Growbox – Budseason Dom in vrt, Kmetijske Dejavnosti, Spletne Trgovine

Growbox

Growbox je kompaktni zaprt prostor namenjen gojenju rastlin v nadzorovanem okolju. Te škatle so izdelane v različnih velikostih in se najpogosteje uporabljajo za notranje gojenje rastlin.

Growboxi običajno vsebujejo vse potrebne elemente za rast rastlin, vključno z osvetlitvijo, prezračevanjem, vlažnostjo in hranilnimi snovmi. Ta sistem omogoča pridelovalcem doseganje odličnih rezultatov v relativno kratkem času, kar je koristno predvsem v območjih z neugodnimi klimatskimi pogoji.

Prednosti growboxov so raznolike. Gojitelji lahko nadzorujejo okolje in optimizirajo pogoje za rast določenih rastlin, kar vodi do večjega pridelka. Growboxi tudi zmanjšujejo tveganje za okužbe s škodljivci in boleznimi, kar je pogosto težava pri zunanjem gojenju.

Obstaja več vrst growboxov, vključno z vodoravnimi, navpičnimi in kombiniranimi sistemi. Nekateri od teh boxov so opremljeni z naprednimi tehnologijami, kot je na primer avtomatsko uravnavanje vlažnosti ali pH.

O Budseason Hidroponični horticulture trgovini

Dobrodošli pri BUDSEASON Hidroponični Horticulture trgovini.

BUDSEASON je rastoče podjetje vse od leta 2012. Pozdravljamo vse vrtičkarje, od hobi programa pa vse do profesionalnega programa, za gojenje različnih vrst rastlin.

Kjer koli že ste smo tukaj za vas z vsem potrebnim znanjem za nadaljno horti kulturno gojenje na hidroponiki, zemlji ali kokosovih vlaknih.

Za vas smo dosegljivi tudi na stacionarni lokaciji Letališka cesta 34, 1000 Ljubljana, kjer nas lahko tudi obiščete.

BUDSEASON podjetje je nastalo iz same strasti do gojenja rastlin v zaprtih prostorih, saj se zavedamo kako dobro je imeti doma vzgojene kulture čez celo leto. Za nas je poglavitno poslanstvo podajati znanje o notranjem gojenju rastlin vsem, ki so se zato odločili.
Za nas pomeni gojenje rastlin v zaprtih prostorih nedokončana zgodba, saj se vedno znova pojavljajo nove metode in tehnike, ki prihajajo na tržišče.

V primeru, da rabite informacije povezane z opremo, tehniko gojenja ali kakršno koli drugo informacijo smo tukaj za vas. Vprašajte nas!

Hvala da ste si vzeli čas in si ogledali ponudbo v naši spletni trgovini.

PONUDBA PODJETJA

Gnojila - 1695873698

Gnojila

Izbirajte med široko ponudbo različnih znamk gnojil, kot so: Biobizz, Advanced nutrients, Plagron, Fox farm, Organics Nutriens in mnoge druge.

Gnojila

Gnojila - 1695873698

Izbirajte med široko ponudbo različnih znamk gnojil, kot so: Biobizz, Advanced nutrients, Plagron, Fox farm, Organics Nutriens in mnoge druge.

Razsvetljava za vzgojo rastlin - 1695873699

Razsvetljava za vzgojo rastlin

Razsvetljava, primerna za gojenje rastlin, mora imeti ustrezen barvni spekter in dovolj moči za oskrbo rastlin z vitalno energijo, spekter ...

Razsvetljava za vzgojo rastlin

Razsvetljava za vzgojo rastlin - 1695873699

Razsvetljava, primerna za gojenje rastlin, mora imeti ustrezen barvni spekter in dovolj moči za oskrbo rastlin z vitalno energijo, spekter (PAR) in (K). V tej kategoriji za razsvetljavo boste našli LED grow luči, žarnice, komplete in še več, vse posebej razvito za gojenje v zaprtih prostorih in v rastlinjakih.

Prezračevanje - 1695873699

Prezračevanje

Za gojenje rastlin v zaprtih prostorih potrebujete ustrezno prezračevanje. Pri oskrbi rastlin s svežim zrakom in pri zmanjšanje onesnaženja z ...

Prezračevanje

Prezračevanje - 1695873699

Za gojenje rastlin v zaprtih prostorih potrebujete ustrezno prezračevanje. Pri oskrbi rastlin s svežim zrakom in pri zmanjšanje onesnaženja z neprijetnimi vonjavami so potrebni dobro urejen odvodni, krožeči in dovodni zrak. Pravi ventilatorji, filtri z aktivnim ogljem in vlažilniki vam pomagajo nadzorovati pravo klimo v gojišču in ustvariti idealne pogoje za cvetenje rastlin.

GALERIJA

KONTAKT

[contact-form-7 id="154" title="Post main contact SL"]