ELPET – Urban Petelin s.p. Elektro storitve

ELPET – Urban Petelin s.p.

ELPET – Urban Petelin s.p. smo podjetje, ki deluje na področju elektroinštalacij, elektro vzdrževanj in raznim svetovanjem na področju elektro stroke. Nudimo vam projektiranje in izris elektro načrtov in elektro omar za industrijsko avtomatizacijo in avtomatiziranih objektov. Prav tako vam izrišemo in projektiranamo tudi ostale elektro načrte po vaši želji. Poleg projektiranja elektroinštalacij vam prav tako izvedemo redna vzdrževalna dela, popravila in zagone plinskih in oljnih kotlov, sanitarnih toplotnih črpalk ter regulacije ogrevanja.

Naš način dela in komuniciranja temelji na individualnem pristopu saj le tako lahko nudimo pomoč in svetovanje pri odločitvah. Več letne izkušnje, izobražen in izkušen kader, hitra odzivnost, prijazno in strokovno svetovanje ter vrhunske storitve so glavni temelji, na katerih slonijo naše storitve.

ELPET - Urban Petelin s.p. 100

Električne inštalacije so področje, ki ga srečamo skoraj povsod, kjer imamo opravka z električno energijo. Inštalacija razsvetljave, toplotnih postrojev in drugih porabnikov, ki jih dajemo v skupino električnih inštalacij. Pomembno je, da že v fazi zasnove in projektiranja sodelujete z arhitektom in projektantom, da se kasneje ne pride do pomanjkanja vtičnic in stikal. Pri inštalacijah je potrebno pomisliti na morebitne večje potrebe v prihodnosti npr. ob odločitev za instalacijo računalniškega omrežja, alarmnega sistema, klimatske naprave in podobnega.

Zaradi zagotavljanja čim krajših izpadov električne energije je potrebna prisotnost vzdrževalcev elektroenergetskih naprav. Večje tovarne imajo za vzdrževanje zaposlene svoje vzdrževalce, ali pa imajo zato pogodbene partnerje. Zaradi hitrega interventnega odziva in bogatih izkušenj, tudi mi skrbimo za vzdrževalna dela v raznih podjetjih. S kvalitetno ter pravočasno izvedenimi deli smo uspeli ohraniti dolgoletno zaupanje naših naročnikov, za katere se bomo z veseljem potrudili tudi v bodoče.

ELPET - Urban Petelin s.p. 101

V podjetju ELPET – Urban Petelin s.p. vam ponujamo vam celovito storitev projektiranja vseh elektroinstalacijskih del. Dovolite, da vam pomagamo najti najprimernejše rešitve, ki bodo ustrezale vašim željam, potrebam in financam. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami našli najboljše rešitve za vaše elektroinstalacijske potrebe.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

PONUDBA-PODJETJA

Ogrevalna tehnika - 1695876999

Ogrevalna tehnika

Izvajamo redna vzdrževalna dela, popravila in zagone plinskih in oljnih kotlov, sanitarnih toplotnih črpalk ter regulacij ogrevanja. Opravljamo redna vzdrževalna ...

Ogrevalna tehnika

Ogrevalna tehnika - 1695876999
Izvajamo redna vzdrževalna dela, popravila in zagone plinskih in oljnih kotlov, sanitarnih toplotnih črpalk ter regulacij ogrevanja.

Opravljamo redna vzdrževalna dela, zagone in popravila naslednjih proizvajalcev plinskih kotlov:

Opravljamo redna vzdrževalna dela, zagone in popravila naslednjih proizvajalcev oljnih kotlov in sanitarnih toplotnih črpalk:

Opravljamo redna vzdrževalna dela, zagone in popravila naslednjih proizvajalcev regulacij ogrevanja:

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

Elektro storitve - 1695877000

Elektro storitve

Nudimo vam projektiranje in izris elektro načrtov in elektro omar za industrijsko avtomatizacijo in avtomatiziranih objektov. Prav tako vam izrišemo in ...

Elektro storitve

Elektro storitve - 1695877000
Nudimo vam projektiranje in izris elektro načrtov in elektro omar za industrijsko avtomatizacijo in avtomatiziranih objektov. Prav tako vam izrišemo in projektiranamo tudi ostale elektro načrte po vaši želji.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE

[contact-form-7 id="154" title="Post main contact SL"]