Karmična diagnostika, intuitivna umetnost, theta healing, reiki tečaji Družba in Javne Storitve

Karmična diagnostika, intuitivna umetnost, theta healing, reiki tečaji

Društvo Pesem duše je bilo ustanovljeno z namenom in temeljnim ciljem, ozaveščati in pomagati ljudem doseči rdečo nit v življenju, prebuditi notranji mir in ustvariti realnosti po svojih željah. Iz tega izhaja naš značilni in razpoznavni moto:”Bodi to, kar hočeš biti.” Namen društva je raziskovanje osebnega, kreativnega in duhovnega razvoja s pomočjo komplementarnih načinov in sorodnih znanj, nudenje članom in javnosti informacij, ozaveščanja, pomoči in svetovanja o osebnem in duhovnem razvoju s pomočjo komplementarnih načinov ter spodbujanje osebnega, kreativnega in duhovnega razvoja.

Karmična diagnostika 100

Karmična diagnostika

Karmična diagnostika nam je v pomoč, da smo sposobni odkriti potenciale, talente, kot tudi vzroke za težave ter te spremeniti, da si uredimo življenje po svojem okusu in ga zaživimo tako, kot ga hočemo in postanemo upravljalec lastne usode. Pomaga nam, da ugotovimo potenciale, talente, kot tudi vzroke za težave, ki jih imamo in te lahko spremenimo. Težave so lahko fizične, čustvene, psihične, v odnosih, materialnem obilju ali kje drugje. Te lahko izhajajo iz našega sedanjega življenja, časa rojstva, časa bivanja v maternici, preteklih življenj, od naših prednikov, …

Karmična diagnostika 101

Intuitivna umetnost

Intuitivna energijska umetnost je posebno področje umetnosti, namenjena za harmonizacijo in doprinos blagostanja, podpore in vitalnosti k ciljnemu subjektu (določena oseba, par, družina, podjetje, prostor …). Intuitivno energijsko ustvarjanje je silen, spiritualen in ustvarjalen proces. Umetniška dela se ustvarjajo v meditativnem in povišanem stanju zavesti, kjer se univerzalna energija pretaka svobodno in omogoča božanska, meditativna in močna energijska umetniška dela.

Karmična diagnostika 102

Theta Healing

ThetaHealing spada med mentalno/fizične terapije kot komplementarna in alternativna medicina. Je terapevtska in samozdravilna metoda, katere namen je pomagati doseči fizično, duhovno in čustveno ravnovesje. ThetaHealing ni nadomestilo za klasično medicinsko zdravljenje, je izključno kot podpora in komplement. Z uporabo meditativnega procesa, s katerim vstopimo v »theta« stanje zavesti, prosimo za nas ali za stranke, da dobimo/jo toliko brezpogojne ljubezni, da jim pomaga pri zdravljenju sprememb, katerih si želijo. Obstaja še en način, to je da prosimo Boga, Energijo ki premika vse kar obstaja, Izvir, Absolutno zavest ali Kreatorja, da izvede zdravljenje.

Karmična diagnostika 103

Reiki tečaji

Reiki je preprosta in učinkovita življenjska energija, s katero pridobimo sposobnost samozdravljenja ter sposobnost, da lahko pomagamo drugim in pridemo v stik s svojo dušo. Reiki v nas prebuja radost, ljubezen, samozavest ter notranji mir. Z reikijem si pomagamo odpraviti različne tesnobe, kot tudi čustvene in mentalne težave. Enako, kot z reikijem pomagamo sebi, lahko z reikijem pomagamo tudi drugim – ljudem, živalim, rastlinam, stvarem, planetu zemlji …

Karmična diagnostika, intuitivna umetnost, theta healing, reiki tečaji banner 001

Regresija

Regresija in vpogled v preteklost vam omogoči, da vidite in podoživite pretekla življenja. S to metodo lahko doživite in odkrijete veliko koristnih informacij o sebi. Ta spoznanja lahko uporabite za pomoč pri razreševanju stvari, ki vas omejujejo v tem življenju. Odkrijete lahko kaj presenetljivega o sebi in spoznate sposobnosti za katere do sedaj niste vedeli, da jih imate.

Nudimo izvedbo nehipnotične in hipnotične regresije. Proces je energijsko tako podprt, da je posameznik sposoben videti/občutiti vse kar je potrebno, da spozna, razreši ali aktivira pri sebi. Tako, da se oseba od enkrat nahaja v tem in preteklem življenju in se zaveda situacij ter se počuti varno in ugodno. Pred začetkom se z osebo pogovoriva in se oseba odloči sama, katero vrsto regresije si želi  – hipotično ali nehipnotično.

Na regresiji uporabljam znanja iz lastnih izkušnj, kokor tudi znanja od sledečih avtoritet na tem področju: Marjan Ogorevc, Erik Jan Sigdell,  Michael Duff Newton, Bruce Goldberg in Mark Hayley.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

PONUDBA-PODJETJA

Karmična diagnostika - 1701741874

Karmična diagnostika

Komu je osebno svetovanje s karmično diagnostiko namenjeno? Vsem, ki vam življenje na določenem področju ne teče tako, kot bi ...

Karmična diagnostika

Karmična diagnostika - 1701741874

Komu je osebno svetovanje s karmično diagnostiko namenjeno?

 • Vsem, ki vam življenje na določenem področju ne teče tako, kot bi si želeli.
 • Vsem, ki se počutite prazno, brez volje, brez cilja, izžeto, utrujeno, nezaželeno, nesprejeto (s strani staršev, okolice…), depresivno, v strahu,  jezno, žalostno, razočarano, potrto, v skrbeh, pod stresom, z raznimi napetostmi, katerih sami ne zmorete rešiti.
 • Vsem, ki niste razumljeni, imate občutek, da vam nič ne gre od rok, občutite omejitve in ovire.
 • Vsem tistim, ki želite preprečiti potencialen nastanek težav (odkriti vzrok, preden pride do težav).

To pomeni, da se kažejo znaki, občutek poslabšanje stanja. Zelo veliko lahko ljudje napravijo tudi v primerih, če so obiskali astrologinjo, vedeževalko ali bili na analizi djotiš, in jim je bilo nakazano na možnost bolezni v prihodnosti.

Svetovanje lahko z ozaveščanjem vzrokov za nastalo težavo omili nastale težave ali nezaželena stanja. Z aktivnim sodelovanjem osebe se lahko težava dokončno odpravi.

 • Tipi osebnih svetovanj:
 • Individualno osebno svetovanje
 • Življenjsko osebno svetovanje
 • Razreševanje odnosov
 • Podpora in pomoc živalim
 • Poslovno svetovanje
 • Karierno svetovanje

Potek svetovanja-karmična diagnostika

Svetovanje v osnovi poteka tako, da se osebi najprej poišče izvor vzroka za nastale težave, kot so na primer čustvene in mentalne, duhovne, finančne težave, stres, bolečine, težave v odnosih, (napetost, krivda, nesprejemanje, …). Oseba se seznani z vzrokom/i in se ji pomaga spremeniti težave. Ko se težave ali blokade razrešijo, oseba pridobi moč, da se poveže s svojim lastnim virom. Odpre srce ljubezni in v sebi postavi nove temelje ter odločitve. Odpre se tudi za svoje sposobnosti, danosti in potenciale, ki so še skriti ali jih ne uporablja z vso močjo. V večini pride do zavedanja, kaj si želi početi v življenju. Nauči se poslušati svojo dušo, katera vodi do osebnih ciljev, da laže spozna, kaj jo resnično veseli. Za vse spremembe pri sebi se oseba odloči po lastni želji, prostovoljno, samostojno in zavestno.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Intuitivna umetnost - 1701741874

Intuitivna umetnost

Komu je delavnica namenjena? Namenjena je vsem vam, ki vam je likovno ali drugačno ustvarjanje v veselje, užitek, vendar so ...

Intuitivna umetnost

Intuitivna umetnost - 1701741874

Komu je delavnica namenjena?

Namenjena je vsem vam, ki vam je likovno ali drugačno ustvarjanje v veselje, užitek, vendar so vas v življenju ovirale razne čustvene ali razumske blokade ali ovire, ki so vas prisilile, da ne ustvarjate več v tolikšni meri, kot bi si želeli. Namenjena je tudi vsem vam, ki do sedaj niste ustvarjali pa bi želeli odkriti svoje skrite ustvarjalne sposobnosti. Namreč vsakdo (!) zna ustvarjati.

Okvirni program delavnice

 • Kratka predstavitev energijske umetnosti in energijskega delovanja ustvarjalnih sil Univerzuma.
 • Voden skupinski proces karmične diagnostike in osvobajanje od notranjih spon, prepričanj ali travm, ki blokirajo ustvarjalno silo.
 • Barvna terapija – kako uporabiti barve in njihovo moč v energijski umetnosti.
 • Simboli v energijski umetnosti – pomen različnih simbolov in kako praktično uporabiti posamezne simbole v energijski umetnosti.
 • Intuitivni vpogledi za vsakega udeleženca – njegove ovire, strahovi, omejitve, potenciali, skriti talenti.
 • Re-aktivacija ustvarjalnega kanala in povezovanje z lastnimi duhovnimi vodniki ustvarjanja oz. z lastno božansko ustvarjalno silo – ki jih/jo ima čisto, čisto vsak (!) ♥ … Le komunikacija-povezava je včasih blokirana. Na tem seminarju se komunikacija zopet, na ljubeč način, vzpostavi.
 • Osvojitev kontemplativnega-meditativnega ustvarjanja – ustvarjanja v Prisotnosti;
 • Slikanje, slikanje, slikanje … 🙂 Ustvarjanje vsaj ene lastne energijske slike.
 • S pomočjo karmične diagnostike vpogled in analiza posamezne slike, za čim boljšo podporo in usmeritev posameznika.
 • Zabavne in lahkotne energijske vaje za spodbujanje domišljije in intuicije.

Delavnico je zasnovala Urška Korun iz društva Pesem duše, specialistka za osebno rast in razvoj, dolgoletna intuitivna umetnica in voditeljica oddaje Preprosto naravno. Delavnica temelji na bogatem znanju ter izkušnjah, ki si jih je Urška tekom let nabirala na področjih intuitivne energijske umetnosti, različnih metod za osebno rast in razvoj in kanaliziranja harmoničnih sil Univerzuma.

Cena delavnice je 80 €. V ceno je vključen ves material za ustvarjanje – akrilne barve, čopiči, podlage, bleščice in druga potrebna orodja za intuitivno ustvarjanje. Vsak udeleženec na delavnici poljubno uporablja ves ponujen material, izdela vsaj eno energijsko sliko in ob koncu nese domov svoje izdelke.

 • Delavnica poteka v sproščenem vzdušju, večinoma je praktičnega dela.
 • Za delavnico NI potrebnega nobenega likovnega ali ustvarjalnega znanja, izobrazbe ali likovne nadarjenosti. Pomembna je le želja po svobodnem ustvarjanju in odkrivanju prostranosti čudovitega sveta barv in umetniškega izražanja.
 • Na delavnici se ne tekmuje za najlepše ustvarjalno delo, se ne ocenjuje in ne kritizira.
 • Naš glavni cilj seminarja je prebuditi spečo ustvarjalno silo in jo povezati ponovno s vibracijami Univerzalne harmonije. Rezultat je ponovno rojena ustvarjalnost, poglobitev znanja in odprto ustvarjalno srce.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Thetahealing - 1701741875

Thetahealing

ThetaHealing® seminarji: ThetaHealing® Osnovni DNA (Basic) Seminar se izvaja v sklopu izobraževanja – Ustvarjalna akademija Pesem duše ThetaHealing® Nadaljevalni DNA ...

Thetahealing

Thetahealing - 1701741875

ThetaHealing® seminarji:

 • ThetaHealing® Osnovni DNA (Basic)
 • Seminar se izvaja v sklopu izobraževanja – Ustvarjalna akademija Pesem duše
 • ThetaHealing® Nadaljevalni DNA (Advanced)
 • Seminar se izvaja v sklopu izobraževanja – Ustvarjalna akademija Pesem duše
 • ThetaHealing® Manifestacija in Obilje
 • Seminar se izvaja v sklopu izobraževanja – Ustvarjalna akademija Pesem duše

Kaj je ThetaHealing?

ThetaHealing spada med mentalno/fizične terapije kot komplementarna in alternativna medicina. Je terapevtska in samozdravilna metoda, katere namen je pomagati doseči fizično, duhovno in čustveno ravnovesje. ThetaHealing ni nadomestilo za klasično medicinsko zdravljenje, je izključno kot podpora in komplement.

Z uporabo meditativnega procesa, s katerim vstopimo v »theta« stanje zavesti, prosimo za nas ali za stranke, da dobimo/jo toliko brezpogojne ljubezni, da jim pomaga pri zdravljenju sprememb, katerih si želijo. Obstaja še en način, to je da prosimo Boga, Energijo ki premika vse kar obstaja, Izvir, Absolutno zavest ali Kreatorja, da izvede zdravljenje.

Kljub temu da je ThetaHealing težko opredmeten ali merljiv duhovni zdravilni proces, ga lahko opišemo kot »fokusirano misel in molitev, ki prinašata zdravljenje in transformacijo skozi brezpogojno ljubezen.«. Procesi ThetaHealinga niso omejeni na starost, spol, raso, barvo kože, veroizpoved ali religijo. Vsakdo, ki ima čisto zaupanje v Boga ali v Kreativno energijo, lahko vstopa in uporablja metode ThetaHealinga, pravi Vianna Stibal (ustanoviteljica ThetaHealinga).

Kljub obilici filozofij, ki temeljijo na zaupanju, ne obstaja jasnega ali objektivnega dokaza, da sploh obstaja takšna sila, ki zdravi. A pri ThetaHealingu je potrebno imeti močno ali vsaj v določeni meri zaupanje v tehniko, da je lahko učinkovita. Tisti, ki imajo vero in zaupanje, ne potrebujejo nobenega dokaza, tistim brez zaupanja pa ne bi bil zadosten. Nikogar se naj ne obsoja in nikomur se naj ne zapoveduje, da je njegovo osebno mnenje napačno. Tisti, ki ne verjamejo, ni potrebno da imajo zaupanje, ampak lahko razmislijo o naslednji možnosti: »Kaj če to dejansko deluje.«

ThetaHealing® je tehnika, ki bazira na duhovni psihologiji, s fokusom na mislih in molitvi. Uči nas, kako uporabiti prirojeno intuicijo, opirajoč se na silo brezpogojne ljubezni Kreatorja vsega kar je, da napravi vse delo. Verjamemo, da z vstopom na theta raven zavesti lahko opazujemo Kreatorja, kako izvaja takojšnje fizično in čustveno zdravljenje.

ThetaHealing® je ustvarila Vianna Stibal in oblikovan je kot terapevtsko vodilo za samopomoč, ki pomaga s pomočjo Kreatorja razviti sposobnost za spremembo na vseh ravneh: fizični, mentalni, čustveni in duhovni. Najbolj je ThetaHealing znan po delu na prepričanjih in občutkih na štirih ravneh: osnovni, genski, zgodovinski in dušni ravni. Z naraščanjem znanstvenih dokazov, da lahko toksična čustva spodbudijo bolezen, ter z zavedanjem da imajo čustva, občutki in misli direktno povezavo z našim fizičnim zdravjem, narašča interes v spreminjanju misli na način, da optimalno delujejo na telesno zdravje. Delo s prepričanji in občutki jača ljudsko sposobnost odstranjevanja in menjave negativnih občutkov, čustev in misli s pozitivnimi in koristnimi.

Theta healing – seansa:

Imaš težavo na katerem koli področju? Potem je Theta Healing zate.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Reiki tečaji - 1701741875

Reiki tečaji

Z reikijem si pomagamo odpraviti različne tesnobe, kot tudi čustvene in mentalne težave. Katere koristi in prednosti nam Reiki prinaša? ...

Reiki tečaji

Reiki tečaji - 1701741875
Z reikijem si pomagamo odpraviti različne tesnobe, kot tudi čustvene in mentalne težave.

Katere koristi in prednosti nam Reiki prinaša?

 • Vzpostavi se povezava božansko – zemeljsko;
 • srce se nam lažje in močneje odpre za ljubezen;
 • celostno telo;
 • poveča se nam energija v telesu;
 • vzpodbujajo se naravne obrambne sposobnosti organizma;
 • spodbuja se osebni, kreativni in duhovni razvoj;
 • izboljša se psihofizično stanje;
 • izboljša se imunski sistem;
 • sproščajo se mišice in živčne napetosti;
 • povečata se samozaupanje in samozavest;
 • lajšajo se bolečine in stres;
 • organizem se pomladi;
 • poveča se kreativnost;
 • razstruplja se telo in sproščajo se čustvene in razumske blokade;
 • olajša se izvedba želenih sprememb v življenju;
 • pridobi se moč prenosa energije na daljavo;
 • lajšanje obdobja po operaciji ali poškodbi z energijsko podporo.

Enodnevni Reiki tečaj po različnih stopnjah:

 • REIKI TEČAJ 1. STOPNJA – Osnovni tečaj, na katerem se spoznamo z REIKI energijo. Iniciacija v prvo stopnjo.
 • REIKI TEČAJ 2. STOPNJA – Spoznavanje reiki simbolov, njihov pomen in uporaba ter Iniciacija v reiki simbole.
 • REIKI TEČAJ 3. STOPNJA – Poglobljeno delo z reikijem. Spoznavanje mojstrskega simbola ter iniciacija v mojstrsko stopnjo.
 • REIKI TEČAJ UČITELJSKA STOPNJA – Učiteljska stopnja reikija je namenjena vsem, ki ste popolnoma osvojili 3. stopnjo in želite Reiki poučevati na lastnih seminarjih oz. ga uporabljati zase in najbližje.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Karmicna-diagnostika,-intuitivna-umetnost,-theta-healing,-reiki-tecaji-drustvo-pesem-duse

Odnosi

Odnosi Sorodne in karmične duše – delavnica Želiš izboljšati odnos/e? Ti nagaja karmični odnos? Imaš na splošno težave v odnosih ...

Odnosi

Karmicna-diagnostika,-intuitivna-umetnost,-theta-healing,-reiki-tecaji-drustvo-pesem-duse

Odnosi

Sorodne in karmične duše – delavnica

 • Želiš izboljšati odnos/e?
 • Ti nagaja karmični odnos?
 • Imaš na splošno težave v odnosih z ljudmi?
 • Iščeš sorodno dušo?
 • Imaš težave v partnerstvu?
 • Iščeš pravo ljubezen?
 • Si sam/a?
 • Želiš biti ljubljen/a?

Tečaj je namenjen vsem, ki želite boljše odnose na vseh področjih (partnerski, z družino, prijatelji, sodelavci, poslovni).
Ali pa želite najti najprimernejšo sorodno dušo, ki verjame v pravo ljubezen in romantiko v življenju? Vsi, ki si želite izboljšati obstoječo zvezo in spoznati vrline in izzive v partnerskem odnosu.
Vsi, ki želite bolje razumeti svoj in nasprotni spol. Vsi, ki želite spoznati in razrešiti karmične duše. Vsi, ki se počutite osamljeni, zapuščeni, žalostni, prevarani, izdani,..

 • Si v sorodnih ali karmičnih odnosih?

Program

 • Odnosi.
 • Vrste odnosov.
 • Zakaj je potrebna komunikacija?
 • Kaj so sorodne duše?
 • Kaj so karmične duše?
 • Kaj so sorodne karmične duše?
 • Razlika med sorodno in karmično dušo.
 • Kaj je karma?
 • Kako nastaja karma?
 • Kako preseči in razrešiti karmo.
 • Kako končati karmo.
 • Kako najti najprimernejšo sorodno dušo.
 • Kako prepoznati pritegniti in zadržati najprimernejšo sorodno dušo.
 • Kako družina vpliva na sorodno dušo?
 • Kako duhovna družina vpliva na sorodno dušo?
 • Kako sedanji odnos nadgraditi ali spremeniti.
 • Sorodna duša in zakon privlačnosti.
 • Sorodna duša in zakon delovanja.
 • Merkava.
 • Razlog srečanja.
 • Kako se SPOMNITI sorodne duše.
 • Ostalo.

Delavnica je praktične narave, na kateri se naučite samostojno urejati odnose.
Izkušnje z energijami niso pomembne. Dobrodošli vsi, ki zaznate, da je to za vas.

Zoran Zoran predstavi v oddaji Preprosto naravno temo o Sorodnih in karmičnih dušah.


Zoran Zavor kot gost v oddaji Klepet ob kavi govori o sorodnih in karmičnih dušah.

 

 

Ustvarjalna akademija - 1701741876

Ustvarjalna akademija

Ustvarjalna akademija – Pesem duše ® je namenjena vsem, ki želijo živeti v skladu s svojim življenjskim poslanstvom ter si ...

Ustvarjalna akademija

Ustvarjalna akademija - 1701741876

Ustvarjalna akademija – Pesem duše ® je namenjena vsem, ki želijo živeti v skladu s svojim življenjskim poslanstvom ter si urejati življenje po svojem okusu.

Skupni program:

 • Osnove bioterapije, ezoterike, alkimije.
 • Spoznavanje svojih talentov, potencialov in sposobnosti.
 • Intuitivno delo.
 • Telepatsko delo.
 • Delo na telesu, odnosih, manifestaciji, financah, željah…
 • Spoznavanje svojih vodnikov, duhovnih učiteljev in duhovne družine.
 • Razumevanje in aktivacija primarnega življenjskega poslanstva, ter sekundarnih.
 • Spoznanje zakaj smo si izbrali to življenje, telo, starše, lekcije, okolico in poslanstvo.
 • Pesem, barva, vibracija in ime duše.
 • Aktivacija in uglasitev svojega zakona, ter naravnega elementa.
 • Drugo (v skladu s potekom programa).
 • Kraj, čas in trajanje izobraževanja

Kraj in čas: Ljubljana, 1 modul 1x na mesec – sobota in nedelja, 9.00-16.30
Trajanje: 2 leti; 1 leto osnovni in 1 leto nadaljnji program.

Prijavite se lahko samo na 1- letni ali na celoten 2-letni program. Pogoj za prijavo v 2. letnik je končan 1. letnik.

Osnovno izobraževanje za osebno rast traja 9 modulov na leto (1-letni program), sobota in nedelja = 1 modul, 1x mesečno.
Poglobljeno izobraževanje za osebno rast in razvoj / izobraževanje za svetovalce,;traja 18 modulov (2-letni program) in 27 modulov (3-letni program), sobota in nedelja = 1 modul, 1x mesečno.

Komu je program Ustvarjalne akademije – Pesem duše ® namenjen?

 • Začetnikom, kot tudi tistim, ki imajo ogromno življenjskih, duhovnih in drugih izkušenj, ki želijo izpolnjeno živeti, se osebno in duhovno razviti in izpolniti ter tistim, ki želijo postati ali so terapevti naravnega zdravljenja, zdravstveni delavci, svetovalci, itd.

Opomba: Uradna pogoja za pridobitev zakonsko priznane licence terapevta naravnega zdravljenja in vpis v register sta: V. stopnja izobrazbe, izpit iz temeljne medicine in uspešno zaključeni izpiti na CPU-ju. Opomba o zahtevani stopnji izobrazbi s strani države je objavljena zgolj kot obvestilo vsem, ki bi želeli postati poklicni terapevti.

Ustvarjalna akademija – Pesem duše ® nudi izobraževalni, celostni, osebni, duhovni razvoj ter rast. Na Ustvarjalni akademiji Pesem duše pogoj o izobrazbi NI postavljen, ker se nekateri udeleženci odločijo za obisk 2. letnika za poglobljeno delo na sebi in ne za nadaljnje profesionalno delo. To pomeni, da lahko obiskuje 2. letnik akademije vsak, ki je končal 1. letnik in se je odločil nadaljevati izobraževanje, ne glede na njegovo doseženo izobrazbo.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Delavnice osebne rasti - 1701741877

Delavnice osebne rasti

Delavnice in tečaji osebne rasti: MOČ ŽENSKE – TRANSFORMACIJSKI SEMINAR – Seminar je posvečen Ženski in prebuditvi njene vitalne sile. Narejen ...

Delavnice osebne rasti

Delavnice osebne rasti - 1701741877

Delavnice in tečaji osebne rasti:

 • MOČ ŽENSKE – TRANSFORMACIJSKI SEMINAR – Seminar je posvečen Ženski in prebuditvi njene vitalne sile. Narejen je za prebujanje in harmonizacijo prvinskih ženskih moči, ki jih v sebi nosijo vse ženske tega sveta.
 • NOTRANJI ARHETIPI – Osvoboditev, postavitev in harmonizacija ključnih notranjih arhetipov – Duše, Notranje ženske, Notranjega moškega in Notranjega otroka – v skladu s šamanskimi orodji Medicinskega kolesa.
 • ŠAMANSKI BOBEN – Unikatna delavnica s 4-letno tradicijo izvajanja, prepletena z aktivno šamansko meditacijo, na kateri boste aktivirali spečega duha svojega šamanskega bobna…
 • ŠAMANSKA DELAVNICA – Praktična delavnica, na kateri spoznate osnove klasičnega šamanizma, se naučite šamanskega potovanja, spoznate svojo totemsko žival moči, šamanske vodnike in prebudite naravni Jaz.
 • SORODNE IN KARMIČNE DUŠE – Tečaj je namenjen vsem, ki želite najti najprimernejšo sorodno dušo, ki verjamete v pravo ljubezen in romantiko v življenju.
 • ODNOSI – Tečaj je namenjen vsem, ki želite boljše odnose na vseh področjih (partnerski, z družino, prijatelji, sodelavci, poslovni).
 • DENAR IN OBILJE– Dvodnevna delavnica denar in obilje je namenjena vsem, ki si želijo preseči omejitve glede denarja in obilja. Naučili se boste skrivnosti manifestacije in kako pritegniti denar in obilje v vaše življenje.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Individualne aktivnosti - 1701741878

Individualne aktivnosti

Individualne aktivnosti: REGRESIJA – Regresija ali vpogled v preteklost, z namenom razrešiti nerazložljive težave, odkriti skrite potenciale, razjasniti in izboljšati odnose. PROGRESIJA – Progresija ...

Individualne aktivnosti

Individualne aktivnosti - 1701741878

Individualne aktivnosti:

 • REGRESIJA – Regresija ali vpogled v preteklost, z namenom razrešiti nerazložljive težave, odkriti skrite potenciale, razjasniti in izboljšati odnose.
 • PROGRESIJA – Progresija je namenjena vsem, ki hočete izvedeti ZAKAJ sem sedaj tukaj v tem telesu, na tem mestu in KAM grem naprej v življenju?
 • THE RECONNECTION – Metoda Ponovna povezava ali Rekonekcija, ki nam omogoča povezavo s svojo dušo, s tem kar smo nekoč bili – eno s svojim pravim bistvom.
 • LIFE READING – Life reading se izvede, ko posameznik čuti, da si to želi; ko se začne spraševati, kdo je in bi želel spoznati sebe, se vrniti na svojo življenjsko pot ali utrditi v svoji življenju.
 • HIPNOZA IN NHR – Pri hipnozi gre za usmerjeno pozornost, kjer postane bolj kot zunanji pomemben notranji svet. Namen NHR je, da nekaj minutah spremenimo fizične odzive telesa.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Meditacije - 1701741878

Meditacije

Meditacije: MEDITACIJA S ŠAMANSKIM BOBNOM – Meditacija s 5-letno tradicijo izvajanja. Enourno doživetje globoke sprostitve v ritmu in zvoku šamanskega bobna. Popelje ...

Meditacije

Meditacije - 1701741878

Meditacije:

 • MEDITACIJA S ŠAMANSKIM BOBNOM – Meditacija s 5-letno tradicijo izvajanja. Enourno doživetje globoke sprostitve v ritmu in zvoku šamanskega bobna. Popelje nas globoko v sebe, po poti, ki so jo pred nami tolikokrat prehodili starodavni šamani. Meditacija splete vezi z ljubečimi energijami Matere Zemlje.
 • MEDITACIJA – Linija hare – Brezplačen posnetek meditacije Linija hare, v kateri se povežemo z zemljo in nebesi in ojačamo svoj lasten energijski kanal oziroma steber.
 • MEDITACIJA – Jedrna zvezda – Meditacija predstavlja nadaljevanje Meditacije – Linija hare. Jedrna zvezda ali jedro je raven božanskega jedra in bistvo naše osnovne narave.
 • MEDITACIJA – Merkava – Merkava je učinkovito združevanje komplementarnih partnerjev, ob istočasnem povezovanju z energijami iz višjih ravni ter z žarkom energije zemlje.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Energijska umetnost - 1701741879

Energijska umetnost

Energijska umetnost: Energijski vpliv umetnosti na prostor in človeka – Z umetniškim delom sprejmemo tudi velik del avtorjeve energije in delovanja. S ...

Energijska umetnost

Energijska umetnost - 1701741879

Energijska umetnost:

 • Energijski vpliv umetnosti na prostor in človeka – Z umetniškim delom sprejmemo tudi velik del avtorjeve energije in delovanja. S temi energijami se polni prostor in posledično tudi mi sami.
 • Mandale in njihovo delovanje – Ko se z očmi sprehajamo po površju mandale, se razumski del možganov pomakne v meditativno stanje. V takšnih trenutkih dobi duša priložnost, da svobodno deluje
 • Mandale po svetu – Ljudstva po vsem svetu uporabljajo krožne simbole ali slike, ki služijo v duhovne, obredne in meditativne namene. Med uporabniki imajo svoje lastno ime, v zadnjem času pa so sveti simboli začeli dobivati skupnega, to je mandala.
 • Yantra – v čem se razlikuje od mandale? – Mandala in yantra poleg mantre sestavljata ključne elemente Tantre. V tantrični praksi mandala predstavlja vizualno ikonografsko upodobitev višje sile, yantra pa njeno abstraktno obliko.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Karmična diagnostika, intuitivna umetnost, theta healing, reiki tečaji banner 001

Regresija

Ali je možno resnično videti in podoživeti pretekla življenja? Tisti, ki tega ne verjame, se tako ali tako ne bo ...

Regresija

Karmična diagnostika, intuitivna umetnost, theta healing, reiki tečaji banner 001

Ali je možno resnično videti in podoživeti pretekla življenja?

Tisti, ki tega ne verjame, se tako ali tako ne bo spuščal v tovrstne avanture. Tisti, ki pa verjamete, lahko doživite in odkrijete veliko koristnih informacij o sebi. Skozi regresijo se lahko razrešijo stvari, katere vas omejujejo v tem življenju. To so načini obnašanja, dojemanja, čutenja, videnja stvari, itd. Odkrijete lahko tudi kaj presenetljivega, neznanega o sebi, sposobnosti in potenciale o katerih si ne upate niti sanjati, da jih nosite v sebi in vse te izkušnje lahko prenesete v sedanje življenje.

Izvajam nehipnotično in hipnotično regresijo. Proces je energijsko tako podprt, da je posameznik sposoben videti/občutiti vse kar je potrebno, da spozna, razreši ali aktivira pri sebi. Tako, da se oseba od enkrat nahaja v tem in preteklem življenju in se zaveda situacij ter se počuti varno in ugodno. Pred začetkom se z osebo pogovoriva in se oseba odloči sama, katero vrsto regresije si želi – hipotično ali nehipnotično.

Na regresiji uporabljam znanja iz lastnih izkušnj, kokor tudi znanja od sledečih avtoritet na tem področju: Marjan Ogorevc, Erik Jan Sigdell, Michael Duff Newton, Bruce Goldberg in Mark Hayley.

Tipi regresij

Regresija razreševanja sedanjih težav
Regresija se napravi z namenom, da se poiščejo vzroki za točno določene težave, ki jih imamo v sedanjem življenju.

Lahko so to nerazložljivi vzorci obnašanja ali določene bolečine v telesu, za katere nihče ne zna ugotoviti in razložiti, zakaj se pojavljajo. To so na primer bolečine v hrbtenici, vratu, prsih, glavoboli, kakršne koli druge bolečine ali spremembe na telesu (na primer nerazložljiva občutljivost, razne alergije, izguba pigmenta in podobno).

Če se nam tovrstni pojavi dogajajo, je možno, da izhajajo iz preteklega življenja. Obstaja verjetnost, da da smo takrat nekaj storili ali nam je bilo storjeno, ker pa travma še ni predelana, jo čutimo tudi sedaj. S tem, ko obiščemo preteklo življenje točno z namenom, da razrešimo težavo, ki nas muči, vidimo vzroke, kje, zakaj, so nastali, jih sprostimo in spremenimo. Ko doumemo povezavo med našim delovanjem v preteklem življenju in težavami sedaj, se v skladu s tem se tudi naše življenje tukaj in sedaj spremeni. Mnogi po regresiji več ne čutijo določenih težav, stanje se izboljša (fizično, mentalno, čustveno in duhovno), dejansko nastopi druga realnost v našem življenju – bremena ni več.

Regresija odkritja spečih potencialov
V pretekla življenja gremo z razlogom, da odkrijemo, kaj smo bili, katere sposobnosti in potenciale smo razvili in na kak način smo jih znali izkoristiti. Odkrijemo svoje sposobnosti, spretnosti, iznajdljivosti, ustvarjalnost … in to prenesemo v sedanje življenje.

Na primer želimo živeti z odprtim srcem, a nam to le redkokdaj uspe, zato gremo v eno od preteklih življenj in opazujemo, na kakšen način smo v tistem življenju delovali z odprtim srcem. Ker to sposobnost že imamo v sebi, jo aktiviramo in delovanje prenesemo v sedanje življenje. Veliko lažje poteka aktivacija potenciala, ko se zavedamo, da smo tako že nekoč delovali in živeli.

Na primer imamo razvite umetniške sposobnosti, čutimo, da nam nekaj manjka, pa vemo, da bi bile stvari lahko veliko bolje – tudi takrat gremo poiskati tisto piko na i, ki nam manjka.
Skratka za vsako stvar, katero počnemo v življenju ali bi jo hoteli početi, smo vedno lahko še boljši.

Zakaj bi bil povprečen igralec, če sem lahko eden od najboljših. Rad imam glasbo in sanjam, da bi bil lahko tako dober, kot je moj vzornik in sanjam in sanjam,…a dokler jaz samo sanjam drugi, žanjejo uspehe – zakaj bi samo sanjali?

Regresija iz radovednosti
Ta tip regresije se imenuje tudi Regresija izboljšanja trenutne in splošne realnosti. V regresiji potujemo v tisto preteklo življenje, katero je sedaj za nas najbolje, da ga raziščemo ali gremo iz čiste radovednosti, da vidimo, kaj smo počeli, kje smo živeli … četudi se podamo v regresijo iz čiste radovednosti, se lahko zelo veliko naučimo.

Regresija pred rojstvom
Razrešitev tujih čustev, ki smo jih lahko pobrali od matere ali očeta med bivanjem v maternici, pri porodu in sedanjem življenju. Uvid v odločitve, ki smo si jih zastavili za to življenje še pred utelešenjem in rojstvom v ta svet in življenje.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE