Jezikovna šola Znam, inštrukcije angleščine, online inštrukcije angleščine, priprava na maturo iz angleščine, Novo mesto Izobraževanje

JEZIKOVNA ŠOLA ZNAM

SOBOTNO UČENJE ANGLEŠČINE

Za tiste starše in otroke, ki veste, da je boljše učenje pred testom kot po njem.

Komu je namenjeno:

otrokom posameznih razredov, ki se sicer učijo angleščino doma sami ali s starši, a jim starši ne morete snov razložiti tako, kot zahteva učiteljica. Vi pa si želite, da bi z malo pomoči otrok postal še bolj uspešen, s tem tudi bolj samozavesten in zavzet za učenje, njegove ocene pa še boljše. Za posamezno srečanje pripravim snov, ki jo morajo otroci znati po učbeniku, ki ga uporabljajo v šoli, velja za OŠ Trebnje, OŠ Stična, OŠ Mirna Peč, PŠ Zagradec.

Kako poteka posamezno srečanje:

v skupini so največ 4 otroci, ki obiskujejo enak razred, srečanje traja 4 šolske ure,
• otroka starši pripeljete v učilnico na Marof 23 v Mirno Peč, 2 minuti od avtocestnega priključka Mirna Peč,
• poskrbljeno je za prigrizke in napitke, ki si jih privoščimo med odmorom,
• najprej podam jasno in nazorno razlago snovi, vključno z zapiski razlage ter načini, kako si lažje zapomniti in priklicati določeno snov,
• otroci samostojno in ob moji pomoči rešujejo vaje za utrjevanje, da takoj preverimo, koliko res znajo in razumejo,
popravimo in odpravimo napake in nerazumevanje podrobnosti, ponovimo ključna pravila,
• utrdimo snov še ob različnih didaktičnih igrah, ki so vezane na aktualno šolsko snov,
• domov odnesejo dodatne vaje za samostojno utrjevanje.

 

Kdaj so srečanja:

15. 12. 2018   od 9.00 do 12. 30   5. razred

15. 12. 2018   od 14.30 do 18.00   6. razred

Cena in prijava:

Cena enega  srečanja je 35,00 €.

Prijave sprejemam do zasedbe vseh mest v skupini.

Izpolnite spodnji obrazec s podatki svojega otroka in mi ga pošljite. V e-sporočilu boste prejeli podatke za nakazilo. Vaša prijava je veljavna, ko na svoj e-naslov prejmete potrdilo, da sem prejela vaše nakazilo.

Za vse dodatne informacije me pokličite na 051 615 212 od ponedeljka do petka med 9.00 in 12.00 ali izpolnite spodnji obrazec in pošljite povpraševanje.

Pri izpolnjevanju kontaktnega obrazca vas prosim, da v okvirčku Sporočilo navedete ime in priimek otroka ter razred, ki ga vaš otrok obiskuje v šolskem letu 2018/19.

 

Mnenje mame Ane o sobotni delavnici si lahko preberete tu:

Mojemu sinu  je vaša razlaga in nasploh vaš pristop vlil voljo za učenje angleščine in mu dal potrdilo, da tudi on lahko zna…
Ja, včeraj je bil prav vesel, ko je dobil test nazaj in je dobil petko (v ponedeljek pa je po pisanju rekel, da ni bilo težko, ampak da ne ve, kako bo) – ne morem verjet, sicer mu je ušlo par malenkosti, ampak je osvojil bistvo…. Res je bil vesel… Jaz pa še bolj…predvsem zaradi tega, da smo premagali tisti strah in posledično odpor do angleščine.

Hvala lepa.

Ana
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   

   
   [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

   ZNAM

   Znam inštrukcije angleščine

   Inštrukcije angleščine, online inštrukcije angleščine, priprava na maturo iz angleščine, maturitetni tečaj angleščine, individualni tečaji angleščine, Novo mesto

   Potrebujete inštrukcije angleščine za osnovno ali srednjo šolo? Vas skrbi zaradi negativne ocene, NMS-ja, popravnega izpita ali pa mature iz angleščine? Nikoli ni prepozno. Jezikovna šola Znam je pravi naslov za osnovnošolce, dijake in študente, ko se pripravljate na sprotno preverjanje znanja, hočete popraviti ali izboljšati negativno oceno, želite uspešno opraviti popravni izpit ali se učite za test. Za odrasle, ki se izobražujete po programih osnovnošolskega, poklicnega, srednjega in višjega strokovnega izobraževanja ali potrebujete znanje angleščine na delovnem mestu ali zasebno, so na voljo individualni programi. Na podlagi desetletnih izkušenj vem, da je vsak človek drugačen. Način poučevanja je prilagojen vsakemu posamezniku, ker upoštevam učni stil. Snov preprosto in sistematično razložim, nato pomagam najti način učenja, da si vsak otrok ali odrasel lahko snov hitro zapomni in se tudi doma samostojno uspešno uči. V jezikovni šoli Znam nudim:

   • inštrukcije angleščine v živo na Dolenjskem,
   • online inštrukcije angleščine preko Skypa po celi Sloveniji,
   • inštrukcije za 2 ali 3 učence/dijake hkrati, v živo ali preko Skypa,
   • maturitetni tečaj angleščine za splošno maturo, (strokovne šole in gimnazije),
   • individualni tečaj angleščine za odrasle.

    

   Preberite več…

     Online inštrukcije angleščine, Skype inštrukcije angleščine, poučevanje angleščine na domu, inštrukcije angleščine, Novo mesto - Jezikovna šola ZNAM Inštrukcije angleščine, online inštrukcije angleščine, priprava na maturo iz angleščine, maturitetni tečaj angleščine, individualni tečaji angleščine, Novo mesto – Jezikovna šola ZNAM

   INŠTRUKCIJE

   Znam inštrukcije angleščine

   INŠTRUKCIJE ANGLEŠČINE

   Inštrukcije angleščine so največkrat pomoč v stiski, zato je zaželeno, da se najprej spoznamo in se vaš otrok ali najstnik lahko sam odloči, da hoče delati z mano. Že to je prvi korak, da prevzame odgovornost za svoj uspeh nazaj v svoje roke!

   Prva ura inštrukcij je spoznavna in zato BREZPLAČNA. Na njej vsak otrok ali najstnik najprej začuti mojo podporo in spodbudo za učenje. Zastavimo cilj, kakšno oceno hoče, naredimo načrt in potem skupaj hitro najdemo motivacijo ter zberemo dovolj volje za učenje angleščine.

   Smo potrebovali inštrukcije. Našli na netu, slučajno. Nismo poznali gospe in nismo vedeli, kako in kaj. Po dveh letih lahko rečem samo: zadovoljni in veseli. Tako starši kot otrok. Nikoli žal, nikoli razočarani. Vredno vsakega centa. Priporočam.

   mama Saša

    

   Cenik

   Za vsakega posameznika se potrudim, da;

   • prejme razumljivo in pregledno razlago z gradivom,

   • upoštevam otrokov učni stil,

   • se nauči organizirati svoje učenje,

   • spozna, kako si hitro in učinkovito zapomniti nove besede, fraze in slovnico.

   Po razlagi vsak posameznik z menoj rešuje vaje, da takoj odpraviva morebitne napake, nato doma še samostojno utrjuje snov in rešuje vaje. Seveda jih na naslednjem srečanju obvezno pregledava. Ko otrok vidi lasten napredek, je to izredno močna motivacija, zato je to obvezen del inštrukcij angleščine pri meni.

   Z vami je zelo prijetno delati, ker ste zelo prijazna, mirna in pozitivna oseba. Spoznala sem vas v prvem razredu, ko sem hodila na angleščino kot krožek. Že takrat mi je bilo všeč. Vsakemu učencu se posvetite in vsakemu razložite na različne načine, da ugotovite, na katerega si bolje zapomni. Čeprav je daleč, se zeloooooo splača. Poskusila sem že drugje, a ste vi najboljša. Za vas učenec ni številka.. Ko me učite, se toliko časa ukvarjate z mano, na vse mogoče načine, da znam, in to mi je všeč. Ste najboljša učiteljica in najbolj pozitivna in skrbna.

   Devetošolka Urška

   Pri pripravi gradiva upoštevam učni načrt za drugo in tretjo triado devetletke in otrokove želje, da doseže minimalne standarde ali pa višje standarde znanja.

   Pri srednješolcih sledim učnemu načrtu angleščine za srednje šole in gimnazije, da dijak doseže minimalne in temeljne standarde za pozitivno oceno oz. zahtevnejše standarde, kadar želi višjo oceno.

   Opozorilo: z inštrukcijami angleščine v Jezikovni šoli Znam tvegate, da se vaš otrok pri učenju zabava, da vzljubi angleščino ter z veseljem sodeluje pri pouku, prav tako lahko učitelj/profesor izgubi status najmanj priljubljene osebe na šoli.

   Pri Kseniji mi je všeč, da ima preprosto razlago, prijaznost, prilagodljivost in pozitivno motivacijo za učenca. Učenec pri njej začuti, da se je sposoben naučiti določeno snov, pa čeprav je težko.

   mama Tatjana

    

   ONLINE INŠTRUKCIJE PREKO Skypa

   Za online inštrukcije se lahko odločite že na začetku ali kasneje. Prednosti online inštrukcij preko Skypa so:

   • potrebujete samo računalnik ali tablico, nameščen Skype program, povezavo z internetom,

   • enako kakovostna razlaga (gradivo in vaje v e-obliki),

   • dober stik zaradi video klica (vidimo se kot v živo),

   • časovna neomejenost (otrok se sam prijavi na Skype in dela z mano, čeprav ste vi še v službi),

   • krajevna neomejenost (klic se lahko vzpostavi od kjerkoli),

   • prihranek pri času in gorivu (ni se treba voziti).

   Imate še kakšno vprašanje? Pokličite me na 051 615 212 ali mi pošljite sporočilo.

   Inštrukcije v dvojicah ali trojicah

   Kadar se otroka med seboj poznata in razumeta, so inštrukcije v parih ugodnejša rešitev. Inštrukcije v dvoje potekajo v živo ali preko Skypa, tehnična navodila prejmete naknadno. Vsak posameznik vaje rešuje samostojno in jih pošlje meni v pregled, da lahko spremljam napredek in sproti odpravimo napake.

   Cenik inštrukcij:

   osnovne in srednje šole

    

   individualno15,00 € na šolsko uro

   pari, trojice

    9,00 € na šolsko uro

   O posebnih ponudbah ste lahko obveščeni v brezplačnih novičkah jezikovne šole Znam. Nanje se brezplačno naročite tu. Hkrati prejmete še e-priročnik za lažje učenje angleščine.

    

   Naročite se na E-priročnik

    

    

   Pošljite mi sporočilo.
    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    INDIVIDUALNI PROGRAM

    Znam individualni tečaj angleščine

    INDIVIDUALNI PROGRAMI ANGLEŠČINE

    Za odrasle, ki želite izboljšati svoje znanje angleščine, da uspešno končate izobraževanje ob delu, se izkažete na razgovoru za novo službo ali hočete izboljšati svoje znanje zaradi potreb pri svojem delu, je najboljša rešitev individualni tečaj angleščine.

    Vsa vsebina je v celoti pripravljena tako, da ustreza vašim potrebam ter upošteva vaš učni stil. Tako lahko z vloženim časom, denarjem in trudom dosežete največji napredek pri znanju in samozavestno komunicirate.

    Naučite se govoriti in pisati o tistem, kar je praktično uporabno v vaši konkretni situaciji. Izberemo teme in besedišče ter strukture, ki jih želite obvladati in vadimo v situacijah, ki so za vas pomembne in uporabne. Sami izberete učenje v živo ali preko Skypa in to ob uri in dnevu, ki vam najbolj ustrezata.

    Želite izvedeti, kako bi takšen program izgledal za vas in koliko stane? Pokličite me na 051 615 212 ali mi pišite.

     

    Naročite se na E-priročnik

    KDO UČI

    Kdo uči

    Sem Ksenija Krevs in imam rada otroke (svoje tri in druge), učenje in življenje. Torej, kaj delam? Že več kot dvanajst let pomagam do znanja angleščine in nemščine tako otrokom kot odraslim. Diplomi iz angleščine in nemščine na Filozofski fakulteti je sledila prva služba učiteljice na osnovni šoli, potem pa sem se odločila za samostojno pot, na kateri sem do sedaj vodila tečaje angleščine in nemščine za otroke, najstnike, odrasle in poletne šole angleščine ter seveda inštruirala.

    Pogosto opazim, da so težave v šoli povezane z drugimi dejavniki, ki jih lahko pri inštrukcijah mimogrede in nevsiljivo spremenimo, zato si prizadevam, da vsak najstnik okrepi zaupanje v svoje sposobnosti ter premaga odpor in/ali strah pred angleščino ali nemščino. Hkrati skupaj postopno premagamo občutke nesposobnosti zaradi neuspeha, (ki je posledica neprimernega načina učenja) in se naučimo (po)iskati motivacijo za vztrajno in redno delo. V pomoč mi je znanje nevrolingvističnega programiranja (INLPTA, stopnja mojster, 2014) in Soulwork Systemic Coachinga (certifikat, 2016).

    Težave pri jeziku so zelo različne in včasih je temeljita razlaga res vse, kar nekdo potrebuje, včasih pa je za napredek potrebnega več časa. Čudežev in bližnjic ne obljubljam, ker je vsak posameznik drugačen, prav tako ne obstaja ena rešitev za vse, toda srce vedno najde pravo pot.

    E-PRIROČNIK

    Online inštrukcije angleščine, Skype inštrukcije angleščine, poučevanje angleščine na domu, inštrukcije angleščine, Novo mesto - Jezikovna šola ZNAM

     

    Naročite se na E-priročnik

    inštrukcije angleščine, Novo Mesto 001

    POLETNE DELAVNICE

     

    POLETNE DELAVNICE ANGLEŠČINE

    pomenijo za otroke zabavno učenje, sproščeno druženje in nove izkušnje, za starše pa razbremenitev, ker je poskrbljeno za prevoz in prehrano.

    Otroci skozi igro in dejavnosti spoznavajo in utrjujejo vsebine, ki so del učnega načrta, zato jim vse aktivnosti zelo pomagajo do boljšega znanja in naslednje šolske leto tudi do višjih ocen. To nikakor ni klasično učenje, kakršno poznajo v šoli. Je pa izredno učinkovito, ker se jezik učimo z izkušnjami in gibanjem.

    Jezikovne igre, družabne in športne aktivnosti ter raziskovanja izvajamo v Mirni Peči in na različnih lokacijah.

    SKUPINE

    V vsaki skupini je samo 6 otrok, ker je pomembno, da čisto vsak otrok ves čas sodeluje ter se zabava. Za vsako skupino je jezikovna vsebina pripravljena glede na njihovo predznanje in pričakovanja v šoli. Tako se otroci resnično naučijo, kar jim koristi, hkrati pa je to odlična popotnica za naslednje šolsko leto. Priporočljivo je, da otroka vpišete v skupino glede na razred, ki ga obiskuje v šolskem letu 2017/18.

    PROGRAM

    V program so poleg jezikovnih vsebin vključene tudi športne in kulturne dejavnosti, obogatene z angleščino. Dejavnosti izvedemo ob najprimernejšem vremenu.

    • spoznavanje konj in jahanje v Vili Artemidi,

    • kopanje v bazenu v Višnji Gori ali v Šmarjeških toplicah ob spremljavi mentorice in pod budnim očesom kopališkega mojstra,

    • ogled gasilskega doma in gasilske opreme s pravim gasilcem,

    • dnevna presenečenja, ki jih otroci in najstniki preverjeno obožujejo.

    Dnevni program:

    • 8.00-8.30 prihod in priprava na nov dan,
    • 8.30-10.30 prvi sklop dejavnosti,
    • 10.30-10.40 malica,
    • 10.40-12.00 drugi sklop dejavnosti,
    • 12.00-12.30 toplo kosilo,
    • 12.30-14.45 tretji sklop dejavnosti
    • 14.45- 15.00 malica in odhod domov.

     

    PREVOZ IN PREHRANA

    Čez dan poskrbimo, da otroci jedo zdravo in okusno, ker imamo dve malici in kosilo. Kosilo je toplo in skrbno pripravljeno v bližnji gostilni, kjer poskrbijo tudi za najbolj neješče, da smo vsi zadovoljni in siti.

    Za starše velja posebna ugodnost, kajti po otroka pridemo zjutraj na dom in ga popoldne pripeljemo domov. Velja ponudba brezplačnega prevoza, če stanujete do 10 km od Mirne Peči v eno smer. Za večje razdalje velja doplačilo 15,00 € za cel teden.

    Za točno lokacijo, kje in kdaj počaka otrok na prevoz, se dogovorimo ob potrditvi prijave. O točnem času prevoza boste starši po telefonu obveščeni v soboto pred začetkom posamezne poletne delavnice.

    PRIJAVA IN PLAČILO

    Celoten teden aktivnosti z vključeno prehrano in prevozom stane 130,00 €. (Če ste od Mirne Peči oddaljeni več kot 10 km pa 145,00 €).

    Znesek 130,00 € nakažete na račun najkasneje teden dni pred začetkom delavnice. Račun prejmete prvi dan delavnice.

    Jezikovna šola Znam
    Ksenija Krevs s. p.

    Marof 23
    8216 Mirna Peč

    DŠ: 16177401
    TR: SI 56 6000 0000 0426 095

    RAZPISANI TERMINI:

    • od 2. julija do 6. julija 2018 5. in 6. razred
    • od 9. julija do 13. julija 2018 1. in 2. razred
    • od 16. julija do 20. julija 2018 5. in 6. razred
    • od 23. julija do 27. julija 2018 3. in 4. razred
    • od 30. julija do 3. avgusta 2018 7. in 8. razred (angleški časi)
    • od 6. avgusta do 10. avgusta 5. in 6. razred LOKACIJA: na Pajčni (prevoz po dogovoru)

    Vpis do 26. junija 2018 oz. do zapolnitve mest

    Ob izpolnjevanju kontaktnega obrazca prosimo, da v okvirčku Sporočilo navedete;

    • izbrani termin,
    • ime in priimek otroka,
    • razred, ki ga otrok obiskuje v šolskem letu 2017/18.

    Hvala lepa.

     
     [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

     Skladno z GDPR so vsi vaši podatki obravnavani zaupno in namenjeni izključno komunikaciji z vami.