Omela za pod, dimnikarske ščetke, ščetke za cevi, ščetke za kotle, ščetke za peči, slikopleskarski čopiči, slikopleskarski valjčki Industrija, Tehnologija, Trgovina

Omela za pod, dimnikarske ščetke, ščetke za cevi, ščetke za kotle, ščetke za peči, slikopleskarski čopiči, slikopleskarski valjčki

Žima d.d. je evropski proizvajalec ščetk s sedežem v Sloveniji, ki je članica Evropske Unije že od leta 2004. Nudimo vam lokalno razvite in proizvedene izdelke za slikopleskarje, pripadajoč pribor, industrijske krtače in galanterijske izdelke. Učinkovita logistika, optimalne zaloge in odličen poprodajni servis zagotavljajo uspešnost podjetja in naših partnerjev. Žima je usmerjana v izdelavo visoko kakovostnih orodij, ki uporabnikom zagotavljajo hitro in kvalitetno opravljeno delo.

Že od leta 1946 izdelujemo široko paleto različnih ščetk, krtač in omel. Žima slikopleskarski čopiči, dimnikarske ščetke, ročne žične ščetke, omela in industrijske ščetke, ki jih izdelujemo tudi po naročilu, so pogosta izbira profesionalnih mojstrov, ki cenijo visoko kvaliteto naših izdelkov. Hobi mojstri pa z njimi delo opravijo hitro in kvalitetno, kot bi bili pravi mojstri. Naš cilj je zadovoljiti potrebe profesionalnih uporabnikov, zahtevnih domačih mojstrov in hobi uporabnikov, ki so cenovno bolj občutljivi.

ščetke 100

Nudimo orodja za vse vrste del, v primeru, da orodja v našem širokem asortimanu ne najdete, ga lahko skupaj razvijemo. Zagotavljamo odlično razmerje med kakovostjo, učinkovitostjo in ceno. Znanje, izkušnje, avtomatizirani proizvodni procesi in kvalitetni materiali, ki jih uporabljamo pri izdelavi, zagotavljajo konsistentno kakovost naših izdelkov. Kakovost procesov dokazujemo tudi s standardom ISO 9001. Visoka kakovost izdelkov omogoča njihovo dolgo življenjsko dobo, kar prispeva k ustvarjanju in ohranjanju čistejšega okolja. Pomemben temelj delovanja in poslovanja podjetja temelji na spoštovanju okoljevarstvenih standardov.

Z nenehnim izboljševanjem dobavnih rokov in zaradi optimalne geografske lege omogočamo našim partnerjem zmanjševanje zalog in konstantno založenost izbranih izdelkov. Našim partnerjem in kupcem pomagamo z nasveti o uporabi izdelkov, nudimo šolanja za prodajno osebje, pomagamo pri oblikovanju prodajnih polic in drugega marketinškega materiala. Za večje kupce izvajamo tudi t.i. “full display” servis.

ščetke 101

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

 

PONUDBA-PODJETJA

Slikopleskarski čopiči - 1660382611

Slikopleskarski čopiči

Žima razvija in proizvaja čopiče v skladu z najvišjimi kakovostnimi standardi, v raznih oblikah in velikostih, ki optimalno zadovoljujejo potrebe ...

Slikopleskarski čopiči

Slikopleskarski čopiči - 1660382611
Žima razvija in proizvaja čopiče v skladu z najvišjimi kakovostnimi standardi, v raznih oblikah in velikostih, ki optimalno zadovoljujejo potrebe uporabnikov. Naš cilj je zadovoljiti potrebe profesionalnih uporabnikov, zahtevnih domačih mojstrov in hobi uporabnikov, ki so cenovno bolj občutljivi.  Zagotovimo vam pravi čopič za vsako delo.


Ročaji čopičev

Uporabnik lahko izbira med ročaji iz kakovostnega bukovega lesa, enostavnimi plastičnimi ročaji v različnih oblikah in barvah ali pa nedrsečimi dvo-komponentnimi ročaji. Leseni ročaji so lahko povoskani, surovi ali pa do pet krat lakirani.


Tulci ročajev

Različni čopiči zahtevajo različne tulce. Izbor je odvisen od zahtev glede obstojnosti tulca in uporabe različnih premazov. Uporabnik lahko izbira tulce iz nerjavečega jelka, pocinkane pločevine ali pločevine prevlečene z medenino ali bakrom.


Filamenti oz. vlakna

Naravna vlakna so odlična za premaze na oljni ali osnovi topil, ki se sušijo počasi in zagotavljajo odlično vpojnost in kakovosten zaključni sloj. Za hitro sušeče premaze na vodni osnovi so bolj primerna visoko kakovostna sintetična vlakna. Na moč vpojnosti čopiča in oddajanja premaza na površino lahko vplivamo z dolžino in gostoto vlaken.


 Oblika ročaja

Oblika čopiča večinoma določa tudi glavni namen uporabe čopiča. Na primer dolg in na koncu zakrivljen radiator ročaj je namenjen barvanju težje dostopnih mest, tanki ročaji čopičev pa omogočajo lažji nanos premaza pri bolj natančnih delih.


 Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.
ČOPIČ, ČOPIČI, ČOPIČ ZA BARVANJE, ČOPIČI ZA BARVANJE, ČOPIČI ZA PLESKANJE, ČOPIČ ZA PLESKANJE, PLESKARSKI ČOPIČI, PLESKARSKI ČOPIČ
Slikopleskarski valjčki in dodatki - 1660382611

Slikopleskarski valjčki in dodatki

Žima ponuja kakovostne slikopleskarske valjčke, narejene iz materialov, ki zagotavljajo odlično vpojnost in lep končni videz pobarvane površine. Valjčki imajo ...

Slikopleskarski valjčki in dodatki

Slikopleskarski valjčki in dodatki - 1660382611

Žima ponuja kakovostne slikopleskarske valjčke, narejene iz materialov, ki zagotavljajo odlično vpojnost in lep končni videz pobarvane površine. Valjčki imajo lahko različen tip ročaja in sicer za profesionalno uporabo, za zahtevnega domačega mojstra ali za hobi uporabnika. Za barvanje težko dostopnih mest ponujamo različne tipe in dolžine teleskopskih palic.
Od ostalih se naši valjčki ločijo po svoji notranjosti. Vsi Žima valjčki imajo namreč znotraj telesa še dodatno cevko in sklopko, ki drži valjček na ročaju. To omogoča valjčku dovolj visoko stabilnost in onemogoči veliki količini barve, da bi stekla v telo valjčka in kasneje nekontrolirano po površini, ki jo barvate.


Različne dimenzije valjčkov

Slikopleskarski valjčki so na razpolago v različnih dimenzijah in sicer od 50 mm do 250 mm širine. Imajo lahko različne premere tulca in sicer za uporabo z ročajem s premerom žice Ø6 mm ali Ø8 mm.


 Vrste materialov za prevleko

Vrsta premaza, zahteve po zaključnem nanosu, vpojnost in struktura podlage določajo, kakšni materiali so najbolj primerni za različne aplikacije. Izbirate lahko med valjčki iz naravnih materialov, velurja, pene, poliamida, poliakrila ali poliestra.


 Tehnologija fiksiranja prevleke na jedro valjčka

Za življenjsko dobo valjčka je odločilnega pomena kakovost fiksiranja prevleke na jedro valjčka. S pomočjo najnovejše tehnologije termo-fuzije zagotavljamo izjemno kakovostno fiksiranje prevleke na jedro, hkrati pa na valjčku ni nikakršnih motečih šivov. Za podložene valjčke, ki se jih uporablja na grobih površinah, pa še vedno uporabljamo klasično metodo šivanja.


 Dolžina vlaken

Na vpojno kapaciteto valjčka poleg materiala iz katerega je narejena prevleka vpliva tudi višina vlaken prevleke. Vlakna so dolga od 4 mm do 22 mm. Dolžina vlaken je obratno sorazmerna viskoznosti premaza, ki ga nanašamo.


Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

VALJČEK, VALJI, VALJČKI, VALJ, PLESKARSKI VALJČEK, PLESKARSKI VALJ, VALJČEK ZA BARVANJE, VALJI ZA BARVANJE

Galanterija in krtače - 1660382611

Galanterija in krtače

Žima ponuja omela, metle in krtače za domačo uporabo in za profesionalne uporabnike (industrija in komercialna uporaba). Po specifikaciji naših ...

Galanterija in krtače

Galanterija in krtače - 1660382611

Žima ponuja omela, metle in krtače za domačo uporabo in za profesionalne uporabnike (industrija in komercialna uporaba). Po specifikaciji naših kupcev razvijamo in oblikujemo tudi industrijske krtače za različne namene, kot so npr. krtače za proizvodne linije, čistilne naprave in druge uporabe v industriji.


 Od naravnih do sintetičnih vlaken

Izbor vlaken je odvisen od vrste in stanja podlage za katero je izdelek namenjen. Izbirate lahko med naravnimi in sintetičnimi vlakni, ki imajo vsaka svoje specifične lastnosti, ki zagotavljajo optimalno uporabo pri različnih stanjih (suho-mokro, grobe-gladke površine, voda-agresivne snovi).


 Ročaji za omela in krtače

Različne dimenzije in materiali ročajev omogočajo optimalno uporabo. Ročaji so lahko leseni, iz polipropilena ali aluminija.


 Izdelava industrijskih krtač po naročilu

Po specifikaciji naših kupcev razvijamo in oblikujemo tudi industrijske krtače za različne namene, kot so npr. krtače za proizvodnje linije, čistilne naprave in druge uporabe v industriji.


Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

ŽIČNA ŠČETKA-E, INDUSTRIJSKA KRTAČA-E, INDUSTRIJSKA ŠČETKA-E, KRTAČA, KRTAČKA,  KRTAČE, KRTAČKE, ŠČETKA, ŠČETKE, JEKLENA ŠČETKA, JEKLENE ŠČETKE, ŽIČNE ŠČETKE, ŽIČNA ŠČETKA, DRATPIRŠNE

Program za dimnike in cevi - 1660382611

Program za dimnike in cevi

Žima ponuja tudi orodja za čiščenje dimnikov, cevi in kotlov, narejena tako za profesionalno kot hobi uporabo. Izbirate lahko med ...

Program za dimnike in cevi

Program za dimnike in cevi - 1660382611
Žima ponuja tudi orodja za čiščenje dimnikov, cevi in kotlov, narejena tako za profesionalno kot hobi uporabo. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami dimnikarskih ročajev in ščetk, narejenih iz visoko kvalitetne dvakrat valovljene, patentirane žice ali polipropilena.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

MREŽICA, VEDRO, BANJICA, ROČAJ, ROČAJI, ROČAJ ZA VALJ, ROČAJI ZA VALJE, TELESKOPSKA PALICA, TELESKOPSKE PALICE, OMELA, OMELO, METLICA, METLA, METLE, SIRKOVA METLA, SIRKOVE METLE,  DIMNIŠKA ŠČETKA, DIMNIKARSKA ŠČETKA, DIMNIKARSKA KRTAČA, KRTAČA ZA ČIŠČENJE, DIMNIK, DIMNIKI

Posebna naročila - 1660382611

Posebna naročila

V Žimi poleg standardnega programa nudimo tudi storitev posebnih naročil. Na željo stranke izdelamo ščetke v manjših serijah, tudi nekaj ...

Posebna naročila

Posebna naročila - 1660382611

V Žimi poleg standardnega programa nudimo tudi storitev posebnih naročil. Na željo stranke izdelamo ščetke v manjših serijah, tudi nekaj kosov. Na osnovi vzorca in risbe, naši strokovnjaki skupaj z vašimi, razvijejo povsem novo ščetko za poseben namen, na primer vgradnjo v različne stroje, transportne linije, obdelovalne linije, kot pripomoček v proizvodnih obratih ali v manjših obratovalnicah in tudi za povsem individualno osebno uporabo.


Posebne možnosti:

  • Osnovne možnosti izvedb:
  • krožne krtače – diski,
  • ploskovne krtače,
  • okrogle in valjaste krtače
  • krtačne krtače.

Na osnovi teh temeljnih oblik je možnih veliko različnih izvedb. Zaželena je rešitev nekje v okviru teh osnovnih verzij. To omogoča kratke izdelovalne čase, manjše stroške izdelave in izrabo obstoječe tehnologije.

V Žimi vam omogočamo tudi možnost obnove obstoječih krtač, za kar pa je potreben predhodni ogled naših strokovnjakov.

Pri posebnih naročilih so za izdelavo krtač na voljo vsi obstoječi materiali, ki se uporabljajo v ščetkarski panogi.

Za navedena naročila se lahko obrnete na naše strokovnjake, naše prodajne referente ali nas obiščete v podjetju, kjer vam bomo najlažje svetovali. Po predhodnem dogovoru pa vas bo naš strokovnjak obiskal v podjetju.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

POSEBNE KRTAČE, POSEBNE ŠČETKE, KRTAČE ZA INDUSTRIJO, ŠČETKE ZA INDUSTRIJO, INDUSTRIJSKE KRTAČE, INDUSTRIJSKE ŠČETKE, VALJI ZA ČIŠČENJE, OMELO ZA POD, OMELO ZA CESTE, ČIŠČENJE CEST, POMETANJE CEST, OBNOVA KRTAČ, OBNOVA ŠČETK, ČISTILNI STROJI, STROJI ZA ČIŠČENJE

 

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE