Celostne masaže, Ljubljana – SUMETO d.o.o. Zdravje

Celostne masaže, Ljubljana – SUMETO d.o.o.

Vas boli hrbet? Imate težave z išiasom ali zakrčenimi mišicami? Potrebujete sprostitev po vsakodnevnih stresnih izzivih?

Izberite med celostnimi masažnimi pristopi tradicionalne tajske masaže, klasične masaže, SPA masaže, refleksne masaže stopal, Penzel masaže, Termoregulacije in masaže limfnih vodov za resnično sproščujoč tretman.

Prepustite se izkušenim rokam vitalnega maserja v prijetnem in sproščujočem okolju. Tretmane na željo stranke kombiniram in prilagajam. Med izvedbo masaž uporabljam le naravna masažna olja za visok nivo sprostitve. Imam več kot 10 let izkušenj z različnimi masažnimi tehnikami. Poleg tega sem dobro seznanjen z uradno in alternativno medicino, numerologijo, energijskim zdravljenjem in odlično poznam dinamiko medsebojnih odnosov.

Tretmaje izvajam v novem telovadnem studiu za individualno vadbo Moj Gym, za Bežigradom: Lavričeva ulica 3, 1. vhod, v visokem pritličju. Parkirišče je na voljo neposredno pred in ob stavbi.

Masaže potekajo na visoko kvalitetni masažni mizi, v prijetno toplem novem prostoru, ob prijetni glasbi in sproščujoči razsvetljavi. Na voljo imate hlačke in pokrivalo las za enkratno uporabo. Uporabljam le naravna masažna olja, ki so primerna tudi za uživanje, saj je koža delno prepustna in telesu želim le najbolje. Na voljo imate tuš. Za higieno je poskrbljeno na najvišjem nivoju. Masažni čas ne zajema časa prihoda in priprav. Na dan izvajam največ 5h masaž, zaradi zagotovitve visoke kvalitete dela.

Neposredno pred prihodom ni priporočljivo jesti obilnejšega obroka. Je pa priporočeno do vsaj 30 min prej popiti več tople tekočine (voda ali čaj).

Za izbiro termina ali dodatne informacije pokličite 040 695 596.

Celostne masaže, Ljubljana - SUMETO d.o.o. 004Celostne masaže, Ljubljana – SUMETO d.o.o.

 

8 razlogov zakaj je moja ponudba kot nalašč za vas:

 • Visoka kvaliteta in izostren občutek za dotik!
 • Športne, terapevtske in sprostitvene masaže!
 • Poglobljena individualna obravnava!
 • Uporaba izključno naravnih olj!
 • Skrb za higieno! Ja, tudi tuš je na voljo.
 • Nov prostor s parkiriščem!
 • Vitalen maser, z 9 let izkušenj in širokim spektrom znanja!
 • Boljše počutje je zagotovljeno!

MOJA PONUDBA

Celostne masaže, Ljubljana - SUMETO d.o.o. 020

Celostne masaže

Celostna ali holistična masaža je eden od načinov, da s sproščanjem fizičnega telesa in uma, pridemo do stika s samim ...

Celostne masaže

Celostne masaže, Ljubljana - SUMETO d.o.o. 020

Celostna ali holistična masaža je eden od načinov, da s sproščanjem fizičnega telesa in uma, pridemo do stika s samim sabo. Masaža na telo deluje celostno, saj poleg sproščanja napetosti pozitivno vpliva tudi na kožo, živčni sistem, mišični, endokrini, limfni in dihalni sistem, prebavila in sečila. S sprostitvijo začutimo pozabljeno moč v sebi, s pomočjo katere smo se sposobni soočati s težavami. Stanje zdravja pomeni svobodo gibanja mišic in s tem cirkulacije, ter pretočnost energije do vseh delov telesa, kar jim omogoča maksimalno delovanje.

Celostne masaže so terapevtsko naravnane in so namenjene širokemu krogu uporabnikov od otrok do starostnikov, od aktivnih športnikov do tistih z bolj umirjenim življenjskim slogom in seveda nosečnicam in mladim mamicam. Namenjene so ustvarjanju ravnovesja tako v fizičnem smislu kot tudi na čustveni in psihični ravni.
Masaže so lahko prijeten košček v mozaiku ohranjanja dobrega počutja, lahko pa so pomemben del poti do zdravja.

Pokličite nas na številko 040 695 596 ali pa nam pošljite povpraševanje in si rezervirajte želeni termin.

Celostne masaže, Ljubljana - SUMETO d.o.o. 018

Tajska masaža

Tajska masaža vsebuje veliko počasnega in blagega pritiskanja, raztezanja in vlečenja ter pozna več kot 120 osnovnih gibov (in manipulativnih ...

Tajska masaža

Celostne masaže, Ljubljana - SUMETO d.o.o. 018

Tajska masaža vsebuje veliko počasnega in blagega pritiskanja, raztezanja in vlečenja ter pozna več kot 120 osnovnih gibov (in manipulativnih tehnik), zato je primerna tako za mlajše kot starejše ljudi, saj je masaža prilagojena vsakemu posamezniku glede na fizično in zdravstveno stanje, kondicijo in počutje.

Tajska masaža pomaga pri:

 • lajšanju bolečin v sklepih in mišicah ter glavobolu,
 • odpravljanju stresa, preobremenjenosti in slabega počutja,
 • izboljšanju prekrvavitve in pretoka energije,
 • težavah s spanjem,
 • uspešnem razstrupljanju telesa,
 • krepitvi obrambnega sistema.

Pokličite nas na številko 040 695 596 ali pa nam pošljite povpraševanje in si rezervirajte želeni termin.

Celostne masaže, Ljubljana - SUMETO d.o.o. 016

Klasična masaža

Klasična masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje, saj praktično ...

Klasična masaža

Celostne masaže, Ljubljana - SUMETO d.o.o. 016

Klasična masaža je masaža celega telesa, kjer gre za sistematično obliko dotikanja, ki vzbuja ugodje in izboljšuje zdravje, saj praktično zajema vsa tkiva. Takšna masaža ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi, ampak posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Učinki masaže so telesne in duševne narave.

Z masažo izboljšujemo splošno počutje, vplivamo na kožo (odstranitev površinskih, mrtvih slojev in lusk, pa tudi izločkov znojnih in lojnih žlez), skeletne mišice (odstranitev mišičnih zatrdlin), krvni obtok (znižanje utripa in krvnega tlaka), sklepe ter obsklepne mišice (ohranja prožne in gibljive), podkožno maščobno tkivo, živčni sistem in na duševno počutje. Zajema masažne tehnike glajenja, gnetenja, udarjanja, tresenja in vtiranja.

Pokličite nas na številko 040 695 596 ali pa nam pošljite povpraševanje in si rezervirajte želeni termin.

Celostne masaže, Ljubljana - SUMETO d.o.o. 019

Refleksna masaža stopal

Refleksologija oz. refleksna masaža stopal je vrsta masaže, ki s posebnimi ročnimi tehnikami in točno določenimi prsti izvaja fizični pritisk ...

Refleksna masaža stopal

Celostne masaže, Ljubljana - SUMETO d.o.o. 019

Refleksologija oz. refleksna masaža stopal je vrsta masaže, ki s posebnimi ročnimi tehnikami in točno določenimi prsti izvaja fizični pritisk na točno določene točke na nogah. Po mnenju refleksologov obstaja v človeškem telesu 10 kanalov, ki se začenjajo in končujejo na konicah nožnih prstov. Vsak izmed njih pa je povezan z določenim delom telesa. Med svojim delom se refleksologi osredotočijo prav na odkrivanje blokiranih energijskih kanalov. Bolečina ob pritisku na točko nam pove, da so v pretoku energije prepreke. Z masažo in pritiskanjem na občutljivo točko sprostimo energijski kanal, spodbudimo pretok energije in izboljšamo svoje zdravje. Po končanem delu naj bi se v telesu ponovno vzpostavilo ravnotežje.

Refleksologija je tehnika naravnega zdravljenja in sproščanja celega telesa, ki se je izkazala kot izredno učinkovita oblika naravne terapije za:

 • bolečine v hrbtenici,
 • migreno,
 • artritis,
 • motnje v spanju,
 • športne poškodbe,
 • neredno prebavo in
 • težave, povezane s stresom.

Pokličite nas na številko 040 695 596 ali pa nam pošljite povpraševanje in si rezervirajte želeni termin.

Celostne masaže, Ljubljana - SUMETO d.o.o. 017

Masaža limfnih vodov

Masaža limfnih vodov je rahla, črpanju podobna masaža. Njen namen je, da s spodbujanjem limfnega sistema pospeši odstranjevanje odpadnih snovi ...

Masaža limfnih vodov

Celostne masaže, Ljubljana - SUMETO d.o.o. 017

Masaža limfnih vodov je rahla, črpanju podobna masaža. Njen namen je, da s spodbujanjem limfnega sistema pospeši odstranjevanje odpadnih snovi iz telesa, kar je še posebej pomembno pri hujšanju in odpravi celulita. Ta tehnika tudi pozitivno deluje pri oteklinah in poškodbah. Vse gibe izvajamo zalo nežno po telesu navzgor proti najbližjim bezgavkam.

Pokličite nas na številko 040 695 596 ali pa nam pošljite povpraševanje in si rezervirajte želeni termin.

Celostne masaže, Ljubljana - SUMETO d.o.o. 015

Penzel masaža

Terapija APM je terapevtska metoda, ki temelji na principih tradicionalne kitajske medicine, obenem pa upošteva tudi temelje kiropraktike. Ni le ...

Penzel masaža

Celostne masaže, Ljubljana - SUMETO d.o.o. 015

Terapija APM je terapevtska metoda, ki temelji na principih tradicionalne kitajske medicine, obenem pa upošteva tudi temelje kiropraktike. Ni le masaža, temveč je sproščujoča terapevtska metoda, pri kateri se ne uporablja iglic, temveč medeninasto paličico in je zato primerna za vse starostne skupine.

Terapija APM zdravi telo tako, da uravnoveša energijski obtok, ki poteka po meridianih. Energijski obtok je sistem, ki je nadrejen vsem ostalim obtokom v telesu, kajti katerikoli sistem v telesu opravlja svojo nalogo le tedaj, ko je napolnjen s pravilno mero pretočne energije. Neskladno kroženje življenjske energije oz. motnje v pretoku energije so vzrok za motnjo v delovanju telesa ali psihe, za bolečino ali za bolezen. Učinek APM po Penzlu je aktiviranje in okrepitev samoozdravitvene moči telesa, njen cilj pa je doseči energijsko ravnovesje in s tem dobro počutje. Cilj terapije APM je odstraniti vse ovire oz. zapreke v toku energije in poskrbeti, da bodo vsa območja v telesu enakomerno energijsko oskrbljena. Ko nam to uspe, se pretirano ali zmanjšano delovanje organov spremeni v normalno delovanje.

Pokličite nas na številko 040 695 596 ali pa nam pošljite povpraševanje in si rezervirajte želeni termin.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE

  CENIK

  Celostne masaže, Ljubljana - SUMETO d.o.o. 005