Kovinsko pohištvo – 11st oprema Spletne Trgovine, Trgovina, Ostalo

Kovinsko pohištvo

Kovinsko pohištvo za pisarne daje vaši pisarni eleganten in sodoben videz!

Linija pisarniškega kovinskega pohištva vključuje: kovinske omare, kovinske regale, vrtljiva stojala za registratorje, predalnike in pisalne mize.
Izberite kovinsko pohištvo, ki ustreza dekorju vaše pisarne!

Pri večjih projektih lahko kovinsko pohištvo pobarvate s široko paleto barvnih kombinacij, kar vam omogoča, da izberete barve, ki se bodo ujemale z videzom vašega poslovnega prostora.

Kovinsko pisarniško pohištvo je v zadnjem času postalo zanimiva tema pri načrtovanju in oblikovanju objektov. Ko se je razvila možnost izdelave pohištva po naročilu, je zaradi številnih razlogov, vključno z vzdržljivostjo in čiščenjem, razvilo nov val priljubljenosti.

Čeprav bo leseno pohištvo vedno ostalo priljubljena možnost, je tukaj nekaj razlogov, da razmislite o kovinskem pohištvu za vašo pisarno: 

– Verjeli ali ne, ima odličen slog! Proizvajalci kovinskega pohištva so si zelo prizadevali, da bi ustvarili pohištvo, ki združuje tako obliko kot funkcijo.

– Čistost in zatiranje škodljivcev. Kovinsko pohištvo omogoča lažje čiščenje in zaradi manj vpojne površine bolje prenaša kemikalije za boj proti škodljivcem.

– Medtem ko je večina kovinskega pohištva zasnovana tako, da se meša z lesenim pohištvom, je kovina lahko tudi odlična osnova pri oblikovanju prostora. Na kovinskem pohištvu je enostavno doseči standardne možnosti primarnih barv ali prilagojene barve za ujemanje, saj kovina ne spreminja lesa. Barvane kovinske površine so dosledno enostavne za standardizacijo za katero koli barvno shemo.

– Izjemna vzdržljivost. Kovinsko pohištvo prenaša skrajno uporabo, zato je primerno tudi za večje bivalne prostore, kjer je na enem mestu zadržuje več oseb.

– Medtem ko ima kakovostno kovinsko pohištvo morda višjo ceno kot ekvivalenti izdelek iz lesa, lahko pričakujete, da bo kovinsko pohištvo trajalo 10 – 15 let ali dlje.Kovinsko pohištvo bo morda zahtevalo večjo vnaprejšnjo naložbo, vendar je cikel zamenjave manj pogost. Kovinsko pohištvo se v zadnjem času pojavlja na številnih mestih, kjer se je do sedaj tradicionalno uporabljajo pohištvo iz lesa.

– Kovina in praškasti premazi, ki jih ni treba obdelati z lepilom ali drugimi kemikalijami je zdravju bolj prijazna, kar pomeni da ne oddaja škodljivih snovi v prostorih pisarne.

Kovina ima kot pohištveni material številne prednosti. Kovinsko pohištvo je privlačno, varno, okolju prijazno. 

ODLIČNA IN PREVERJENA KVALITETA – UGODNA CENA – ZADOVOLJSTVO KUPCA

Podjetje 11ST oprema vam kot zastopnik znanega nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH v svojem asortimanu nudi kvalitetno kovinsko pohištvo s 40 – letno tradicijo. Naše pohištvo je opremilo že mnogo pisarn in garderob v podjetjih, šolah, vrtcih, trgovinah, termalnih centrih, športnih organizacijah… po celotni Evropi.

Nudimo vam individualno svetovanje z dolgoletnimi izkušnjami ter pravočasne in učinkovite rešitve na področju opreme pohištva.

Pri večjih projektih je možno tudi naročilo iz nestandardnega programa.

Ne spreglejte naše ponudbe kovinskega pohištva!

O 11st OPREMI

Smo zanesljivo in fleksibilno podjetje. Strmimo k 100% zadovoljstvu kupcev, zato se vsaki stranki individualno posvetimo in ji pomagamo rešiti pohištveni problem.

KUPCEM ŽELIMO PONUDITI PRIJAZNO NAKUPOVALNO IZKUŠNJO IN ZADOVOLJSTVO Z NAŠIMI IZDELKI.

Sodelujemo s priznanimi proizvajalci, ki imajo več letno tradicijo, kar nam omogoča, da lahko kupcu ponudimo preverjeno kvaliteto izdelkov, po ugodnih cenah. Sledimo trendom in nenehno širimo naš asortiman.

Smo distributer nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH, katero s svojimi 40-letnimi izkušnjami nudi kvalitetne izdelke, po ugodni ceni.

PONUDBA-PODJETJA

Pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo

Naša zbirka pisarniškega pohištva zajema širok nabor izdelkov. Naša ponudba vključuje: Omare Regali Predalniki Mize

Pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo

Naša zbirka pisarniškega pohištva zajema širok nabor izdelkov. Naša ponudba vključuje:

  • Omare
  • Regali
  • Predalniki
  • Mize

Kovinsko pohištvo, Garderobne omare 11st oprema

Kovinsko pohištvo

Kovinske omare, regali in mize iz naše ponudbe pohištva so narejeni iz najkakovostnejših materialov, za katere je značilna visoka vzdržljivost ...

Kovinsko pohištvo

Kovinsko pohištvo, Garderobne omare 11st oprema

Kovinske omare, regali in mize iz naše ponudbe pohištva so narejeni iz najkakovostnejših materialov, za katere je značilna visoka vzdržljivost in stabilnost. Pohištvo odlikujejo preproste in hkrati sodobne oblike, ki so zaradi možnosti dolgotrajne uporabe kovinskega pohištva vedno v trendu. Pisarniško kovinsko pohištvo se odlično ujema tudi z lesenimi pohištvenimi elelmenti, tako lahko dobite optimalne rešitve za opremo pisarne.

Kovinski regali

Kovinske omare in regali

Iščete kovinske omare, ker se zavedate, da so bolj odporne na obrabo? Zagotovo je naše podjetje prava izbira pri opremljanju ...

Kovinske omare in regali

Kovinski regali

Iščete kovinske omare, ker se zavedate, da so bolj odporne na obrabo?

Zagotovo je naše podjetje prava izbira pri opremljanju poslovnih, skladiščnih in garderobnih prostorov, saj imamo na voljo različne dimenzije in izvedbe.

Kontaktirajte nas za nasvet, saj imamo dolgoletne izkušnje pri dobavi kovinskega pohištva!

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE