Gostilna Ribiški dom Lendava, ribja restavracija Lendava, gostilna z ribami Pomurje Gostinstvo, Turizem

Gostilna Ribiški dom Lendava, ribja restavracija Lendava, gostilna z ribami Pomurje

V gostilni Ribiški dom Lendava se držimo dolgoletne tradicije prijazne postrežbe in odlične hrane. Našim gostom nudimo pestro izbiro rib in ribjih jedi, tradicionalno prekmursko kuhinjo (bograč, kislo zelje, bujta repa, ajdova kaša in žganci) ter okusne jedi z žara. K tradicionalni hrani se prileže tradicionalno vino okoliških lendavskih vinogradnikov. Za sladkosnede poskrbimo s pestro ponudbo sladic kot so palačinke, kostanjev pire in še kaj. Vsak dan imamo na voljo izbiro različnih malic, vsak konec tedna nudimo odlična kosila po ugodni ceni z mesnega ali ribjega menija.

Restavracija sprejme 50-60 oseb in je primerna za praznovanje obletnic, rojstnih dnevov, poslovnih zaključkov. Ob koncu tedna večkrat pripravimo zabavo z glasbo v živo, takrat gostom ponujamo tudi sveže pečeno jagnjetino ali odojek. Od spomladi do pozne jeseni občasno prirejamo ribiška tekmovanja na ribniku ob Ribiškem domu. Še posebno lepo je poleti posedeti v leseni pokriti nadstrešnici, kjer je prostora za 30-40 oseb. Ob potoku se po drevoredu lahko sprehodite do hotela Lipa, ki je oddaljen 200 metrov. Terasa ponuja prekrasen pogled na lendavske gorice, kjer med vinogradi kraljujeta grad in kapela Svete trojice. Nepozabni so sončni vzhodi in zahodi, ko se prekmurska ravnica prebudi ožarjena z jutranjo zarjo ali pa se odpravlja spat vsa rdeča od sonca v zatonu.

Za rezervacije ali dodatna vprašanja o naši ponudbi smo vedno dosegljivi na telefonski številki + 386 (0)59 055 850 ali elektronski pošti ribiskidom.lendava@gmail.com.

V gostilni Ribiški dom Lendava poleg odlične hrane svojim gostom nudimo tudi prenočišče v dveh udobnih štiriposteljnih sobah. Če se odločite prenočiti pri nas, vam prav gotovo ne bo žal, saj boste deležni prav posebnega doživetja. Pogosto organiziramo razne zabavne prireditve in praznovanja za večje zaključene družbe. Za otroke je pri nas vedno lepo poskrbljeno. Gostom je na voljo prostorno parkirišče.

Gostilna Ribiški dom Lendava se nahaja v bližini središča Lendave in ima prelep razgled na Lendavske gorice.

Gostilna Ribiški dom Lendava, ribja restavracija Lendava, gostilna z ribami Pomurje 014V Ribiškem domu vas bomo pričakali z nasmehom, dobro hrano in pijačo. Prijazno, po domače.

 

 

Gostilna Ribiški dom Lendava, ribja restavracija Lendava, gostilna z ribami Pomurje

GALERIJA

Zunanjost

Notranjost

Ponudba

KONTAKTMENU

MALICE RIBIŠKI DOM LENDAVA – 4.50€
***K malici še pripada dnevna juha***

DOBER TEK

PONEDELJEK 12.08.2019

Svinjska pečenka,priloga L, G, Z
Zrezek v gobovi omaki, priloga, solata,G,Z
Stročji fižol(enolončnica),hrenovka G, Z
Dunajski zrezek,priloga, solata J,G,Z

TOREK 13.08.2019

Lendavska zarebrnica,riž,solata G, Z
Vampi G,Z
Krompirjev paprikaš,klobasa G,Z
Dunajski zrezek,priloga, solata J,G,Z

SREDA 14.08.2019

Vegetarjanski krožnik,pomfri,tatarska J, G, Z
Mesna rižota,solata G, Z
Mesni duo, priloga, solata,G,Z
Dunajski zrezek,priloga, solata J,G,Z

ČETRTEK 15.08.2019

ZAPRTO

PETEK 16.08.2019

Riba po tržaško , fižolova solata J,G,Z,R
Pečen piščanec, priloga, solata G,Z
Dunajski zrezek, priloga, solata J,G, Z
Pasulj,klobasa

SOBOTO in NEDELJO NUDIMO KOSILA in JEDI PO IZBIRI
KOSILO: 9,50€

DOBER TEK

 

Gostilna Ribiški dom Lendava, ribja restavracija Lendava, gostilna z ribami Pomurje