Fizioterapija – Medicohealth GYM d.o.o. Obrt in Storitve, Zdravje

Fizioterapija – Medicohealth GYM d.o.o.

Fizioterapija je ključnega pomena na poti do izboljšanja počutja in zdravja, saj je namenjena osebam, ki se soočajo s poškodbami, kroničnimi bolečinami ali si želijo okrepiti svojo fizično kondicijo. Ta veja medicine se osredotoča na celostno obravnavo posameznika, s poudarkom na natančnem diagnosticiranju in profesionalni pomoči. Uporaba naprednih metod, kot so manipulacija globokega tkiva in prilagojene vaje, omogoča hitro in učinkovito izboljšanje zdravstvenega stanja.

Fizioterapija predstavlja več kot le običajno zdravljenje; vključuje individualno prilagojene načrte zdravljenja, ki temeljijo na sodobnih fizioterapevtskih pristopih. Osebni pristop in upoštevanje vseh dejavnikov, ki vplivajo na zdravje, zagotavljajo prilagoditev zdravljenja potrebam vsakega posameznika.

Kot neinvazivna metoda, ki se osredotoča na mišično-skeletni sistem, fizioterapija ponuja rešitve za širok spekter stanj, med drugim nevrološka, kardiovaskularna in dihalna stanja. Manualna terapija, vaje za krepitev, raztezanje, terapije z ultrazvokom in elektroterapijo so del pristopov, ki se uporabljajo za obvladovanje bolečin in izboljšanje kakovosti življenja. Poudarek je tudi na izobraževanju pacientov o pravilni telesni drži in gibanju za preprečevanje poškodb.

Gibanje in vadba sta osrednjega pomena za doseganje dolgoročnih izboljšav. Redna telesna aktivnost in varne tehnike gibanja so ključne za ohranjanje zdravja in preprečevanje nadaljnjih težav. S pravilnim pristopom in strokovnim vodenjem fizioterapevtov lahko posamezniki vodijo polnejše in bolj zdravo življenje.

Fizioterapija s svojim celostnim pristopom prispeva k boljšemu splošnemu počutju in omogoča ljudem, da ohranjajo aktivni življenjski slog. Zavezanost k ohranjanju zdravja in izboljšanju kakovosti življenja je osrednje poslanstvo fizioterapije, ki z osebnim pristopom in strokovnostjo pomaga posameznikom na poti do boljšega počutja.

O podjetju Medicohealth GYM

Medicohealth GYM, ustanovljen leta 2019, predstavlja inovativni rehabilitacijski center, kjer ekipa mladih, a izkušenih fizioterapevtov in kinezioterapevtov prinaša vrhunsko strokovno znanje. Ti strokovnjaki se nenehno izobražujejo na področjih najnovejših tehnologij in pristopov v fizioterapiji in kinezioterapiji, s čimer zagotavljajo celostno obravnavo pacientov. Ponosni na širok spekter zdravstvenih storitev, uporabljajo vrhunske naprave za natančno diagnozo in učinkovito zdravljenje, kot so elektroterapija, ultrazvok, laser terapija in tecar terapija.

V Medicohealth GYM se vsakemu pacientu posvetijo individualno, prilagajajo terapijo njegovim potrebam in ciljem z namenom hitrega okrevanja, izboljšanja gibljivosti, prožnosti ter zmanjševanja bolečin. Zavezani odličnosti in pacientovemu zadovoljstvu, se odlikujejo s prilagojenim in ciljno usmerjenim zdravljenjem, ki obsega različne tehnike, kot so masaže, vaje za krepitev in mobilizacije, in tehnike za zmanjševanje bolečin.

Njihova vizija in cilji so osredotočeni na visoko kakovost, inovativnost in dolgoročno uspešno zdravljenje s podporo skozi celoten proces zdravljenja. Ekipa je zavezana k zdravju in dobremu počutju pacientov, deluje z visokim standardom zdravstvenega varstva in ponuja prilagojene rešitve. Poudarek je tudi na preventivi in izobraževanju pacientov za vzdrževanje zdravega in aktivnega življenjskega sloga.

PONUDBA PODJETJA

Tecar terapija - 1716389483

Tecar terapija

Tecar terapija je sodobna oblika fizioterapije, ki uporablja visokofrekvenčne elektromagnetne valove za pospeševanje naravnega celjenja telesa in zmanjševanje bolečin. Deluje ...

Tecar terapija

Tecar terapija - 1716389483

Tecar terapija je sodobna oblika fizioterapije, ki uporablja visokofrekvenčne elektromagnetne valove za pospeševanje naravnega celjenja telesa in zmanjševanje bolečin. Deluje tako, da spodbuja mikrocirkulacijo in celični metabolizem, kar vodi do hitrejšega okrevanja tkiv in lajšanja bolečin. Ta metoda je še posebej učinkovita pri zdravljenju mišično-skeletnih težav, kot so poškodbe mišic, sklepov in vezi.

 

Vaje za hrbtenico - 1716389484

Vaje za hrbtenico

Vaje za hrbtenico so ključnega pomena za krepitev mišic, ki podpirajo hrbtenični steber, ter za izboljšanje gibljivosti in zmanjševanje bolečin ...

Vaje za hrbtenico

Vaje za hrbtenico - 1716389484

Vaje za hrbtenico so ključnega pomena za krepitev mišic, ki podpirajo hrbtenični steber, ter za izboljšanje gibljivosti in zmanjševanje bolečin v hrbtu. Pogosto vključujejo raztezanje, krepitev in stabilizacijske vaje, ki so namenjene izboljšanju drže in zmanjševanju obremenitev na hrbtenici. Redna izvedba teh vaj lahko pripomore k boljšemu počutju, zmanjšanju tveganja za poškodbe in splošnemu zdravju hrbtenice.

 

Išias zdravljenje in terapija - 1716389484

Išias zdravljenje in terapija

Zdravljenje išiasa običajno vključuje kombinacijo počitka, fizične terapije in zdravil proti bolečinam za lajšanje simptomov, kot so bolečina, mravljinčenje in ...

Išias zdravljenje in terapija

Išias zdravljenje in terapija - 1716389484

Zdravljenje išiasa običajno vključuje kombinacijo počitka, fizične terapije in zdravil proti bolečinam za lajšanje simptomov, kot so bolečina, mravljinčenje in šibkost, ki izhajajo iz stiskanja ishiadičnega živca. Fizična terapija je osredotočena na vaje za raztezanje in krepitev mišic hrbta in trebuha, kar pomaga stabilizirati hrbtenico in zmanjšati pritisk na živec. V nekaterih primerih, ko konzervativne metode ne prinesejo olajšanja, je lahko potrebna tudi medicinska intervencija, kot so injekcije za lajšanje bolečin ali celo operativni posegi.

 

bolečine v križu

Pomoč pri bolečinah v križu

Pomoč pri bolečinah v križu pogosto vključuje kombinacijo fizične terapije, prilagoditev življenjskega sloga in, v nekaterih primerih, zdravil. Fizioterapevtski pristopi, ...

Pomoč pri bolečinah v križu

bolečine v križu

Pomoč pri bolečinah v križu pogosto vključuje kombinacijo fizične terapije, prilagoditev življenjskega sloga in, v nekaterih primerih, zdravil. Fizioterapevtski pristopi, kot so manualna terapija, posebne vaje za krepitev in raztezanje ter različne oblike elektroterapije, so usmerjeni v izboljšanje mobilnosti, zmanjšanje vnetja in krepitev mišičnega sistema, ki podpira hrbtenico. Poleg tega lahko spremembe v dnevnih aktivnostih in ergonomiji delovnega mesta pripomorejo k zmanjšanju napetosti v križu in preprečevanju ponovitve bolečin.

GALERIJA

KONTAKT