Čiščenje poslovnih prostorov Obrt in Storitve

Čiščenje poslovnih prostorov

Čistilni servis Eko nudi široko paleto storitev: čiščenje poslovnih prostorov, urejanje, okolice, itd… Naša ekipa ima znanje in izkušnje, da bo delo dobro opravljeno. Zavezani smo k absolutnemu profesionalizmu v vsem, kar počnemo, in smo zelo ponosni, da so naši naročniki popolnoma zadovoljni z našim delom.
Naš čistilni servis ima veliko prednost, saj vam je na voljo 24/7. V primeru, da se zgodi nesreča vam je čiščenje poslovnih prostorov na voljo TAKOJ! – Pokličite nas! SOS TELEFON: 030 730 711

Vedno vam bomo ponudili najvišje standarde kakovosti čiščenja po fiksnih cenah.

Obljubljamo, da bomo uporabljali samo nestrupene čistilne izdelke, za katere je bilo znanstveno dokazano, da so učinkoviti.

Nenehno si bomo prizadevali izboljšati naše storitve in zagotoviti izjemno podporo našim strankam.

Pri čiščenju poslovnih prostorov uporabljamo le najboljše!

EKOLOŠKA ČISTILA IN EKO ČIŠČENJE

Pri čiščenju se namreč še vedno uporablja veliko preveč nepotrebnih kemikalij, ki so škodljiva zdravju, namreč kemikalije od čistil ostanejo v zraku tudi do tri tedne po čiščenju, na površinah pa še dlje časa. Vdihujemo jih in se jih dotikamo. Obstajajo metode eko čiščenja, ki so varne za zdravje in okolje, ter ohranjajo površine. Naš čistilni servis se teh metod s ponosom tudi poslužuje.

 

PONUDBA PODJETJA

Čiščenje poslovnih prostorov,

Čiščenje poslovnih prostorov in proizvodnih prostorov

ČIŠČENJE POSLOVNIH PROSTOROV Večino dneva preživite v svoji pisarni in čisto delovno okolje lahko zelo pomembno vpliva na vašo produktivnost. ...

Čiščenje poslovnih prostorov in proizvodnih prostorov

Čiščenje poslovnih prostorov,

ČIŠČENJE POSLOVNIH PROSTOROV

Večino dneva preživite v svoji pisarni in čisto delovno okolje lahko zelo pomembno vpliva na vašo produktivnost. Ob čisti pisarni tudi vaše stranke dobijo dober vtis o vašem podjetju. Ta vtis lahko pozitivno vpliva na vašo sposobnost prodaje izdelkov ali storitev. Naša profesionalna storitev čiščenja je zasnovana tako, da ustreza potrebam pisarne pri čiščenju z minimalno prekinitvijo vašega poslovanja.

ČIŠČENJE POSLOVNO PROIZVODNIH PROSTOROV

Prepustite nam skrb za vzdrževanje čistoče v vaših proizvodnih prostorov, saj imamo znanje in potrebne stroje in pripomočke, s katerimi vam bomo zagotavljali redno čiščenje vaših proizvodnih prostorov, tako da bo vaš proizvodni proces nemoteno deloval v urejenem in čistem okolju.

 

Urejanje okolice

Čiščenje in urejanje okolice podjetja

UREJANJE OKOLICE VAŠEGA PODJETJA Želite čez noč postati ponosni lastnik urejene poslovne stavbe, parkirišča? Nudimo celostno UREDITEV in VZDRŽEVANJE vaše okolice po ugodnih ...

Čiščenje in urejanje okolice podjetja

Urejanje okolice

UREJANJE OKOLICE VAŠEGA PODJETJA

Želite čez noč postati ponosni lastnik urejene poslovne stavbe, parkirišča?

Nudimo celostno  in  vaše okolice po ugodnih in konkurenčnih cenah.

 

Čistilni servis

EKO čiščenje

EKOLOŠKA ČISTILA IN EKO ČIŠČENJE Pri čiščenju se namreč še vedno uporablja veliko preveč nepotrebnih kemikalij, ki so škodljiva zdravju, ...

EKO čiščenje

Čistilni servis

EKOLOŠKA ČISTILA IN EKO ČIŠČENJE

Pri čiščenju se namreč še vedno uporablja veliko preveč nepotrebnih kemikalij, ki so škodljiva zdravju, namreč kemikalije od čistil ostanejo v zraku tudi do tri tedne po čiščenju, na površinah pa še dlje časa. Vdihujemo jih in se jih dotikamo. Obstajajo metode eko čiščenja, ki so varne za zdravje in okolje, ter ohranjajo površine.

Vedno bomo ponudili najvišje standarde kakovosti čiščenja po fiksnih cenah. Obljubljamo, da bomo uporabljali samo nestrupene čistilne izdelke, za katere je bilo znanstveno dokazano, da so učinkoviti. Nenehno si bomo prizadevali izboljšati naše storitve in zagotoviti izjemno podporo našim strankam.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE