Hladilna omara za vino – Avene d.o.o. Spletne Trgovine

Z vrhunsko hladilno omaro za vino boste ustvarili popolno okolje za shranjevanje najljubših vin. Hladilne omare za vino so idealna izbira za vse someljeje in navdušence nad vinsko kulturo, saj združujejo eleganco, funkcionalnost in vrhunsko tehnologijo.

Vaša vinska zbirka si zasluži najboljše. Hladilna omara za vino bo poskrbela, da se bodo vaša vina ohranjala na optimalni temperaturi, kar bo zagotovilo, da ohranijo svojo svežino, okus in aromo. Ne glede na to, ali gre za rdeče, belo ali penino, bodo vaša vina vedno pripravljena za degustacijo.

Sistem upravljanja temperature v hladilni omari za vino omogoča natančno nastavitev glede na vrsto vina. Rdeče vino lahko shranite na optimalnih 16-18 °C, medtem ko je belo vino hranjeno pri prijetnih 8-10 °C. To zagotavlja, da se vina razvijajo in starajo na pravi način, kar izboljša kakovost.

Poleg natančne temperature hladilna omara za vino ponuja odlično zaščito pred škodljivimi vplivi, kot so svetloba, vibracije in nenadne temperaturne spremembe. Vgrajena UV-zaščitna stekla zagotavljajo, da se vina ne izpostavljajo škodljivim sončnim žarkom. Tiho delovanje omare preprečuje, da bi vibracije vplivale na vsebnost steklenic.

Hladilna omara za vino je nepogrešljiv kos opreme za vse ljubitelje vina, ne glede na velikost vaše zbirke. Poleg ohranjanja vina na optimalni temperaturi omogoča tudi organizirano in pregledno shranjevanje. Prilagodljive police v omari omogočajo enostavno prilagajanje prostora glede na velikost in obliko steklenic, kar omogoča maksimalno izrabo prostora. Ne glede na to, ali gre za standardne steklenice ali posebne velikosti, lahko omara za vino sprejme vse, kar želite shraniti.

Izkoristite prednosti hladilne omare za vino in ohranite vino sveže, okusno in pripravljeno za uživanje. Naročite svojo hladilno omaro za vino še danes!

O podjetju

Smo uspešno mednarodno podjetje, ki je najbolj prisotno na jugovzhodnih evropskih trgih. Dunavox je vedno bolj znana blagovna znamka, povezana z hlajenjem vina.

Vodilo našega podjetja je slediti potrebam tržišča, tehnološkim napredkom in stopati v korak s svetovnimi trendi.

PONUDBA PODJETJA

Podpultno vgradne vitrine - 1701741478

Podpultno vgradne vitrine

V kolikor se odločate med različnimi podpultno vgradnimi vinskimi vitrinami lahko izberete med širinami 15cm, 30cm, 38cm in 60cm. Višina ...

Podpultno vgradne vitrine

Podpultno vgradne vitrine - 1701741478

V kolikor se odločate med različnimi podpultno vgradnimi vinskimi vitrinami lahko izberete med širinami 15cm, 30cm, 38cm in 60cm. Višina vseh podpultno vgradnih vinskih vitrin je 82 cm, ki pa se lahko prilagodi z nogicami na spodnji strani vitrine, ki se odvijejo in tako dvignejo vitrino do 5 cm.
Vsi modeli imajo urejeno hlajenje na spodnji strani vitrine, zato je potrebno urediti odprtino v kuhinjskem coklu (podnožju), saj se vitrina hladi tako, da ventilator na zadnji strani vitrine potiska zrak naprej preko izparilnika, kateri ohlajuje vitrino. Za vgradnjo je potrebno da je odprtina v elementu dovolj velika da lahko vanjo vstavite vitrino ter da je zadaj v bližini električna vtičnica.

Popolno vgradne vitrine - 1701741478

Popolno vgradne vitrine

Popolnoma vgradne vinske vitrine Dunavox so edine vitrine s patentiran sistemom prisilnega hlajenja kompresorja, kar zagotavlja estetski izgled kuhinje ter ...

Popolno vgradne vitrine

Popolno vgradne vitrine - 1701741478

Popolnoma vgradne vinske vitrine Dunavox so edine vitrine s patentiran sistemom prisilnega hlajenja kompresorja, kar zagotavlja estetski izgled kuhinje ter daljšo življenjsko dobo vitrine.

V kolikor se odločate med različnimi popolnoma vgradnimi vinskimi vitrinami Dunavox lahko izberete med višinami 46cm, 60cm, 88cm, 123cm in 178cm. Širina vseh popolnoma vgradnih vinskih vitrin je 60cm, za niveliranje pa so na spodnji strani vitrine prilagodljive nogice.
Vsi modeli imajo urejeno hlajenje na zadnji strani, zato je potrebno urediti dotok zraka od spodaj ter zadaj nad vitrino (preverite vgradne mere).
Za vgradnjo je potrebno le, da je odprtina v elementu dovolj velika da lahko vanjo vstavite vitrino ter da je zadaj v bližini električna vtičnica.

samostoječe vitrine

Samostoječe vitrine

Celotna ponudba preko 20 različnih samostoječih Dunavox vinskih vitrin. Pri izbiri vaše vinske vitrine je najpomembnejše, da se najprej odločite ...

Samostoječe vitrine

samostoječe vitrine

Celotna ponudba preko 20 različnih samostoječih Dunavox vinskih vitrin.
Pri izbiri vaše vinske vitrine je najpomembnejše, da se najprej odločite na katero mesto v prostoru jo boste postavili. Idealna postavitev za samostoječe vitrine je na mestu, kjer niso omejene z drugim pohištvom, kar jim poleg tega da poudarja njihov estetski videz zagotavlja dovolj prostora za hlajenje.
Izbirate lahko med enopodročnim, dvopodročnim ali tripodročnim hlajenjem. Najbolj priljubljeni so modeli z dvema področjema hlajenja, kjer se zgornje področje uporablja za hlajenje belega vina ter spodnje za hlajenje rdečega.

GALERIJA

KONTAKT