Magneti, Elektro magneti, Ročni manipulatorji, Robotska prijemala Industrija

Magneti, Elektro magneti, Ročni manipulatorji, Robotska prijemala

V podjetju ILIRIK d.o.o. izdelujemo magnetne izdelke kot so: industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti… Nudimo materiale trajnih magnetov, izdelujemo elektro in pnevmatske magnete, izdelujemo magnetne sisteme, magnetene letve in magnetene palice za uporabo v različnih industrijah kot so avtomobilska, lesna, kovinsko predelovalna… V zadnjem času posvečamo veliko pozornost tudi razvoju obnovljivih tehnologij in reciklaže. Smo med vodilnimi proizvajalci magnetnih vpenjalnih sistemov, sistemov za magnetno manipulacijo in skladiščenje ter magnetno separacijo in detekcijo. Naše proizvode prilagodimo vašim potrebam. Vedno smo vam na voljo za strokovni nasvet in pomoč pri iskanju najboljše in najbolj ugodne rešitve za vas. Našim naročnikom nudimo celovito storitev na enem mestu. Poleg izdelave magnetnih sistemov nudimo tudi projektiranje, izdelavo dokumentacije, servis in redne tehnične preglede.

Magneti,-Elektro-magneti,-Ročni manipulatorji,-Robotska-prijemala-DSC00483

Smo podjetje, ki je usmerjeno v prihodnost. Ustvarjamo visoko kvalitetne produkte in storitve, ter s pomočjo naših partnerjev soustvarjamo kvalitetna delovna mesta. Sinergijo vidimo v napredni tehniki in vrhunskih materialih, katere želimo povezati v visoko tehnologijo – pametno specializacijo! 15 let izkušenj v magnetni tehnologiji, ter več letne izkušnje pri manipulaciji in separaciji nam dajejo kompetence, za prihodnje projekte!

Vse naše znanje vlagamo v napredek, nove tehnologije ter strmimo k perfekciji. Povezujemo znanja različnih panog industrije v celoto in nove izdelke!

Magneti,-Elektro-magneti,-Ročni manipulatorji,-Robotska-prijemala-DSC00840

 

 

Ker smo zavezani kakovosti, ponujamo celovite rešitve. Od zasnove projekta do njegove končne realizacije, servisa in tehnične podpore!

Časi, ko se je industrijska oprema prodajala sama od sebe so že zdavnaj mimo. Zato smo razvili dobro mrežo partnerjev in podizvajalcev, da vam lahko ponudimo projekte na ključ, s tem svoj dragoceni čas raje porabite za vašo dejavnost!

Nudimo vam:

– Projektiranje
– Mehansko obdelavo kovin
– Meritve magnetnih vrednosti
– Izdelavo dokumentacije
– Servis
– Redne tehnične preglede

Magneti, Elektro magneti, Ročni manipulatorji, Robotska prijemala – ILIRIK d.o.o.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE

  MAGNETI

  Magneti

  Izbira pravih materialov za vaš proizvod je ključnega pomena. V podjetju Ilirik d.o.o. svetujemo, optimiziramo, ter dobavimo magnetne materiale glede na vaše potrebe. Sodelujemo s proizvajalci po celem svetu in se udeležujemo strokovnih seminarjev, ki sledijo napredku v tehnologiji. Prizadevamo si participirati pri novih produktih, obnovljivih virih energije, kjer vam lahko nudimo strokovno podporo. Naše prednosti so: strokovnost, zanesljivost, hitra odzivnost, zagotavljanje stalne kvalitete in tehnične podpore.

  Elektro permanentna magnetna miza TROElektro permanentna magnetna miza TRO

  Magneti, Elektro magneti, Magnetne mize, Robotska prijemala 001

  Magneti iz redkih zemelj

  Magneti redkih zemelj so vrhunski materiali, ki se uporabljajo v mnogih produktih. Zapletena proizvodna tehnologija ponuja mnogo različnih granulacij glede ...

  Magneti iz redkih zemelj

  Magneti, Elektro magneti, Magnetne mize, Robotska prijemala 001

  Magneti redkih zemelj so vrhunski materiali, ki se uporabljajo v mnogih produktih. Zapletena proizvodna tehnologija ponuja mnogo različnih granulacij glede na uporabnost magneta, različne korozijske zaščite kot tudi skoraj neomejene oblike. Pri večini materialov je možna tudi izbira polarizacije ter njena številčnost. Z našim znanjem ste vedno v prednosti!

  Magneti, Elektro magneti, Magnetne mize, Robotska prijemala 002

  Materiali trajnih magnetov

  PONUJAMO VAM MATERIALE TRAJNIH MAGNETOV: – NdFeB – SmCo – AlNiCo – Feriti – Plasto NdFeB – Plasto Feriti – ...

  Materiali trajnih magnetov

  Magneti, Elektro magneti, Magnetne mize, Robotska prijemala 002

  PONUJAMO VAM MATERIALE TRAJNIH MAGNETOV:

  – NdFeB
  – SmCo
  – AlNiCo
  – Feriti
  – Plasto NdFeB
  – Plasto Feriti
  – Feritna jedra
  – Karbonilna jedra

  Magneti, Elektro magneti, Magnetne mize, Robotska prijemala 003

  Izdelujemo

  Izdelujemo: – magnetne sisteme – magnetne letve – magnetne palice Izdelavo prilagodimo potrebam kupca možna je tudi izdelava kompleksnejših oblik. ...

  Izdelujemo

  Magneti, Elektro magneti, Magnetne mize, Robotska prijemala 003

  Izdelujemo:

  – magnetne sisteme
  – magnetne letve
  – magnetne palice

  Izdelavo prilagodimo potrebam kupca možna je tudi izdelava kompleksnejših oblik. Uporaba magnetnih materialov in njihovih produktov je namenjena različnim industrijam od avtomobilske, bele tehnike, lesne, kovinsko predelovalne… v zadnjem času posvečamo veliko pozornost tudi razvoju obnovljivih tehnologij in reciklaže.

  Magneti, Elektro magneti, Magnetne mize, Robotska prijemala 004

  Pnevmatski magneti, Elektro magneti

  – Pnevmatski magneti – Elektro magneti Izdelavo prilagodimo vašim potrebam. Svetujemo, optimiziramo, po potrebi naredimo testiranja, da vi dobite magnet ...

  Pnevmatski magneti, Elektro magneti

  Magneti, Elektro magneti, Magnetne mize, Robotska prijemala 004

  – Pnevmatski magneti

  – Elektro magneti

  Izdelavo prilagodimo vašim potrebam. Svetujemo, optimiziramo, po potrebi naredimo testiranja, da vi dobite magnet katerega potrebujete. Uporaba elektro in pnevmatskih magnetov omogoča avtomatizacijo vaših strojev in naprav. Sledite trendom 4.0 industrije prihodnosti.

  VPENJALNI SISTEMI

  Hitri vpenjalni sistemi

  Učinkovita in hitra menjava, bodisi orodja ali pa obdelovanca, je v današnjih časih ključnega pomena za konkurenčnost na trgu. Ponujamo vam vrhunske vpenjalne sisteme, ki vam bodo skrajšali čas menjave, optimizirali delovno mesto, prihranili denar in povečali kapacitete. To je moderna proizvodnja!

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti K-Pressmag-LP-1-300x200

  QMC SISTEMI

  QMC– Quick mould change sistemi za vpenjanje orodij, pri strojih za brizganje plastike: zmanjšujejo menjalne čase, povečujejo produktivnost stroja, znižujejo ...

  QMC SISTEMI

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti K-Pressmag-LP-1-300x200

  QMC– Quick mould change sistemi za vpenjanje orodij, pri strojih za brizganje plastike: zmanjšujejo menjalne čase, povečujejo produktivnost stroja, znižujejo stroške. QMC sistemi zmanjšujejo proizvodnje stroške s tem, ko zmanjšujejo čas menjave orodja, vam omogočajo hitrejšo prilagoditev zahtevam kupca in tržišču. Sekundarno zmanjševanje stroškov pa pridobite z optimizacijo delovnega mesta, če ste prej pri menjavi potrebovali dva delovca ali morda celo tri, bo sedaj stroj upravljal samo eden.

  Ponujamo naslednje QMC rešitve:

  • Vpenjanje; magnetno, hidravlično, mehansko
  • Multi-sklopke
  • Izmetni cilindri
  • Manipulacija orodja
  • Predgrelni sistemi

  Kaj pridobite z našimi sistemi:

  • Povečana produktivnost delovnega mesta
  • Zmanjšani stroški skladiščenja
  • Zmanjšanje potrebne opreme
  • Povečna fleksibilnost
  • Hitrejša odzivnost
  • Povečana varnost

  Menjava orodja v manj kot 3 minutah

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  QDC SISTEMI

  QDC – Quick die change menjalni sistemi se uporabljajo v industriji preoblikovanja pločevine – stiskalnice: optimizacija fleksibilnosti aplikacije, povečanje proizvodnjih ...

  QDC SISTEMI

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  QDC – Quick die change menjalni sistemi se uporabljajo v industriji preoblikovanja pločevine – stiskalnice: optimizacija fleksibilnosti aplikacije, povečanje proizvodnjih kapacitet.

  Hitri menjalni sistemi znižujejo proizvodnje stroške z zmanjševanjem menjalnega časa orodij, to je neproduktivni čas vaše stiskalnice. Z optimizacijo si odprete možnosti hitrejšega prilagajanja tržišču in zahtevam kupcev. QDC sistemi ne bodo samo zmanjšali vaše proizvodnje stroške pri hitri povrnitvi investicije, boste postali veliko bolj konkurenčni, prav tako pa bo vaša proizvodnja veliko varnejša in prijaznejša za zaposlene.

  QDC – Quick Die Change / SMED Program

  Odločitev za sistem QDC je ponavadi rezultat uporabnega proizvodnjega sistema JIT (Just in time). JIT je proizvodnja metoda pri kateri zagotovimo točno določeno količino izdelkov v točno določenem časovnem roku z doseganjem čim manjšega izmeta in brez zastojev. Dolgi menjalni časi orodja so 100% izguba. SMED sistem (Single Minute Exchange of Dies) omogoča zmanjšanje potratne menjave na vsega nekaj minutno operacijo.

  Standardizirajte višino zapiranja in višino zapenjanja

  Standardizacija višine zapenjanja orodja bo povečala hitrost menjave orodja, preprečila zmešnjave in pripomogla k bolj varni nastavitvi. V kolikor ena standardna višina ni mogoča probaj le te minimalizirati, saj je to ključnega pomenaz za optimizacijo proizvodnje. Možnost standardizacije točk hidravličnih zaklepov, ki omogočajo fiksne spojke je prav tako zelo pomembna, če pa to ni mogoče vam nudimo magnetno vpenjanje.

  Amortizacija investicije (ROI)

  Za zagotovitev delovanja QDC sistema v vašem podjetju, morate imeti jasno predstavo o cilju, katerega želite doseči. Nagrada za to je dramatična! Ponujamo vam podrobne izračune in posvetovanja, ki vam bodo pomagali pri izbiri najboljše rešitve R.O.I. Zmanjševanje proizvodnjih stroškov na področje večje konkurenčnosti. Ponujena poenostavljena formula bo določila glavne investicije, ki jih lahko naredite s časovnim povračilom, katerega izberete sami.

  Menjava orodja za vertikalne preše

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti turbomil

  Vpenjanje za obdelovalne stroje

  Vpenjanje Hitro vpenjanje za obdelovalne stroje omogoča prihranek časa, večjo produktivnost, večjo varnost. Enostavna uporaba in optimiziranje stroja pa investicijo ...

  Vpenjanje za obdelovalne stroje

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti turbomil

  Vpenjanje

  Hitro vpenjanje za obdelovalne stroje omogoča prihranek časa, večjo produktivnost, večjo varnost. Enostavna uporaba in optimiziranje stroja pa investicijo le še dodatno opravičujejo.

  Glede na vrsto obdelave in vrsto obdelovancev, svetujemo najprimernejši vpenjalni sistem za vaše potrebe. Ponujamo vam tudi montažo, servis in rezervne dele za vso našo opremo.

  Naši vpenjalni sistemi:

  • Permanentne magnetne mize
  • EP magnetne mize
  • Elektro magnetne mize
  • Vakuumske mize
  • Mehanska vpenjala
  • Hidravlična vpenjala
  • Pnevmatska prijemala

  Visoko kakovostni materiali in napredne tehnične rešitve, dajejo naši opremi dolgo življensko dobo, enostavno uporabo, ter zanesljivo varnost za operaterja. Vam pa ponujajo optimizacijo delovnega mesta, dodano vrednost podjetju in proizvodu!

  MANIPULACIJA

  Manipulacija in Skladiščenje

  Pri manipulaciji in skladiščenju orodij, izdelkov ali pol izdelkov, je izrednega pomena kakovostna izbira dobavitelja. Z lokalnim proizvajalcem dvigalne tehnike, vam nudimo kompletno izdelavo dvigala s pripadajočo opremo, opremo pod kljuko, tehnično dokumentacijo in servisno podporo. Nudimo vam tudi izdelavo skladiščnih sistemov, vozičkov za prevoz orodja, obračalne in servisne mize za orodja ipd. Povezuje nas skrb za kupca in visoka tehnologija.

  Magneti,-Elektro-magneti,-Magnetne-mize,-Robotska-prijemala-DSC00844a sesalke

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  Magnetna prijemala

  Permanentna magnetna prijemala so osnovno orodje pri vsakem delovnem mestu. Olajša delo pri dvigovanju obdelovancev, orodij, izdelkov… Za daljšo življensko ...

  Magnetna prijemala

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  Permanentna magnetna prijemala so osnovno orodje pri vsakem delovnem mestu. Olajša delo pri dvigovanju obdelovancev, orodij, izdelkov… Za daljšo življensko dobo izdelka svetujemo nakup magnetov kvalitetnejših proizvajalcev. Ponujamo permanentna magnetna prijemala od 125 kg do 6000kg. ponujamo tudi specialne izvedbe za vertikalni dvig.

  Elektro permanentna magnetna prijemala so enostavna za uporabo, izredno varna, saj morebitni izpad električne energije ne vpliva na njihovo funkcionalnost. Ponujamo tudi zmogljive sisteme na nosilnih traverzah do 10t. Napredni sistemi omogočajo tudi baterijsko napajanje.

  Elektro magnetna manipulacija omogoča prenose najtežjih in največjih bremen. Glede na vaše zahteve optimiziramo sistem, ki ga potrebujete za vašo manipulacijo. Od prenosov ravne in navite pločevine, razsutega materiala, svežnjev cevi ali polnega železa do specialnih dvižnih sistemov. Napredna tehnologija omogoča kompletno parameterizacijo, večfunkcionalnost in enostavno radijsko ali kabinsko upravljanje.

  Specialni magnetni sistemi omogočajo priklop in delo na različnih strojih kot so viličarji, rovokopači, roboti, hiabi… funkcionalnost magneta določa medij katerega želimo prenašati oz. izločati.

  Elektro magnetna manipulacija

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  Mehanska prijemala

  Mehanske klešče se izdelujejo po naročilu partnerjev, dobavljamo velike sisteme kot tudi manjše. Uporaba mehanskih klešč je vsestranska, različne izvedbe ...

  Mehanska prijemala

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  Mehanske klešče se izdelujejo po naročilu partnerjev, dobavljamo velike sisteme kot tudi manjše. Uporaba mehanskih klešč je vsestranska, različne izvedbe omogočajo manipulacijo različnih oblik bremena.

  Izdelujemo tudi nekonvencionalna prijemala za katere vam izdelamo kompletno dokumentacijo. Različna prijemala za različne produkte.

  Dvižni sistemi za različna navitja so ekonomična alternativa podobnim magnetnim prijemalom. Preverite kateri sistem ustreza vam.

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  Pnevmatska prijemala

  Vakuumski dvižni sistemi omogočajo enostaven prenos lesenih plošč, stekla, aluminija ipd. Odlikuje jih majhna lastna teža in enostavna uporaba. Sistemi ...

  Pnevmatska prijemala

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  Vakuumski dvižni sistemi omogočajo enostaven prenos lesenih plošč, stekla, aluminija ipd. Odlikuje jih majhna lastna teža in enostavna uporaba. Sistemi se optimizirajo na velikost in težo bremena, s tem varnost prenosa ni vprašljiva.

  Možna je tudi težka manipulacija kot je prenos debele pločevine in kamna. Zmogljivi sistemi pa omogočajo tudi sukanje.

  Manjši vakuumski sistemi za skladiščenje so docela izdelani za določen produkt, ročno vodeni s pnevmatsko podporo, so enostavni za uporabo in delavcu prijazni.

  Specialni sistemi omogočajo delno ali popolno avtomatizacijo, bodisi na stroju ali pa robotu. optimizirajte vašo proizvodnjo!

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  Skladiščni sistemi

  Skladiščni sistemi Skladiščite vaše orodje pregledno, varno in varčno. Izdelava skladiščnih sistemov od ideje do zasnove, od enostavnih mehanskih do ...

  Skladiščni sistemi

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  Skladiščni sistemi

  Skladiščite vaše orodje pregledno, varno in varčno. Izdelava skladiščnih sistemov od ideje do zasnove, od enostavnih mehanskih do kompleksnejših avtomatskih s hladilnimi in predgrelnimi sistemi orodja. Moderni skladiščni sistem je košček v mozaiku vitke proizvodnje.

  ertikalni skladiščni sistemi za manjša orodja in večjo izkoriščenost skladiščnih kapacitet. Dan danes se mnogo podjetij sooča z velikim številom orodij, ter veliko dnevnih menjav le teh. Poskrbite, da vaša dragocena orodja dobijo kvalitetno skladiščenje.

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  Vozički za orodja

  Prevoz orodja od skladišča do delovnega mesta je izredno pomemben cikel. Hitri prevoz minimalizira izgubo časa v menjalnem ciklu, poleg ...

  Vozički za orodja

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  Prevoz orodja od skladišča do delovnega mesta je izredno pomemben cikel. Hitri prevoz minimalizira izgubo časa v menjalnem ciklu, poleg tega pa mora biti prevoz kar se da varen, saj se ponavadi prav v tem elementu dogajajo različne nesreče v najboljših primerih le z materialno škodo, ki pa je lahko zelo velika. Ponujamo vam vozičke različnih izvedb za orodja različnih velikosti s predgrelnimi in hladilnimi sistemi.

  Za še večjo optimizacijo priporočamo dvojne vozičke, ki ob enem pripeljejo novo orodje in še zmanjšajo časovne izgube. Vsi vozički so lahko opremljeni s predgrelnimi in hladilnimi sistemi, s tem je omogočen takojšni zagon vašega stroja.

  Prevozi manjših orodij so ponavadi enostavnejši in varnejši, a ko se soočate s prostorsko stisko in vseeno želite hitro menjavo, je to lahko šibek člen, ki lahko vodi do človeške napake in nesreče. Priporočamo vozičke, ki so namenjeni manjšim orodjem. Vozički so lahki, enostavni, ter predvsem varni.

  Zaradi hitrega tempa sprememb v proizvodnji se mnogokrat zgodi, da nam stari, ali običajni način, prevoza orodja ne omogoča več, ali pa je otežen. Tukaj se izkažejo kot nepogrešljivi specialni vozički, ki jih prilagodimo prav vašim potrebam. Od paletnih do viličarskih vozičkov z vnosom orodja v stroj horizontalno ali vertikalno.

  Manipulacija orodja

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  Servisne enote za orodja

  Servisne enote Življenska doba in kvalitetno delovanje orodja je odvisno od tega, kako za njega skrbite. Za dobre izdelke in ...

  Servisne enote za orodja

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  Servisne enote

  Življenska doba in kvalitetno delovanje orodja je odvisno od tega, kako za njega skrbite. Za dobre izdelke in minimaliziran izmet se opremite z servisno inšpekcijskimi enotami. Ponujamo vam različne izvedbe glede na tip in velikost vašega orodja. Odločitev za nakup opreme, ki omogoča varen in učinkovit nadzor vaših orodij je pika na i moderne proizvodnje!

  Ne zanemarimo varnosti pri čiščenju, ali popravilu, ali pa samo pri pregledu manjših orodij. Tudi za manjša orodja ponujamo različne enote, ki delo v vašem podjetju dvignejo na višji nivo.

  Obračalne mize so še eden način servisiranja in nadzora orodja, preverite kvaliteto materialov, pogonov in izdelave preden se odločite za vašega dobavitelja. Naša oprema dosega najvišje standarde.

  Izkoristite potenciale, ki jih že imate v vašem podjetju. Pnevmatski ali hidravlični medij ni pogoj je vaša izbira!

  SEPARACIJA

  sanacija-vlage-ecopulse-doo

  Ime dodatne ponudbe

  vsebina  

  Ime dodatne ponudbe

  sanacija-vlage-ecopulse-doo

  vsebina

   

  Separacija in detekcija

  Ločevanje materialov in njihova ponovna uporaba je in bo ključnega pomena tudi v prihodnje. Ponujamo različne rešitve ločevanja materialov glede na industrijsko potrebo, vedno smo pripravljeni pomagati do najustreznejše rešitve ločevanja materialov in tako prispevati k bolj zeleni proizvodnji z obnovljivimi viri.

  Izdelava, projektiranje in svetovanje majhnih sistemov za prečiščevanje granulatov; plastika, les, prehrambena industrija…, do velikih separacijskih enot pri težki industriji; kamnolomi, reciklaže, različni drobilci materialov ipd.

  Za temeljito ločevanje surovin nudimo tudi detekcijo materiala. Z detektorjem kovin bo vaše ločevanje pregledno, sistematično in tudi varčnejše.

  Eddy Current separacija

   

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  Separatorji

  Separatorji Plastična, lesna, prehrambena, industrija barv in lakov, prečiščevanje emulzij ipd.: magnetne rešetke in magnetne palice. V izogib izpada proizvodnje, ...

  Separatorji

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  Separatorji

  Plastična, lesna, prehrambena, industrija barv in lakov, prečiščevanje emulzij ipd.: magnetne rešetke in magnetne palice. V izogib izpada proizvodnje, stroškov popravila, vsekakor priporočamo namestitev omenjenih naprav.

  Magnetni filtri se uporabljajo podobno kot magnetne rešetke, le da so kompleksnejše izvedbe in so namenjeni filtriranju tudi izreno majhnih mikro delcev. Čiščenje je enostavnejše, vaša pridobitev pa proizvodnja brez zastojev in nepotrebnih stroškov.

  Pogonski magnetni valji in magnetni bobnji so odlični separatorji tako večjih kot manjših delcev pri presipavanju materiala iz transportnega traku. Izdelava je po naročilu kupca. V želji po čim bolj čisti reciklaži, pa vam ponujamo tudi eddy current separatorje, ki so plod visoke tehnologije in vam omogočajo kompletno separiranje fero magnetnih materialov, od barvnih kovin in plastike.

  Za učinkovito ločevanje materialov smo zanesljiv partner, vedno najdemo najboljšo rešitev, svetujemo in prevzamemo kompletni projekt izdelave.

  Permanentni in elektro nadtračni separatorji so nepogrešljivi pri transportiranju različnih materialov. Magnete izdelujemo po naročilu kupca, dimenzije in magnetno moč prilagodimo vašim zahtevam.

  Nadtračni magnetni separatorji, z avtomatskim odvajanjem kovinskih tujkov, so se že desetletja nazaj uveljavila v praksi, pri separiranju materialov na transporterjih. Ponujamo vam kakovostne separatorje, prilagojene vašim potrebam, z elektro magnetom, permanentnim magnetom ali kombiniranim sistemom. Priporočamo sistem, v kombinaciji z detektorjem kovin, za večjo optimizacijo procesa.

  Filtri za hladilno emulzijo, ponujajo prečiščevanje do 99% medija. Filtracija hladilnih sistemov brusne emulzije, je pomembno sredstvo obnovljivih virov, saj se s tem zelo podaljša življenska doba emulzije, ki jo ni potrebno stalno menjati, cena hladilne emulzije pa tudi ni zanemarljiva. Ponujamo različne izvedbe filtrirnih naprav, od manjših enot za streženje posameznega stroja, do centralnih filtrirnih sistemov.

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  Detektorji kovin

  Detektorji kovin Detekcija materialov, nudi odlično podporo napravam za separacijo. Poleg tega, vam nudi kompletno parameterizacijo in 100% zanesljivost. Tehnologija ...

  Detektorji kovin

  Industrijski magneti, magnetni sistemi, pnevmatski magneti, elektro magneti

  Detektorji kovin

  Detekcija materialov, nudi odlično podporo napravam za separacijo. Poleg tega, vam nudi kompletno parameterizacijo in 100% zanesljivost.

  Tehnologija detekcije materialov, je v zadnjih letih precej napredovala. Tako vam najnovejše naprave, zaznajo že izredno majhne delce, jih diagnosticirajo in prepoznajo njihovo sestavo.

  Glede na njihovo uporabnost in mesto implementacije, vam ponujamo različne detektorje:

  • tunelni detektorji
  • ploskovni detektorji
  • ročni detektorji

  KONTAKT

  ILIRIK PROIZVODNJA IN STORITVE d.o.o.

  Naslov:

  ILIRIK d.o.o., Ulica bratov Komel 76, 1210 Ljubljana – SLOVENIJA

  Telefon:

  +386 (0)41 664 140
  +386 (0)1 512 28 58

  Fax:

  +386 (0)8 387 80 32

  Email:

  info@ilirik.si


  Poslovni podatki subjekta:

  Ident za DDV: SI36854239
  Matična številka: 6601014000
  TRR pri SKB d.d.
  IBAN: SI56 0313 8100 0820 182
  SWIFT: SKBASI2X


  Za vsa dodatna vprašanja o naši ponudbi lahko uporabite spodnji obrazec.