Presnemavanje Super 8 – Studio Vrtinec d.o.o. Mediji, Obrt in Storitve

Presnemavanje Super 8 – Studio Vrtinec d.o.o.

V času, ko prehajamo v digitalno dobo, ohranjanje spominov, ujetih na tradicionalnih medijih, postaja vse bolj pomembno. Studio Vrtinec d.o.o., neodvisna produkcijska hiša, ponuja ključno storitev v tem procesu – presnemavanje Super 8, filma, ki je bil v 60. letih prejšnjega stoletja revolucionaren zaradi svoje dostopnosti in priljubljenosti pri domačih uporabnikih. Ta format, znan po svoji izraziti teksturi in toplini, je bil izbran za ohranjanje dragocenih družinskih trenutkov in zgodovinskih dogodkov.

Presnemavanje Super 8 ni le prenos vsebin; je umetnost ohranjanja čarobnosti in avtentičnosti originalnih posnetkov. Studio Vrtinec d.o.o. se s svojo napredno tehnologijo in strokovnim znanjem zavezuje, da bo ta prehod opravljen skrbno, ohranjajoč kakovost slike in zvoka. Vsak projekt je obravnavan individualno, s posebno pozornostjo na detajle, ki zagotavljajo, da originalna čustva in sporočila ostanejo nedotaknjena.

Razumemo, da vsak Super 8 posnetek nosi svojo zgodbo, svojo zgodovino. Zato je naš pristop celovit, od začetnega pregleda in čiščenja filma do končnega digitalnega presnemavanja. Ponujamo personalizirane rešitve, ki upoštevajo specifične potrebe in želje naših strank, da so spomini preneseni na način, ki najbolje odraža njihovo vrednost.

Poleg osnovne storitve presnemavanja super 8 filmov, Studio Vrtinec d.o.o. strankam ponuja tudi možnosti obnove, izboljšave slike in dodajanja zvoka, kar omogoča, da se ti dragoceni spomini predstavijo v najboljši možni luči. Naš cilj ni le ohraniti, ampak tudi obogatiti izvirne posnetke, da bodo ti dragoceni trenutki lahko deljeni in cenjeni še mnoga leta.

O Studiu Vrtinec

Studio Vrtinec, ustanovljen leta 1998 pod vodstvom Primoža Kastelica, izhaja iz Novega mesta in se ponaša z več kot 30 leti bogatih izkušenj v filmski in televizijski produkciji.

Studio Vrtinec stoji za širokim naborom zahtevnih projektov. Med njih spada pet celovečernih filmov, kot so “Trdinov Ravs”, “Aven Čhavora”, “Vivat Kozina”, “Veter se požvižga” in romska trilogija “Pot v Gaj – Opre Roma 3”, ki so plod sodelovanja s Filipom Robarjem Dorinom. Njihov portfelj obsega tudi film “Dan prve piščali” o prvi neandertalčevi piščali ter “Streli v Bazovici”, dokumentarni film o prvih žrtvah fašizma.  Sodelovali so tudi pri produciranju več kot dvajset drugih uspešno distribuiranih igranih in dokumentarnih del.

Z več kot 2000 izpeljanimi projekti in 450+ zadovoljnimi strankami Studio Vrtinec ostaja zvest svojim vrednotam: kakovosti, zanesljivosti, ažurnosti, ustvarjalnosti, profesionalnemu pristopu in kulturi reševanja problemov. Njihova misija je zagotavljanje vrhunskih avdiovizualnih rešitev z visoko usposobljenim kadrom in profesionalno tehnično opremo,

PONUDBA PODJETJA

Animacija - 1716388066

Animacija

Animacija odpira vrata v svet brezmejne domišljije, kjer se skozi ustvarjalno svobodo in tehnološke inovacije rojevajo edinstvene zgodbe. Od tradicionalnih ...

Animacija

Animacija - 1716388066

Animacija odpira vrata v svet brezmejne domišljije, kjer se skozi ustvarjalno svobodo in tehnološke inovacije rojevajo edinstvene zgodbe. Od tradicionalnih ročno risanih do sodobnih 3D animacij, ta večplastna umetniška forma omogoča pripovedovanje zgodb na načine, ki presegajo realnost, in prinaša čarobnost v življenja gledalcev vseh starosti.

 

Video produkcija - 1716388066

Video produkcija

Video produkcija je umetnost in znanost ustvarjanja vsebine, ki sporoča želeno zgodbo ali sporočilo skozi vizualno pripovedovanje. Vključuje kombinacijo kreativnosti, ...

Video produkcija

Video produkcija - 1716388066

Video produkcija je umetnost in znanost ustvarjanja vsebine, ki sporoča želeno zgodbo ali sporočilo skozi vizualno pripovedovanje. Vključuje kombinacijo kreativnosti, tehnološke spretnosti in strateškega načrtovanja, da se zagotovi, da končni izdelek učinkovito doseže ciljno občinstvo in izpolni cilje naročnika.

 

Prenosi dogodkov v živo - 1716388067

Prenosi dogodkov v živo

Prenosi v živo so revolucionirali način, kako izkušamo dogodke, omogočajo nam, da smo del akcije v realnem času, ne glede ...

Prenosi dogodkov v živo

Prenosi dogodkov v živo - 1716388067

Prenosi v živo so revolucionirali način, kako izkušamo dogodke, omogočajo nam, da smo del akcije v realnem času, ne glede na to, kje se nahajamo. Ta tehnologija nam prinaša koncerte, športne dogodke, konference in celo osebne trenutke neposredno na naše zaslone, ustvarjajoč občutek skupnosti in povezanosti med gledalci po vsem svetu. V času, ko so digitalne izkušnje vse pomembnejše, prenosi v živo predstavljajo ključno orodje za deljenje in doživljanje nepozabnih trenutkov v živo.

 

Presnemavanje video kaset - 1716388067

Presnemavanje video kaset

Presnemavanje video kaset v digitalno obliko je ključnega pomena za ohranjanje dragocenih spominov, ki so ujeti na zastarelih medijih. Ta ...

Presnemavanje video kaset

Presnemavanje video kaset - 1716388067

Presnemavanje video kaset v digitalno obliko je ključnega pomena za ohranjanje dragocenih spominov, ki so ujeti na zastarelih medijih. Ta postopek ne samo da zagotavlja, da bodo vaši neprecenljivi trenutki varno shranjeni za prihodnje generacije, ampak tudi omogoča lažji dostop in deljenje s prijatelji in družino.

GALERIJA

KONTAKT