EKO TINKTURA – Nasmeh narave Osebna Nega, Spletne Trgovine, Zdravje, Ostalo

EKO TINKTURA – Nasmeh narave

Pod blagovno znamkoNasmeh Narave smo za vas ustvarili ekološko pridelane izdelke, ki so certificirani in izdelani z željo, da vam približamo zakladnico blagodejnih učinkov, ki se skrivajo v naravi. Vsi izdelki ( EKO mazila, EKO čaji, EKO mila EKO tinktura) so ročno delo, narejeni z obilico dobre volje, pristne in čiste energije ter podkovani s strokovnim in tradicionalnim znanjem o zeliščih.

Vsa zelišča so pridelana na našem ekološkem rodovnem posestvu Preščan ~ Since 1850.

EKO tinktura ali eko kapljice so izvlečki zelišč v alkoholu, ki jih uživamo razredčene s tekočino ali z žlico medu, uporabljamo jih tudi za izpiranje, obkladke ali masažo. Topnost zdravilnih učinkovin je boljša v alkoholu, kot pa v vodi, saj nekatere spojine v vodi niso topne.

Mi se nasmehnemo naravi. Narava se nasmehne nam.

Prisotna je naša povezanost z naravo, upoštevanje naravnih ciklusov, spoštovanje rastlin, ki imajo tendenco, da nam iz zemlje, zraka, sončne energije, in vode potegnejo najboljše snovi, ki so blagodejne ne samo za naše telo, ampak tudi za dušo in duha.

EKO IZDELKI

Z naravo sodelujemo in vanjo le minimalno posegamo.

Ko na naše ekološko posestvo posadimo novo rastlino, jih vedno nasadimo več. Eno damo v peščeno zemljo, drugo v humusno zemljo, tretjo pa v njivsko zemljo. Razporedimo jih tudi glede na strani neba. Nekaterim bolj ustreza Severna stran, drugim južna, tretjim vzhodna. Rastlina sama izbere, kje in v kakšni zemlji ji je najbolj všeč. Naslednjo sezono jih na tisto mesto posadimo kot trajnice.

Rastline podpirajo tudi druga drugo. Vedno upoštevamo naravni red. Kraljestvo mikroorganizmov skrbi za pravilno rast rastlin. Sadimo, nabiramo in razmnožujemo rastline na nežen in spoštljiv način. Tako je na našem posestvu ustvarjen pravi raj za rastline in tudi živali. Moč naših rastlin, ki same odločajo, kaj in kako bodo posrkale iz zemlje, je zelo velika.

Tudi ko so rastline posušene in pripravljene za eko čaj, so še vedno žive in vsebujejo vse naravne snovi, ki človeku pomagajo vzpostaviti ravnotežje v telesu, duhu in duši.

Ročno delo, subtilen odnos in dobra volja še povečajo aromo in esenco rastlin.

Zadnjih 15 let smo gradili kompleksen sistem kombinacije rastlin, da je učinek optimalen.

Izdelki NAMEHA NARAVE:

| EKO KAPLJICE | EKO ČAJI | EKO HIDROLATI | EKO OLJA | EKO PASTE IN MAZILA | EKO MILA IN DARILA

PONUDBA-PODJETJA

Eko tinktura - kapljice

EKO tinktura / EKO kapljice

EKO kapljice iz številnih rastlin in trav. Uporabljajo se kot prehransko dopolnilo. Eko kapljice drugače imenujemo tudi EKO TINKTURA. Tinktura ...

EKO tinktura / EKO kapljice

Eko tinktura - kapljice

EKO kapljice iz številnih rastlin in trav. Uporabljajo se kot prehransko dopolnilo.

Eko kapljice drugače imenujemo tudi EKO TINKTURA.

Tinktura je zeliščni izvleček, kjer glavno vlogo topila igra alkohol. V kolikor za topilo uporabimo vodo, kis, glicerin ali kako drugo sintetično topilo, je to izvleček in ne tinktura. Alkohol, ki raztaplja in veže nase topljenec daje tinkturam največjo posebnost. Saj se na alkohol vežejo aktivne snovi, ki jih najdemo v zdravilnih zeliščih.

EKO tinkture imajo več prednosti, v primerjavi z drugimi zeliščnimi pripravki. Saj imajo zaradi alkohola daljšo življenjsko dobo. Alkohol je konzervans in v njem ne uspevajo bakterije ali plesni. Sam proces priprave tinktur koncentrira delovanje v manjšem volumnu tekočine.

VEČ

 

eko čaji

EKO čaji

EKO čaji iz najrazličnejših rastlin in zelišč. VEČ

EKO čaji

eko čaji

EKO čaji iz najrazličnejših rastlin in zelišč.

VEČ

 

EKO hidrolati - 1695959538

EKO hidrolati

EKO hidrolati več vrst. VEČ

EKO hidrolati

EKO hidrolati - 1695959538

EKO hidrolati več vrst.

VEČ

 

Eko mazila

EKO mazila

EKO mazila več vrst. VEČ

EKO mazila

Eko mazila

EKO mazila več vrst.

VEČ

 

Eko olja

EKO olja

EKO olja več vrst. VEČ

EKO olja

Eko olja

EKO olja več vrst.

VEČ

 

Eko mila

EKO mila

EKO mila več vrst. VEČ

EKO mila

Eko mila

EKO mila več vrst.

VEČ

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE

[contact-form-7 id="154" title="Post main contact SL"]