INFORMATION Information Slovenia SLOVENIA

Prijava
26°/25° Ljubljana
28°/21° Maribor 25°/24° Celje 26°/23° Kranj 26°/26° Koper 26°/21° Nova Gorica 26°/16° Postojna 29°/24° Novo Mesto 28°/24° Murska Sobota 26°/21° Slovenj Gradec 29°/24° Krsko
Generic selectors
Natančno ujemanje
Išči po naslovu
Išči po vsebini
Išči po vnosu
Išči po strani
Filter po kategorijah
Dom in vrt
Avtomobilizem in Vozila
Družba in Javne Storitve
Elektro storitve
Gostinstvo
Gradbeništvo
Industrija
Izobraževanje
Kmetijske Dejavnosti
Marketing in Oglaševanje
Mediji
Navtika
Nočitve
Oblačila in Obutev
Obrt in Storitve
Osebna Nega
Osebni Stiki
Planinske Postojanke
Posel in Gospodarstvo
Prevozništvo in Transport
Prosti čas in Sprostitev
Računalništvo
Servis in Vzdrževanje
Spletne Trgovine
Steklarstvo
Tehnologija
Trgovina
Turizem
Zdravje
Šport in Rekreacija
Živali
Živila
Ostalo

Članki

komarniki-NAITORS-d.o.o.

Sodobni komarniki zagotavljajo odlično izkušnjo

Sodobni komarniki zagotavljajo odlično izkušnjo
Poletje je čas za sprostitev in zabavo, zato gotovo ne želimo, da nam prosti čas pokvarijo komarji. Preprečiti jim moramo vstop v stanovanje, še posebej v spalnico, kjer bi nas nadlegovali celo noč.

naravna-kozmetika-cena-mianaravnakozmetika.si

Atraktivna naravna kozmetika – cena je lahko ugodna

Naravna kozmetika postaja vedno bolj priljubljena, s tem pa se vse bolj razvija tudi ponudba teh izdelkov. Seveda imamo na voljo zelo širok nabor kozmetičnih izdelkov tudi med sintetičnimi sredstvi, ki lahko prepričajo s svojimi prednostmi, a vsekakor ima svoje prednosti tudi naravna kozmetika. Cena je pogosto tisti faktor, po katerem primerjamo različne možnosti – kaj to pomeni za naravno in sintetično kozmetiko?

Nalepke-v-ponudbi-profesionalnih-tiskarn-duslist-d.o.o.

Nalepke v ponudbi profesionalnih tiskarn

Ponudba tiskarjev pokriva zelo široko področje različnih tiskovin. Običajno imamo v mislih predvsem dokumente na papirju, lahko tudi knjige, revije in podobno, pa tudi vizitke, kuverte in druge poslovne tiskovine. A prav tako pomemben segment ponudbe večjih tiskarn predstavljajo nalepke, ki so vsestransko uporabne in jih lahko dobro izkoristimo za najrazličnejše namene.

računovodstvo-Ljubljana-SARTI-celovite-računovodske-storitve,-Marta-Avsec-s.p

Za računovodstvo Ljubljana ponuja dobre opcije

Računovodske storitve so zelo iskane, saj jih potrebuje praktično vsak podjetnik. Tudi samostojni podjetniki potrebujejo dobro računovodstvo, Ljubljana pa na tem področju ponuja ustrezne opcije za vsakogar – tako za samostojne podjetnike kot za velika podjetja.

Računovodski-servis-Ljubljana-SARTI-celovite-računovodske-storitve,-Marta-Avsec-s.p

Računovodski servis Ljubljana za raznovrstne podjetnike

Računovodska opravila so med tistimi, ki podjetnikom pogosto povzročajo največ preglavic. To so namreč naloge, s katerimi se moramo soočiti, čeprav verjetno ne spadajo na področje dejavnosti, s katero se podjetje pravzaprav ukvarja. Pametno bo torej izbrati računovodski servis, Ljubljana na tem področju ponuja dobre rešitve za raznovrstne podjetnike.

davcno-svetovanje-Ljubljana-SARTI---celovite-računovodske-storitve,-Marta-Avsec-s.p

Možnosti, ki jih ponuja za davčno svetovanje Ljubljana

Možnosti, ki jih ponuja za davčno svetovanje Ljubljana
Pri poslovanju se redno srečujemo z raznimi izzivi, ki jih ne moremo vedno premagati kar sami. Potrebujemo pomoč strokovnjakov ali pa vsaj dober nasvet, kar je posebej pomembno pri računovodskih nalogah in davčnih obveznostih.

Med,-darilo-matere-narave-cebelarsto-pislak-bali

Med, darilo matere narave

Med je tisto, kar zagotovo vsak človek pozna že od zibelke. Je tudi avtohton slovenski pridelek, ki ima zelo dolgo in pestro zgodovino. Poznali so ga že v antični Grčiji. Aristotel je namreč med častil in zanj rekel, da pada z neba ter da je dar bogov. Ima ogromno različnih zdravilnih lastnosti, ki zelo dobro koristijo človeškemu organizmu in koži. Poleg tega se zelo pogosto uporablja tudi v kozmetične namene.

Matični-mleček-cebelarstvo-pislak-bali--160-gr-sq

Matični mleček v čebelarstvu in prehrani

Matični mleček v čebelarstvu in prehrani
Med vsemi čebelarskimi izdelki je le redkokateri deležen takšne pozornosti kot matični mleček. Že res, da po količini izstopa med, morda bi lahko omenili še vosek, a mleček je tisti, ki zbuja največ interesa kot posebno hranilo, ki lahko močno koristi tudi človeku.

Čebelarstvo-kot-kulturna-dediščina-cebelarstvo-pislak.si

Čebelarstvo kot kulturna dediščina

Slovenija je čudovita dežela, ki ima dolgoletno tradicijo glede čebelarstva. Čebelarstvo je panoga, ki je s Sloveniji tako rekoč avtohtona, saj ima zelo bogato in čudovito zgodovino. Čebele so tako v Sloveniji in drugod po svetu zelo pomembne in predstavljajo izredno pomembno funkcijo za človekovo življenje in seveda tudi narave.