Pisarniške omare – 11st oprema Dom in vrt, Spletne Trgovine, Trgovina

Pisarniške omare

Dobre pisarniške omare so lahko v vaši pisarni neprecenljive, saj zaposlenim omogočajo, da v njih ustrezno shranjujejo datoteke in dokumente, ne da bi pri tem nastal nered. Glede na vaše potrebe lahko izberete različne pisarniške omare, ki so zasnovane tako, da izpolnjujejo vse vaše zahteve glede shranjevanja.

Pisarniške omare zagotavljajo veliko večjo zmožnost shranjevanja kot navadne police, hkrati pa vaše dokumente ščitijo pred zunanjimi dejavniki in poškodbami. Nudimo vam predvsem kovinske omare, z velikim izborom dimenzij in notranjih razporeditev, ki vašim dokumentom nudijo še dodatno zaščito in možnost organizacije.

Naša ponudba pisarniških omar vključuje:

  • kovinske kartotečne omare
  • kovinske omare z drsnimi vrati
  • kovinske omare s krilnimi vrati
  • pisarniške omare z rolo vrati

ODLIČNA IN PREVERJENA KVALITETA – UGODNA CENA – ZADOVOLJSTVO KUPCA

Podjetje 11ST oprema vam kot zastopnik znanega nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH v svojem asortimanu nudi kvalitetno kovinsko pohištvo s 40 – letno tradicijo. Naše pohištvo je opremilo že mnogo pisarn in garderob v podjetjih, šolah, vrtcih, trgovinah, termalnih centrih, športnih organizacijah… po celotni Evropi.

Nudimo vam individualno svetovanje z dolgoletnimi izkušnjami ter pravočasne in učinkovite rešitve na področju opreme pohištva.

Pri večjih projektih je možno tudi naročilo iz nestandardnega programa.

Ne spreglejte naše ponudbe pisarniških omar!

O 11st OPREMI

Smo zanesljivo in fleksibilno podjetje. Strmimo k 100% zadovoljstvu kupcev, zato se vsaki stranki individualno posvetimo in ji pomagamo rešiti pohištveni problem.

KUPCEM ŽELIMO PONUDITI PRIJAZNO NAKUPOVALNO IZKUŠNJO IN ZADOVOLJSTVO Z NAŠIMI IZDELKI.

Sodelujemo s priznanimi proizvajalci, ki imajo več letno tradicijo, kar nam omogoča, da lahko kupcu ponudimo preverjeno kvaliteto izdelkov, po ugodnih cenah. Sledimo trendom in nenehno širimo naš asortiman.

Smo distributer nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH, katero s svojimi 40-letnimi izkušnjami nudi kvalitetne izdelke, po ugodni ceni.

PONUDBA PODJETJA

Kartotečne omare - 1701484608

Kartotečne omare

Kovinske kartotečne omare odlikuje visoka funkcionalnost in enostavnost vzdrževanja. Odlične so zaradi široke uporabnosti, saj so primerna tako za pisarne, ...

Kartotečne omare

Kartotečne omare - 1701484608

Kovinske kartotečne omare odlikuje visoka funkcionalnost in enostavnost vzdrževanja. Odlične so zaradi široke uporabnosti, saj so primerna tako za pisarne, ordinacije, kot tudi skladišča, ipd.

Arhivske omare - 1701484609

Arhivske omare

Arhivska omara za dokumente je nepogrešljiv pohištveni element vašega podjetja! Kovinsko omaro za shranjevanje dokumentov odlikuje visoka funkcionalnost in enostavnost ...

Arhivske omare

Arhivske omare - 1701484609

Arhivska omara za dokumente je nepogrešljiv pohištveni element vašega podjetja! Kovinsko omaro za shranjevanje dokumentov odlikuje visoka funkcionalnost in enostavnost vzdrževanja, kar ji daje prednost pred leseno omaro.

Pisarniške omare - 1701484609

Pisarniške omare

V ponudbi pisarniške omare najdete različne kovinske omare, z velikim izborom dimenzij in notranjih razporeditev, s čimer boste zagotovo našli ...

Pisarniške omare

Pisarniške omare - 1701484609

V ponudbi pisarniške omare najdete različne kovinske omare, z velikim izborom dimenzij in notranjih razporeditev, s čimer boste zagotovo našli optimalno rešitev za vaš prostor.

GALERIJA

KONTAKT