Konopljin čaj – Hannah biz d.o.o. Spletne Trgovine, Zdravje, Živila

Konopljin čaj

Konopljarna Hannah biz se ponaša s široko paleto dejavnosti in produktov lastnega razvoja. Obrati so tehnološko opremljeni za predelavo konopljinih semen, seme, ki ga odkupujemo kot surovino za predelavo pa je slovenskega in francoskega porekla. Ostale surovine, ki jih odkupujemo so prav tako slovenskega in tujega izvora. Konoplja izkazuje velik potencial za okrepitev gospodarstva zato želimo pri nas vzpostaviti celotno pridelovalno in predelovalno verigo. Zavzeto se trudimo tudi na področju sodelovanja in svetovanja pridelovalcem in podjetnikom. Vedno smo odprti za nova povezovanja in sodelovanja, dobrodošla bodo vaša povpraševanja po znanju in proizvodih! Veselimo se skupne poti negovanja zemlje in družbe!

konopljin-caj-konopljino-olje,-seme-konoplje,-konopljina-moka-hannah-biz-2Konopljin čaj pripravljamo iz skrbno izbranih listov in cvetov navadne konoplje, ki jih pazljivo posušimo in skladiščimo, da ohranimo naravno aromo in barvo.

 

CERTIFIKATI

Konopljarna Hannah biz preko svojega delovanja prispeva k implementaciji načel trajnostnega gospodarjenja v slovenskem prostoru ter svojim kupcem ponuja ekološke proizvode, proizvedene v obratih z lastno tehnologijo in združevanjem različnih vej znanja konopljarstva. Predelovalni procesi so vključeni v nadzorni sistem z namenom zagotavljanja varnosti, kakovosti in ekološkosti proizvodov, prav tako tudi surovine dobaviteljev. Konopljarna je vključena v postopke certifikacije procesov ekološke pridelave ter predelave kmetijskih pridelkov in živil, ki jih izvaja Inštitut za kontrolo in certifikacijo UM (IKC UM). Že vrsto let vzdržuje standarde, ki brezkompromisno kronajo naše poslanstvo še z vključenostjo v uradni preveritveni mehanizem.

PONUDBA PODJETJA

EKO konopljin čaj – 50g-hannah biz

EKO konopljin čaj – 50g

Konopljin čaj pripravljamo iz skrbno izbranih listov in cvetov navadne konoplje, ki jih pazljivo posušimo in skladiščimo, da ohranimo naravno ...

EKO konopljin čaj – 50g

EKO konopljin čaj – 50g-hannah biz

Konopljin čaj pripravljamo iz skrbno izbranih listov in cvetov navadne konoplje, ki jih pazljivo posušimo in skladiščimo, da ohranimo naravno aromo in barvo. Je odličen nadomestek čajem s teinom in teninom. Uživamo ga lahko samostojno ali pa ga mešamo z drugimi vrstami zelišč, odličen pa je tako topel, kot hladen.
Priprava: 4 žličke konopljinega čaja prelijemo z 1 litrom vode (90°C), počakamo 8 – 10 min in precedimo.

Vsebuje: posušene liste in konopljin cvet iz kontrolirane ekološke pridelave.

Država porekla: Kmetijstvo EU. Polnjeno v Sloveniji.

Polni: Hannah biz d.o.o., Rožna dolina, cesta XV/18, 1000 Ljubljana, Slovenija.

KONOPLJIN ČAJ

konopljino olje

KONOPLJINO OLJE

EKO KONOPLJINO OLJE, JEDILNO, HLADNO STISKANO – 250ML Konopljino olje pridobivamo s hladnim stiskanjem semen navadne konoplje. Olje je potrebno ...

KONOPLJINO OLJE

konopljino olje

EKO KONOPLJINO OLJE, JEDILNO, HLADNO STISKANO – 250ML

Konopljino olje pridobivamo s hladnim stiskanjem semen navadne konoplje. Olje je potrebno shranjevati v hladnem in temnem prostoru. Dnevno je priporočljivo uživanje ene žlice olja (15ml). Olje uporabljajte na že pripravljenih in hladnih jedeh. Po odprtju priporočamo hranjenje v hladilniku. Pred uporabo pretresite.

Država porekla: Kmetijstvo EU. Proizvedeno in polnjeno v Sloveniji.

SEME KONOPLJE - 1695961591

SEME KONOPLJE

EKO IZBRANA KONOPLJINA SEMENA, CELA – 250G Izbrana semena navadne konoplje so vir beljakovin in imajo visoko vsebnost prehranskih vlaknin. ...

SEME KONOPLJE

SEME KONOPLJE - 1695961591

EKO IZBRANA KONOPLJINA SEMENA, CELA – 250G

Izbrana semena navadne konoplje so vir beljakovin in imajo visoko vsebnost prehranskih vlaknin. Uporabljamo jih samostojno ali pa jih dodamo različnim jedem, kot so kosmiči in sadje ali pa jih potresemo na solato. Če jih rahlo prepražimo in dodamo začimbe, so semena odličen prigrizek. Lahko jih nakalimo in uživamo kot sveže kalčke. Hranimo jih na hladnem in suhem mestu.

Država porekla: Kmetijstvo EU. Polnjeno v Sloveniji.

konopljina moka

KONOPLJINA MOKA

EKO KONOPLJINA BELJAKOVINSKA MOKA, 37% BELJAKOVIN – 500G Konopljino moko pridobivamo pri stiskanju olja iz semen navadne konoplje. Konopljina moka ...

KONOPLJINA MOKA

konopljina moka

EKO KONOPLJINA BELJAKOVINSKA MOKA, 37% BELJAKOVIN – 500G

Konopljino moko pridobivamo pri stiskanju olja iz semen navadne konoplje. Konopljina moka je fino presejana in jo lahko uporabljamo pri peki kruha, peciva, palačink, testenin itd. Mešamo jo lahko z drugimi vrstami moke, in sicer tako, da jim dodamo do 20% konopljine. Lahko jo dodamo v juhe ali prikuhe ali pa jo zmešamo v sadni beljakovinski frape. Vsebuje vsaj 37% naravnih rastlinskih beljakovin ter je dober vir vlaknin. Po odprtju priporočamo hranjenje v hladilniku. Porabiti v roku 30 dni po odprtju. Visoka vsebnost beljakovin in prehranskih vlaknin.

Država porekla: Kmetijstvo EU. Proizvedeno in pakirano v Sloveniji.

GALERIJA

KONTAKT

[contact-form-7 id="154" title="Post main contact SL"]