Promocijski material – EG, trgovina in storitve d.o.o. Obrt in Storitve

Promocijski material

Promocijski material je ključni element marketinškega komuniciranja vsakega podjetja, ki igra pomembno vlogo pri gradnji prepoznavnosti blagovne znamke in vzpostavljanju stika s ciljno publiko. Ta material obsega različne vrste izdelkov in tiskovin, ki so opremljeni z logotipom, sloganom ali sporočilom podjetja, s čimer se povečuje vidnost in prepoznavnost blagovne znamke na trgu.

Raznolikost promocijskega materiala omogoča podjetjem, da izberejo pristope in izdelke, ki najbolj ustrezajo njihovim potrebam in ciljem. Med najbolj razširjene vrste promocijskega materiala spadajo pisarniški pripomočki, kot so pisala, beležke, koledarji in mape, ki so praktični za vsakodnevno uporabo. Te vrste promocijskega materiala zagotavljajo dolgotrajno prisotnost blagovne znamke v vsakdanjem življenju strank in poslovnih partnerjev.

Poleg tega so priljubljeni tudi promocijski tekstilni izdelki, kot so majice, kape in torbe, ki služijo kot učinkoviti nosilci reklamnih sporočil. Tekstilni promocijski material ne samo da krepi prepoznavnost blagovne znamke, ampak tudi spodbuja občutek pripadnosti in skupnosti.

Za posebne dogodke, kot so sejmi, konference in promocijske akcije, so idealni tudi večji promocijski materiali, kot so zastave, roll-upi in stojala, ki zagotavljajo visoko vidnost blagovne znamke na javnih dogodkih.

Pri oblikovanju promocijskega materiala je ključnega pomena kakovost tiska in materialov, saj ti odražajo profesionalnost in kredibilnost podjetja. Prav tako je pomembno, da je promocijski material oblikovan v skladu z vizualno identiteto blagovne znamke, saj to prispeva k enotnosti in prepoznavnosti podjetja.

Promocijski material je tako nepogrešljiv del marketinške strategije, ki pomaga podjetjem graditi močno blagovno znamko in učinkovito komunicirati s svojo ciljno publiko. Pravilno izbran in uporabljen promocijski material lahko znatno poveča prepoznavnost podjetja in prispeva k njegovemu uspehu na trgu.

O podjetju Enzo grafika

Blagovna znamka Enzo grafika je prisotna na trgu od leta 2002, je plod lastnega znanja, lastnega kapitala in poštenih in kvalitetnih ter zaupanja vrednih poslovnih odločitev ustanovitelja Grm Aleša, ki je 1.10.2002 odprl najprej s.p. nato pa družbo z omejeno odgovornostjo Enzo grafika d.o.o.  Zaposlujemo 8 redno zaposlenih oseb (2022), smo podjetje, ki vse storitve opravlja brez posrednikov, z lastnim znanjem in opremo. Vsi zaposleni delujejo odgovorno in se strankam posvečajo, s tem lahko ponudimo kvalitetno storitev. Držimo se dogovorjenih rokov izvedbe projektov.

Leta 2022 se je krovno podjetje Enzo grafika d.o.o. zaradi različnih potreb preimenovalo v skrajšano obliko EG, trgovina in storitve d.o.o. / EG d.o.o.

Enzo.si je spletni katalog za poslovne uporabnike, ki iščejo celovito rešitev tiskarskih storitev. Največja izbira promocijskih artiklov, super akcije in hitra dostava na dom!

  • Posebna ponudba nekateri paketov za podjetnike
  • Hitra dostava na dom
  • Super akcije
  • Poštena in korektna storitev
  • Brez posrednikov – vse storitve vršimo na lastnih napravah

PONUDBA DARIL ZA VSAKO PRILOŽNOST

Za ponudbo daril za posamezne uporabnike, prosimo, obiščite našo novo spletno stran, kjer boste našli ogromno simpatičnih potiskanih daril ali si oglejte spletno stran z darili za vsako priložnost na tiskarnaidej.si

PONUDBA PODJETJA

Tisk na majice - 1709037481

Tisk na majice

Tisk na majice je priljubljen način personalizacije daril in oblačil. Izberite si poljuben napis ali sliko in izstopajte!

Tisk na majice

Tisk na majice - 1709037481

Tisk na majice je priljubljen način personalizacije daril in oblačil. Izberite si poljuben napis ali sliko in izstopajte!

kuverte

Kuverte

Kuverte, ki se uporabljajo za direktno pošto in korespondence, so ključni sestavni del vaše identitete podjetja. Prilagodite svoje kuverte in pokažite svojo verodostojnost. ...

Kuverte

kuverte

Kuverte, ki se uporabljajo za direktno pošto in korespondence, so ključni sestavni del vaše identitete podjetja. Prilagodite svoje kuverte in pokažite svojo verodostojnost. Nudimo color tisk na kuverte različnih velikosti.  Nudimo tisk digitalno ali offset.

Izdelava štampiljk - 1709037482

Izdelava štampiljk

Izdelajte si lastno štampiljko! Odtisno ploščico izdelamo iz vrhunske odtisne gume, ki zagotavlja dolgo uporabnost in kvaliteten odtis. Grafiko lahko priložite ...

Izdelava štampiljk

Izdelava štampiljk - 1709037482

Izdelajte si lastno štampiljko! Odtisno ploščico izdelamo iz vrhunske odtisne gume, ki zagotavlja dolgo uporabnost in kvaliteten odtis. Grafiko lahko priložite ob naročilu ali pa vam naši oblikovalci pripravijo oblikovanje, ki vam ga pred izdelavo pošljejo.

Promocijska oblačila - 1709037483

Promocijska oblačila

Kategorija Promocijska oblačila vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Promocijska oblačila

Promocijska oblačila - 1709037483

Kategorija Promocijska oblačila vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

GALERIJA

KONTAKT