Lesena embalaža – JE-EMB d.o.o. Industrija

Lesena embalaža

Lesena embalaža je vse bolj priljubljena izbira za podjetja, ki želijo prispevati k trajnostnemu razvoju in hkrati zagotoviti kakovostno embalažo za svoje izdelke. Ima številne prednosti pred drugimi materiali za embalažo, kot so plastika ali kovina. Poleg tega je vsestranska, estetsko privlačna in trpežna, kar jo naredi idealno izbiro za širok spekter izdelkov.

Okolju prijazna

Lesena embalaža je biološko razgradljiv in obnovljiv vir, kar pomeni, da ima manjši vpliv na okolje v primerjavi z drugimi materiali za embalažo. Poleg tega je izdelana iz obnovljivih virov, kar pomeni, da se lahko gozdovi obnavljajo in trajnostno upravljajo. Z izbiro lesene embalaže podjetja prispevajo k zmanjševanju vpliva na okolje in trajnostnemu razvoju.

Vsestranskost

Lesena embalaža se lahko uporablja za širok spekter izdelkov, od hrane in pijač do elektronike in pohištva. Zaradi svoje prilagodljivosti je idealna izbira za podjetja, ki želijo predstaviti svojo identiteto na izviren in edinstven način. Lesena embalaža se lahko prilagodi različnim oblikam in velikostim, kar zagotavlja popolno prileganje izdelka.

Estetska privlačnost

Lesena embalaža ima naraven in rustikalen videz, ki doda dotik elegance vašemu izdelku. Poleg tega se lahko obdeluje in oblikuje na različne načine, kar omogoča, da se prilagodi stilu in občutku vašega izdelka. Je popolna izbira za izdelke, ki zahtevajo vrhunsko predstavitev in izgled.

Trpežnost

Lesena embalaža je trdna in vzdržljiva, kar pomeni, da lahko zdrži udarce in druge oblike mehanskega stresa. Poleg tega zagotavlja učinkovito zaščito vašega izdelka pred zunanjimi vplivi, kot so vlaga in temperatura. To zagotavlja, da je vaš izdelek varno in zanesljivo pakiran.

O podjetju

Podjetje JE-EMB d.o.o. je specializirano za izdelavo, prodajo, recikliranje in odkup lesene embalaže. Našim strankam nudimo najboljše rešitve za njihove potrebe na področju lesene embalaže, kot so palete, leseni zaboji in ostala lesena embalaža.

Izdelovanje in prodaja lesne embalaže

Nudimo širok spekter storitev na področju izdelave in prodaje lesene embalaže. Pri nas lahko kupite nove ali rabljene palete po vaših željah in potrebah. Poleg tega vam nudimo tudi izdelavo lesene embalaže po meri. Pri izdelavi uporabljamo samo kakovosten les, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo vaše embalaže.

Poleg tega nudimo tudi termično obdelavo lesa, ki izboljša njegovo trajnost in ga naredi primeren za uporabo kot lesno gorivo. Naša termična obdelava lesa zagotavlja, da se lesena vlakna razbijejo, s čimer se izboljša njegova kakovost. Les, ki ga obdelamo, lahko uporabimo za izdelavo sekancev in peletov. Nudimo okolju prijazna goriva po ugodnih cenah.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na telefonski številki 031 607 534 in elektronski pošti jeemb.doo@gmail.com. Obiščite nas v industrijski coni Zapolje 4, v Logatcu.

PONUDBA PODJETJA

euro paleta, evropaleta

Euro paleta

Dimenzije Euro palete so 1200 × 800 × 500 mm, izdelana pa je iz lesa s vsaj 78 žeblji in ...

Euro paleta

euro paleta, evropaleta

Dimenzije Euro palete so 1200 × 800 × 500 mm, izdelana pa je iz lesa s vsaj 78 žeblji in tehta približno 20-25 kilogramov. Lahko nosi najmanj eno tono tovora, če je tovor enakomerno razporejen. Euro paleta se lahko zlahka prepozna po dimenzijah in žigih logotipa “EUR” ali “EPAL”, pogosto pa tudi po oznaki železnice, na primer DB ali SNCF. Namenjena je večkratni uporabi in je zamenljiva.

Lesene škatle - 1713529182

Lesene škatle

Lesene škatle so ena izmed najbolj vsestranskih in trajnih izbir za embalažo izdelkov. Les je naravni material, ki je okolju ...

Lesene škatle

Lesene škatle - 1713529182

Lesene škatle so ena izmed najbolj vsestranskih in trajnih izbir za embalažo izdelkov. Les je naravni material, ki je okolju prijazen in ga lahko uporabljamo večkrat, kar je vedno bolj pomembno pri izbiri izdelkov za prodajo ali dostavo.

Leseni zaboji - 1713529183

Leseni zaboji

Leseni zaboji so idealni za transport občutljivega blaga, kot so steklenice, keramika in drugi krhki predmeti. So tudi primerni za ...

Leseni zaboji

Leseni zaboji - 1713529183

Leseni zaboji so idealni za transport občutljivega blaga, kot so steklenice, keramika in drugi krhki predmeti. So tudi primerni za skladiščenje, saj zagotavljajo, da vaše blago ostane varno in suho.

GALERIJA

KONTAKT