Garderobna klop – 11st oprema Obrt in Storitve, Spletne Trgovine, Trgovina

Garderobna klop

Vsaka garderobna klop v asortimanu 11st opreme predstavlja vrhunsko izbiro, saj je izdelana iz trdnega ogrodja s stabilnim varjenim podnožjem. Kakovostna prašno lakirana površina zagotavlja dolgo življenjsko dobo in enostavno vzdrževanje. Sedalni del je sestavljen iz štirih lasivnih lesenih letvic, ki so premazane in lakirane, kar dodatno olajša čiščenje in vzdrževanje.

Poleg izjemne kakovosti so garderobne klopi na voljo v različnih izvedbah, kar omogoča prilagoditev vašim potrebam. Izbirate lahko med modelom, ki vključuje samo sedalni del ali pa garderobno klop, ki vključuje tudi obešala. Širok izbor dimenzij in funkcionalnosti vam omogoča, da najdete optimalno rešitev za vašo garderobo.

Ena izmed ključnih prednosti garderobnih klopi v ponudbi podjetja 11st oprema je njihova odlična združljivost z garderobnimi omarami iz našega asortimana. To omogoča, da ustvarite celovito in urejeno rešitev za vaš prostor, ki je tako praktična kot tudi estetsko privlačna.

Z izbiro garderobnih klopi investirate v kakovost, funkcionalnost in estetsko dovršenost. Tako ne le izpolnite vse praktične zahteve vašega prostora, ampak tudi dodate estetsko vrednost, ki bo dopolnila celoten izgled vaše garderobe. Ne odlašajte in izberite garderobno klop, ki bo zadovoljila vaše najvišje standarde kakovosti in oblikovanja.

ODLIČNA IN PREVERJENA KVALITETA – UGODNA CENA – ZADOVOLJSTVO KUPCA

Podjetje 11ST oprema vam kot zastopnik znanega nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH v svojem asortimanu nudi kvalitetno kovinsko pohištvo s 40 – letno tradicijo. Naše pohištvo je opremilo že mnogo pisarn in garderob v podjetjih, šolah, vrtcih, trgovinah, termalnih centrih, športnih organizacijah… po celotni Evropi.

Nudimo vam individualno svetovanje z dolgoletnimi izkušnjami ter pravočasne in učinkovite rešitve na področju opreme pohištva.

Pri večjih projektih je možno tudi naročilo iz nestandardnega programa.

Ne spreglejte naše ponudbe garderobnih klopi!

O 11st OPREMI

Smo zanesljivo in fleksibilno podjetje. Strmimo k 100% zadovoljstvu kupcev, zato se vsaki stranki individualno posvetimo in ji pomagamo rešiti pohištveni problem.

KUPCEM ŽELIMO PONUDITI PRIJAZNO NAKUPOVALNO IZKUŠNJO IN ZADOVOLJSTVO Z NAŠIMI IZDELKI.

Sodelujemo s priznanimi proizvajalci, ki imajo več letno tradicijo, kar nam omogoča, da lahko kupcu ponudimo preverjeno kvaliteto izdelkov, po ugodnih cenah. Sledimo trendom in nenehno širimo naš asortiman.

Smo distributer nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH, katero s svojimi 40-letnimi izkušnjami nudi kvalitetne izdelke, po ugodni ceni.

PONUDBA PODJETJA

Kovinske omare - 1713209067

Kovinske omare

Izbirajte med široko ponudbo kovinskih omar. Na voljo so kovinske omare s krilnimi vrati, omare z drsnimi vrati, kovinske omare ...

Kovinske omare

Kovinske omare - 1713209067

Izbirajte med široko ponudbo kovinskih omar. Na voljo so kovinske omare s krilnimi vrati, omare z drsnimi vrati, kovinske omare z rolo vrati, ognjevarne omare, arhivske omare, kartotečne omare, gasilske omare in pisarniške omare.

Lesene omare - 1713209068

Lesene omare

Nudimo vam lesene omare s krilnimi vrati in lesene omare z drsnimi vrati.

Lesene omare

Lesene omare - 1713209068

Nudimo vam lesene omare s krilnimi vrati in lesene omare z drsnimi vrati.

Kovinske garderobne omare - 1713209068

Kovinske garderobne omare

Izbirajte med vrstnimi garderobnimi omarami, Z-garderobnimi omarami, večnamenskimi omarami, predalnimi stolpi in garderobnimi kockami.

Kovinske garderobne omare

Kovinske garderobne omare - 1713209068

Izbirajte med vrstnimi garderobnimi omarami, Z-garderobnimi omarami, večnamenskimi omarami, predalnimi stolpi in garderobnimi kockami.

pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo

Ustrezno pisarniško pohištvo, prilagojeno posamezniku pripomore k večji motiviranosti in produktivnosti, zato je skrb za pravilen izbor pohištva zelo pomembna.

Pisarniško pohištvo

pisarniško pohištvo

Ustrezno pisarniško pohištvoprilagojeno posamezniku pripomore k večji motiviranosti in produktivnosti, zato je skrb za pravilen izbor pohištva zelo pomembna.

GALERIJA

KONTAKT