Prodaja komarnikov, prodaja žaluzij, prodaja senčil Gradbeništvo, Spletne Trgovine, Trgovina, Ostalo

Prodaja komarnikov, prodaja žaluzij, prodaja senčil

PLUTON PLUS d.o.o.  smo podjetje z 21-letno tradicijo. Stremimo k izvrstni kvaliteti, hitremu dobavnemu roku, strokovnosti in natančnosti. Svojim kupcem vedno nudimo najboljšo kvaliteto za najboljšo ceno. Nudimo vam izbor pravega senčila, ki lahko poleg zaščite objekta pred pregrevanjem in nekontroliranimi pogledi v notranjost, poskrbi tudi za estetsko dopolnitev. Naša široka ponudba različnih notranjih in zunanjih senčil, vam omogoča neomejene možnosti pri opremljanju okenskih sistemov.

prodaja komarnikov 100

Prodaja komarnikov

Komarniki so preprosta in učinkovita rešitev, saj omogočajo dostop svežega zraka, hkrati pa varujejo pred vdorom nadležnega mrčesa in žuželk v prostor tudi pri popolnoma odprtem oknu.

Rešitev pred nadležnim mrčesom in tudi nekaterimi, za zdravje nevarnimi insekti in žuželkami je preprečiti njihov prihod v prostor s komarniki montiranimi na okna ali vrata. Komarniki v treh osnovnih izvedbah so zanesljivi, za okolje neškodljivi in humani in so primerni tako za stanovanjske objekte, kakor tudi za javne prostore in predvsem za prostore, kjer se pripravlja oziroma prodaja hrana in pijača (restavracije, menze, bolnišnice, trgovine s hrano,…).

Najpomembnejše značilnosti naših komarnikov:

 • so izredno zanesljivi in okolju neškodljivi,
 • primerni so za stanovanjske objekte, javne prostore in predvsem za prostore, kjer se pripravlja oziroma prodaja hrana in pijača (npr. restavracije, menze, bolnišnice, trgovine s hrano).
prodaja komarnikov 101

Prodaja žaluzij

Za popolno udobje in estetski videz hiše poskrbijo senčila. Obstaja veliko vrst senčil, eno najbolj razširjenih pa so žaluzije. Glede na uporabnost poznamo NOTRANJE in ZUNANJE žaluzije, ki so primerne za vgradnjo tako na poslovne kot tudi stanovanjske objekte.

Z notranjimi žaluzijami se z enostavnim reguliranjem naklona lamel zaščitimo pred direktnim vdorom sončnih žarkov ter nezaželenimi pogledi ljudi. Hkrati pa nam notranje žaluzije služijo tudi kot dekoracija v prostoru. V primeru, da si želimo (poleg vsega kar ponujajo notranje žaluzije) še dodatno toplotno zaščito, zaščito pred vremenskimi vplivi pa vam priporočamo izbiro enih izmed zunanjih žaluzij. Le-te so vgrajene na zunanji strani pred okenom, kar preprečuje direkten vdor toplote v prostor, v kombinaciji s fasado pa pripomorejo k lepšim estetskim zunanjim videzom objekta.

prodaja komarnikov 102

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

PONUDBA-PODJETJA

prodaja komarnikov 101

Komarniki

Zaščita proti mrčesu, ki traja. Komarniki so preprosta in učinkovita rešitev, saj omogočajo dostop svežega zraka, hkrati pa varujejo pred vdorom nadležnega mrčesa ...

Komarniki

prodaja komarnikov 101

Zaščita proti mrčesu, ki traja.

Komarniki so preprosta in učinkovita rešitev, saj omogočajo dostop svežega zraka, hkrati pa varujejo pred vdorom nadležnega mrčesa in žuželk v prostor tudi pri popolnoma odprtem oknu.

Rešitev pred nadležnim mrčesom in tudi nekaterimi, za zdravje nevarnimi insekti in žuželkami je preprečiti njihov prihod v prostor s komarniki montiranimi na okna ali vrata. Komarniki v treh osnovnih izvedbah so zanesljivi, za okolje neškodljivi in humani in so primerni tako za stanovanjske objekte, kakor tudi za javne prostore in predvsem za prostore, kjer se pripravlja oziroma prodaja hrana in pijača (restavracije, menze, bolnišnice, trgovine s hrano,…).

Najpomembnejše značilnosti naših komarnikov:

 • so izredno zanesljivi in okolju neškodljivi,
 • primerni so za stanovanjske objektejavne prostore in predvsem za prostore, kjer se pripravlja oziroma prodaja hrana in pijača (npr. restavracije, menze, bolnišnice, trgovine s hrano).

Največje prednosti komarnikov:

 • univerzalna zaščita pred vsemi vrstami nadležnih insektov
 • poleg samostojne montaže jih je mogoče vgraditi tudi v zunanja senčila (integrirani v roletnih omaricah ali pod zunanjimi žaluzijami)
 • različne izvedbe ( rolo, fiksni, drsni, Amerika vrata)
 • prost pretok svežega zraka brez vdora nadležnega mrčesa tudi pri odprtem oknu
 • enostavna montaža in čiščenje
 • ne omejuje pogleda skozi okno
 • mrežica komarnika je UV stabilna

Izbirate lahko med:

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

prodaja komarnikov 102

Žaluzije

Za popolno udobje in estetski videz hiše poskrbijo senčila. Obstaja veliko vrst senčil, eno najbolj razširjenih pa so žaluzije. Glede  na uporabnost ...

Žaluzije

prodaja komarnikov 102

Za popolno udobje in estetski videz hiše poskrbijo senčila. Obstaja veliko vrst senčil, eno najbolj razširjenih pa so žaluzije.

Glede  na uporabnost poznamo NOTRANJE in ZUNANJE žaluzije, ki so primerne za vgradnjo tako na poslovne kot tudi stanovanjske objekte.

Z notranjimi žaluzijami se z enostavnim reguliranjem naklona lamel zaščitimo pred direktnim vdorom sončnih žarkov ter nezaželenimi pogledi ljudi. Hkrati pa nam notranje žaluzije služijo tudi kot dekoracija v prostoru.

V primeru, da si želimo (poleg vsega kar ponujajo notranje žaluzije) še dodatno toplotno zaščito, zaščito pred vremenskimi vplivi pa vam priporočamo izbiro enih izmed zunanjih žaluzij. Le-te so vgrajene na zunanji strani pred okenom, kar preprečuje direkten vdor toplote v prostor, v kombinaciji s fasado pa pripomorejo k lepšim estetskim zunanjim videzom objekta.

Izbirate lahko med:

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

Rolete - 1713212214

Rolete

Rolete spadajo med zelo obstojna senčila, ki so zelo primerna za vse novogradnje, lahko pa jih montiramo tudi na že ...

Rolete

Rolete - 1713212214
Rolete spadajo med zelo obstojna senčila, ki so zelo primerna za vse novogradnje, lahko pa jih montiramo tudi na že obstoječe fasade nepremičnin (enostavna montaža in demontaža).

Vzdrževanja praktično ni, zahtevajo le zelo poredko čiščenje. Aluminijaste in PVC rolete čistimo samo z vražno krpo. Ne smemo uporabljati agresivnih čistilnih sredstev, ki bi lahko poškodovale površino rolet. Rolete ni potrebno podmazovati, ter ne potrebujejo mehanskega vzdrževanja.

V vse vrste rolet je možno vgraditi komarnike ali elektromotor kot opcijo električnega  upravljanja (preko stikala, daljinskega upravljalca ali programske urice).

Rolete so senčila, ki nam omogočajo zaščito z zunanje strani pred različnimi zunanjimi vplivi in nezaželjenimi pogledi. Z njimi dosežemo popolno zatemnitev prostora, hkrati pa nam nudijo tudi odlično toplotno in zvočno izolacijo. Varujejo nas pred vlomilci (protivlomna zaščita) ter ščitijo pred vdorom nadležnega mrčesa in žuželk v prostor (z integriranim komarnikom v roletni omarici).

Glede na obliko omaric lahko rolete izbirate med:

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

Tende - 1713212214

Tende

Tende ali markize so primerne za senčenje balkonov, teras, gostinskih lokalov, za zunanje senčenje na sploh. Tenda je del zunanje ...

Tende

Tende - 1713212214
Tende ali markize so primerne za senčenje balkonov, teras, gostinskih lokalov, za zunanje senčenje na sploh. Tenda je del zunanje opreme, ki ustvarja razpoloženje, zagotavlja zaščito pred soncem in neželenimi pogledi. Glede na želeno senčenje lahko izbiramo med različnimi tipi tend, od klasičnih do kasetnih sistemov, različnimi barvami konstrukcij in platen. Nudimo vam tudi senčila, ki se lahko uporabljajo na zunanjih oz. strešnih delih zimsko – letnih vrtov in na različnih konstrukcijah. Prav tako lahko izbirate med samostoječimi ali privijačenimi konstrukcijami na oporo (zid).

Tende so nepogrešljiv dodatek, ko želite zunanje površine izkoristiti za prijetno in udobno bivanje. Različne vrste tend omogočajo pokrivanje balkonov, teras in vrtov.

V naši ponudbi lahko izbirate med:

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

Notranja senčila - 1713212215

Notranja senčila

Na področju senčenja z notranjimi senčili vam nudimo celostno rešitev. V paleti naših proizvodov lahko izbirate različne roloje, lamelne zavese, ...

Notranja senčila

Notranja senčila - 1713212215

Na področju senčenja z notranjimi senčili vam nudimo celostno rešitev. V paleti naših proizvodov lahko izbirate različne roloje, lamelne zavese, panelne zavese, pliseje in notranje žaluzije.

Notranje senčilo je funkcionalen dodatek s katerim popestrimo bivalni ali poslovni prostor in izboljšamo izolativnost okna. Senčila lahko montiramo na okensko krilo, strop ali steno. V kolikor želimo preprečiti vdor svetlobe in toplote v prostor, se lahko odločimo za neprosojno oziroma zatemnitveno tkanino.

Nudimo vam široko izbiro notranjih dekorativnih senčil izdelanih po meri in barvnih vzorcev. Pustite se razvajati in zasenčiti!

V naši ponudbi notranjih senčil lahko izbirate med:

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

Screen senčila - 1713212215

Screen senčila

Screeni so zunanji ali  notranji roloji, brez ali s kaseto, različnih oblik, večjih ali manjših dimenzij, s stranskimi alu vodili ...

Screen senčila

Screen senčila - 1713212215

Screeni so zunanji ali  notranji roloji, brez ali s kaseto, različnih oblik, večjih ali manjših dimenzij, s stranskimi alu vodili ali jeklenico, … bistvena zanje je posebna mrežasta t.i. »screen« tkanina. Zanjo je značilna propustnost sončne svetlobe in hkrati tudi zaščita pred toploto in UV žarki. Poleg »screen« tkanin uporabljamo še »soltis« tkanino, ki se razlikujeta predvsem po načinu izdelave same tkanine: screen tkanina je plastificirana pred tkanjem, soltis pa po tkanju.

Screen senčila zmanjšujejo toplotni učinek in hkrati omogočajo prepustnost svetlobe v prostor, zato so primerni za vse dnevne prostore.
 • zmanjšujejo toplotni učinek in hkrati omogočajo prepustnost svetlobe v prostor (zato so primerni za vse dnevne prostore v javnih in privatnih okoljih)
 • estetsko dovršeni z veliko izbiro barv
 • enostavni za upravljanje in vzdrževanje
 • primerni tudi za senčenje večjih steklenih povšrin
 • manjša kaseta oz. manjše prekrivanje svetlobnih površin (pomembno v primeru, kadar senčila ne potrebujemo)
 • so tišja v vetrovnih razmerah
 • prostor se lahko ves čas prezračuje in hkrati deluje tudi kot zaščita pred insekti

Zunanje screen senčilo se vgradi na zunanjo stran objekta v okensko odprtino ali na fasado. Možna je tudi podometna izvedba in barvanje po RAL lestvici. Za zunanja screen senčila vam priporočamo, da se odločite za  ZIP sistem. Temeljna prednost kot tudi lastnost ZIP screen senčila je v tem, da platno teče po vodilih – po principu zadrge, kar posledično omogoča napetost platna tudi v slabših vremenskih pogojih.

Izbiramo lahko tudi med kvadratno in ovalno kaseto ali pa se odločimo za screen senčilo brez kasete (cabrio).Velikost kasete je pogojena z dimenzijami screena, širino in višino.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

Brisoleji - 1713212216

Brisoleji

Brisoleji so senčila, ki so mnogo bolj kompaktna in odpornejša, hkrati pa dimenzijsko veliko večja od ostalih standardnih senčil. V kombinaciji ...

Brisoleji

Brisoleji - 1713212216
Brisoleji so senčila, ki so mnogo bolj kompaktna in odpornejša, hkrati pa dimenzijsko veliko večja od ostalih standardnih senčil. V kombinaciji s fasado, poleg svoje osnovne funkcije senčenja, pripomorejo tudi k lepšemu zunanjemu izgledu, hkrati pa prispevajo k dodatni toplotni izolaciji. Brisoleji se lahko uporabljajo tudi, kot zaščita ali ograja za različne tipe teras.

Izbirate lahko med:

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE