Polaganje tapet – GREGOR KUMER s.p. Dom in vrt, Obrt in Storitve, Ostalo

Polaganje tapet  – GREGOR KUMER s.p.

Polaganje tapet je postopek notranjega oblikovanja, ki se uporablja za preoblikovanje stenskih površin v različnih prostorih. Gre za več kot zgolj pritrditev materiala na steno; je kombinacija umetnosti in obrti, ki zahteva natančnost, pozornost do detajlov in razumevanje materialov. S polaganjem tapet lahko prostoru dodamo estetsko vrednost, saj tapete ponujajo široko paleto vzorcev, barv in materialov. S pravilno namestitvijo in rednim vzdrževanjem so tapete trajna rešitev, ki je odporna proti praskam, madežem in bledenju.

Polaganje tapet poteka v več korakih. Najprej je potrebna priprava stene, ki mora biti čista, suha in brez nepravilnosti. Izbor tapet je naslednji korak, kjer stranka lahko izbere med različnimi vzorci, barvami in materiali, ki ustrezajo stilu prostora in željam stranke. Po izbiri se tapete natančno razrežejo in premažejo z ustreznim lepilom, nato se skrbno namestijo na steno. Med nameščanjem tapet je ključno paziti, da med posameznimi kosi ni vidnih spojev ali mehurčkov zraka. Po namestitvi tapet je potrebno počakati, da se lepilo posuši, kar zagotavlja dolgotrajno obstojnost tapet. Kot zaključni korak se odstranijo morebitni odvečni deli tapet in stene dodatno obdelajo z zaključnimi letvami ali drugimi dekorativnimi elementi.

Polaganje tapet je odlična izbira za hitro in učinkovito prenovo prostora, ki poleg svežega in obnovljenega videza dodaja tudi osebni pečat in stil. Ta metoda notranjega oblikovanja omogoča, da vsak prostor odraža osebnost in želje stranke, ustvarjajoč edinstven in privlačen ambient.

O Slikopleskarstvu Kumer

Slikopleskarstvo Kumer je podjetje, ki se od leta 1995 uspešno udejstvuje na področju slikopleskarstva. Z večletno tradicijo uspehov in široko paleto ponudb smo si pridobili zaupanje in zadovoljstvo številnih strank tako na celotnem slovenskem območju kot tudi v sosednjih državah. Naš moto, ki ga nenehno udejanjamo v praksi, je: “Delo mora biti kvalitetno opravljeno in naše stranke zadovoljne”. To je osnovno vodilo, ki usmerja naš način dela in naše poslovne odločitve.

V Slikopleskarstvu Kumer smo osredotočeni na gradnjo dobrega imena, ki temelji predvsem na zadovoljstvu strank in kakovosti storitev. Vemo, da je konkurenca v našem poslu velika, zato še toliko bolj skrbimo, da so naše storitve ne samo kakovostne, ampak tudi ugodne. Naše prednosti so točnost, poštenost, prilagodljivost, hitrost in uporaba kakovostnih materialov. Verjamemo, da je zadovoljstvo strank ključnega pomena in zato pri nas kakovost storitev ter zadovoljstvo strank nimata alternative.

Zagotavljamo strokovno opravljene storitve po konkurenčnih cenah, kar našim strankam omogoča, da uživajo v visoki kakovosti opravljenih del brez kompromisov. Naš cilj je, da nadaljujemo z uspešnim delom in ohranjamo visoko raven zadovoljstva med našimi strankami, kar je tudi temelj za nadaljnji razvoj in uspeh našega podjetja.

PONUDBA PODJETJA

Tapete

Polaganje tapet

V zadnjem času so tapete vse bolj priljubljene in so nepogrešljiv stilski dodatek v vsakem sodobno zasnovanem interjerju. Prenavljate stanovanje? Mi ...

Polaganje tapet

Tapete

V zadnjem času so tapete vse bolj priljubljene in so nepogrešljiv stilski dodatek v vsakem sodobno zasnovanem interjerju. Prenavljate stanovanje?

Mi lahko poskrbimo za:

 • IZDELAVA DEKORATIVE
 • POLAGANJE TAPET

Polagamo več vrst tapet:

 • Papirnate tapete,
 • reliefne tapete,
 • vinilne tapete,
 • viles tapete

 

Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

Za prijetnejše bivanje in toplino doma ali poslovnih prostorov poskrbimo za slikopleskarstvo. S kvalitetnim slikanjem z različnimi niansami uredimo, da ...

Slikopleskarstvo

Slikopleskarstvo

Za prijetnejše bivanje in toplino doma ali poslovnih prostorov poskrbimo za slikopleskarstvo. S kvalitetnim slikanjem z različnimi niansami uredimo, da bodo vaše stene izgledale točno tako kot boste želeli. Pomembno se nam zdi, da se čim bolj približamo strankam in njihovim željam in potrebam, ter jim svetujemo pri izbiri barvnih odtenkov in pravilno izbiro materialov.

 • beljenje ter kitanje sten in stropov,
 • beljenje z anti bakterijskimi barvami,
 • izdelava dekorativnih ometov (bavalit, valit, zariban omet),
 • impregnacija sten in stropov z antinikotinskimi, protiplesnimi in algam premazi,
 • montaža štukatur,
 • barvanje ograj, radiatorjev in kovinskih konstrukcij,
 • odstranjevanje in polaganje tapet,
 • pleskanje oken, vrat in napuščev,
 • bandažiranje gips plošč in vgradnja vogalnikov,
 • izdelava dekorativne tehnike.

 

Fasaderstvo - 1713209095

Fasaderstvo

Fasada je obleka hiše, za katero je potrebna dobra in kvalitetna izbira izolacije ter kvalitetno izdelan končni sloj. Pri projektu ...

Fasaderstvo

Fasaderstvo - 1713209095

Fasada je obleka hiše, za katero je potrebna dobra in kvalitetna izbira izolacije ter kvalitetno izdelan končni sloj. Pri projektu vam bomo pomagali z nasveti in skupaj izbrali najboljšo in ugodnejšo rešitev, saj imamo dolgoletne izkušnje.

 1. kompletna izdelava fasade z izolacijo
 2. barvanje fasade

Članek: Barva fasade, vrste fasadne barve

 

Suhomontaža

Suhomontaža

Suhomontažni sistemi nam nudijo številne prednosti. Predelava prostorov je hitra in enostavna, saj ni potrebnega sušenja ter dolbljenja, vso inštalacijo ...

Suhomontaža

Suhomontaža

Suhomontažni sistemi nam nudijo številne prednosti. Predelava prostorov je hitra in enostavna, saj ni potrebnega sušenja ter dolbljenja, vso inštalacijo pa spravimo kar v steno ali strop, zato z gradnjo hitro napredujemo. Material kot je mavec ugodno vpliva na kvaliteto bivanja. Še ena izmed prednosti, ki jih ponuja suhomontaža je tudi zvočna in toplotna izolacija, kar prihrani po zimi pri kurjavi po leti pa pri hlajenju.

 • predelne stene
 • spuščeni stopovi
 • vgradnja vrat, ki se odpirajo v steno
 • orhideja – toplotna in zvočna izolacija
 • bandažiranje gips plošč in vgradnja vogalnikov

GALERIJA

KONTAKT