Lepljen les – MLINAR, predelava lesa, d.o.o. Obrt in Storitve

Lepljen les

Odkrijte moč in lepoto lepljenega lesa z našimi kakovostnimi lepljenimi lesenimi nosilci! Izdelani so iz več plasti medsebojno zlepljenih lamel z uporabo visokokakovostnega poliuretanskega lepila, kar zagotavlja njihovo dolgotrajno trdnost in dimenzijsko stabilnost. Lepljen les tako ohranja svojo obliko brez krivljenja ali zvijanja skozi čas, kar ga naredi idealnega za uporabo v različnih gradbenih projektih.

Prilagoditev na podlagi vaših potreb:

  • Dimenzije po meri: Naši lepljeni nosilci so na voljo v dolžinah do 9 metrov in širinah do 16 centimetrov. Možna je prilagoditev dimenzij glede na vaše specifične zahteve.
  • Oblike nosilcev: Izbirate lahko med ravnimi ali ukrivljenimi lepljenimi nosilci, ki se odlično prilegajo vašim arhitekturnim in konstrukcijskim zahtevam.
  • Lepljene brune: Izdelujemo tudi lepljene brune širine/debeline 8, 10 in 12 cm, ki se pogosto uporabljajo kot stenski ali pregradni elementi v lesenih hišah, utah in brunaricah.

Materiali visoke kakovosti: Za izdelavo naših lepljenih nosilcev in brun uporabljamo visokokakovosten smrekov in borov les. Ti materiali ne zagotavljajo le estetske dovršenosti, temveč tudi odlično mehansko odpornost in dolgo življenjsko dobo izdelkov.

Lepljen les je zaradi svoje estetike in trpežnosti idealna izbira za vidna mesta v različnih objektih. Z našimi lepljenimi nosilci in brunami lahko združite funkcionalnost, trajnost in naravno lepoto lesa v svojih gradbenih in oblikovalskih projektih.

 

O podjetju Mlinar

MLINAR d.o.o. je majhno družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo v predelavi lesa, ki sega vse od leta 1985. Smo strastni ljubitelji lesa, kateremu se posvečamo z veliko mero kreativnosti, trdega dela in inovativnosti. Naša glavna zaveza je kakovost, ki je plod bogatih izkušenj in poglobljenega znanja, ki ga skozi leta nenehno nadgrajujemo.

V našem asortimanu najdete široko paleto lesnih izdelkov, ki vključujejo vrtne garniture, balkonske ograje, nadstreške, lepljen les, vrtne ute, pergole, brunarice in kozolce. Čeprav so nekateri delovni procesi standardizirani, vedno ostajamo fleksibilni, saj končne izdelke prilagajamo individualnim željam in potrebam naših strank.

Naš primarni cilj je, da se vsaki stranki maksimalno posvetimo in prilagodimo njenim specifičnim željam, pri čemer nikoli ne odstopamo od poštenega odnosa do dela in naših naročnikov. Zavezani smo k ohranjanju visokih standardov in vzpostavljanju dolgoročnih odnosov s strankami, katerih zadovoljstvo je naša glavna prioriteta.

Z izbiro MLINAR d.o.o., predelava lesa, se odločate za partnerja, ki verjame v moč pristnih materialov, rokodelskih veščin in prilagojenih rešitev za vaš prostor. Prepustite se naši strokovnosti in dovolite, da vaše ideje oživimo z lesom najvišje kakovosti.

PONUDBA PODJETJA

Vrtne garniture - 1721622318

Vrtne garniture

Naše masivne vrtne garniture so iz smrekovega, borovega in hrastovega lesa, izjemoma pa izdelamo tudi kakšno iz lesa jelše, jablane, ...

Vrtne garniture

Vrtne garniture - 1721622318

Naše masivne vrtne garniture so iz smrekovega, borovega in hrastovega lesa, izjemoma pa izdelamo tudi kakšno iz lesa jelše, jablane, hruške in oreha. Mize in klopi so različnih oblik in stilov, od rustikalnega do bolj modernega videza. Možno je dobiti surovo (nebarvano) garnituro ali barvano v odtenku po želji stranke.

Balkonske ograje - 1721622319

Balkonske ograje

Prijeten izgled vaše hiše poudari masivna lesena balkonska ograja. V našem podjetju z izkušnjami in odgovornostjo izdelujemo več tipov balkonskih ...

Balkonske ograje

Balkonske ograje - 1721622319

Prijeten izgled vaše hiše poudari masivna lesena balkonska ograja. V našem podjetju z izkušnjami in odgovornostjo izdelujemo več tipov balkonskih ograj. Med seboj se razlikujejo po obliki, vsem pa lahko dodamo cvetlična korita in lesene obrobe. Vse ograje so prilagojene kupčevim željam, vključno z želeno barvo in montažo. Nudimo tudi možnost izdelave ograje po posameznih elementih in brez montaže.

Leseni nadstreški - 1721622319

Leseni nadstreški

Nadstreške iz lepljenega lesa izdelujemo izključno po merah in željah naročnika. Izdelamo lahko različne variante: enokapnice, dvokapnice, polkrožni nadstreški, …

Leseni nadstreški

Leseni nadstreški - 1721622319

Nadstreške iz lepljenega lesa izdelujemo izključno po merah in željah naročnika. Izdelamo lahko različne variante: enokapnice, dvokapnice, polkrožni nadstreški, …

Lepljen les - 1721622320

Lepljen les

Lepljeni nosilci so sestavljeni iz več lamel, ki so med seboj dolžinsko in ploskovno zlepljene. Nosilci so lepljeni s poliuretanskim ...

Lepljen les

Lepljen les - 1721622320

Lepljeni nosilci so sestavljeni iz več lamel, ki so med seboj dolžinsko in ploskovno zlepljene. Nosilci so lepljeni s poliuretanskim lepilom. Zaradi lepšega zunanjega videza jih lahko uporabljamo na vidnih mestih.

Vrtne ute, pergole,brunarice - 1721622320

Vrtne ute, pergole,brunarice

Vrtne ute, pergole in brunarice izdelujemo iz lepljenega lesa. Za pripravo ponudbe je potrebno priložiti skico z vsemi merami, saj ...

Vrtne ute, pergole,brunarice

Vrtne ute, pergole,brunarice - 1721622320

Vrtne ute, pergole in brunarice izdelujemo iz lepljenega lesa. Za pripravo ponudbe je potrebno priložiti skico z vsemi merami, saj se pri izdelavi popolnoma prilagodimo željam kupca.

Kozolci - 1721622321

Kozolci

Kozolce iz lepljenega lesa izdelujemo izključno po merah in željah naročnika. Za izdelavo predračuna je potrebno priložiti skico z vsemi ...

Kozolci

Kozolci - 1721622321

Kozolce iz lepljenega lesa izdelujemo izključno po merah in željah naročnika. Za izdelavo predračuna je potrebno priložiti skico z vsemi merami.

Polkrožne vgradne roke - 1721622322

Polkrožne vgradne roke

Vgradne roke različnih dimenzij izdelujemo na zalogo in jih prodajamo kot posamezen element samograditeljem vrtnega pohištva. Polkrožne vgradne roke so ...

Polkrožne vgradne roke

Polkrožne vgradne roke - 1721622322

Vgradne roke različnih dimenzij izdelujemo na zalogo in jih prodajamo kot posamezen element samograditeljem vrtnega pohištva. Polkrožne vgradne roke so ploskovno zlepljene, zato ohranijo svojo obliko in se ne krivijo.

GALERIJA

KONTAKT