Promocijska darila – EG, trgovina in storitve d.o.o. Obrt in Storitve

Promocijska darila

Promocijska darila so ključen element marketinških strategij številnih podjetij, saj predstavljajo učinkovito orodje za krepitev blagovne znamke in vzpostavljanje trajnih poslovnih vezi. Ta darila, pogosto opremljena z logotipom in sporočilom podjetja, so namenjena tako strankam kot poslovnim partnerjem in zaposlenim, s čimer podjetje izkazuje svojo zahvalo in cenjenje.

Raznolikost promocijskih daril omogoča podjetjem, da izberejo izdelke, ki najbolje ustrezajo njihovim ciljem in ciljni publiki. Med najpogostejša promocijska darila spadajo uporabni vsakodnevni predmeti, kot so pisala, beležke, skodelice, in eko vrečke, ki so ne samo praktični, ampak tudi zagotavljajo dolgotrajno vidnost blagovne znamke.

Poleg tega so promocijska darila lahko tudi bolj personalizirana, kot so USB ključki, powerbanki, ali tehnološki dodatki, ki so še posebej primerni za tehnološko usmerjena podjetja. Prav tako so priljubljena oblačila z logotipom, kot so majice, kape in jakne, ki ne samo služijo kot promocijski material, ampak tudi krepijo občutek pripadnosti in skupnosti med zaposlenimi.

Pri izbiri promocijskih daril je pomembno, da so ti kakovostni in estetsko privlačni, saj neposredno odražajo podobo in vrednote podjetja. Podjetja se pogosto odločajo za ekološko naravnana darila, kar poudarja njihovo zavezanost trajnosti in okoljski odgovornosti.

Promocijska darila so tako več kot le darovi; so strateško orodje za gradnjo in utrjevanje odnosov, hkrati pa služijo kot trajna opomnik na blagovno znamko in vrednote podjetja. Pravilno izbrana in uporabljena promocijska darila lahko pomembno prispevajo k dolgoročnemu uspehu in ugledu podjetja na trgu.

O podjetju Enzo grafika

Blagovna znamka Enzo grafika je prisotna na trgu od leta 2002, je plod lastnega znanja, lastnega kapitala in poštenih in kvalitetnih ter zaupanja vrednih poslovnih odločitev ustanovitelja Grm Aleša, ki je 1.10.2002 odprl najprej s.p. nato pa družbo z omejeno odgovornostjo Enzo grafika d.o.o.  Zaposlujemo 8 redno zaposlenih oseb (2022), smo podjetje, ki vse storitve opravlja brez posrednikov, z lastnim znanjem in opremo. Vsi zaposleni delujejo odgovorno in se strankam posvečajo, s tem lahko ponudimo kvalitetno storitev. Držimo se dogovorjenih rokov izvedbe projektov.

Leta 2022 se je krovno podjetje Enzo grafika d.o.o. zaradi različnih potreb preimenovalo v skrajšano obliko EG, trgovina in storitve d.o.o. / EG d.o.o.

Enzo.si je spletni katalog za poslovne uporabnike, ki iščejo celovito rešitev tiskarskih storitev. Največja izbira promocijskih artiklov, super akcije in hitra dostava na dom!

  • Posebna ponudba nekateri paketov za podjetnike
  • Hitra dostava na dom
  • Super akcije
  • Poštena in korektna storitev
  • Brez posrednikov – vse storitve vršimo na lastnih napravah

PONUDBA DARIL ZA VSAKO PRILOŽNOST

Za ponudbo daril za posamezne uporabnike, prosimo, obiščite našo novo spletno stran, kjer boste našli ogromno simpatičnih potiskanih daril ali si oglejte spletno stran z darili za vsako priložnost na tiskarnaidej.si

PONUDBA PODJETJA

Tisk na majice - 1719119465

Tisk na majice

Tisk na majice je priljubljen način personalizacije daril in oblačil. Izberite si poljuben napis ali sliko in izstopajte!

Tisk na majice

Tisk na majice - 1719119465

Tisk na majice je priljubljen način personalizacije daril in oblačil. Izberite si poljuben napis ali sliko in izstopajte!

kuverte

Kuverte

Kuverte, ki se uporabljajo za direktno pošto in korespondence, so ključni sestavni del vaše identitete podjetja. Prilagodite svoje kuverte in pokažite svojo verodostojnost. ...

Kuverte

kuverte

Kuverte, ki se uporabljajo za direktno pošto in korespondence, so ključni sestavni del vaše identitete podjetja. Prilagodite svoje kuverte in pokažite svojo verodostojnost. Nudimo color tisk na kuverte različnih velikosti.  Nudimo tisk digitalno ali offset.

Izdelava štampiljk - 1719119466

Izdelava štampiljk

Izdelajte si lastno štampiljko! Odtisno ploščico izdelamo iz vrhunske odtisne gume, ki zagotavlja dolgo uporabnost in kvaliteten odtis. Grafiko lahko priložite ...

Izdelava štampiljk

Izdelava štampiljk - 1719119466

Izdelajte si lastno štampiljko! Odtisno ploščico izdelamo iz vrhunske odtisne gume, ki zagotavlja dolgo uporabnost in kvaliteten odtis. Grafiko lahko priložite ob naročilu ali pa vam naši oblikovalci pripravijo oblikovanje, ki vam ga pred izdelavo pošljejo.

Promocijska oblačila - 1719119466

Promocijska oblačila

Kategorija Promocijska oblačila vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Promocijska oblačila

Promocijska oblačila - 1719119466

Kategorija Promocijska oblačila vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

GALERIJA

KONTAKT