Izposoja avtomobila – AVTO IN Avtomobilizem in Vozila

Izposoja avtomobila

Izposoja avtomobila postaja vedno bolj priljubljena med potniki na dopustu, saj vam omogoča izbiro vozila, ki ustreza vašim potrebam in željam. Medtem ko se nekateri odločajo za najem avtomobila zaradi povečane svobode pri načrtovanju potovanja, drugi najemajo vozilo zaradi ekonomičnosti in ugodnosti.

Izposoja avtomobila na dopustu ima tako prednosti kot slabosti, vendar lahko pravilna priprava in upoštevanje nasvetov pripomorejo k boljši izkušnji. Če želite na dopustu uživati v udobju in svobodi, je najem avtomobila zagotovo vreden razmisleka. Prav tako pa ne pozabite, da je vožnja vozila odgovornost in da se morate držati prometnih predpisov ter uporabljati vozilo varno.

Izposoja avtomobila v Avto in

Na voljo za najem vam nudimo osebna vozila, tovorna/dostavna vozila ter luksuzna vozila.

V ceno najema so že vključena osnovno zavarovanje, kasko zavarovanje in zavarovanje proti kraji. Vsa vozila v voznem parku AVTO IN najemi so opremljeni z vinjeto, uporabnina le te pa je že vključena v ceno. Vsa vozila v lasti AVTO IN imajo priloženo zeleno karto.

Pri podaljšanju najema mora najemnik o tem obvestiti poslovalnico AVTO IN najmanj 24 ur pred iztekom pogodbe. Podaljšanje je možno le ob soglasju poslovalnice. Vozilo lahko prevzamete ali vrnete izven delovnega časa, storitev pa vam dodatno zaračunamo po veljavnem ceniku. Vračilo vozila je možno kjerkoli, vendar se dodatno zaračuna glede na oddaljenost kraja od poslovalnice.

V primeru prometne nezgode je potrebno obvestiti policijo in si priskrbeti policijski zapisnik, ter nemudoma obvestiti poslovalnico. Ob vračilu vozila je potrebno izpolniti izjavo o prometni nezgodi oziroma tehničnem problemu vozila. V primeru okvare vozila pa morate obvestiti poslovalnico in pomagali vam bomo, v kolikor bo potrebno tudi z nadomestnim vozilom.

Rezervacija točno določene znamke in modela je možna, vendar le po predhodnem dogovoru z poslovalnico. Za ogled ponudbe obiščite našo spletno stran, kjer vam zagotavljamo kakovostne in zanesljive storitve najema vozil po ugodnih cenah.

PONUDBA PODJETJA

rent a car ljubljana, osebna vozila

Osebna vozila

Najem osebnega vozila je lahko priročen, če potrebujete prevoz za kratkotrajno potovanje ali pa če vaš avtomobil ni na voljo. ...

Osebna vozila

rent a car ljubljana, osebna vozila

Najem osebnega vozila je lahko priročen, če potrebujete prevoz za kratkotrajno potovanje ali pa če vaš avtomobil ni na voljo. Najem osebnega vozila je lahko tudi priložnost za testiranje novega avtomobila pred nakupom.

Tovorna/Dostavna vozila - 1716384830

Tovorna/Dostavna vozila

Najem tovornih/dostavnih vozil je lahko priročen, če potrebujete prevoz velikega količina blaga ali če vaše podjetje potrebuje dodatna vozila za ...

Tovorna/Dostavna vozila

Tovorna/Dostavna vozila - 1716384830

Najem tovornih/dostavnih vozil je lahko priročen, če potrebujete prevoz velikega količina blaga ali če vaše podjetje potrebuje dodatna vozila za prevoz tovora. Na voljo so različne možnosti najema, vključno s kratkoročnim in dolgoročnim najemom.

Luksuzna vozila - 1716384830

Luksuzna vozila

Najem luksuznega vozila je lahko priročen, če si želite uživati v vožnji z vrhunskim avtomobilom, na primer med počitnicami ali ...

Luksuzna vozila

Luksuzna vozila - 1716384830

Najem luksuznega vozila je lahko priročen, če si želite uživati v vožnji z vrhunskim avtomobilom, na primer med počitnicami ali posebnimi dogodki. Najem luksuznega vozila je lahko tudi priložnost za testiranje novega avtomobila pred nakupom ali pa če želite dobiti posebno vozilo za posebne dogodke, kot so poroke ali poslovni dogodki.

GALERIJA

KONTAKT