FLOK OKOVJE d.o.o., Gretsch-Unitas, BKS, FERCO Trgovina

FLOK OKOVJE d.o.o.

 Gretsch-Unitas, BKS, FERCO

V podjetju FLOK OKOVJE d.o.o. se že več kot 20 let ukvarjamo z veleprodajo stavbnega okovja. V našem prodajnem programu imamo na voljo bogato izbiro kakovostnega stavbnega okovja priznanih domačih in tujih proizvajalcev. Prepričani smo, da boste pri nas našli prav to kar potrebujete. Z veseljem vam bomo svetovali pri izbiri izdelkov ob upoštevanju vaših želja in potreb, saj našo ekipo sestavlja skupina sodelavcev z dolgoletnimi izkušnjami z nabavo in prodajo stavbnega okovja.

FLOK OKOVJE d.o.o., Gretsch-Unitas, BKS, FERCO 001

Odlikujejo nas:

 • velika izbira izdelkov
 • kakovostni izdelki
 • ugodne cene
 • velika zaloga
 • strokovna ekipa
 • dolgoletne izkušnje

 

Za povpraševanje ali ponudbo nas pokličite na 041 633 408 ali pošljite elektronsko pošto na boris@flok-okovje.si.

Naš prodajni program vsebuje veliko izbiro kakovostnega okovja za okna in vrata priznanih proizvajalcev G-U, BKS in FERCO. Nudimo tudi avtomatske vhodne sisteme in menedžment za okna in vrata.

 

FLOK OKOVJE d.o.o., Gretsch-Unitas, BKS, FERCO 101

FLOK OKOVJE d.o.o., Gretsch-Unitas, BKS, FERCO

NAŠA PONUDBA

 

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE


  KATALOGI

  Dodatne podrobnosti o naši ponudbi izdelkov in storitev si oglejte v naši zbirki katalogov.

   

  FLOK OKOVJE d.o.o., Gretsch-Unitas, BKS, FERCO 100

  Zaklepni sistemi BKS - 1709514679

  Zaklepni sistemi BKS

  Več varnosti To pomeni znamka BKS. Kot del poslovne skupine Gretsch-Unitas spada BKS GmbH med vodilna podjetja na področju tehnologije ...

  Zaklepni sistemi BKS

  Zaklepni sistemi BKS - 1709514679

  Več varnosti To pomeni znamka BKS. Kot del poslovne skupine Gretsch-Unitas spada BKS GmbH med vodilna podjetja na področju tehnologije zaklepanja in varnosti. In za to obstaja nekaj dobrih razlogov: zaklepni sistemi podjetja BKS nudijo inovativne in po meri izdelane rešitve in so izdelani po najvišjih standardih kakovosti – to dokazujejo številni patenti in certifi kati. Vseeno, ali gre za elektronske ali mehanske rešitve, ali gre za opremljanje nove zgradbe ali prenavljanje obstoječe: S sistemi cilindrov BKS se odločite za moderen sistem s široko izbiro funkcij in opreme. Taka velika fleksibilnost se splača že danes in tudi za bodočnost.

  Mehanski zaklepni sistemi

  Konvencionalni zaklepni sistemi
  Običajni zaklepni sistemi delujejo z navpičnimi vrstami zaskočnih klinov. Zahvaljujoč številnim možnostim spreminjanja vreznih globin lahko običajne sisteme uporabite takorekoč povsod – tudi v zapletenih sistemih cilindrov. Vsi zaklepni cilindri nudijo serijsko zaščito pred pickingom z udarcem in so na voljo z možnostjo zaklepnega sistema z varnostno kartico.

  Sistemi obojestranskega ključa
  Udobje in varnost: s sistemom obojestranskega ključa BKS stavite na visoko uporabno udobje in inovativno tehniko cilindrov. Od registriranih zaklepanj z varnostno kartico pa vse do patentiranih profi lov ključev za sisteme cilindrov. Sistemi obojestranskega ključa BKS se prilegajo natančno tako rekoč vsaki situaciji uporabe. Vsi sistemi so serijsko zavarovani proti “pickingu” in se lahko opcijsko dobavijo s certifi ciranimi elementi proti prevrtanju in izvleku.

  Elektronski zaklepni sistemi

  Mehatronski cilinder
  Najboljše iz dveh svetov tehnologij: mehatronski zaklepni sistemi BKS združujejo zanesljivo mehaniko z udobno elektroniko. Zato so cilindri janus opremljeni z elektronsko rozeto. Dostop omogoča ključ z SEodzivnikom. Zanesljiv mehanski sistem se pri tem še dodatno elektronsko zavaruje.

  Elektronski cilinder
  Sodoben elektronski zaklepni sistem SE fl eksibilno izpolnjuje najvišje zahteve po varnosti za občutljiva območja, kot so poslovodne pisarne ali raziskovalni oddelki. Sistem postavlja povsem nova merila s svojimi številnimi inovativnimi prednostmi, kot je skrajno učinkovit energijski menedžment ali pa enostavna programska dodelitev pooblastil. Zahvaljujoč izredno energijsko učinkovitemu delovanju in enostavni montaži ostajate tudi stroškovno dolgoročno v varnem območju.

  Pokličite nas na 041 633 408 ali pošljite elektronsko pošto na boris@flok-okovje.si za podrobnosti o naši ponudbi.

  Dodatki okovja - 1709514680

  Dodatki okovja

  Več kot le okovje – Med seboj usklajeni sistemi pribora iz ene roke Tesnilni sistemi Energetska učinkovitost in tesnost vsled ...

  Dodatki okovja

  Dodatki okovja - 1709514680

  Več kot le okovje – Med seboj usklajeni sistemi pribora iz ene roke

  Tesnilni sistemi
  Energetska učinkovitost in tesnost vsled natančnosti: poslovna skupina GU vam ponuja širok program okenskih in vratnih tesnil ter gradbenih priključkov po najnovejšem stanju tehnike. Deležni boste celovitega svetovanja o najnovejših smernicah in predpisih, prejeli pa boste tudi mnogo uporabnih informacij in priporočil v zvezi z ustreznimi veljavnimi standardi.

  Gradbena kemija
  GU nudi širok asortima med seboj prirejenih gradbeno-kemijskih izdelkov. Vse kar potrebujete za gradnjo, montažo, tesnjenje in nego oken oz. vrat, boste našli v katalogu, ki je pred vami. Vselej seveda z izčrpnim opisom področij uporabe in posebnosti. Vsekakor je vse skladno z najsodobnejšim stanjem tehnike in upoštevani so veljavni standardi in smernice za zaščito okolja.

  Tehnika zasteklitve
  Funkcija zasteklitve je odvisna med drugim od ustreznega podlaganja stekla in konstrukcije okvirja ter pravilne izbire materiala za določeno izvedbo. Strokovno podlaganje sodi prav tako med pomembnejše osnove pri vgradnji zasteklitev. GU pribor za zasteklitev omogoča strokovno vgradnjo zasteklitvenih enot tudi v zahtevnih razmerah. Široka paleta izbranih in preskušenih materialov nudi obsežno raznolikost različnih rešitev.

  Za povpraševanje ali ponudbo nas pokličite na 041 633 408 ali pošljite elektronsko pošto na boris@flok-okovje.si.

  Paralelno drsno - nagibno okovje - 1709514680

  Paralelno drsno - nagibno okovje

  Z paralelno drsno – nagibnim okovjem vam je ponujen takšen sistem okovja, ki v celoti izpolnjuje individualne zahteve končnega uporabnika ...

  Paralelno drsno - nagibno okovje

  Paralelno drsno - nagibno okovje - 1709514680

  Z paralelno drsno – nagibnim okovjem vam je ponujen takšen sistem okovja, ki v celoti izpolnjuje individualne zahteve končnega uporabnika tako pri udobju, varnosti in tudi funkcionalnosti.
  Z paralelno drsno – nagibnim okovjem skupine GU je možno tudi bivanje brez talnih ovir po DIN 18025.

  Temeljne značilnosti in prednosti PSK sistemov okovja:

  ■ Vsi centralni zaklepi imajo serijsko vgrajeno varovalo proti napačnem rokovanju
  ■ Vse zapirne točke so opremljene z avtomatskimi zatiči Cleverle. Samostojno „clever“ se prilagaja ne vedno optimalni zračnosti v utoru in toleranci kril. Vse nastavitve se izvajajo z Torx sistemom. Montaža in vzdrževanje je za vas enostavnejša, bolj praktična in bolj racionalna.
  ■ Določanje odpornostnih razredov se določa le glede izbire zapirnih ploščic
  ■ Vse zapore v okviru so z standardnimi vrtljivo nagibnimi deli
  ■ Elementi z GU centralnim zaklepom se lahko generalno opremijo z nadzorom zaklepa ter se priklopijo na alarmno napravo
  ■ Najvišja korozijska zaščita z površino okovja ferGUard*silber. V treh nanašajočih slojih se je atraktivna svetlo srebrna površina obnesla kot standard za okensko okovje.
  ■ Najvišje udobje kot tudi varna in neoporečna funkcija v vseh težnostnih razredih
  ■ Natančno drsenje v vsako pozicijo in nežna zaskočitev v nagibni položaj zaradi inovativne tehnike tekalnih koles
  ■ Rešitve za bivanje brez talnih ovir po DIN 18025
  ■ Uporabno za vse standardne profile iz materialov kot so les, umetna masa ali aluminij
  ■ Rokovanje preko kljuke iz aluminija ali nerjavečega jekla
  ■ Gonilna kljuka z varovalom proti samodejnem zaprtju

  Za povpraševanje ali ponudbo nas pokličite na 041 633 408 ali pošljite elektronsko pošto na boris@flok-okovje.si.

  Vrtljivo-nagibno okovja UNI-JET - 1709514681

  Vrtljivo-nagibno okovja UNI-JET

  S sistemom UNI-JET ponujamo vrtljivo-nagibno okovje, ki izpolnjuje individualne zahteve izdelovalcev oken in končnih uporabnikov po komfortu, varnosti in funkcionalnosti, ...

  Vrtljivo-nagibno okovja UNI-JET

  Vrtljivo-nagibno okovja UNI-JET - 1709514681

  S sistemom UNI-JET ponujamo vrtljivo-nagibno okovje, ki izpolnjuje individualne zahteve izdelovalcev oken in končnih uporabnikov po komfortu, varnosti in funkcionalnosti, kot tudi zadostitvi posebnih zahtev v celotnem obsegu. Z sistemom UNI-JET je možno, obstoječa vrtljivo-nagibna okna spraviti na najnovejši nivo tehnike.

  Vrtljivo-nagibno okovje  podjetja GU „blesti“ po svetu  s svojo visoko, večkrat  preverjeno kvaliteto. Že  osnovna oprema z modularnim  sistemom centralnega zaklepa  za vse izvedbe ali  internacionalno priznana  površina ferGUard nudita zelo  visoko varnost.  Inteligentno skonstruirani  sestavni deli prihranijo na  času v avtomatizirani oz. ročni  montaži in skrbijo za nizke  stroške skladiščenja.

  Za povpraševanje ali ponudbo nas pokličite na 041 633 408 ali pošljite elektronsko pošto na boris@flok-okovje.si.

   

  Ročni in električni prezračevalni sistemi - 1709514681

  Ročni in električni prezračevalni sistemi

  Prezračevalni sistemi Zakonsko zahtevani ukrepi za toplotno izolacijo (npr. EnEV) vodijo k vse bolj zatesnjenim stavbnim lupinam, ki v veliki ...

  Ročni in električni prezračevalni sistemi

  Ročni in električni prezračevalni sistemi - 1709514681

  Prezračevalni sistemi

  Zakonsko zahtevani ukrepi za toplotno izolacijo (npr. EnEV) vodijo k vse bolj zatesnjenim stavbnim lupinam, ki v veliki meri preprečujejo difuzijsko klimatsko izmenjavo med notranjostjo in okolico. Zato so domišljeni in učinkoviti sistemi prezračevanja zelo pomembni za vzpostavljanje čim bolj naravnih in zato zdravih klimatskih razmer tudi v energijsko učinkovitih zgradbah. Poslovna skupina Gretsch-Unitas vam nudi individualne rešitve za različne sisteme odpiranja nadsvetlobnih oken, verižne in vretenske pogone za udobno vsakodnevno prezračevanje prostorov. Ne glede na to, ali imate nagibna ali preklopna krila, poševna, trikotna, okrogla ali okna z nizkim lokom, ali se odpirajo navznoter ali navzven – prezračevalni sistemi skupine GU izpolnijo vsako željo.

  Za povpraševanje ali ponudbo nas pokličite na 041 633 408 ali pošljite elektronsko pošto na boris@flok-okovje.si.

  Načrtovanje, montaža, servis - 1709514682

  Načrtovanje, montaža, servis

  Več kot samo izdelki: Načrtovanje, montaža, servis Varnost oken s kompetenco. Podpiramo vas v vseh fazah pri realizaciji vaših individualnih ...

  Načrtovanje, montaža, servis

  Načrtovanje, montaža, servis - 1709514682

  Več kot samo izdelki: Načrtovanje, montaža, servis

  Varnost oken s kompetenco. Podpiramo vas v vseh fazah pri realizaciji vaših individualnih rešitev za odvajanje dima in prezračevanje. Izobraženo strokovno osebje z obširnim poznavanjem vseh pomembnih standardov in predpisov ter hiter in zanesljiv servis omogočata stroškovno in uporabno optimizirane rešitve za vse vrste zgradb.

  Za povpraševanje ali ponudbo nas pokličite na 041 633 408 ali pošljite elektronsko pošto na boris@flok-okovje.si.

  FLOK OKOVJE d.o.o., Gretsch-Unitas, BKS, FERCO