ICE POWER – VPD, Bled d.o.o. Osebna Nega, Zdravje

ICE POWER – VPD, Bled d.o.o.

Podjetje VPD, Bled, d.o.o. je podjetje za promet z medicinsko-tehničnimi pripomočki. Podjetje uspešno deluje in se razvija že od leta 1992.  Organizirano ima lastno distribucijsko in prodajno mrežo. V naši ponudbi boste našli le najboljše lastne in tuje blagovne znamke – Ice power, 2in1, 3in1, Rossmax, Ypsomed in druge….

V našem podjetju smo uvedli sistem vodenja kakovosti EN ISO 13485:2016. Zavedamo se, da je zagotavljanje kakovosti pomemben element poslovanja podjetja. Za naše podjetje je kakovost cilj, ki ga želimo doseči. To je velika in pomembna odgovornost, saj se nanaša na zadovoljstvo odjemalcev naših izdelkov.

Cilj podjetja je postati uspešen partner na področju prodaje medicinskih pripomočkov. Želimo si, da bi bili navzven prepoznavni predvsem po kakovosti naših izdelkov in storitev.

V letu 2020 smo odprli tudi novo spletno trgovino MEDIKA, v kateri boste našli ice power hladilni gel, širok izbor medicinskih pripomočkov, pripomočkov za sedenje in hojo, ortopedsko obutev, prehranska dopolnila in druge izdelke. Medicinsko tehnične pripomočke izdajamo tudi na naročilnico ZZZS. VABLJENI.

Politika kakovosti

Politika kakovosti je integralni del poslovne strategije in razvojne politike družbe. Izhaja iz poslanstva in vrednot družbe. Postavlja okvir za postavitev ciljev družbe.

Politika kakovosti je:

– uspešno delo na vseh področjih
– izpolnitev ali preseganje kupčevih zahtev, potreb in pričakovanj
– izpolnitev vseh zahtev regulative na področju medicinskih pripomočkov
– zadovoljstvo zaposlenih, omogočanje izobraževanja, zagotovitev dobrega delovnega okolja
– krepitev dobrih medsebojnih odnosov, pripadnost podjetju, timsko delo in medsebojna pomoč pri delu
– negovanje dobrih odnosov s poslovnimi partnerji
– skrb za okolje
– stalno vzdrževanje učinkovitosti in izboljševanje sistema vodenja kakovosti
– skrb za varnost pri uporabi vseh medicinskih pripomočkov kupljenih pri nas

ICE POWER

Ice Power je blagovna znamka podjetja Fysioline OY, ki se nahaja na Finskem.

Podjetje proizvaja izdelke, ki so razvrščeni kot medicinski pripomočki, razkužila na osnovi alkohola in kozmetika.

Tovarna in proizvodnja sta certificirana v skladu z najnovejšim standardom kakovosti za zdravstveno opremo ISO 13485:2016 in standardom kakovosti za dobro proizvodno prakso za kozmetične izdelke ISO22716:2008.

Linija izdelkov Ice Power vključuje širok nabor izdelkov za lajšanje bolečine v mišicah in sklepih.

Izdelke Ice Power odlikujejo naslednje lastnosti:

Hitro in dolgotrajno delovanje
Učinkovitost
Naravne sestavine
Nimajo stranskih učinkov
Zasnovani in izdelani so na Finskem
SO EDINI IZDELKI BREZ MEDICINSKIH UČINKOVIN NA SVETU, KATERIH DELOVANJE DOKAZUJEJO KLINIČNI TESTI IN ŠTUDIJE, KI SO JIH IZVEDLI PRIZNANI IN UVELJAVLJENI ZDRAVNIKI.

Klinično dokazana učinkovitost*

Učinek klinično testiranega gela IcePower je opazen praktično takoj in traja vsaj dve do tri ure. Zaradi svojih naravnih sestavin in majhnega tveganja alergičnih reakcij se gel lahko uporablja vsakodnevno. Dovoljena je tudi istočasna uporaba z drugimi protibolečinskimi sredstvi.

PONUDBA-PODJETJA

ice power hladilni gel

ICE POWER - hladilna krema

Hladilna krema Ice Power je edinstvena krema z dobro poznanim hladilnim učinkom Ice Power, ki lajša bolečine in ne izsušuje ...

ICE POWER - hladilna krema

ice power hladilni gel

Hladilna krema Ice Power je edinstvena krema z dobro poznanim hladilnim učinkom Ice Power, ki lajša bolečine in ne izsušuje kože.

OPIS PRODUKTA

Hladilna krema Ice Power je edinstveni hladilni preparat v obliki kreme, ki zelo učinkovito lajša bolečine v mišicah. Krema je prijazna koži, hkrati pa zelo učinkovita. Hladilno kremo Ice Power je varno uporabljati tudi dlje časa, zato se učinkovito uporablja za lajšanje bolečin, npr. bolečin v vratu, ramenih in križu, ter pospešuje okrevanje mišic. Primerna je tudi za bolečine pri otrocih, ki se pojavijo zaradi rasti. Krema se nanaša enostavno in ne pušča madežev. Hladilna krema Ice Power ne vsebuje barvil.

Kako uporabljati hladilno kremo Ice Power:
Večjo količino hladilne kreme Ice Power redno, 3–4-krat dnevno nanesite na prizadeto mesto, da olajšate bolečine. Nežno vtrite v kožo.
Hladilna krema Ice Power je primerna za odrasle in otroke, starejše od 2 let, ter za uporabo med nosečnostjo in dojenje ter tudi z antikoagulanti. Krema ne sme priti v stik z očmi, sluznico in ranami. Samo za zunanjo uporabo. Hranite izven dosega otrok.

VEČ

 

Ice power - hladilna obloga

ICE POWER HLADILNA OBLOGA INSTANT

Hladilna obloga za hitro uporabo Ice Power Instant se lahko uporablja kot prva pomoč pri poškodbah. OPIS PRODUKTA Hladilna obloga ...

ICE POWER HLADILNA OBLOGA INSTANT

Ice power - hladilna obloga

Hladilna obloga za hitro uporabo Ice Power Instant se lahko uporablja kot prva pomoč pri poškodbah.

OPIS PRODUKTA
Hladilna obloga za hitro uporabo Ice Power Instant se lahko uporablja kot prva pomoč pri poškodbah in sicer za preprečevanje krvavitev in blaženje bolečin, vnetij in oteklin. Hlad povzroči kemijska reakcija. Temperatura obloge je enaka temperaturi okolja, dokler s pomočjo udarca ne zlomimo vodne blazinice znotraj hladilne obloge Ice Power Instant. Obloga je namenjena za enkratno uporabo.
Hladilno terapijo nadaljujte s hladilnim gelom Ice Power.

Primerna za takojšnjo uporabo
Hlajenje traja do 30 minut
Enostavna uporaba – le pritisnite in pretresite
Priročno pakiranje, tudi na potovanjih
Hranite doma in v avtu itd.
Kako uporabljati hladilno oblogo za hitro uporabo Ice Power Instant:
S stiskom zlomite vrečko znotraj obloge. Oblogo pretresite. Čas zdravljenja je 30 minut. Pred nanašanjem obloge na odprto rano položite povoj. Dvignjen položaj in kompresijski povoj spodbudita učinek hladilne kompresije. Če je potrebno, poiščite zdravniško pomoč.
Oblogo hranite pri sobni temperaturi. Če se obloga pretrga, tekočino sperite s kože in površin. Vsebnik zavrzite med gospodinjske odpadke.

 

Ice power - hladilno pršilo

ICE POWER HLADILNO PRŠILO

Hladilno pršilo Ice Power je izdelek, ki je primeren za nujno oskrbo poškodb mehkega tkiva. OPIS PRODUKTA Hladilno pršilo Ice ...

ICE POWER HLADILNO PRŠILO

Ice power - hladilno pršilo

Hladilno pršilo Ice Power je izdelek, ki je primeren za nujno oskrbo poškodb mehkega tkiva.

OPIS PRODUKTA
Hladilno pršilo Ice Power omogoča hitro in učinkovito hlajenje v primerih poškodb mehkih tkiv, na primer izvinov, izpahov in raztrganin. Hladilni učinek začne delovati nemudoma in traja do 15 minut. Hladilno terapijo nadaljujte s hladilno oblogo ali hladilnim gelom Ice Power.
Hladilno pršilo Ice Power lahko uporabljate tudi za blažje opekline.
Kako uporabljati hladilno pršilo Ice Power:
Pršite z razdalje 15 cm (da preprečite ozebline) s krožnimi gibi približno 5 sekund. Po potrebi ponovite. Izogibajte se stiku z očmi, sluznico in ranami. Samo za zunanjo uporabo. Hranite izven dosega otrok.
Opozorilo: Aerosolni razpršilnik
Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna.
Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. Kajenje prepovedano.
Ne pršiti proti odprtemu ognju ali proti drugemu viru vžiga. Hraniti izven dosega otrok. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljate temperaturam nad 50°C/122°F. Izredno vnetljiv aerosol.

 

Ice power - hladilno grelna obloga

ICE POWER HLADILNO GRELNA OBLOGA

Obloga Ice Power je namenjena za večkratno uporabo za lajšanje bolečin, vnetij in oteklin. OPIS PRODUKTA Hladilno-grelna obloga Ice Power ...

ICE POWER HLADILNO GRELNA OBLOGA

Ice power - hladilno grelna obloga

Obloga Ice Power je namenjena za večkratno uporabo za lajšanje bolečin, vnetij in oteklin.

OPIS PRODUKTA

Hladilno-grelna obloga Ice Power je izjemno prilagodljiva in visokokakovostna obloga. Obloga Ice Power je namenjena za večkratno uporabo za lajšanje bolečin, vnetij in oteklin. Za zdravljenje bolečin, ki niso posledica vnetja, je oblogo mogoče segreti in uporabljati kot grelno terapijo.
V primeru poškodbe in dolgotrajnih mišičnih bolečin je priporočljivo dodatno izvajati hladilno terapijo s hladilnim gelom Ice Power.

Kako uporabljati hladilno oblogo Ice Power:

  • Preprečuje krvavitve in zmanjšuje otekline
  • Blaži bolečine pri poškodbah mehkih tkiv

Oblogo za večkratno uporabo je mogoče ohladiti v hladilniku ali zamrzovalniku. Tako ostane prilagodljiva in svojo gibljivost ohrani do temperature –27 °C.
Položite na poškodovani del telesa za 15 minut. Hladilno terapijo lahko ponavljate v 30-60-minutnih intervalih.
Med kožo in hladilno oblogo vedno uporabljajte brisačo ali kompresijski povoj, da preprečite ozebline.

Kako uporabljati grelno oblogo Ice Power:

  • Za zdravljenje nevnetnih bolečin

Oblogo lahko segrejete v topli kopeli (najvišja temperatura +80 °C) ali mikrovalovni pečici, in sicer v posodi z vodo.
Položite na poškodovani del telesa za 30 minut. Grelno terapijo lahko ponavljate v 3–5-urnih intervalih.
Med kožo in grelno oblogo vedno uporabljajte brisačo ali kompresijski povoj, da preprečite opekline.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE
    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]