, izdelana iz sivega ali belega betona, barvnih peskov ali peskana. Okrasni obroč je lahko bakren ali kovinski inox obdelave.
Dimenzije:
premer: 122 cm, v 65 cm, siva   375 €
premer: 122 cm, v 65 cm, bela   425 €

CVETLIČNO KORITO CRISTINA

AKCIJA !!! Ovalne oblike z zbiralnikom vode. Izdelano iz sivega ali belega betona, barvnih peskov in peskano. Okrasni obroč je lahko bakren ali kovinski inox obdelave.
Dolžina: 150 cm
Širina: 56 cm
Teža: 350 kg
bela   334 €
CVETLIČNA SKODELA PADOVA

AKCIJA !!! Skodela je okrogle oblike, spodnja polovica skodele pa je stopničasto oblikovana. Ima odprtino za odtok odvečne vode in je izdelana iz sivega ali belega betona, barvnih peskov ali peskano. Okrasni obroč je lahko bakren ali kovinski inox obdelave.
Premer: 120 cm
Višina: 47 cm
Teža: 500 kg
bela   385 €
CVETLIČNO KORITO COSMOARREDO

AKCIJA !!! Izdelano iz sivega ali belega betona, barvnih peskov ali peskano, s poudarjenim zgornjim robom, ki je lahko izdelan iz navadnega betona, naravnega kamna ali lesa iroko.
Premer: 86 cm
Višina: 45 cm
Teža: 140 kg
bela   137 €
CVETLIČNO KORITO LUNA

AKCIJA !!! Izdelano iz marmornega drobljenca granulacije do 25 mm in je na razpolago v različnih barvnih tipih peska. Končna obdelava je lahko štokana ali brušena in glajena do visokega sijaja, ki ima tudi nanos zaščitnega laka za zadržanje želenega leska.
Premer: 83 cm, Višina: 52 cm, Teža: 360 kg
barvno štokano   310 €
barvno glajeno   445 €

 

CVETLIČNO KORITO VENERA

AKCIJA !!!Izdelano iz marmornega drobljenca granulacije do 25 mm in je na razpolago v različnih barvnih tipih peska. Končna obdelava je lahko štokana ali brušena in glajena do visokega sijaja, ki ima tudi nanos zaščitnega laka za zadržanje želenega leska.
Premer: 115 cm, Višina: 59 cm, Teža: 800 kg
barvno štokano   496 €
barvno glajeno   705 €
CVETLIČNO KORITO GIOVE

AKCIJA !!!Izdelano iz marmornega drobljenca granulacije do 25 mm in je na razpolago v različnih barvnih tipih peska. Končna obdelava je lahko štokana ali brušena in glajena do visokega sijaja, ki ima tudi nanos zaščitnega laka za zadržanje želenega leska.
Premer: 150 cm
Višina: 74 cm
Teža: 1500 kg
barvno glajeno   1.138 €
REKLAMNI PANO ISCHIA S CVETLIČNIM KORITOM

AKCIJA !!! Model je izdelan v sivem ali belem betonu in sestavljen iz dveh betonskih nosilcev in kovinskega ogrodja za dvostranski reklamni pano. V spodnjem delu je vstavljeno okrasno cvetlično korito.
Dolžina: 102 cm
Širina: 57 cm
Višina: 185 cm
teža: 258 kg
Dolžina reklamnega panoja: 67 cm
Višina reklamnega panoja: 50 cm
bela / siva   430 €
KLOP Z LESENIM SEDIŠČEM IN DVEMA OKRASNIMA CVETLIČNIMA KORITOMA

AKCIJA !!!Klop je sestavljena iz sedišča v lesu iroko, dveh trapezoidnih betonskih nosilcev in dveh cvetličnih korit.
Dolžina: 262 cm
Širina: 59 cm
Višina: 62 cm
Teža: 318 kg
bela   974 €

 

VAROVALNO REKLAMNO STOJALO

AKCIJA !!! Sestavljeno je iz betonskih podstavkov, kovinskega ogrodja – vezave in reklamnega panoja.
Dolžina: 102 cm
Širina: 55 cm
Višina: 54 cm
Teža: 128 kg
siva   237 €

 

SMETNJAK SORRENTO S PODNOŽJEM, BREZ ALI S KAPO

AKCIJA !!! Izdelan je iz sivega ali belega betona, barvnih peskov ali peskano, z okrasnim bakrenim ali kovinskim inox obročem in opremljen znotraj z vrečo za odpadke. Lahko ima tudi kovisnko pokrivalo, ki se lahko odpre, pokrov je lahko z ali brez pepelnika.
Premer podnožja: 63 cm
Premer koša: 55 cm
Višina: 81 / 112 cm
Kapaciteta: 70 l
Teža: 287 kg
barvno peskano   435 €
KOŠ ZA ODPADKE URANO

AKCIJA !!! Sestavljen je iz betonske osnove v obliki črke U, dveh kovisnkih stranic od katerih je eno možno zapreti s ključavnico, na stranice pa je možno namestiti reklamne slike po želji naročnika ali oznake za ločevanje odpadkov, kovinskega pokrova in vreče za odpadke.
Širina: 63 cm
Globina: 58 cm
Višina: 114 cm
Kapaciteta: 159 l
Teža: 306 kg
bela   414 €

 

KOŠ ZA ODPADKE PEGASO

AKCIJA !!! Izdelan je iz marmornega drobljenca granulacije do 25 mm in je na razpolago v različnih barvnih tipih peska. Končna obdelava je lahko štokana ali brušena in glajena do visokega sijaja. Pokrivalo koša je v kovinski inox izvedbi. Pokrov je lahko z ali brez pepelnika.
Dimenzije brez in s pokrivno kapo
Zunanji premer: 64 cm
Višina: 90 / 120 cm
Kapaciteta: 104 l
Teža: 374 / 383 kg
barvno glajeno   775 €

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram

Ostali betonski izdelki

  Gradite svoj dom? Urejate okolico doma? Velika izbira naših izdelkov vam prihrani iskanje, saj vse dobite na enem mestu. ...

Ostali betonski izdelki

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram

 

Gradite svoj dom? Urejate okolico doma? Velika izbira naših izdelkov vam prihrani iskanje, saj vse dobite na enem mestu.

Na voljo so vam :

 • betonske cevi različnih dimenzij s pokrovi,
 • vrtni robniki in lamele,
 • plošče za talne površine,
 • elementi za izdelavo opornih zidov,
 • elementi za izdelavo ograj,
 • podstavki za cvetlična korita,
 • stojala za kolesa,
 • stojala za senčnike,
 • montažne betonske greznice,
 • koši za odpadke,
 • vrtni kompostniki, itd.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram

Storitve

Naš prispevek k lepšemu okolju. Oglejte si novosti v naši proizvodnji! CEMENTNI IZDELKI IN TRGOVINA Z GRADBENIM MATERIALOM Izdelki so ...

Storitve

Cegram d.o.o., cementarna cegram, cementni izdelki cegram, betonarna cegram

Naš prispevek k lepšemu okolju. Oglejte si novosti v naši proizvodnji!
CEMENTNI IZDELKI IN TRGOVINA Z GRADBENIM MATERIALOM
Izdelki so namenjeni za utrjevanje dovoznih poti, parkirišč in vrtov!

IZDELKE DOSTAVIMO IN NA ŽELJO TUDI VGRADIMO

Velik del naše dejavnosti je namenjen vgradnji betonskih izdelkov, urejanju okolice, opravljamo pa tudi izkope, odvoze materiala, nasipanje in utrjevanje, zemeljske instalacije, kanalizacije, tlakovanje, betoniranje in asfaltiranje površin.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE