Pisarniško pohištvo – 11st oprema Spletne Trgovine, Trgovina, Ostalo

Pisarniško pohištvo

Iščete primerno pisarniško pohištvo?

Pisarniški prostor mora predstavljati podobo zaupanja, strokovnosti in prijetnega delovnega okolja. Pomembno je, da pisarniško pohištvo zaposlenim nudi ugodne pogoje za delo. Ustrezno pisarniško pohištvo, prilagojeno posamezniku pripomore večji motiviranosti in produktivnosti, zato je skrb za pravilen izbor pohištva zelo pomembna.

Vzemite si trenutek, da razmislite, kako lahko izbira kakovostnega pohištva za pisarno prispeva k doseganju vaših poslovnih ciljev.

Ne zanemarite dejstva, da v primeru dolgotranjega sedenja poiščete ergonomsko oblikovane izdelke, kateri pripomorejo k zdravemu načinu dela in posledično manjši bolniški odsotnosti. Sodobna ergonomska pisarna je opremljena z mizo nastavljivo po višini, ergonomičnim pisarniškim vrtljivim stolom ipd. Ergonomsko oblikovani izdelki nudijo ustrezno držo, dinamično in razgibano delo in pripomorejo pisarniškemu delu brez bolečin v hrbtenici in nogah.

Poglejte pester izbor kovinskega in lesenega pisarniškega pohištva, katerega lahko zaradi različnih dimenzij in izvedb popolnoma prilagodite vašim potrebam.

Pisarniško pohištvo – najboljša ponudba!

ODLIČNA IN PREVERJENA KVALITETA – UGODNA CENA – ZADOVOLJSTVO KUPCA

Podjetje 11ST oprema vam kot zastopnik znanega nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH v svojem asortimanu nudi kvalitetno kovinsko pohištvo s 40 – letno tradicijo. Naše pohištvo je opremilo že mnogo pisarn in garderob v podjetjih, šolah, vrtcih, trgovinah, termalnih centrih, športnih organizacijah… po celotni Evropi.

Nudimo vam individualno svetovanje z dolgoletnimi izkušnjami ter pravočasne in učinkovite rešitve na področju opreme pohištva.

Pri večjih projektih je možno tudi naročilo iz nestandardnega programa.

Ne spreglejte naše ponudbe pisarniškega pohištva!

O 11st OPREMI

Smo zanesljivo in fleksibilno podjetje. Strmimo k 100% zadovoljstvu kupcev, zato se vsaki stranki individualno posvetimo in ji pomagamo rešiti pohištveni problem.

KUPCEM ŽELIMO PONUDITI PRIJAZNO NAKUPOVALNO IZKUŠNJO IN ZADOVOLJSTVO Z NAŠIMI IZDELKI.

Sodelujemo s priznanimi proizvajalci, ki imajo več letno tradicijo, kar nam omogoča, da lahko kupcu ponudimo preverjeno kvaliteto izdelkov, po ugodnih cenah. Sledimo trendom in nenehno širimo naš asortiman.

Smo distributer nemškega podjetja Hartnagel Handels GmbH, katero s svojimi 40-letnimi izkušnjami nudi kvalitetne izdelke, po ugodni ceni.

PONUDBA-PODJETJA

Pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo

Omare Regali Predalniki Mize

Pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo

  • Omare
  • Regali
  • Predalniki
  • Mize

Kovinsko pohištvo, Garderobne omare 11st oprema

Kovinsko pohištvo

Kovinske omare, regali in mize iz naše ponudbe pohištva so narejeni iz najkakovostnejših materialov, za katere je značilna visoka vzdržljivost ...

Kovinsko pohištvo

Kovinsko pohištvo, Garderobne omare 11st oprema

Kovinske omare, regali in mize iz naše ponudbe pohištva so narejeni iz najkakovostnejših materialov, za katere je značilna visoka vzdržljivost in stabilnost. Pohištvo odlikujejo preproste in hkrati sodobne oblike, ki so zaradi možnosti dolgotrajne uporabe kovinskega pohištva vedno v trendu. Pisarniško kovinsko pohištvo se odlično ujema tudi z lesenimi pohištvenimi elelmenti, tako lahko dobite optimalne rešitve za opremo pisarne.

Kovinski regali

Kovinsko omare in regali

Iščete kovinske omare, ker se zavedate, da so bolj odporne na obrabo? Zagotovo je naše podjetje prava izbira pri opremljanju ...

Kovinsko omare in regali

Kovinski regali

Iščete kovinske omare, ker se zavedate, da so bolj odporne na obrabo?

Zagotovo je naše podjetje prava izbira pri opremljanju poslovnih, skladiščnih in garderobnih prostorov, saj imamo na voljo različne dimenzije in izvedbe.

Kontaktirajte nas za nasvet, saj imamo dolgoletne izkušnje pri dobavi kovinskega pohištva!

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE