Masažni salon Gorenjska – studio Tessa Obrt in Storitve, Osebna Nega, Zdravje, Šport in Rekreacija

Masažni salon Gorenjska – studio Tessa

Pustite vsakdanje skrbi in ponudite telesu le najboljše – masažo.

Masažni salon Gorenjska - studio Tessa-003

Kot vrhunska športnica in udeleženka Olimpijskih iger vem, da je regeneracija sestavni del treninga. V svoji karieri sem se prepustila čudežnim rokam kar nekaj odličnim maserjem. Vem, da je dobra masaža zelo pomemben del tako vrhunskega športa kot tudi vsakdanjega življenja. Ker je čas za vrhunske rezultate na mednarodnem nivoju omejen, sem sprejela odločitev, da začnem z izobraževanjem za poklic-maser. Kot maserka želim pomagati ljudjem pri vsakdanjih težavah, športnih poškodbah, raznih bolečinah in na koncu tudi kakovosti življenja posameznika.

Masažni salon Gorenjska - studio Tessa-001

Stremim k čimboljšemu in kvalitetnemu znanju, zato sem za učitelje izbrala le vrhunske strokovnjake na tem področju. Kvaliteta opravljanja tega poklica mi je izrednega pomena.
Opravila sem tečaj klasične masaže, anticelulitne in vakuumske masaže, refleksoterapije-kitajski stil, športne masaže in tuina masaže. Leta 2018 sem pridobila certifikat o nacionalni poklicni kvalifikaciji.

Vsak dan se trudim, da si pridobim nova in nova znanja, zato sem se odločila, da se vpišem tudi v 3-letni program šolanja manualne terapije, v kratkem pa si želim pridobiti še znanje kineziotapinga.

S svojimi masažami in strokovnim svetovanjem na podlagi preteklih izkušenj bi vam rada pomagala odpraviti bolečine ter izboljšati obstoječo kvaliteto življenja.

 

MASAŽE

klasicna-masaza-teja-gregorin

Klasična masaža

Klasična masaža je najstarejša in ena izmed najbolj preprostih oblik zdravljenja, ki so jo izvajali že v času Stare Grčije ...

Klasična masaža

klasicna-masaza-teja-gregorin

Klasična masaža je najstarejša in ena izmed najbolj preprostih oblik zdravljenja, ki so jo izvajali že v času Stare Grčije in velikega Rimskega cesarstva. Znanje se je prenašalo iz roda v rod.
Masaža je manualna terapija z dotikom, ki prinaša neverjetno zadovoljstvo, sprostitev, pospešuje izločanje hormonov endorfinov, le-ti pa povzročajo ugodje in občutek sreče. Ima tudi blagodejni vpliv pri stresnih situacijah, ki jih v sodobnem življenju posameznika/ce ne manjka, prav tako pa odpravlja mišično napetost in bolečine v mišicah. Z načrtnimi in rednimi masažami se omogoča rast oslabelih mišic in večjo gibljivost mišice.
Utemeljitelj moderne klasične masaže je Šved Per Henrik Ling(1776-1839). Razvil je tehniko, ki jo danes v svetu imenujemo švedska masaža, pri nas bolj poznana kot klasična masaža.
Sodoben, hiter in dinamičen način življenja nas velikokrat privede do slabih gibalnih in statičnih vzorcev drže in gibanja. Masaža je idealen način sprostitve napetih mišic hrbta in zmanjšanja morebitnih prisotnih bolečin lokomotornega aparata.

Masažni salon Gorenjska – studio Tessa

sportna masaza teja gregorin

Športna masaža

Grčija je bila prva država, kjer se je masaža začela uveljavljati pri različnih vrstah vadbe in športa. Grški zdravnik Hipokrat ...

Športna masaža

sportna masaza teja gregorin

Grčija je bila prva država, kjer se je masaža začela uveljavljati pri različnih vrstah vadbe in športa. Grški zdravnik Hipokrat je poznal učinke masaž, ki jih je dosegel z različnimi prijemi in tehnikami. Ugotovil je, da z ustrezno masažo lahko okrepi oslabele in sprosti napete mišice.
Športna masaža je primerna za vse rekreativne šortnike in športnice. Vrhunski športniki in športnice učinke masaž že dobro poznajo. Masažo izvajamo pred, med in po športni aktivnosti, saj z njo preprečujemo nastanek poškodb, hitrejše celjenje mikropoškodb tkiva, ki so nastale kot posledica treninga in tekmovanj. Z rednimi masažami povečujemo gibljivost sklepov in zmanjšujemo verjetnost nastanka mišičnih krčev.
Športna masaža bi morala biti osebna higiena vsakega športnika, saj igra pomembno vlogo pri odpravi utrujenosti po treningih in tekmah in pripravi posameznika/co na vrhunski športni rezultat.

Masažni salon Gorenjska – studio Tessa

GALERIJA

KONTAKT


  DARILNI BONI

  DARILNI BONI

  Želite obdariti svoje najbližje, prijatelje, znance? Darilni bon je idealna odločitev.
  Potrudili se bomo, da bo obdarjenec/ka imel enkratno nepozabno doživetje.

  Darilni bon lahko kupite kar pri nas v salonu ali pa ga naročite po tel: 040-415-505.
  Darilni bon je vnovčljiv v šestih mesecih od datuma nakupa.

  Masažni salon Gorenjska - studio Tessa-bon_outlined_final-1

  CENIK

  CENIK

  Klasična masaža

  Čas Cena
  30 min 30 €
  45 min 35 €
  60 min 40 €
  90 min 55 €

  Športna masaža

  Čas Cena
  30 min 35 €
  45 min 40 €
  60 min 45 €
  90 min 60 €

  Terapevtska masaža

  Čas Cena
  30 min 35 €
  45 min 40 €
  60 min 45 €

  Masažni salon Gorenjska - studio Tessa-Teja-Gregorin-002