Projekti za izgradnjo hiše Gradbeništvo

Projekti za izgradnjo hiše

Z500 smo projektantska družba iz Maribora. Naše delo obsega širok spekter storitev s področja arhitekturnega projektiranja in gradbenega načrtovanja, za najrazličnejše projekte: od načrta do izgradnje stanovanjskih, poslovnih, športnih, trgovskih, turističnih… objektov, do sanacij in preureditev obstoječih, tudi spomeniško zaščitenih objektov, pa vse do zunanje in notranje ureditve bivalnih okolij.

Podjetje Z500 je največji ponudnik tipskih projektov družinskih hiš na slovenskem trgu. Odlikuje nas največja ponudba KVALITETNIH tipskih projektov – v svoji ponudbi imamo preko 650 projektov. Kvaliteta izdelanih projektov je v skladu z najsodobnejšimi trendi in tehnologijami. STRANKAM ponujamo visoko kvalitetne vizualizacije, ter sodobne dodatne usluge. PRI IZDELAVI PROJEKTOV NAS VODIJO NAČELA EKONOMIČNE GRADNJE, BIVANJA, ENERGETSKE VARČNOSTI, ESTETIKE IN FUNKCIONALNOSTI. Pri Z500 pa ne dobite samo projektov hiš, ampak vam pomagamo urediti tudi vse formalnosti v zvezi z gradnjo, svetujemo vam pri možnostih pridobivanja financiranja gradnje vaše hiše in tudi pri izvedbi same gradnje.

Projekti za izgradnjo hiše 100

Naši projekti za izgradnjo hiše:

Zakaj izbrati prav nas? Zato ker:

 • smo ponudnik z največjim številom tipskih projektov v Sloveniji
 • našim strankam ponujamo dodatne, nadstandardne usluge v zvezi z gradnjo objektov
 • našim strankam ponujamo vso dokumentacijo in storitve v zvezi z gradnjo družinskih hiš, po načelu:
  ‘VSE NA ENEM MESTU’
 • našo ponudbo še dodatno širimo v skladu z najnovejšimi trendi zasnovanih projektov družinskih hiš

Projekti za izgradnjo hiše 101rong>Strokovna ekipa projektantov iz celega sveta skrbi za visoko kvaliteto, sodobne trende in strokovnost pri oblikovanju vsakega posameznega projekta Z500. Pri izdelavi dokumentacije je osnovno vodilo zagotoviti jamstvo in garancijo popolne kakovosti. Pri vsakem naročilu se stranki popolnoma posvetimo, ob upoštevanju potreb in želja, povezanih z gradnjo vašega doma. Kakovost podprta z dolgoletnimi izkušnjami v panogi zagotavlja, da boste zadovoljni in da boste naše projekte priporočili tudi drugim.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

PONUDBA-PODJETJA

Projekti za izgradnjo hiše - 1721622576

Projekti za izgradnjo hiše

V naši ponudbi imamo preko 600 različnih tipskih projektov, ki ji stranke lahko naročijo po zelo ugodni ceni.Vsako hišolahko pogledate ...

Projekti za izgradnjo hiše

Projekti za izgradnjo hiše - 1721622576
V naši ponudbi imamo preko 600 različnih tipskih projektov, ki ji stranke lahko naročijo po zelo ugodni ceni.Vsako hišolahko pogledate v 3D vizualizaciji v HD kvaliteti. Na voljo so vm predračuni gradnje hiš, še preden naročite projekt. Ob naročilu projekta vas čakajo ugodnost v višini več tisoč EUR. Pri Z500 pa ne dobite samo projektov hiš, ampak vam pomagamo urediti tudi vse formalnosti v zvezi z gradnjo, svetujemo vam pri možnostih pridobivanja financiranja gradnje vaše hiše in tudi pri izvedbi same gradnje.

Naši projekti za izgradnjo hiše:

Tipski del projektne dokumentacije Z500 zajema izdelavo PGD dokumentacije. Posamezni načrti v dokumentaciji so pripravljeni z detajlnimi izrisi v merilu 1:50, kar je značilnost PZI projektne dokumentacije. Do nivoja izvedbene dokumentacije PZI manjkajo samo popisi in Vaše posebne želje.

Tipsko projektno dokumentacijo Z500 za Vas izdelamo v 3 kopijah. Vsebuje pa:

 • privlačno arhitekturo,
 • zanesljiv dizajn,
 • optimalne naprave,
 • izbor dodatkov in ugodnosti,
 • podporo, garancija in pomoč.

Pri vsakem naročilu se stranki popolnoma posvetimo, ob upoštevanju potreb in želja, povezanih z gradnjo vašega doma. Kakovost podprta z dolgoletnimi izkušnjami v panogi zagotavlja, da boste zadovoljni in da boste naše projekte priporočili tudi drugim.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

 

 

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE