Euro paleta – JE-EMB d.o.o. Industrija

Euro paleta

Uporaba palet je ključna za učinkovito premikanje blaga v različnih panogah. Eden najbolj priljubljenih vrst palet, ki se uporabljajo po vsej Evropi, je Euro paleta, imenovana tudi EUR-paleta, Euro-paleta ali EPAL-paleta. Evropsko združenje za palete (EPAL) določa standarde za izdelavo te palete, ki je postala nepogrešljiv del logističnih operacij v Evropi.

Dimenzije Euro palete so 1200 × 800 × 500 mm, izdelana pa je iz lesa s vsaj 78 žeblji in tehta približno 20-25 kilogramov. Lahko nosi najmanj eno tono tovora, če je tovor enakomerno razporejen. Euro paleta se lahko zlahka prepozna po dimenzijah in žigih logotipa “EUR” ali “EPAL”, pogosto pa tudi po oznaki železnice, na primer DB ali SNCF. Namenjena je večkratni uporabi in je zamenljiva.

Uporaba Euro palet je postala tako pogosta, da se danes v velikem obsegu uporabljajo pri transportu blaga. Zaradi svoje standardne velikosti in kakovosti se uporabljajo v številnih panogah, kot so prehrambena industrija, kemična industrija, gradbeništvo in farmacevtska industrija.

O podjetju

Podjetje JE-EMB d.o.o. je specializirano za izdelavo, prodajo, recikliranje in odkup lesene embalaže. Našim strankam nudimo najboljše rešitve za njihove potrebe na področju lesene embalaže, kot so palete, leseni zaboji in ostala lesena embalaža.

Izdelovanje in prodaja lesne embalaže

Nudimo širok spekter storitev na področju izdelave in prodaje lesene embalaže. Pri nas lahko kupite nove ali rabljene palete po vaših željah in potrebah. Poleg tega vam nudimo tudi izdelavo lesene embalaže po meri. Pri izdelavi uporabljamo samo kakovosten les, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo vaše embalaže.

Poleg tega nudimo tudi termično obdelavo lesa, ki izboljša njegovo trajnost in ga naredi primeren za uporabo kot lesno gorivo. Naša termična obdelava lesa zagotavlja, da se lesena vlakna razbijejo, s čimer se izboljša njegova kakovost. Les, ki ga obdelamo, lahko uporabimo za izdelavo sekancev in peletov. Nudimo okolju prijazna goriva po ugodnih cenah.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 031 607 534 in elektronski pošti jeemb.doo@gmail.com. Obiščite nas v industrijski coni Zapolje 4, v Logatcu.

PONUDBA PODJETJA

lesena embalaža

Lesena embalaža

Lesena embalaža se lahko uporablja za širok spekter izdelkov, od hrane in pijač do elektronike in pohištva. Zaradi svoje prilagodljivosti ...

Lesena embalaža

lesena embalaža

Lesena embalaža se lahko uporablja za širok spekter izdelkov, od hrane in pijač do elektronike in pohištva. Zaradi svoje prilagodljivosti je lesena embalaža idealna izbira za podjetja, ki želijo predstaviti svojo identiteto na izviren in edinstven način.

Lesene škatle - 1713209978

Lesene škatle

Lesene škatle so ena izmed najbolj vsestranskih in trajnih izbir za embalažo izdelkov. Les je naravni material, ki je okolju ...

Lesene škatle

Lesene škatle - 1713209978

Lesene škatle so ena izmed najbolj vsestranskih in trajnih izbir za embalažo izdelkov. Les je naravni material, ki je okolju prijazen in ga lahko uporabljamo večkrat, kar je vedno bolj pomembno pri izbiri izdelkov za prodajo ali dostavo.

Leseni zaboji - 1713209978

Leseni zaboji

Leseni zaboji so idealni za transport občutljivega blaga, kot so steklenice, keramika in drugi krhki predmeti. So tudi primerni za ...

Leseni zaboji

Leseni zaboji - 1713209978

Leseni zaboji so idealni za transport občutljivega blaga, kot so steklenice, keramika in drugi krhki predmeti. So tudi primerni za skladiščenje, saj zagotavljajo, da vaše blago ostane varno in suho.

GALERIJA

KONTAKT