Kozmetični salon Gorenjska Osebna Nega, Prosti čas in Sprostitev, Zdravje, Ostalo

Kozmetični salon Gorenjska

Kozmetični salon Diva smo sodoben kozmetični salon, ki vam ponuja široko paleto storitev. Ker prisegamo na kakovost, smo za vas izbrali najbolj priznane ter prestižne blagovne znamke za nego vašega telesa. Za nas sta kakovost ter varnost na prvem mestu. Z vodilnimi znamkami in usposobljenim osebjem nudimo kakovostno storitev. Smo ekipa zaposlenih v kozmetični dejavnosti, ki nenehno odkrivamo in raziskujemo kaj je prava lepota in zadovoljstvo vsakega posameznika. Lastnica kozmetičnega salona Diva je Andreja Škrjanc, kozmetični tehnik in diplomirana medicinska sestra.

Kozmetični salon 100 Kozmetični salon Gorenjska

Hiter tempo in cela vrsta vsakdanjih obveznosti nam nemalokrat preprečujejo, da bi si vzeli čas tudi zase. Od nenehnega truda smo izčrpani, to pa lahko začne puščati posledica na našem zdravju, slabo vpliva na medsebojne odnose ter zmanjšuje našo učinkovitost in produktivnost. Obiščite kozmetični salon Diva in nadoknadite vse izgubljene trenutke, ki bi jih morali posvetiti samo sebi. Vzemite si čas zase in pridite v naše prostore, kjer vas bomo razvajali in za nekaj trenutkov boste pozabili na stresni vsakdan.

Kozmetični salon 101 Kozmetični salon Gorenjska

V našem kozmetičnem salonu vam zagotavljamo vrhunsko, nepozabno izkušnjo, s polno mero zasebnosti in ugodja. Salon je opremljen s sodobno in vrhunsko kozmetično opremo ter pripomočki, ki zagotavljajo varno in učinkovito delo na klientih. Proizvodi, ki jih uporabljamo, so prav tako vrhunske kvalitete. Nudimo vam strokovne storitve, prijaznost in pozitivno energijo. Seveda pa pravo energijo dajete vi, naši obiskovalci. Znamo vam prisluhniti in ponuditi najboljše. Popolnost storitev zagotavljamo z vrhunskimi proizvodi in dovršenimi postopki.

Kozmetični salon 102, Kozmetični salon Gorenjska

Zavedamo se zaposlenosti in obremenjenosti naših strank, zato svoj delovni čas prilagajamo njihovim željam. Naredite nekaj zase in obiščite naš in vaš kozmetični salon Diva! Lahko se zanesete na nas, saj svoje delo opravljamo s srcem, predanostjo in strokovnim znanjem.

Kozmetični salon 103, Kozmetični salon Gorenjska

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

PONUDBA-PODJETJA

Diamantni piling - 1638143608

Diamantni piling

Diamantni piling, z drugimi besedami imenovan tudi diamantna dermoabrazija, je namenjen pomlajevanju kože, odstranjevanju poškodovane in odmrle povrhnjice, odstranjevanju oz. ...

Diamantni piling

Diamantni piling - 1638143608

Diamantni piling, z drugimi besedami imenovan tudi diamantna dermoabrazija, je namenjen pomlajevanju kože, odstranjevanju poškodovane in odmrle povrhnjice, odstranjevanju oz. zmanjševanju brazgotin, posledic aken ter odstranjevanju temnih lis. Diamantni piling se uporablja tudi za zmanjšanje por in odstranjevanje starostnih peg.

Postopek izvajamo tako, da vašo povrhnjico drgnemo s posebno napravo, imenovano diamantni dermoabrazer. Naprava deluje kot piling in ima več diamantnih nastavkov, ki se med seboj razlikujejo po velikosti in hrapavosti.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Ličenje - 1638143608

Ličenje

Marsikdaj so stranke s svojim »profesionalnim« ličenjem nezadovoljne. Če obiščete kozmetični salon Diva, pa se to ne more zgoditi. Naše ...

Ličenje

Ličenje - 1638143608

Marsikdaj so stranke s svojim »profesionalnim« ličenjem nezadovoljne. Če obiščete kozmetični salon Diva, pa se to ne more zgoditi. Naše umetnice ličenja so za svoje delo vrhunsko usposobljene in kar je še bolj pomembno, opravljajo ga s srcem.

Nudimo vam profesionalno ličenje za najrazličnejše dogodke. Izdelali vam bomo make-up, s katerim boste na poroki, maturantskem plesu ali drugi slavnosti, naravnost zablesteli. Naličimo pa vas lahko tudi kar tako, za boljši vsakdanji videz. Pri opravljanju svoje storitve smo hitri in cenovno ugodni.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Oblikovanje telesa - 1638143608

Oblikovanje telesa

Kavitacija Kavitacija ali nekirurška liposukcija je učinkovita metoda preoblikovanja telesa. Zaradi izjemnih rezultatov, ki jih z njo lahko dosežemo, postaja ...

Oblikovanje telesa

Oblikovanje telesa - 1638143608

Kavitacija

Kavitacija ali nekirurška liposukcija je učinkovita metoda preoblikovanja telesa. Zaradi izjemnih rezultatov, ki jih z njo lahko dosežemo, postaja vedno bolj priljubljen način odstranjevanja trdovratnih maščob in celulita, hkrati pa z njo lahko dosežemo, da ohlapna in povešena koža ponovno postane čvrsta.

Postopek kavitacije temelji na nizkofrekvenčnem ultrazvoku in je popolnoma neboleč. Naše telo napolni z razpuščeno maščobo, ki jo moramo, da se ne naloži nazaj, porabiti z intenzivno telesno vadbo. Priporoča se tudi pitje večje količine vode, vsaj dva do tri litre na dan. Preberite več tukaj.


Radiofrekvenca

Radiofrekvenca je postopek učvrščevanja ohlapne kože s pomočjo radijskih valov. Uporablja se lahko kot dopolnilna terapija po ultrazvočni kavitaciji, ki pomaga pri odstranjevanju maščob in pri ponovnem napenjanju ohlapne kože.

Postopek radiofrekvence deluje tako, da z aparatom skozi zgornje plasti kože proti srednji plasti, imenovani usnjica oziroma dermis, pošiljamo radijske valove. Radijski valovi prodrejo globoko v vaše podkožje, kjer segrevajo usnjico na 40 do 50 stopinj Celzija in s tem poskrbijo, da se ohlapna koža ponovno napne.

Kot že rečeno, se radiofrekvenca uporablja kot dopolnilo ultrazvočni kavitaciji. Če je koža na vaših rokah, trebuhu ali stegnih ohlapna, je radiofrekvenca pravi tretma za vas. Koža bo po terapiji obnovljena, strije in celulit bodo izginili, vaš krvni pretok, presnova in proizvodnja kolagena pa se bodo znatno izboljšali.


Limfna drenaža

Eno najpomembnejših obtočil v našem telesu je limfni sistem, ki skrbi za odstranjevanje odvečnih tekočin in odpadnih snovi iz telesa. Limfna drenaža je ena najbolj poznanih metod za odpravljanje celulita in je tudi ena najučinkovitejših. Z limfno drenažo dodatno spodbudimo limfni sistem, da toksine čim bolj učinkovito odplakne iz telesa in s tem poskrbi za gladkejši videz kože na stegnih, zadnjici in trebuhu.


Elektrostimulacija

Elektrostimulacija je stimulacija mišic z električnim tokom, ki poskrbi za čudovito postavo, ne da bi se vam bilo treba premikati. Pri elektrostimulaciji v vaše mišice pošiljamo šibak električen tok, ki poskrbi, da se mišice krčijo, kar jim daje lep in napet videz. Učinek je podoben, kot bi se odpravili v fitnes. Elektrostimulacija izboljša tonus kože in porabi odvečno maščobo.


Ultrazvok

Je zelo učinkovit v boju proti celulitu. S svojimi ultrazvočnimi valovi prodre globoko v telo in spodbudi obtok, da se iz telesa odplaknejo snovi, ki povzročajo celulit. Te snovi so v glavnem tekočine, ki zastajajo med tkivi in s tem povzročajo videz pomarančaste kože. Ultrazvok razgradi odpadne snovi v telesu in s tem pomaga, da se lažje odstranijo iz telesa. Pomaga pri lepšem videzu vaše zadnjice, stegen, bok, kolen, rok, skratka povsod, kjer se običajno nabira celulit. Pri odpravi celulita je pomembno, da pijemo veliko vode, saj bo ta pomagala nakopičeno maščobo odplakniti iz telesa.


Body Wrapping

Body wrapping je metoda ovijanja telesa s folijo. Je zelo učinkovita terapija kot pomoč pri izgubi odvečnih kilogramov in odpravi celulita. Z nekaj terapijami body wrappinga se bo obseg vašega telesa vidno zmanjšal, celulit bo manj viden, vaša koža pa bo bolj čvrsta in napeta. Na kritične dele telesa, kot so noge, zadnjica in trebuh, nanesemo preparate, ki so narejeni posebej za body wrapping, in jih nato še ovijemo s folijo. Učinek je še večji, če body wrapping kombiniramo z limfno drenažo, kavitacijo ali terapijo z ultrazvokom.Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Depilacija - 1638143609

Depilacija

Poraščenost različnih delov telesa je lahko velika nevšečnost sodobne in urejene ženske ter urejenega moškega. Najboljša rešitev, da se znebimo ...

Depilacija

Depilacija - 1638143609

Poraščenost različnih delov telesa je lahko velika nevšečnost sodobne in urejene ženske ter urejenega moškega. Najboljša rešitev, da se znebimo nadležnih dlak, je depilacija z voskom. To je hitra in enostavna metoda, po kateri koža ostane gladka še dolgo časa. Dlačice po njej rastejo počasneje, po strukturi pa so tanjše in mehkejše. Z voskanjem namreč dlačice odstranimo skupaj s korenino in običajno potrebujejo kar tri do štiri tedne, da ponovno zrastejo. Po depilaciji bomo vašo kožo pomirili s proizvodi za pomiritev kože..

Poleg običajne depilacije pa priporočamo tudi odstranjevanje dlačic z IPL svetlobo.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Nega rok in nohtov - 1638143609

Nega rok in nohtov

Roke so zrcalo človeka in so izjemnega pomena pri vzpostavljanju in navezovanju stikov z drugimi ljudmi. Pri tem si seveda ...

Nega rok in nohtov

Nega rok in nohtov - 1638143609

Roke so zrcalo človeka in so izjemnega pomena pri vzpostavljanju in navezovanju stikov z drugimi ljudmi. Pri tem si seveda želimo, da so naše roke brezhibne, kar pomeni, da so zdravi in urejeni tudi nohti.

Za njihovo vrhunsko nego in izgled bomo dobro poskrbeli v našem kozmetičnem salonu. Izvajamo različne vrste manikur:Mini manikura

Pri mini manikuri vam oblikujemo nohte, odstranimo obnohtno kožico in nohte nalakiramo z lakom po vaši izbiri.


Klasična manikura

Klasična manikura je malo bolj obsežna. Pri tej obliki manikure prav tako oblikujemo nohte, nato pa vaše dlani namočimo v kopel. Po kopeli obnohtno kožico potisnemo z nohta in jo na vašo željo porežemo. Nato poskrbimo, da je površina nohta navlažena, saj s tem povrnemo nohtu elastičnost. Vitamin E v izdelkih, ki jih nanesemo na vaše nohte, pa pomaga preprečiti sušenje nohtov in jih ščiti pred lomljenjem.


SPA manikura

SPA manikura je najobsežnejša manikura, ki jo izvajamo v našem kozmetičnem salonu. Je manikura za zahtevnejše stranke, ki svojim rokam in nohtom privoščijo intenzivno nego. Pri SPA manikuri uporabljamo eterična olja, ki pozitivno vplivajo tako na vaše roke, kot na vašo dušo.

SPA manikura vključuje poleg klasične manikure in kopeli z eteričnimi olji še nežen piling in hranjenje nohtov s serumskimi preparati, masažo dlani, masko in lakiranje nohtov.Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Nega nog - 1638143609

Nega nog

Da bi ublažili in preprečili nevšečnosti, priporočamo, da redno negujete svoje noge in stopala. Če vas pestijo težave ali vaše ...

Nega nog

Nega nog - 1638143609

Da bi ublažili in preprečili nevšečnosti, priporočamo, da redno negujete svoje noge in stopala. Če vas pestijo težave ali vaše noge potrebujejo nego, vam priporočamo obisk pedikerja na 4 do 6 tednov.

Naš kozmetični salon vam nudi več vrst oz. stopenj pedikure:Klasična pedikura

Pri klasični pedikuri stopala najprej namočimo v sproščujoči kopeli, nato pa vam bomo odstranili trdo kožo, oblikovali nohte in z njih odstranili obnohtno kožico. Prav tako bomo poskrbeli za temeljito nego vaših nohtov in stopal. Več preberite tukaj.


Medicinska pedikura

Ta vrsta pedikure je namenjena posameznikom, ki jim stopala povzročajo večje težave. Pri medicinski pedikuri poskrbimo za vraščene nohte, trdo kožo, odstranimo kurja očesa ter otiščance in odpravimo druge težave, ki vas pestijo.


SPA pedikura

S SPA pedikuro bomo poskrbeli za vrhunsko razvajanje vaših stopal. Če so vaša stopala utrujena in izsušena, jim bo SPA pedikura povrnila življenje.

SPA pedikura se začne z namakanjem nog v sproščujoči kopeli, nadaljuje pa s pilingom stopal in odstranjevanjem trde kože. Oblikovali vam bomo nohte, vam stopala zmasirali, nanesli masko in kremo ter vam po vaši želji nalakirali nohte.Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Nega obraza - 1638143609

Nega obraza

Za vse vrste obraznih neg uporabljamo visoko kvalitetno kozmetiko Sothys, ki je sinonim za odličnost in prestiž v lepotnih centrih ...

Nega obraza

Nega obraza - 1638143609

Za vse vrste obraznih neg uporabljamo visoko kvalitetno kozmetiko Sothys, ki je sinonim za odličnost in prestiž v lepotnih centrih in termah po vsem svetu. Že več kot 70 let skrbi za dobro počutje žensk in moških in jim tako razkriva svojo strast po popolnosti in pravi lepoti. Sothys izstopa zaradi svoje izredne raziskovalne naravnanosti in inovativnosti in zato predstavlja odličnega in cenjenega lepotnega strokovnjaka.KLASIČNE IN OSNOVNE NEGE OBRAZA

Mini nega obraza (30 min) – Ta vrsta nege obraza je primerna za kožo, ki je ni treba globinsko očistiti in jo lahko izvajamo prav vsak dan. Pri mini negi obraza vam bomo odstranili ličila in kožo površinsko očistili, naredili piling, nanesli masko in na koncu nanesli hranljivo kremo.


Osnovna čistilna nega obraza (60 min) – Ta je primerna za vse, ne glede na starost klienta in njegov tip kože. Poleg odstranjevanja ličil in površinskega čiščenja kože, vam naredimo še globinsko čiščenje, piling, oblikujemo obrvi, nanesemo masko in kremo.


Klasična nega obraza (90 min) – Pri 90-minutni klasični negi obraza vam kožo površinsko očistimo, naredimo piling, ki odstrani nečistoče in odmrle celice. Učinkovine se zato bolje vpijejo v kožo. Nato kožo globinsko očistimo ter zmasiramo obraz, vrat in dekolte. Na omenjene predele nanesemo masko, končamo pa z nanosom hranljive kreme.


Radiofrekvenca za učvrstitev kože (60 min) – Pri radiofrekvenci z radijskimi valovi segrevamo globlje plasti kože in s tem spodbujamo nastanek novih kolagenskih vlaken. S tem napnemo in zgladimo kožo, ki ponovno pridobi mladosten videz. Po terapiji z radiofrekvenco, bo imela vaša koža lepši tonus, koža bo bolj napeta, predeli, kjer se koža običajno rada povesi, pa bodo ponovno gladki in mladostni. Prvi rezultati so vidni že takoj po izvedbi terapije, končni učinek pa se pokaže nekaj tednov po izvedbi tretmaja. Če vas moti, da nekateri deli vašega obraza niso več tako napeti, kot so bili včasih, pridite na radiofrekvenco v kozmetični salon Diva.SPECIALNE NEGE OBRAZA

Hydradvance nega Sothys – nega za intenzivno globinsko navlažitev kože (75 min)

Pri tem tretmaju gre za rešitev po meri, ki z izjemno hidratacijsko močjo prinaša takojšnje in dolgotrajne učinke. 75-minutni tretma zagotavlja takojšnjo hidratacijo , pri tem pa so uporabljeni posebej izbrani izdelki in aktivne sestavine, ki učinkujejo znotraj kože. Priporočamo intenzivno kuro s tremi tretmaji, ki že po prvem prinaša vidne rezultate!


Collagene Hyaluronique nega Sothys – popolna anti-age nega obraza (90 min)

Odkrijte Collagene Hyaluronique, prvi anti-age intenzivni tretma prilagojen pravi starosti vaše kože, glede na diagnozo lepotnega strokovnjaka, ki določi stopnjo staranja vaše kože. Gre za strokoven tretma, kombinacijo tehnologije in posebnih ročnih masaž, ki dokazano prinašajo obstojne rezultate. Trije tretmaji in vaša koža bo na pogled štiri leta mlajša!Skin Regimen – nega obraza proti staranju kože (60 min)

Pri tej negi uporabljamo proizvode, ki upočasnjujejo staranje kože. Skin Regimen je ustvarila disciplinarna ekipa znanstvenikov, zdravnikov in strokovnjakov s področja prehranjevanja in zaviranja staranja. Deluje na štiri glavne dejavnike pospešenega staranja, ki se odražajo v stanju kože: glikacija (gube), oksidacija (prezgodnje staranje), metilacija (bolezni kože – vnetja, rosacea) in razdraženost.

Skin Regimen linija je rezultat naprednih študij zelo učinkovite formule za nego kože, z ekskluzivnimi izvlečki t.i. super hranila (chia semena, acai jagode, špinača), kot tudi z visoko tehnološkimi aktivnimi sestavinami. Je inovativna nega in edinstven vodič življenjskega sloga za mlajšo in lepšo kožo. Vsebuje tudi Longevit edinstveno obrazno nego, ki revolucionira obrazno nego, saj vam zagotovi vidne, profesionalne rezultate že v polovici časa, ki je potreben za vsakdanji način obrazne nege. Vsi testi so pokazali -17% zmanjšanje vidnih gub ter +26% večjo vlažnost kože. Inovativni test mitohondrijev, ki ga je opravila univerza Pavia, je pokazal 50% povišanost celične energije.Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

IPL + RF - 1638143609

IPL + RF

Trajno odstranjevanje dlak Epilacija ali trajna odstranitev dlak je poseg, ki ne boli, je zelo učinkovit in je varen. Pri ...

IPL + RF

IPL + RF - 1638143609

Trajno odstranjevanje dlak

Epilacija ali trajna odstranitev dlak je poseg, ki ne boli, je zelo učinkovit in je varen. Pri IPL+RF laserju svetlobni žarki in energija teh žarkov v celoti uničijo strukturo posamične dlake. Najbolj pomembno pri tem je, da laser v celoti uniči prav tiste celice, iz katerih dlake rastejo. Radiofrekvenca pa je dodaten vir energije, zaradi katere je rezultat še boljši oz. učinkovitejši.

Z IPL laserjem z radiofrekvenco odstranimo tudi sive, rdeče in svetle dlačice, ki se največkrat pojavljajo na bradi in brčicah.

Največja prednost IPL laserja z radiofrekvenco je, da ne poškoduje zgornje plasti kože. Tkiva ostanejo nepoškodovana, koža po tretmaju pa je bolj gladka in mehka ter ima sijoč ten.


Zdravljenje aken

Svetlobni spekter uničuje bakterije, ki povzročajo nastanek aken. Pospeši celični metabolizem in vpliva na nastanek kisika v celični presnovi, kar uniči bakterije, ki so anaerobne. Fototermični učinek pomirjevalno vpliva na rdečico, ki je spremljevalec vnetnega procesa. Svetlobni žarki delujejo tudi na fibroblaste, kar občutno zmanjša ali celo odpravi brazgotine, saj vpliva na prestrukturiranje vlaken kolagena in elastina. Tretiramo lahko vse stopnje aken – vulgarne, cistične, papulopustulozne. Odvisno od stopnje aknavosti je potrebnih od 6 do 12 tretmajev.


Pomlajevanje kože

Z leti se procesi v našem telesu upočasnijo in posledica je tudi staranje kože. Kolagen se počasneje obnavlja, koža je manj prožna in elastična, pojavijo se gube. Pomlajevanje kože je odlična rešitev proti znakom staranja. Svetloba določene dolžine se absorbira v vezivno tkivno, kar povzroči hitrejšo rast kolagena. Vemo pa, da je kolagen glavno vezivno tkivo v koži. Posledica pomlajevanja z laserjem je lepši, bolj enakomeren ten kože, napetost in elastičnost kože se izboljšata, odpravijo se drobne gubice, smejalne gubice se malo zmanjšajo.

Tako ste že po eni sami terapiji videti bolj sveže, pomlajene. Po več terapijah se zgladijo tudi gube na obrazu, starostne pege postanejo svetlejše in s tem manj vidne.


Odstranjevanje pigmentnih in žilnih nepravilnosti

Solarne pigmentacije odstranjujemo posamezno, tako da predel obsevamo s svetlobnim pulzom, ki razbije temen pigment (madež) v manjše molekule, ki jih tkivo postopoma izrine.

Odstranjujemo lahko drobne razširjene žilice na obrazu, ki jim vidimo. Fototermična reakcija pri obsevanju v krvi sproži koagulacijo, ki povzroči, da žilica ‘odmre’. Potrebno je ponavljanje tretmajev, odvisno od izbrane tehnike.Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Permanentno lakiranje - 1638143609

Permanentno lakiranje

CND Shellac Shellac je s patentom zaščiten nov način lakiranja nohtov. Odlikuje ga UV3 tehnologija, zelo enostavna uporaba in izjemna ...

Permanentno lakiranje

Permanentno lakiranje - 1638143609
CND Shellac

Shellac je s patentom zaščiten nov način lakiranja nohtov. Odlikuje ga UV3 tehnologija, zelo enostavna uporaba in izjemna vzdržljivost gela. S permanentnim lakiranjem Shellac boste vašim nohtom podaljšali obstojnost barve na 14 dni in kar je najpomembnejše, nohti bodo brez odkruškov.

Nanašanje Shellaca je podobno kot pri običajnem laku, odstranimo pa ga enostavno, brez vrtanja in piljenja.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Masaže - 1638143609

Masaže

Masaža je naravna metoda vzdrževanja zdravja in telesne lepote. Masaža ugodno vpliva na kožo, mišice, prekrvavitev in presnovo. Poveča regeneracijo ...

Masaže

Masaže - 1638143609

Masaža je naravna metoda vzdrževanja zdravja in telesne lepote. Masaža ugodno vpliva na kožo, mišice, prekrvavitev in presnovo. Poveča regeneracijo kože, izboljša tonus, elastičnost in vitalnost kože. Vpliva tudi na maščobno tkivo, na način, da pospeši odvajanje odpadnih snovi iz telesa. Poleg mehanskega in fiziološkega učinka ima tudi psihološki učinek, saj deluje na dobro počutje.

Masaža odpravlja stres, napetost in nespečnost, odpravlja in lajša bolečine v mišicah, sklepih in vezeh, vpliva na boljše psihično počutje, izboljša krvni pretok, pospeši regeneracijo telesa, pomaga pri hujšanju in odpravljanju celulita.

V kozmetičnem salonu Diva vam nudimo naslednje vrste masaž:Klasična (švedska) masaža

Je sproščujoča masaža, kjer masiramo celo telo. Ugodno vpliva na zdravje ter sprosti celo telo. Pri masaži uporabljamo različne tehnike, kot so gladenje, gnetenje, vtiranje, udarjanje in tresenje. Pozitivni učinki, ki jih občutite po masaži, so dobro počutje, lepša koža, boljša prekrvavitev, boljši pretok limfe, okrepljen živčni sistem ter boljše psihofizično počutje.


Protibolečinska masaža hrbta

Je močna masaža, pri kateri sprostimo in povečamo prekrvavitev mišic. Z močnimi pritiski sprostimo in odpravljamo »vozle«, ki so posledica dolgotrajnih mišičnih naporov ter slabe presnove. Z masažo povečamo prekrvavljenost ter s tem pospešimo odvajanje strupov iz telesa, ogrejemo celo hrbtenico, jo raztegnemo ter povečamo gibljivost ramenskega obroča.

Protibolečinska masaža hrbta se lahko izvaja pri vseh problemih in poškodbah. Odsvetuje se le v primeru močne osteoporoze ter sveže nastalih poškodb.


Berberska masaža

Berberska masaža je antistresna masaža, ki sprošča mišično napetost, razstruplja telo in odvaja negativno energijo. Pri masaži uporabljamo naravno hladno stiskano arganovo olje, ki je bogat vir vitamina E. Ta naravni antioksidant vzdržuje funkcije mišic in živcev ter poskrbi za glajenje gubic. Arganovo olje se priporoča predvsem tistim, ki imajo problematično, aknasto, srbečo in kuperozno kožo, luskavico in razne alergije.


Hot stone masaža (masaža z vročimi kamni)

Hot stone masaža je sproščujoča masaža, pri kateri telo masiramo s toplimi kamni. Vroči kamni vulkanskega izvora se kot pripomoček za masažo uporabljajo že tisoč let. Ti dajo zelo prijeten občutek in pospešijo pretok energije. Toplota kamnov pripomore k občutku globoke sprostitve, s tem izboljša razpoloženje, pospešuje cirkulacijo ter sprošča utrujene mišice. Hot stone masaža dobro vpliva zoper stres in izboljša splošno počutje. Z njo boste odmislili realnost in si privoščili trenutke popolnega užitka.


Aromaterapija

Aromaterapija je oblika klasične masaže oz. terapije, pri kateri poleg masažnih olj uporabljamo tudi eterična olja. Blago dišeča eterična olja imajo zdravilne lastnosti in ugodno vplivajo na naše zdravje in splošno počutje. Njihova moč je v tem, da preko celotnega limfnega sistema očistijo naše telo fizičnih in psihičnih napetosti ter uravnotežijo misli, oz. ponovno vzpostavijo porušeno ravnovesje v organizmu.

Po masaži z eteričnimi olji bo vaše telo sproščeno, duša pa pomirjena.


Medena masaža

Med je eno najstarejših sredstev, ki se uporablja pri negi in razvajanju kože. Koža je po medeni masaži izredno mehka. Med izredno navlaži kožo, hkrati pa nase veže strupe iz telesa. Masaža z medom je izredno doživetje, pri kateri se človek sprosti in regenerira, koža je po masaži nahranjena, dobro vpliva tudi na počutje in spanec.


Naravni solni piling

Piling kožo očisti, koža postane mehka in sijoča ter omogoča boljšo preskrbo celic s kisikom.


Refleksna masaža stopal

Stopala imajo najnatančnejše in najobčutljivejše cone v primerjavi z ostalimi deli telesa. Stopala kažejo oz. nam sporočajo, kakšni so pravzaprav naši temelji. S stopali se dotikamo zemlje in s tem nam je omogočeno, da si z njo izmenjujemo energijo. Bolj trdno stojimo, večja in boljša je energija, ki so srkamo iz zemlje. Če smo zdravi, pomeni, da je pretok energije neoviran, v kolikor pa nastane zastoj, običajno zbolimo. Z refleksno masažo stopal oz. masažo refleksnih točk na stopalu pa zopet uravnotežimo energijski pretok.Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Terapevtske storitve - 1638143609

Terapevtske storitve

Kineziološki taping Je terapevtska metoda, katere namen je z lepljenjem elastičnih samolepilnih trakov pospeševati samozdravljenje telesa s pomočjo aktivacije živčnega, ...

Terapevtske storitve

Terapevtske storitve - 1638143609

Kineziološki taping

Je terapevtska metoda, katere namen je z lepljenjem elastičnih samolepilnih trakov pospeševati samozdravljenje telesa s pomočjo aktivacije živčnega, limfnega in krvnega sistema. Hkrati trak služi tudi kot opora mišicam in sklepom ter jim daje večjo stabilnost, pri tem pa njihov naravni obseg gibov ni omejen. S kineziološkim tapingom pozitivno vplivamo na:

 • sprostitev mišične napetosti,
 • povečanje limfne drenaže in izboljšanje krvnega pretoka skozi mišico,
 • izboljšanje mišične funkcije,
 • gibljivost sklepa,
 • zmanjšanje otekline in bolečine,
 • čutno zaznavanje svojega telesa,
 • izboljšanje gibalnega sistema pri kroničnih bolnikih.

Harmonične tehnike

Harmonične tehnike so manualne tehnike, katerih namen je z nežnim in lahkotnim zibanjem različnih telesnih mas vzbuditi ritmične vzorce v telesu. Sama vloga harmonične tehnike je pomoč pri celjenju in hitrejši adaptaciji tkiv, vendar je uspešnost tretmaja v veliki meri odvisna od pacientovega notranjega potenciala. S harmoničnimi tehnikami pozitivno vplivamo na:

 • nevrofiziološko delovanje,
 • zmanjševanje bolečine (po poškodbi tkiva),
 • izboljšanje funkcije in moči tkiva,
 • hitrejšo regeneracijo,
 • povečanje mišične moči,
 • izboljšanje krvnega obtoka,
 • psihofiziološko delovanje.

Miofascialne tehnike
Pri izvajanju miofascialnih tehnik je poudarek na mišično – vezivnem sistemu telesa, katerih glavni cilj je normalizirati mehka tkiva in zmanjšati bolečino. To dosežemo s sproščanjem prenapete mišice na način, da raztezamo skrajšane kite in mišice. Z miofascialnimi tehnikami pozitivno vplivamo na:

 • večjo gibljivost sklepov,
 • zmanjšanje kronične napetosti v mišicah,
 • strukturne in biomehanske probleme,
 • rehabilitacijo poškodb,
 • izločanje odpadnih produktov presnove,
 • izboljšanje počutja.

Nevromišično pozicioniranje

Bistvo nevromišičnega pozicioniranja je odpraviti omejitvene bariere v telesu, ki ovirajo gibanje. Z namestitvijo prizadetih tkiv v idealni udobni položaj dosežemo zmanjšanje razdražljivosti občutljive točke (trigger point) in normaliziranje tkiva. Občutljiva točka je edemsko mesto, ki se nahaja globoko v mišicah, kitah, vezeh, ovojnicah ali kosteh, pri čemer gre za zunanjo manifestacijo reakcije tkiv na osnovno poškodbo. Z nevromišičnim pozicioniranjem pozitivno vplivamo na:

 • zmanjšanje mišične in fascialne napetosti,
 • izboljšanje gibljivosti sklepov,
 • povečanje krvnega obtoka,
 • manjše otekanje,
 • zmanjšanje bolečine,
 • povečanje moči.

Manualna limfna drenaža

Manualna limfna drenaža je ročna tehnika, kjer z uporabo spiralnih in krožnih gibov po natančno določenem zaporedju stimuliramo limfni žilni sistem. Primarno pospešujemo limfni obtok, katerega glavna naloga je odstranjevanje beljakovin, maščob, mikroorganizmov in odpadlih snovi iz tkiva, hkrati pa vplivamo na razstrupljanje telesa. Z manualno limfno drenažo pozitivno vplivamo na:

 • telesno odpornost,
 • aknasto kožo,
 • alergije,
 • odpravljanje celulita in strij,
 • zatekanje nog in rok,
 • stres,
 • različne oblike edemov (izvini, izpahi),
 • opekline in brazgotine,
 • motnje prebavnega trakta.


Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

Alternativne metode - 1638143609

Alternativne metode

Refleksna masaža stopal Refleksna masaža stopal je metoda naravnega zdravljenja, s katero se aktivirajo zdravilne moči telesa. Poslužujemo se je ...

Alternativne metode

Alternativne metode - 1638143609

Refleksna masaža stopal

Refleksna masaža stopal je metoda naravnega zdravljenja, s katero se aktivirajo zdravilne moči telesa. Poslužujemo se je kot preventivne ali kot kurativne metode zdravljenja.
Stopala imajo najnatančnejše in najobčutljivejše cone v primerjavi z ostalimi deli telesa. Pri refleksni masaži refleksoterapevt s pritiskanjem na refleksne cone stopala klienta zazna boleče točke. To so točke, ki predstavljajo energetsko blokado. Boleče so zato, ker so se na mestih blokad napravili kristalčki, polni toksinov. Z refleksno masažo teh točk pa refleksoterapevt pomaga, da se telo klienta očisti strupov ter sproži čiščenje energetskih blokad, s tem pa klientu omogoči hitrejše zdravljenje.

Z refleksno masažo stopal refleksoterapevt:

 1. Aktivira vse organske sisteme in sproži, da se naše telo očisti toksinov. Toksini se izločijo skozi urin, pot in blato. S tem se odstranijo energetske blokade in organi so spet povezani v celoto, polno življenjske energije.
 2. Povzroči, da se čustveno očistimo. Refleksna masaža stopal sprošča energetske blokade, ki so posledica neizraženih, potlačenih čustev, misli in idej.
 3. Odpira energetske poti na stopalu. Človek se napolni z energijo, ki aktivira njegove najboljše lastnosti – odlično počutje, boljša zbranost, ustvarjalnost, pogum, …
 4. Globoko sprosti naš organizem. Z refleksno masažo stopal povzročimo izločanje kemičnih substanc, posledica tega pa je naša globoka sprostitev, ki organizmu pomaga k naravnemu ravnovesju in čustveni uglašenosti.

Reiki

Reiki je sistem naravnega zdravljenja oz. pot do učinkovite uporabe univerzalne energije. Ima zdravilne učinke na telo in duha. Za razliko od mnogih drugih metod uporabe energije, je v Reiki potrebno biti iniciran (uveden). In s pomočjo reiki terapevta do univerzalne energije lahko pride vsak. Celotno vesolje je napolnjeno z njo in ne moremo je izčrpati. Ta energija teče skozi kronsko čakro do srčne čakre terapevta in skozi njegove roke in dlani v telo osebe, ki se zdravi. Terapevta pravilno izvajanje Reikija nikoli ne izčrpa. Reiki prinaša ravnovesje in deluje na naše fizično, mentalno in intuitivno telo. Reiki povzroča zviševanje frekvence nihanja v vseh delih telesa, to pa lahko občutimo kot toploto, hlad, mravljince, … Vsak del telesa, ki je bolan, ima bistveno nižje vibracije od dotekajočega se Reikija. Ustvarja se napetost in vrši se pritisk na te nizke energije, ki se začno razkrajati oz. sproščati iz našega telesa.

Delovanje Reikija je vedno samo pozitivno ter nikoli nikomur in ničemur ne škoduje.

Reiki odpravlja vzroke in posledice, razstruplja telo, sprošča in umirja, ruši blokade, povečuje učinek zdravil, odpravlja zasvojenosti, razvija samozavest, pospešuje osebno in duhovno rast, krepi vero vase in izboljšuje medčloveške odnose. Povedano enostavno – Reiki prinaša vsesplošno ravnovesje.


Access Bars

Access Bars je novejša tehnika, s pomočjo katere uspešno pospešujemo spremembe v našem življenju. Gre za tehniko polaganja rok na 32 energetskih točk (barsov) na naši glavi. Vsaka točka predstavlja en aspekt – področje našega življenja. V teh točkah so shranjene vse naše omejitve, stališča, prepričanja, razmišljanja, misli in čustva, ki so se nabrale tekom življenja in ki nam preprečujejo, da bi živeli polno in lahkotno, predvsem pa v življenju videli več možnosti.Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE