Izdelava spletne strani – Webtim Marketing in Oglaševanje, Računalništvo, Spletne Trgovine

Webtim – Izdelava spletne strani

Ste pripravljeni, da se pridružite najboljšim na spletu?

Povečajte svoj ugled z novo spletno podobo!
Webtim je ustrežjiv, praktičen in odziven podpornik Pomočnik in pospeševalnik, ki pripomore podjetjem k večji poslovni rasti.

Izdelava unikatnih spletnih strani
Spletna stran je unikaten način komunikacije s katerim pozicionirate svoje podjetje kot zanesljivo, zaupanja vredno in izkušeno. Vašo novo spletno stran bo definiral privlačen dizajn, odlična uporabniška izkušnja in prilagodljivost za različne mobilne naprave.

Kako se lotiti izdelave spletne strani
Izdelava spletnih strani izhaja iz poslovnih ciljev podjetja, zato že v procesu načrtovanja definiramo, kako bomo te cilje najbolj učinkovito dosegli. Opredelimo, ali je za vas najprimernejša izdelava spletne trgovine, predstavitvene spletne strani ali posamezne pristajalne strani. Opravimo analizo panoge in konkurence ter spletno stran umestimo v nakupni proces.

Na podlagi analize ustvarimo vsebine, ki spodbujajo kupčev odziv. Hkrati poskrbimo za optimizacijo tekstov za iskalnike (SEO), da vas kupci najdejo na prvih straneh Googla.

Zakaj Webtim?

  • Webtim je ustrežjiv, praktičen in odziven podpornik. Rešitelj stagniranih in zastarelih spletnih orodij. Pomočnik in pospeševalnik, ki pripomore podjetjem k večji poslovni rasti.
  • Odpira poti v sodobnem svetu in nudi odprto poljudno komunikacijo z veliko mero potrpljenja in visokim strokovnim znanjem. Je zatočišče prijaznosti.
  • Prijatelj, ki odvzame skrbi strankam, ki se otepajo ali bojijo sprememb in spletnih novosti v sodobnem svetu. Je praktični vsestranski spletni “Handy man“, ki se nanj lahko zaneseš.
  • Storitve brez težav opravi z nasmehom. Ni mu težko izpolniti dodatne želje. Zaradi močne teamske tovariške podpore ga odlikuje ponosna drža in je kos vsakemu izzivu, ki ga spremeni v enostavno rešitev.

Želite s sodobnimi spletnimi rešitvami obrniti nov list v poslu? Z veseljem vam bomo pomagali.
Prisluhnili bomo vašim izzivom in vas zanesljivo vodili do vaše spletne zmage.

PONUDBA-PODJETJA

kako-poteka-prenova-spletne-strani-webtim-izdelava-spletnih-strani

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani KAKO POTEKA IZDELAVA SPLETNE STRANI? Načrtovanje – S pregledom vašega delovanja in potreb določimo okvirje spletne strani, ...

Izdelava spletnih strani

kako-poteka-prenova-spletne-strani-webtim-izdelava-spletnih-strani

Izdelava spletnih strani

KAKO POTEKA IZDELAVA SPLETNE STRANI?

  1. Načrtovanje – S pregledom vašega delovanja in potreb določimo okvirje spletne strani, ki bo najbolj učinkovito podpirala vaš aktivnosti.
  2. Oblikovanj -V skladu s podobo vašega podjetja bomo pripravili sodoben in komunikacijsko učinkovit design spletne strani, ki jo boste z veseljem pokazali vsem.
  3. Programiranje -V sistemu WordPress bomo postavili spletno stran, jo dopolnili in dodelali po vaših željah ter jo postavili na strežnik.
  4. Vzdrževanje -Z rednim vzdrževanjem in posodobitvami poskrbimo, da vaša spletna stran ostane v koraku s hitro razvijajočim spletnim okoljem.
  5. Optimizacija -Pomagamo vam pri urejanju vsebin in nadaljnem razvoju spletne strani.

Rešujemo spletne probleme
Oglejte si naše projekte ali kontaktirajte nas!

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE