Merilnik krvnega tlaka – VPD, Bled d.o.o. Osebna Nega, Zdravje

Merilnik krvnega tlaka – VPD, Bled d.o.o.

PodjetjeVPD, Bled, d.o.o. je podjetje za promet z medicinsko-tehničnimi pripomočki. (merilnik krvnega tlaka, kozmetika, pripomočkov za sedenje in hojo, ortopedsko obutev, prehranska dopolnila, itd.) Podjetje uspešno deluje in se razvija že od leta 1992.  Organizirano ima lastno distribucijsko in prodajno mrežo. 

V našem podjetju smo uvedli sistem vodenja kakovosti EN ISO 13485:2016. Zavedamo se, da je zagotavljanje kakovosti pomemben element poslovanja podjetja. Za naše podjetje je kakovost cilj, ki ga želimo doseči. To je velika in pomembna odgovornost, saj se nanaša na zadovoljstvo odjemalcev naših izdelkov.

Cilj podjetja je postati uspešen partner na področju prodaje medicinskih pripomočkov. Želimo si, da bi bili navzven prepoznavni predvsem po kakovosti naših izdelkov in storitev.

V letu 2020 smo odprli tudi novo spletno trgovino MEDIKA, v kateri boste našli Ice Power hladilni gel, širok izbor medicinskih pripomočkov, pripomočkov za sedenje in hojo, ortopedsko obutev, prehranska dopolnila in druge izdelke. Medicinsko tehnične pripomočke izdajamo tudi na naročilnico ZZZS. VABLJENI.

Politika kakovosti

Politika kakovosti je integralni del poslovne strategije in razvojne politike družbe. Izhaja iz poslanstva in vrednot družbe. Postavlja okvir za postavitev ciljev družbe.

Politika kakovosti je:

– uspešno delo na vseh področjih
– izpolnitev ali preseganje kupčevih zahtev, potreb in pričakovanj
– izpolnitev vseh zahtev regulative na področju medicinskih pripomočkov
– zadovoljstvo zaposlenih, omogočanje izobraževanja, zagotovitev dobrega delovnega okolja
– krepitev dobrih medsebojnih odnosov, pripadnost podjetju, timsko delo in medsebojna pomoč pri delu
– negovanje dobrih odnosov s poslovnimi partnerji
– skrb za okolje
– stalno vzdrževanje učinkovitosti in izboljševanje sistema vodenja kakovosti
– skrb za varnost pri uporabi vseh medicinskih pripomočkov kupljenih pri nas

2in1 -Lastna blagovna znamka podjetja VPD, Bled, d.o.o.

Blagovna znamka obsega medicinske pripomočke, za zdravljenje sladkorne bolezni in merjenje krvnega tlaka.

V  podjetju imamo uveden sistem vodenja kakovosti po aktualnem standardu EN ISO 13485:2016 in vsi izdelki so certificirani v skladu z veljavnimi ISO standardi.

Produktno skupino diabetes sestavljajo :

 

rossmax transparent logo

Rossmax je vodilno podjetje na globalnem trgu zdravstvenih pripomočkov. Zagotavlja razvoj in proizvodnjo vrhunskih izdelkov in rešitev z
visokokakovostnimi tehnologijami izjemne kakovosti.

AVTOMATSKI MERILNIKI KRVNEGA TLAKA

MERILNIKI KRVNEGA TLAKA • TERMOMETRI • TEHTNICE • INHALATORJI

Delujemo na področjih PREVENTIVE, NADZORA in TERAPIJE. Razvijamo in ponujamo širok nabor izdelkov in storitev na področju skrbi za zdravo telo, debelosti, hipertenzije, zdravja dihal, spremljanja telesne temperature, hladilnega in grelnega zdravljenja. Izdelke prodajamo v več kot 90 državah, vsi pa so klinično testirani in odobreni na osnovi najnovejših standardov kakovosti. Imamo vrhunske proizvodne kapacitete, ki so stalno pod izjemno strogim nadzorom. Naša poslovna odličnost je ključnega pomena za uspeh, saj zagotavljamo raziskave in razvoj izdelkov ter hkrati tudi učinkovito proizvodnjo in logistično podporo.

Natančnost, varnost, stabilnost, zanesljivost in visoko zmogljivost celotnega nabora naših izdelkov klinično potrjujeta Britansko združenje za hipertenzijo (BHS) in Evropsko združenje za hipertenzijo (ESH). Merilnike krvnega tlaka Rossmax lahko priporočamo tudi za uporabo
pri nosečnicah.

Potrjevanje: BHS in ESH

Notranja in lokalna potrjevanja ter tudi dokazila priznanih ustanov (npr. Britanskega združenja za hipertenzijo in Evropskega združenja za hipertenzijo) potrjujejo natančnost, varnost, stabilnost, zanesljivost in izjemno učinkovitost vseh izdelkov v naši ponudbi. Merilnike krvnega tlaka Rossmax lahko priporočamo tudi za uporabo pri nosečnicah.

Edinstvene tehnologije

– PAAR tehnologija:
– Zaznavanje atrijske fibrilacije -Afib
– Zaznavanje prezgodnjih utripov srca
– Tahikardija
– Bradikardija

STANDARDI NAJVIŠJE KAKOVOSTI IN IZJEMNI REZULTATI PRI KLINIČNIH PRESKUŠANJIH.

Podjetje Rossmax je že od leta 1988 predano razvijanju in iskanju najboljših tehnologij na različnih področjih. Naše ključno vodilo pri razvijanju patentiranih rešitev je, da
zagotovimo vrednost za specifične potrebe strank. Rossmax ne dela kompromisov pri izpolnjevanju najstrožjih standardov kakovosti in preverjanju rezultatov s kliničnimi testi.

Srčnožilne bolezni so bolezni srca in ožilja, ki vključujejo bolezni koronarnih arterij, npr. angino pektoris in miokardni infarkt (oz. srčni infarkt). Druge srčnožilne bolezni vključujejo srčno kap, odpoved srca, hipertenzijo, revmatsko srčno obolenje, kardiomiopatija, srčna aritmija, prirojena srčna bolezen, valvularna srčna bolezen, karditis, anevrizma aorte in mnoge druge.

Tveganje nastanka srčnih bolezni in kapi je mogoče preprečiti z zgodnjim zaznavanjem atrijske fibrilacije, prezgodnjega krčenja srca, tahikardije in bradikardije. Motnjam delovanja srca je treba posvetiti posebno pozornost, zato je zgodnje diagnosticiranje izrednega pomena. Tehnologija PARR zaznava aritmijo med rednimi merjenji krvnega tlaka, pri čemer uporabnik ne potrebuje dodatnih sposobnosti oziroma merjenje ne zahteva dodatnega truda.

Mobilni sistem umerjanja za merilnike krvnega tlaka

Sistem umerjanja, ki smo ga razvili v podjetju Rossmax, lahko preverja natančnost merjenja krvnega tlaka, prav tako pa ponovno umeri napravo, ko so rezultati neobičajni. Sistem CalPro se prav tako uporablja kot merilnik tlaka. Večina regulatornih agencij priporoča ponovno umerjanje rezultatov meritev krvnega tlaka. Zaradi tehničnih zahtev pa naprave lahko umerja samo proizvajalec ali vrhunska oprema za ta namen.

Rossmax tehnologije

Podjetje Rossmax je že od leta 1988 predano razvijanju in iskanju najboljših tehnologij na različnih področjih. Naše ključno vodilo pri razvijanju patentiranih rešitev je, da zagotovimo vrednost za specifične potrebe strank. Rossmax ne dela kompromisov pri izpolnjevanju najstrožjih standardov kakovosti in preverjanju rezultatov s kliničnimi testi.

PONUDBA-PODJETJA

Merilnik krvnega tlaka

Merilnik krvnega tlaka - 2in1

Avtomatski merilnik krvnega tlaka z zgodnjim zaznavanjem atrijske fibrilacije in prezgodnjih srčnih utripov za preprečevanje tveganja pojava bolezni srca in ...

Merilnik krvnega tlaka - 2in1

Merilnik krvnega tlaka

Avtomatski merilnik krvnega tlaka z zgodnjim zaznavanjem atrijske fibrilacije in prezgodnjih srčnih utripov za preprečevanje tveganja pojava bolezni srca in kapi. Povezljiv z brezplačno aplikacijo za vodenje dnevnika meritev tlaka.

VEČ

 

Merilnik krvnega tlaka - ROSSMAX - 1660382502

Merilnik krvnega tlaka - ROSSMAX

Avtomatski merilnik krvnega tlaka X5 s tehnologijo »PARR« za zaznavanje atrijske fibrilacije (AFib) in prezgodnjih utripov srca (PC). VEČ

Merilnik krvnega tlaka - ROSSMAX

Merilnik krvnega tlaka - ROSSMAX - 1660382502

Avtomatski merilnik krvnega tlaka X5 s tehnologijo »PARR« za zaznavanje atrijske fibrilacije (AFib) in prezgodnjih utripov srca (PC).

VEČ

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE