Hišni alarm – TOS Celje d.o.o. Elektro storitve, Obrt in Storitve

Hišni alarm – TOS Celje d.o.o.

JABLOTRON 100 je zelo preprost za uporabo. Vse je nadzorovano s pritiskom posameznih nadzornih odsekov na tipkovnici in kasnejši avtorizaciji. Nadzorni odseki delujejo po preprosti logiki semaforja, ki je razumljiva vsakomur. Število odsekov je prilagodljivo glede na potrebe stranke. JABLOTRON 100 ponuja širok nabor detektorjev, ki so vgrajeni v odporna ohišja in jih je mogoče upravljati na daljavo. Program J-Link, spletni vmesnik MyJABLOTRON in MyJABLOTRON aplikacija za pametne telefone vam omogočajo upravljanje, programiranje in nadzor nad sistemom na daljavo.

JABLOTRON 100 omogoča do 300 uporabnikov in ga je možno razdeliti v 15 ločenih particij. Na sistem je mogoče priključiti do 120 detektorjev, sistem pa ponuja tudi do 32 večnamenskih programiranih izhodov (npr. avtomatizacija doma).

Prednosti Jablotron hišni alarm:

 • Oblikovalska estetika in ZANESLJIVOST delovanja.
 • UNIKATEN dizajn šifratorja/tipkovnice.
 • Neprimerljiva LAHKOTNOST vsakodnevne uporabe.
 • Najnovejša napredna tehnologija vam jamči gospodarno naložbo za mnogo let.
 • Evropski varnostni certifikati za vse elemente.
 • Agresivno vlaganje proizvajalca v raziskave in razvoj pomenijo, da vaša naložba ne bo zastarala.
 • Pri Jablotronu dobite vse že ob osnovnem nakupu (modeli 103KRY in 107KRY). Ob kasnejših dopolnitvah z dodatnimi senzorji vam ne bo potrebno dokupovati širitvenih vezij.
 • Visoka varnost in kar je prav tako pomembno, imeli boste absoluten nadzor nad alarmnim sistemom. Brez vašega izrecnega on-demand dovoljenja serviser ne more posegati v centralo ne lokalno in ne na daljavo.
 • Centrale 103-KRY in 107KRY z LAN in GSM komunikatorjem vam omogočajo vzpostavitev dveh komunikacijskih kanalov, kar za vas pomeni dodatno varnost v primeru motenja GSM signala. Ker bo predvidoma LAN komunikator primarni kanal (potisna PUSH obvestila prihajajo brezplačno na vaš pametni telefon), boste lahko uporabljali SIM kartice brez naročnine, kar vam bo skozi mesece in leta omogočilo ZNATEN PRIHRANEK.
 • GSM komunikacijski kanal se samodejno vklopi samo kadar izpade LAN. Mesečni strošek za mobilnega operaterja je v takšni konfiguraciji 0,00 do 1,00 Eur/mesec.
 • Vrhunsko dodelana možnost (po želji) povezave na Varnostno Nadzorni Center poljubne varnostne službe.

 

Protivlomni sistemi – TOS Celje d.o.o. (2)Več o hišnih alarmih si lahko preberete na strani http://tos-ups.si/.

 

UPRAVLJANJE SISTEMA JABLOTRON 100

Hišni alarm je mogoče upravljati na različne načine. Za zavarovanje (vklop) ali izklop alarma je vedno potrebna avtorizacija v obliki identifi kacije uporabnika. Sistem zazna identiteto uporabnika in mu dovoli upravljanje tistih delov sistema, za katere ima avtorizacijo (vnaprej programirano). Identifikacija uporabnika, datum in čas se zabeležijo in shranijo v sistemu ob vsakem dostopu do sistema. Ta zgodovina podatkov je vedno na voljo.

Katerikoli pooblaščeni uporabnik lahko prav tako prekliče alarm (izklopi zvok alarma) v kateremkoli delu sistema, ne glede na njegove dostopne pravice. Kljub temu to ne izklopi sistema samodejno (razen, če se spremeni tovarniška nastavitev).

Načini upravljanja sistema JABLOTRON 100

Na lokaciji:

 • Preko sistemske tipkovnice
 • Preko sistemskega varnostnega daljinca
 • Preko računalnika in USB kabla ter programa J-Link

Na daljavo:

 • Preko telefona z uporabo glasovnega menija
 • Preko računalnika in spletnega vmesnika MyJABLOTRON
 • Preko aplikacije v pametnem telefonu
 • Preko mobilnega telefona – z uporabo besedilnih sporočil
 • Preko računalnika in interneta z uporabo J-Link
 • Preko klicanja iz avtorizirane telefonske številke (samo za delujoče programirane izhode)

PONUDBA PODJETJA

Alarm za podjetje – TOS Celje d.o.o. Jablotron JA-100

Hišni alarm - Jablotron JA-100

Profesionalna zaščita ni bila še nikoli tako dostopna. Nadgradljiv sistem, daljinski nadzor in enostavna prilagodljivost. Za povrhu pa še izredno ...

Hišni alarm - Jablotron JA-100

Alarm za podjetje – TOS Celje d.o.o. Jablotron JA-100

Profesionalna zaščita ni bila še nikoli tako dostopna.

Nadgradljiv sistem, daljinski nadzor in enostavna prilagodljivost. Za povrhu pa še izredno moderen in dopadljiv izgled!

Jablotron 100 je revolucionaren brezžični sistem za zaščito naše lastnine. Primeren je za stanovanja, kot tudi trgovine, pisarne, skladišča, ipd. Javlja nam vlom, požar, zdravstvene težave, fizični napad, uhajanje plinov in druge dogodke.

Sistem omogoča avtomatizacijo domačih naprav (daljinsko upravljanje ogrevanja in hlajenja, vklapljanje naprav z detekcijo gibanja, detektorji za zaznavanje odprtja okna,…).

Če potrebujete pomoč pri sestavi vam primernega sistema, nam pošljite tloris vaših prostorov in vašo telefonsko številko. Pripravili vam bomo kar najbolj ugodno in zanesljivo rešitev.

Več o alarmnem sistemu si preberite na: http://tos-ups.si/si/47-jablotron-ja-100

Hišni alarm - Jablotron JA-80 Oasis - 1716390724

Hišni alarm - Jablotron JA-80 Oasis

Dokazano zanesljiv alarmni sistem na katerega se lahko zanesete! Lahko ga uporabite tudi za upravljanje vaših gospodinjskih naprav. JA-80 brezžični ...

Hišni alarm - Jablotron JA-80 Oasis

Hišni alarm - Jablotron JA-80 Oasis - 1716390724

Dokazano zanesljiv alarmni sistem na katerega se lahko zanesete!

Lahko ga uporabite tudi za upravljanje vaših gospodinjskih naprav.

JA-80 brezžični sistem se je skozi leta uporabe izkazal zelo uporaben in zanesljiv pri varovanju lastnine, vključno s stanovanji, trgovinami, pisarnami, skladišči, idr. Javlja vlom, požar, zdravstvene težave, fizični napad in druge dogodke.

Preko vašega mobilnega telefona ali interneta lahko nadzorujete vse, kar se dogajava v vašem stanovanju ali podjetju.

Montaža je okolju prijazna in cenovno dostopna!

Če potrebujete pomoč pri sestavi vam primernega sistema, nam pošljite tloris vaših prostorov in vašo telefonsko številko. Pripravili vam bomo kar najbolj ugodno in zanesljivo rešitev.

Več o alarmnem sistemu si preberite na: http://tos-ups.si/si/48-jablotron-ja-80-oasis

Alarm za podjetje – TOS Celje d.o.o. jablotron-ja-60

Hišni alarm - Jablotron JA-60

JA-60P je detektor zasnovan za zaznavo gibanja človeškega telesa znotraj varovanega področja. Digitalna obdelava zagotavlja visoko stopnjo zanesljivosti. Produkt je ...

Hišni alarm - Jablotron JA-60

Alarm za podjetje – TOS Celje d.o.o. jablotron-ja-60

JA-60P je detektor zasnovan za zaznavo gibanja človeškega telesa znotraj varovanega področja. Digitalna obdelava zagotavlja visoko stopnjo zanesljivosti. Produkt je umaknjen iz prodaje, pokličite glede možnosti dobave.

JA-60B brezžični detektor razbitja stekla zagotavlja enostavno in zanesljivo zaščito pred roparji. Zagotavlja zelo zanesljivo in proti lažnim alarmom imuno zaznavo razbitja stekla. En senzor pokriva celotno sobo. Produkt je umaknjen iz prodaje, pokličite glede možnosti dobave.

JA-60N brezžični magnetni detektor ima magnet, ki sproži notranji senzor. Alarm je lahko takojšen ali zakasnjen. Detektor ima vgrajeno sabotažno stikalo in ima vhod za dodatni senzor. Produkt je umaknjen iz prodaje, pokličite glede možnosti dobave.

Več si lahko preberete na strani http://tos-ups.si/si/46-jablotron-ja-60.

Hišni alarm - Azor - 1716390725

Hišni alarm - Azor

Azor alarmni sistem je različica alarmnega sistema JA-60, ki uporablja posebno brezžično alarmno centralo in ne potrebuje dodatnih nastavitev. Je ...

Hišni alarm - Azor

Hišni alarm - Azor - 1716390725

Azor alarmni sistem je različica alarmnega sistema JA-60, ki uporablja posebno brezžično alarmno centralo in ne potrebuje dodatnih nastavitev. Je skoraj Plug&Play, kar je v nosprotju z vsemi ostalimi sistemi, za katere je skoraj nujno, da jih instalira usposobljen serviser.

Več o protivlomnem sistemu si lakho preberete na strani http://tos-ups.si/si/49-azor

GALERIJA

KONTAKT