{"autoplay":"true","autoplay_speed":"3000","speed":"300","arrows":"true","dots":"true"}

Odkup avtomobilov Avtomobilizem in Vozila, Trgovina

odkup-vozil-cemazar-logo

Odkup avtomobilov

Čemažar, smo podjetje, ki se predvsem ukvarja z odkupom in prodajo preverjenih vozil z jamstvom. Smo zanesljiv in zaupanja vreden partner. V vseh dosedanjih letih uspešnega poslovanja smo si pridobili veliko zadovoljnih strank, katere se rade vračajo saj imamo profesionalen odnos do strank, kvalitetno opravljene storitve in konkurenčno cenovno ugodno ponudbo.

Zavedamo se, da želite za svoje vozilo primerno plačilo, zato smo vam pripravili enostaven in hiter postopek odkupa na lokaciji katera je vam najbližja. Samostojna prodaja rabljenega avtomobila je težavna in zamudna, ker je potrebno veliko srečanj z osebam, ki so za vas popolni neznanci. Postopek odkupa vozila je izredno enostaven. Za začetek izpolnite obrazec za odkup, nato boste prejeli našo ponudbo. V primeru, da vam ustreza bomo opravili prevzem in plačilo na dogovorejni lokaciji.

Odkup avtomobilov 100

POPLAČILO VAŠEGA LEASINGA IN TAKOJŠEN ODKUP VOZILA!

Tudi če je vaše vozilo trenutno še v lasti leasinga to ni ovira, saj lahko vozilo odkupimo v dogovoru z vami in leasingodajalcem. Možnost takojšnjega poplačila leasinga in prepis vozila. Postopek je zelo hiter ter enostaven mi poplačamo še odprte obveznosti, vam pa izplačamo razliko.

Odkupna cena za vozilo pa običajno ni tako visoka kot ste jo določili pred samo prodajo in ste po opravljeni prodaji lahko celo razočarani. V podjetju Odkup vozil Čemažar bomo poskrbeli, da boste s celotnim postopkom odkupa navdušeni in zadovoljni z predlagano ceno za vaše vozilo. Izkušena ekipa vam bo razložila celotni postopek odkupa vozila, da bo za vas prodaja enostavna in prijetna!

Odkup avtomobilov 102

Želite prodati vaše vozilo hitro in brez nepotrebnega čakanja in zapletov, ter za pošten denar?

Nudimo odkup vozil že v roku 30 minut! Odkup avtomobilov opravimo hitro in brez nepotrebnega čakanja pri prodaji. Nudimo tudi odkup rabljenih in poškodovanih vozil. Opravimo tudi odvoz vozila. Za vaše vozilo pa boste prejeli pošteno plačilo, še isti dan ob prevzemu vozila. Kontaktirajte nas in z veseljem bomo našli najboljšo rešitev za vas in vaše vozilo!

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

PONUDBA-PODJETJA

podrobosti-odkupa-vozila-1024x576-landscape

Odkup vozil

Želite prodati svoj avto ali pa se znebiti avtomobila ki je poškodovano (karambolirano) ali v okvari? Pokličite nas na številko  031 ...

Odkup vozil

podrobosti-odkupa-vozila-1024x576-landscape

Želite prodati svoj avto ali pa se znebiti avtomobila ki je poškodovano (karambolirano) ali v okvari? Pokličite nas na številko  031 356 816 in dogovorili se bomo za ogled vozila. Gotovinski odkup vozil vseh znamk in modelov od letnika 1999 naprej.

 • odkup rabljenih avtomobilov
 • odkup odlično ali slabše ohranjenih avtov
 • odkup karamboliranih vozil
 • odkup poškodovanih vozil
 • odkup vozil v okvari
 • odkup službenih vozil v paketu-lasten odvoz (avtovleka)
 • odkup dostavnih vozil
 • odkup tovornih vozil
 • odkup kmetijske mehanizacije
 • odkup traktorjev
 • odkup viličarjev
 • odkup gradbene mehanizacije
 • odkup atv-jev
 • odkup plovil
 • odkup vodnih skuterjev

Pri ogledu vozila sledi krajši preizkus vozila, ki ga opravimo skupaj. Namen tega delovanja sistemov v vozilu. Po ogledu vozila se določi cena, ki vam jo ponudimo za takojšnje izplačilo v gotovini ali po želji stranke.

Cena se določi na podlagi sistema eurotax, stanju na tržišču, povpraševanju in naših izkušnjah. Ponujen znesek velja vsaj 1 dan ali po dogovoru, kateri je za nas zavezujoč.

Če se strinjate z ponudbo, potem steče naslednji postopek. Če ste fizična oseba, se podpiše pogodba o nakupu vozila, na podlagi katere takoj prejmete denar. Nato se skupaj odpeljemo na tehnični pregled ali na upravno enoto, kjer vozilo odjavimo iz prometa in vrnemo tablice. Ob tem dobite tudi izplačan neizkoriščen del vplačane zavarovalne premije ter cestnino. naredimo indifikacijo vozila na naše podjetje…

POMEMBNO!

Za prodajo potrebujete naslednje dokumente: prometno dovoljenje, homologacijo, servisno knjigo in navodila, rezervne ključe, osebni dokument ter bančno kartico.

Ogled in nakup vozila je možen samo od lastnika vozila. Če je lastnik fizična oseba se izkaže z osebnim dokumentom s sliko, pravne osebe pa z dokumenti podjetja, AJPES, žig, pooblastilo…


POPLAČILO VAŠEGA LEASINGA IN TAKOJŠEN ODKUP VOZILA!

Tudi če je Vaše vozilo trenutno še v lasti leasinga to ni ovira, saj lahko vozilo odkupimo v dogovoru z Vami in leasingodajalcem. Možnost takojšnjega poplačila leasinga in prepis vozila. Postopek je zelo hiter ter enostaven mi poplačamo še odprte obveznosti, vam pa izplačamo razliko.

Ogled in nakup vozila je možen samo od uporabnika vozila. Če je lastnik fizična oseba se izkaže z osebnim dokumentom s sliko, pravne osebe pa z dokumenti podjetja, AJPES, žig, pooblastilo…

Od ogleda, preizkusa, plačila, overitve pogodbe, odjave tablic zavarovanja in cestnine ne poteka v praksi dlje kot 30 min. Odvisno kako daleč je tehnični pregled.


Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

odkup-rabljenih-vozil-landscape

Prodaja avtomobilov

Poleg odkupa vozil, vam nudimo tudi prodajo rabljenih vozil. Preverite našo ponudbo rabljenih vozil. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi ...

Prodaja avtomobilov

odkup-rabljenih-vozil-landscape
Poleg odkupa vozil, vam nudimo tudi prodajo rabljenih vozil. Preverite našo ponudbo rabljenih vozil.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

cemazar-odkup-in-prodaja-rabljenih-vozil-1-landscape

Poštena cena odkupa

Za vaše vozilo boste prejeli pošteno plačilo, še isti dan ob prevzemu vozila. Zavedamo se, da želite za svoje vozilo ...

Poštena cena odkupa

cemazar-odkup-in-prodaja-rabljenih-vozil-1-landscape
Za vaše vozilo boste prejeli pošteno plačilo, še isti dan ob prevzemu vozila.

Zavedamo se, da želite za svoje vozilo primerno plačilo, zato smo vam pripravili enostaven in hiter postopek odkupa na lokaciji katera je vam najbližja.

Samostojna prodaja rabljenega avtomobila je težavna in zamudna, ker je potrebno veliko srečanj z osebam, ki so za vas popolni neznanci. Odkupna cena za vozilo pa običajno ni tako visoka kot ste jo določili pred samo prodajo in ste po opravljeni prodaji lahko celo razočarani.

V podjetju Odkup vozil Čemažar bomo poskrbeli, da boste s celotnim postopkom odkupa navdušeni in zadovoljni z predlagano ceno za vaše vozilo. Izkušena ekipa vam bo razložila celotni postopek odkupa vozila, da bo za vas prodaja enostavna in prijetna!

Izpolnite obrazec za odkup

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani!

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE