Rojstni dan za otroke, športni dan, športni rojstni dan, športni dnevi, otroški rojstni dan, praznovanje rojstnega dne, športni dnevi

Športni dnevi od A do Ž,

športni rojstni dan,

rojstni dan za otroke,

otroški rojstni dan,

praznovanje rojstnega dne

Naša ekipa se ukvarja z organizacijo športnih dogodkov za  otroke. Naj bo to praznovanje rojstnega dne, športni dan ali športne počitnice, poskrbimo,  da  otroci maksimalno uživajo in so pri tem tudi športno aktivni.

Ste že kdaj razmišljali, da bi praznovali otrokov rojstni dan malo drugače, bolj športno? Če ste za to, da otroku ponudite praznovanje rojstnega dne na športen, zanimiv in družaben način, potem imamo predlog za vas. Ekipa animatorjev bo za vašega slavljenca in vse njegove prijatelje pripravila praznovanje rojstnega dne s športno obarvano vsebino, vam pa omogočila, da boste tudi na ta dan brez skrbi.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan, praznovanje rojstnega dne – Ljubljana

Vse, kar si želijo otroci na rojstnem dnevu, je brezskrbna zabava po njihovih željah. Zato smo pripravili program, ki bi ga pripravili otroci sami. Današnja generacija otrok ima zelo rada  igre na računalniku, konzolah ali na telefonu, zato smo dodali v program obilico video iger. Vendar, ker doma večino časa otroci PRESEDIJO za računalnikom (in ob tem nič ne “migajo” !!!), smo pripravili mešanico klasičnih športov in gibalnih video iger. Lahko bodo vadili tudi na edinem otroškem fitnesu v Sloveniji, kjer so naprave manjše in primerne za otroke do 12 let.

 

Organizacija športnih dni za šolarje

Za šole organiziramo športne dneve od A do Ž na 12 lokacijah v Ljubljani.
Istočasno je lahko aktivnih 850 šolarjev.
Na vse lokacije organiziramo tudi avtobusni prevoz od vaše šole do nas in nazaj.

V športnem centru Squashland, ki je prvi leseni squash center na svetu, je na voljo 6 squash igrišč, 2 igrišči za WallyBall, prostor za skupinske funkcionalne vadbe, borilne veščine. Za najmlajše so na voljo tudi otroški fitnes, mini hokej, mini WallyBall, Just dance, mini nogomet.
Tu je lahko istočasno aktivnih do 80 šolarjev.

WOOP! Trampolin parku  je več kot 100 trampolinov na 3500 mᒾ, na voljo je več atrakcij (trampolinsko polje, slackline, zabijanje na koš, jama s penami, gladiatorske igre…)
Tu je lahko istočasno aktivnih do 100 šolarjev.

V WOOP! Kartingu, ki smo odprli februarja 2020, imamo na voljo najsodobnejšo več nivojsko stezo v Evropi. Steza je polna specialnih efektov, hitrih ovinkov. Vrhunski indoor go-karti z električnim pogonom, TOP hitrostjo do 60 km/h in posebnim turbo pospeševalnikom za taktično prehitevanje. Na voljo za vse šolarje od 8. leta naprej.
Tu je lahko istočasno aktivnih do 40 šolarjev.

V WOOP! Areni, ki je dobila novo podobo junija 2021 je na voljo intraktivni bowling, igra v laser tag areni in igra na poligonu virtualne resničnosti.
Tu je lahko istočasno aktivnih do 120 šolarjev.

V Vodnem mestu Atlantis ponujamo 2- ali 4-urne vodne aktivnosti. Aktivnosti so lahko tudi vodene.
Tu je lahko istočasno aktivnih do 120 šolarjev.

V Bit centru je na voljo sklop dvoranskih športov (badminton, mini hokej, plezanje, mini fitnes) in gibalnih video iger (arkadni ples, just dance, DDR živali).
Tu je lahko istočasno  aktivnih do 100 šolarjev.

Dvoransko odbojko na mivki imamo na voljo v športnem centru Ludus, ki razpolaga s 4 pokritimi igrišči, poleg tega je na voljo še 6 igrišč na prostem za toplejše dni.
Tu je lahko istočasno aktivnih do 80 šolarjev.

Woop! Izzivi  so popolnoma nova WOOP! atrakcija, ki je primerna za šolarje. So zabavna skupinska igra, ki  bo navdušila vse in jo bodo želeli igrati vedno znova in znova. Sekipno tekmovanje, kjer zbiraš točke in tekmuješ proti ostalim ekipam, kar bo v šolarjih zagotovo prebudilo tekmovalni duh.
Tu je lahko istočasno aktivnih do 90 šolarjev.

Footgolf   je kombinacija golfa in nogometa. Igra katere cilj je zadeti z nogometno žogo luknjo z čim manj udarci. Poteka v mladinskem golf centru Stanežiče Šentvid.
Tu je lahko istočasno aktivnih do 100 šolarjev.

V Sup klubu smo pripravili supanje po Ljubljanici. Ponujamo ogled Ljubljane z drugačne perspektive, tako si bodo šolarji ogledali lokalne znamenitosti izpod mostov, ki so delo Jožeta Plečnika, prav tako si bodo ogledali še mesto najdbe drevaka najstarejše Emonske civilizacije 5.000 p.n.š.
Tu je lahko istočasno aktivnih do 40 šolarjev.

Plezanje v Bolder sceni, ki je največja balvanska plezalna stena z ločeno plezalno igralnico, labirintom in dvema večnamenskima športnima dvoranama. Ponujamo balvansko plezanje, hitrostno plezanje, jogo ali mini jogo za mlajše, pilates, aerial vadbo, funkcionalno vadbo in opičji poligon za najmlajše.
Tu je lahko istočasno aktivnih do 80 šolarjev.

V Plezalnem centru Ljubljana je na voljo več plezalnih dvoran, šolarji plezajo na 17 in 11 metrov visoki steni ali na 4,5 metrov visoki balvanski steni.
Tu je lahko istočasno aktivnih do 45 šolarjev.

V Escape room šolarji poizkušajo pobegniti iz zaklenjene sobe.
Unlock Ljubljana je zunanja različica igre Escape room, le da ta poteka na prostem po starem mestnem jedru Ljubljane.
Tu je lahko istočasno aktivnih do 90 šolarjev.

Na voljo je tudi kombinacija različnih lokacij, tako lahko na primer šolarji obiščejo od 9h do 12h Squashland in nato od 12.30 do 14.30 še Vodno mesto Atlantis (primerno za šole izven Ljubljane).

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe.

 

 

ŠPORTNI ROJSTNI DAN

Imate premajhno stanovanje, premalo energije, nič več novih idej.. Potem imamo rešitev za vas. Praznovanje rojstnega dne malo drugače, športno, zanimivo za vaše otroke.

Športni rojstni dan za otroke od 7. do 13. leta starosti z različnimi športnimi vsebinami, prilagojenimi starosti in motoričnim sposobnostim vaših otrok. Na voljo imajo mešanico klasičnih športov in gibalnih video iger.

Sklop aktivnosti, ki so na voljo v Squashlandu:

 • Otroški fitnes
 • Mini odbojka
 • Mini hokej (ali Mini squash, ali Mini nogomet)
 • Just dance plesna igra

Otroški fitnes  z manjšimi napravami, prilagojenimi otrokom do 12. leta starosti. Vadba poteka pod vodstvom vaditelja, krožno po postajah, ob glasbeni spremljavi, kar pomeni, da so otroci ves čas animirani. Naprave delujejo s pomočjo hidravlike in nimajo uteži. Prav zaradi tega so zelo varne, saj je obremenitev vedno enaka sili, ki jo otrok sam proizvede.

Mini odbojko igrajo otroci v posebni dvorani, kjer igra poteka med štirimi stenami. Pravila so podobna kot pri dvoranski odbojki, le da so tu možni tudi odboji od stranskih sten. Za najmlajše otroke smo pripravili tudi posebej lahko žogo, tako da imajo več časa za odboj.

Mini hokej igrajo otroci z zaobljenimi palicami in luknjičasto žogo. Zaradi enostavnosti je mini hokej najbolj primeren šport za najmlajše, pri katerem se uporablja rekvizit.

Mini nogomet igrajo otroci na igrišču v obliki kletke. To pomeni, da ostane žoga vseskozi v igri, kar pa imajo otroci najraje.

Just dance je plesna igra, v kateri otroci pred kamero, ki zaznava gibanje, plešejo na koreografijo svetovno znanih glasbenikov.

Mini squash igrajo otroci na naših šestih squash igriščih. Za njih smo pripravili tudi otroške loparje, ki so krajši in večje žoge, ki se bolj odbijajo.

Rojstni dnevi potekajo pod budnim očesom naših vaditeljev.


Cenik in termini

Cenik in termini

 • do 10 otrok 140€
 • od 11 do 20 otrok 180€
 • obvezno plačilo akontacije ob sprejemu rezervacije 70€
 • doplačilo v primeru večjega števila otrok od napovedanega 50€
 • doplačilo za pogostitev (pizze, pijača…)
 • možni termini: petek ob 17h, vikend ob 10h, 13h, 16h
 • trajanje športni del 120min + pogostitev 30 minut

 


Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.


Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan, praznovanje rojstnega dne – Šport SiTi

 

ŠPORTNI DNEVI OD A DO Ž

 

 

 

GDPR in vaše soglasje

Squashland Bit center
WOOP! Trampolin Park WOOP! Karting
WOOP! Arena Footgolf Šentvid
Vodno mesto Atlantis Supanje na Ljubljanici
Odbojka na mivki Woop! Izzivi
Plezalni center Ljubljana Plezanje Bolder scena
Unlock Ljubljana Escape room

Squashland


Zgradili smo prvi leseni squash center na svetu, kjer je na voljo 6 vrhunskih squash igrišč, dvorana za funkionalne vadbe, 2 igrišči za wallyball, namizni tenis, savna.
Da je to res edinstven športni objekt, se lahko prepričate v 3D predstavitvi na 3D Squashland
Poleg programov za šolarje, ki so opisani spodaj, si lahko ogledate tudi ostalo ponudbo centra na https://squashland.si/


Za šolarje smo pripravili pester nabor športov, ki jih sicer v šoli po navadi ne spoznajo.
Seznanili se bodo s squash-em – igro z loparji in malo gumijasto žogico, katero morajo odbijati v sprednjo steno. Vsi šolarji dobijo opremo pri nas, prav tako tudi zaščitna očala. Za najmlajše imamo na voljo krajše loparje in večjo ter bolj počasno žogico, ki omogoča lažje in daljše izmenjave.


Klasično odbojko poznajo vsi šolarji, pri nas pa se bodo seznanili z edinstveno obliko odbojke WallyBall, igranje katere je na voljo v Sloveniji samo pri nas. WallyBall se igra na squash igrišču, mreža je vpeta v stranski steni, v sami  igri pa so dovoljeni odboji od vseh štirih sten. Pravila so podobna kot pri navadni odbojki, le da odboji od sten ne veljajo kot dotik. S tem in s posebno odbojkarsko žogo , ki dovoljuje tudi rezane odboje od sten, dobi odbojka popolnoma novo dimenzijo igranja. Tudi najmlajši šolarji lahko igrajo mini WallyBall, saj smo za njih pripravili večjo in počasnejšo žogo ter nižjo višino mreže (spodaj si lahko ogledate video igre 8-letnikov).

V dvorani za funkcionalne vadbe, kjer je na voljo veliko različnih pripomočkov za vadbo (uteži, elastični trakovi, TRX, vadbene kocke, palice, vrvi…), se bodo starejši šolarji (od 6.r OŠ naprej) preizkusili v različnih motoričnih vajah, ki so namenjene oblikovanju telesa, kurjenju maščob, splošni kondiciji ter vplivajo na boljše počutje. Vse poteka pod vodstvom  naših strokovno usposobljenih vaditeljev.

V dvorani za funkcionalne vadbe imamo na voljo tudi popolnoma prenovljene mini fitnes naprave, katere so namenjene najmlajšim šolarjem (1.r – 5.r OŠ). Naprave delujejo s pomočjo hidravličnih cevi, zato morajo šolarji z lastno silo delovati v obe smeri, za razliko od klasičnih fitnes naprav, kjer teža sili napravo nazaj v prvotni položaj. Naprava se takoj ustavi, če nanjo ne deluje nobena sila. Mini fitnes poteka krožno, ob spremljavi glasbe in pod strokovnim vodstvom naših  vaditeljev.


Za najmlajše šolarje smo pripravili tudi mini nogomet, katerega igrajo na dveh squash igriščih.

Na dveh squash igriščih imamo na razpolago tudi mini hokej oziroma floorball – dvoransko različico hokeja. Vso opremo palice, žoge in gole priskrbimo mi. Šolarji samo sestavijo ekipe in tekma se lahko prične.

V obeh programih za šolarje imamo na voljo tudi plesno igro Just dance, v kateri šolarji s pomočjo kamere, ki zaznava gibanje, plešejo na koreografijo svetovno znanih glasbenikov. Istočasno lahko plešejo po 4 šolarji in tisti, ki najbolj natančno sledi koreografiji, zmaga. Koreografija je lahko samo za enega plesalca ali pa za 4 plesalce, tako da šolarji plešejo v skupini, kar od njih zahteva medsebojno sodelovanje. Na koncu vsake odplesane koreografije se šolarjem pokaže tudi kratek videoposnetek njihovega plesa, kar po navadi poskrbi za salve smeha.

Program za šolarje od 1. do 5. razreda OŠ

 • Mini WallyBall
 • Mini fitnes
 • Mini nogomet ali squash
 • Mini hokej
 • Just dance plesna igra

Program za šolarje od 6. do 9. razreda OŠ, gimnazije, srednje šole

 • Squash
 • WallyBall
 • Funkcionalne vadbe
 • Floorball
 • Just dance plesna igra

CENIK ZA ŠOLARJE od 1. do 9. razreda OŠ, gimnazije, srednje šole

 • do 64 istočasno aktivnih  šolarjev
 • 180 minut                                              12€
 • z avt. prevozom Ljubljana                  15€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km    16€

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Nazaj

Bit center


Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan

Program traja 3 ure. Šolarji so razdeljeni v do 6 skupin, katere nato krožno obiščejo prav toliko dejavnosti. Vse dejavnosti potekajo pod strokovnim vodstvom vaditeljev. Skupaj je tako lahko istočasno aktivnih do 100 šolarjev. Programe izvajamo v športnem centru BIT Center, Litijska cesta 57, 1000 Ljubljana
Na željo organiziramo tudi avtobusni prevoz od vaše šole do nas in nazaj.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan

PROGRAM ZA ŠOLARJE OD 1. do 3. razreda OŠ

Mini fitnes – Mini hokej – Plezanje – DDR živali – Just dance 180 minutna kombinacija 6-ih dejavnosti. Šolarji razdeljeni ...

PROGRAM ZA ŠOLARJE OD 1. do 3. razreda OŠ

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan

Mini fitnes – Mini hokej – Plezanje – DDR živali – Just dance

180 minutna kombinacija 6-ih dejavnosti. Šolarji razdeljeni v skupine obiščejo vse spodaj opisane dejavnosti.

 

 

MINI FITNES

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 001

Mini fitnes naprave so manjše od običajnih in so prilagojene šolarjem do 12. leta starosti. Vadba poteka pod vodstvom vaditelja, krožno po postajah, ob glasbeni spremljavi, kar pomeni, da so šolarji ves čas animirani. Naprave delujejo s pomočjo hidravlike in nimajo nobenih uteži. Prav zaradi tega so popolnoma varne, saj je obremenitev vedno enaka sili, ki jo šolar sam proizvede. Mini fitnes imamo na voljo edini v Sloveniji.

MINI HOKEJ

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 002
Hokej poznajo vsi otroci, vendar ga največkrat nimajo možnosti igrati. Ponujamo različico hokeja imenovano floorball, ki se igra brez drsalk ali rolerjev, na trdi podlagi z votlo luknjičasto žogo. Zaradi enostavnosti je mini hokej najbolj primeren šport, pri katerem se med igro uporablja rekvizit (koordinacija oko – roka) za najmlajše šolarje.

PLEZANJE

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 003
Primerno šolarjem smo postavili 12m široko in do 3,5m visoko plezalno steno, varovano z mehkimi blazinami. Oprimki so postavljeni tako, da lahko pleza prav vsak šolar. Zaradi širine stene na njej lahko pleza več šolarjev istočasno. Ker stena ni previsoka, šolarji nimajo strahu pred višino, saj plezajo največ 1m ov višino.

DDR ŽIVALI
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 004

Za najmlajše šolarje smo pripravili gibalno video igro, ki se igra z nogami. Na posebni plošči, ki zaznava gibanje nog, otroci s pritiskanjem na ustrezno puščico “hranijo živali”, ki se prikazujejo na monitorju. Na ekranu se pojavljajo štiri različne živali (pes, mačka, zajec in žaba), ki jejo različno hrano (kost, riba, korenje in muha). Cilj igre je nahraniti čim več živali.

JUST DANCE

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 006

Plesna igra, v kateri šolarji s pomočjo ročk, ki zaznavajo gibanje, plešejo na koreografijo svetovno znanih glasbenikov. Istočasno plešejo po 4 šolarji in tisti, ki najbolj natančno sledi koreografiji, zmaga. Koreografija je lahko samo za enega plesalca ali pa za 4 plesalce, tako da vsi šolarji plešejo v skupini, kar od njih zahteva medsebojno sodelovanje.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan

PROGRAM ZA ŠOLARJE OD 3. do 5. razreda OŠ

Mini fitnes – Mini hokej – Badminton – Plezanje – Arkadni ples –  Just dance 180-minutna kombinacija 6-ih dejavnosti. Šolarji ...

PROGRAM ZA ŠOLARJE OD 3. do 5. razreda OŠ

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan

Mini fitnes – Mini hokej – Badminton – Plezanje – Arkadni ples –  Just dance

180-minutna kombinacija 6-ih dejavnosti. Šolarji razdeljeni na skupine obiščejo vse spodaj opisane dejavnosti.

 

MINI FITNES
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 008

Mini fitnes naprave so manjše od običajnih in so prilagojene šolarjem do 12. leta starosti. Vadba poteka pod vodstvom vaditelja, krožno po postajah, ob glasbeni spremljavi, kar pomeni, da so šolarji ves čas animirani. Naprave delujejo s pomočjo hidravlike in nimajo nobenih uteži. Prav zaradi tega so popolnoma varne, saj je obremenitev vedno enaka sili, ki jo šolar sam proizvede. Mini fitnes imamo na voljo edini v Sloveniji.

MINI HOKEJ

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 002
Hokej poznajo vsi otroci, vendar ga največkrat nimajo možnosti igrati. Ponujamo različico hokeja imenovano floorball, ki se igra brez drsalk ali rolerjev, na trdi podlagi z votlo luknjičasto žogo. Zaradi enostavnosti je mini hokej najbolj primeren šport, pri katerem se med igro uporablja rekvizit (koordinacija oko – roka) za najmlajše šolarje.

BADMINTON
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 009

Badminton igrajo tako rekoč vsi, doma na vrtu ali na cesti, vendar malokdo igra na igrišču za badminton. Mi jim bomo predstavili pravila in nato bodo šolarji prekrižali loparje v igri na pravih badminton igriščih. Kdor nima loparja, mu ga priskrbimo mi. Na voljo je kar 12 badminton igrišč.

PLEZANJE
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 010

Primerno šolarjem smo postavili 12m široko in do 3,5 m visoko plezalno steno, varovano z mehkimi blazinami. Oprimki so postavljeni tako, da lahko pleza prav vsak šolar. Zaradi širine stene lahko na njej pleza tudi več šolarjev istočasno, zato je strah pred višino tu povsem odveč, saj šolarji lahko plezajo le 0,5 m v višino.

ARKADNI PLES EUROMIXRojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 011

Igra Euromix doda novo dimenzijo video igram: noge. Euromix je miselno gibalna igra, v kateri otroci »plešejo« na posebni platformi s puščicami, ki zaznava njihovo gibanje. Na monitorju se v ritmu glasbe izpisujejo kombinacije puščic in cilj je čim večkrat zapored stopiti na ustrezno puščico ob pravem času ter izgubiti čim več kalorij.

JUST DANCE

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 023

Plesna igra, v kateri šolarji s pomočjo ročk, ki zaznavajo gibanje, plešejo na koreografijo svetovno znanih glasbenikov. Istočasno plešejo po 4 šolarji in tisti, ki najbolj natančno sledi koreografiji, zmaga. Koreografija je lahko samo za enega plesalca ali pa za 4 plesalce, tako da vsi šolarji plešejo v skupini, kar od njih zahteva medsebojno sodelovanje.

PROGRAM ZA ŠOLARJE OD 6. do 9. razreda OŠ, srednje šole in gimnazije - 1719113984

PROGRAM ZA ŠOLARJE OD 6. do 9. razreda OŠ, srednje šole in gimnazije

  Badminton  – Floorball – Plezanje – Arkadni Ples  – Just dance   BADMINTON Badminton igrajo tako rekoč vsi, doma ...

PROGRAM ZA ŠOLARJE OD 6. do 9. razreda OŠ, srednje šole in gimnazije

PROGRAM ZA ŠOLARJE OD 6. do 9. razreda OŠ, srednje šole in gimnazije - 1719113984

 

Badminton  – Floorball – Plezanje – Arkadni Ples  – Just dance

 

BADMINTON
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 021

Badminton igrajo tako rekoč vsi, doma na vrtu ali na cesti, vendar malokdo igra na igrišču za badminton. Mi jim bomo predstavili pravila in nato bodo šolarji prekrižali loparje v igri na pravih badminton igriščih. Kdor nima loparja, mu ga priskrbimo mi. Na voljo je kar 12 badminton igrišč.

FLOORBALL


Floorball je moštvena igra, podobna hokeju na ledu, vendar se igra brez drsalk na trdi podlagi. Igra se s palicami in majhno luknjičasto žogo. Za igro šolarji uporabljajo dvoranske copate, s katerimi se gibljejo po igrišču. Šolarjem sta na voljo dve ograjeni igrišči.

PLEZANJE
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 118

Primerno šolarjem smo postavili 12m široko in do 3,5 m visoko plezalno steno, varovano z mehkimi blazinami. Oprimki so postavljeni tako, da lahko pleza prav vsak šolar. Zaradi širine stene lahko na njej pleza tudi več šolarjev istočasno, zato je strah pred višino tu povsem odveč, saj šolarji lahko plezajo le 0,5 m v višino.

ARKADNI PLES EUROMIX
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 117

Igra Euromix doda novo dimenzijo video igram: noge. Euromix je miselno gibalna igra, v kateri otroci »plešejo« na posebni platformi s puščicami, ki zazna njihovo gibanje. Na monitorju se v ritmu glasbe, izpisujejo kombinacije puščic in cilj je čim večkrat zapored stopiti na ustrezno puščico ob pravem času in izgubiti čim več kalorij.

JUST DANCE

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 116

Plesna igra, v kateri šolarji s pomočjo ročk, ki zaznavajo gibanje, plešejo na koreografijo svetovno znanih glasbenikov. Istočasno plešejo po 4 šolarji in tisti, ki najbolj nazorno sledi koreografiji, zmaga. Koreografija je lahko samo za enega plesalca ali pa za po 4 plesalce, tako da vsi šolarji plešejo v skupini, kar od njih zahteva medsebojno sodelovanje.

CENIK ZA ŠOLARJE OD 1. do 9. razreda OŠ, gimnazije, srednje šole

 • do 100 istočasno aktivnih šolarjev
 • 180 minut                                              12€
 • z avt. prevozom Ljubljana                  15€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km   16€

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

 Za vse šole imamo na voljo tudi kombinacijo z drugimi aktivnostmi na drugih lokacijah. Primerna je predvsem za šole, ki niso iz Ljubljane, saj tako prihranijo pri avtobusnem prevozu. Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte celotne ponudbe na naši spletni strani.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

 

 

 

Nazaj

Trampolin park WOOP!


Nove dogodivščine in preizkušanje novih športnih panog.

Kvaliteten program, voden s strani strokovno usposobljenega kadra.

Varnost je pri nas na prvem mestu!

Nepozabna izkušnja. 

Atrakcije in delo po postajah

 • trampolinsko polje
 • skoki v gimnastično jamo
 • aktivnosti na zračni blazini (slackline, trapez, gladiatorske igre)
 • trampolinski zid
 • med dvema ognjema (dodge ball)
 • kotiček za najmlajše in plezalna stena

Program

 • do 100 istočasno aktivnih šolarjev
 • 180 minut                                               15€
 • z avt. prevozom Ljubljana                   18€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km     19€
 • nogavice (2,5€) vključene v ceno in ostanejo šolarjem

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

Za vse dodatne informacije smo  dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Nazaj

Woop! KartingZa šolarje smo pripravili izobraževalni športni dan, ki je usmerjen v spoznavanju karting športa ter varnosti v cestnem prometu.
Spoznali bodo zgodovino kartinga, področje varne vožnje in odgovornega obnašanja v cestnem prometu.
Šolarje razdelimo v skupine in vsaka pod vodstvom izkušenih vaditeljev izvede izobraževalni in praktični del programa.

Program

 • do 50 istočasno aktivnih  šolarjev
 • 120 minut                                              15€
 • z avt. prevozom Ljubljana                  18€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km    19€
 • podkape (2,5€) vključene v ceno in ostanejo šolarjem

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

Za vse dodatne informacije smo  dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Nazaj

Woop! Arena

 

 

 

V WOOP! Areni smo pripravili dinamičen, aktiven in poučen športni dan, ki vključuje interaktivni bowling, igro v laser tag areni in izobraževalni del, kjer učenci spoznajo nekaj zanimivosti o bowlingu in zgodovino bowlinga.

Učence razdelimo v manjše skupine, ki pod vodstvom izkušenih animatorjev najprej spoznajo novi, interaktivni bowling, v drugem delu športnega dne pa se preizkusijo v skupinski igri z laserji in se zabavajo z zanimivimi dejstvi o bowlingu.

Program

 • do 108 istočasno aktivnih šolarjev
 • 150 do 165 minut                                 14€
 • z avt. prevozom Ljubljana                 17€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km   18€

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

Za vse dodatne informacije smo  dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Nazaj

Footgolf Šentvid

 

 

Footgolf je natančen šport, v katerem morajo igralci z nogometno žogo zadeti v luknjo s čim manj udarci. Ime je združitev besed nogomet in golf, igra pa združuje ta dva športa, vendar je bolj povezana z golfom.

Šolarji potrebujejo kratke hlače, majica, športne copate (kopačke so prepovedane) nogometne žoge priskrbimo mi

Program

 • do 100 istočasno aktivnih šolarjev
 • 150 do 180 minut             OŠ 6-9 r     14€ 
 • 150 do 180 minut             OŠ 1-5 r     10€ 
 • z avt. prevozom Ljubljana                  17€ ali 13€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km    18€ ali 14€

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

Za vse dodatne informacije smo  dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Nazaj

Supanje na Ljubljanici


Šolarji se bodo seznanili s supanjem na reki Ljubljanici pod vodstvom  izkušenih vaditeljev.  S povsem druge perspektive si bodo ogledali lokalne znamenitosti Ljubljane izpod mostov, ki so delo Jožeta Plečnika. Ob tem si bodo ogledali še mesto najdbe drevaka najstarejše Emonske civilizacije 5.000 p.n.š.
Pred izletom se bodo najprej spoznali s SUP opremo, osvojili osnovne korake supanja, nato pa se podali v smeri toka Ljubljanice v urbani vrvež Ljubljane ali proti Barju.
Za šolarje je obvezno znanje plavanja. Potrebujejo lastno kopalno opremo ali rezervna oblačila.

Program

 • do 50 istočasno aktivnih šolarjev
 • 120 minut                                              17€
 • z avt. prevozom Ljubljana                  20€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km    21€

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Nazaj

Woop! IzziviŠolarjem od 3 razreda osnovne šole dalje in srednjim šolam ponujamo WOOP! Izzive, ki so popolnoma nova WOOP! atrakcija. So zabavna skupinska igra, ki jih bo navdušila. Sekipno tekmovanje, kjer zbiraš točke in tekmuješ proti ostalim ekipam, kar bo v šolarjih zagotovo prebudilo tekmovalni duh.

 • pred pričetkom se šolarji razdelijo v manjše skupine 
 • naši vaditelji poskrbijo za ogrevanje. 
 • sledi preizkus Woop! Izzivov.  Na voljo je kar 20 različnih izzivov v treh kategorijah: spretnost, logika in vzdržljivost.
  Ekipe se preizkusijo v vseh kategorijah v nepozabnih izzivih, ki navdušijo prav vsakogar.
 • Program zaključimo z zabavno razglasitvijo naj- ekip.

Program

 • do 50 istočasno aktivnih šolarjev
 • 180 minut                                               15€
 • z avt. prevozom Ljubljana                  18€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km    19€

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

 

Plezanje Bolder Scena
Balvansko plezanje je za otroke in mladino privlačen šport, ki razgiba telo in duha ter nikoli ni dolgočasen. Športni dan na Sceni je super način za prvi stik s plezanjem v varnem okolju.

Program

 •  do 40 istočasno aktivnih šolarjev
 • 150 minut                                               15€
 • z avt. prevozom Ljubljana                  18€
 • z avt. prevozom  do 30 km                 19€

*cena z avtobusnim prevozom velja ob minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

 

Nazaj

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 110

Escape room je resničnostna igra, v kateri ste vi v glavni vlogi in se zaklenjeni v sobi podate v avanturo, iz katere se morate rešiti v 70-ih minutah! Poleg vznemirjenja boste doživeli nekaj, kar ste do sedaj videli le v virtualnem svetu ali v filmih. The Key soba pobega vam je pripravila dve unikatni in nepozabni sobi, iz katerih se morate preko vrste ugank, skritih predmetov in logičnih povezav, rešiti. Ali vam bo uspelo?

PREDSTAVITEV
Enigmarium® escape room je septembra 2014 v Ljubljani prvi predstavil izviren koncept igre pobega in navdušil prve igralce. Februarja 2015 je postal turistična aktivnost št. 1 na portalu Trip Advisor, danes pa je z več kot petnajstimi, povsem originalnimi igrami doma in v tujini ter s projekti igrifikacije doživetij Slovenskega Planinskega Muzeja v Mojstrani ter dvorca Grimani v Svetninčenatu pri Puli tudi trendsetter na področju igrifikacije v turizmu ter ena najbolj priljubljenih turističnih atrakcij v regiji Alpe Adria.

Da zna ekipa razmišljati tudi “out of the room”, potrjuje svetovna inovacija: Escape Igloo® iz pravega snega, ki je prejel nagrado SNOVALEC 2015 in pristal med polfinalisti nagrade SEJALEC 2016 Ministrstva za turizem in agencije Spirit Slovenija in s tem postal dobesedno NAJBOLJ KUL SOBA NA SVETU! Sobe v Ljubljani se ponašajo z odličjem: “Certificate of excellence 2016” portala TripAdvisor. Sobe Enigmarium odlikuje odličen »game flow« ter unikatne preizkušnje, ki jih ni moč videti nikjer drugje. Igra je zasnovana na simbolni ravni in tako, da vsak igralec pride na svoj račun. Dramaturški lok vas drži v napetosti do zadnje sekunde, da ne ostanete zaklenjeni za vedno, poskrbijo najprijaznejši »gamemasterji«, ki s slikovnimi namigi priskočijo na pomoč in poskrbijo za nepozabno doživetje!

ENIGMARIUM® ESCAPE ROOM – PONUDBA POBEGOV

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 109

Kako poteka? Ekipo do 5 igralcev zaklenemo v tematsko sobo (vsaka ima povsem svojo zgodbo ter povsem drugačne uganke), kjer morajo v 60 minutah odkriti skrivne predmete in namige, dešifrirati kode in šifre, razrešiti uganke in zanke, odkleniti skrivne predale in ključavnice, predvsem pa logično razmišljati,
sodelovati in najti ključ.
V LJUBLJANI lahko izbirate med sobami: Odrešitev, Mučilnica, Escape Igloo, Skrivnostni recept Maestra Luigija, Izgubljeni navdih umetnika Francesca in Profesorjeva skrivnost V MARIBORU pa vam ponujamo sobe: Dr. Hannibal, Omega Virus, Hostel “Shining” in Redlight Casino.

UNLOCK – OUTDOOR PUSTOLOVŠČINE

Poleg šestih izvirnih sob pobega v Ljubljani ter štirih sob v Mariboru, vas ekipa Enigmarium® vabi, da se preizkusite tudi v napeti pustolovski igri “UNLOCK LJUBLJANA”, ki poteka na prostem po starem mestnem jedru. Tudi ta igra poteka v skupinah po največ pet oseb. Novost je ponudba ZA VELIKE SKUPINE (do 100 oseb in več hkrati). Igro smo nadgradili z atraktivnim orodjem – večkrat zaklenjeno knjigo, s pomočjo katere udeleženci rešujejo uganke in postopoma razkrivajo pot med zgodovinsko in arhitekturno pomembnimi mestnimi znamenitostmi, do končne rešitve.
Igra je na voljo za izvedbo v LJUBLJANI, v pripravi sta različici za MARIBOR in ZAGREB. Unikatno igrivo doživetje UNLOCK LJUBLJANA učencem na nevsiljiv in zabaven način nudi dodatna znanja iz različnih šolskih predmetov, hkrati pa izkušnjo nadgradi z zavedanjem pomembnosti sodelovanja,
medsebojne komunikacije in odgovornosti ter pripadnosti ekipi. Celotno skupino razdelimo v manjše ekipe, praviloma do pet oseb, od katerih vsaka prejme svoj komplet nalog za samostojno reševanje. Igra poteka izključno po središču mesta, kjer veljajo pravila cone za pešce. Kljub temu opozarjamo, da so za varnost učencev odgovorni učitelji oz. njihovi spremljevalci.
V Ljubljani za zborno mesto praviloma izberemo Prešernov trg. Na začetni lokaciji igro predstavi in povezuje naš gamemaster, še dve osebi na kolesih pa pomagata skupinam na terenu. Igra traja dokler učenci ne najdejo vseh prizorišč igre (ljubljanskih znamenitosti), rešijo vseh ugank, odklenejo vseh ključavnic. Zaključi se ponovno na zbornem mestu, kjer se s sodelovanjem vseh ekip razkrije zadnja rešitev. Igra je tempirana na 60 oz. max 90 minut in je primerna za učence višjih razredov osnovne šole in za vse dijake gimnazij in srednjih šol.

CENIK ZA ŠOLARJE OD 6. do 9. razreda OŠ, Gimnazije, Srednje šole

 • do 100 istočasno aktivnih  šolarjev
 • 60 – 90 minut                              15€
 • z avt. prevozom Ljubljana         18€
 • z avt. prevozom  do 30 km        19€

*Velja samo za šole, za skupine nad 25 oseb v dopoldanskih terminih, med tednom. Zahtevajte podrobnosti.

Posredujte nam želeni datum in vsaj okvirno število učencev, mi pa vam pripravimo predlog in optimalno ponudbo za unikaten »escape dogodek« upoštevajoč vaše želje in naše zmogljivosti. Možni so tudi paketi s kombinacijo naših indoor in outdoor ponudb. Priporočamo čimbolj zgodnjo rezervacijo termina.

Za vse dodatne informacije smo  dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

 

 

 

Nazaj

Dvoranska odbojka na mivki

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 107

 V športnem parku Ludus se nahaja prva dvorana za odbojko in športe na mivki v Sloveniji. Na voljo imamo 6 zunanjih igrišč za odbojko na mivki in druge športe na mivki, v novi dvorani pa so še 4 pokrita igrišča z mivko, ki jih lahko uporabljamo celo leto in jih lahko preuredimo tudi za igranje nogometa, rokometa in drugih športov na mivki.

Za šole organiziramo 3-urni dvoranski program, kjer je lahko 40 – 60 šolarjev istočasno aktivnih ali 3-urni zunanji program, kjer je lahko 40 – 80 šolarjev  istočasno aktivnih. Program poteka pod vodstvom naših vaditeljev.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 106

CENIK ZA vse šolarje in dijake v dvorani za odbojko na mivki 

 • do 60 istočasno aktivnih šolarjev
 • 180 minut                                                 9€
 • z avtobusnim prevozom Ljubljana     12€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km     13€


CENIK ZA vse šolarje in dijake na zunanjih igriščih za odbojko na mivki

 • do 60 istočasno aktivnih šolarjev
 • 180 minut                                                  7€
 • z avtobusnim prevozom Ljubljana     10€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km       11€

*cena z avtobusnim prevozom velja ob minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

 

 

 

Nazaj

Vodno mesto Atlantis

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi animacijskimi programi, ki so namenjeni izvedbi:

 • športnega dne
 • izbirne vsebine (plavanje v zadnjem triletju)

Vsi spremljevalci imajo brezplačen vstop v bazen.
Cena za šolarje je enaka, kot neposredno v Vodnem mestu Atlantis, vendar  vam mi lahko organiziramo še avtobusni prevoz od vaše šole do Atlantisa in nazaj.

Animacijski program zajema: preizkus plavalnih sposobnosti, različne skupinske vodne igre (vaterpolo, vodna odbojka, vodna košarka, štafete, podvodni poligoni, zabava na toboganih, odbojka na mivki (v primeru ugodnih vremenskih in temperaturnih razmer…).

Na voljo sta dva programa in sicer:

1. Organizirana obhodna vadba

Vodenje v celoti prevzamejo naši učitelji plavanja:

 • preizkusijo plavalne sposobnosti,
 • organizirajo animacijski program: (vaterpolo, vodna odbojka, vodna košarka, štafetne igre, izpopolnjevanje plavalnih tehnik…),
 • opravljajo delo v vodi,
 • poskrbijo za varnost zapestnic.

Program je primeren za vse razrede osnovne in srednje šole. Težavnost programa prilagodimo stopnji znanja učencev, ki so lahko neplavalci, polplavalci ali plavalci.

Varnost: za varnost poskrbijo naši učitelji plavanja in reševalci iz vode.

Normativ: na vsakega našega učitelja plavanja pride v povprečju do 8 otrok (pri plavalcih imamo v skupini do 10 otrok, pri neplavalcih pa do 6 otrok).

Cena:

 • 120 minut                                                                       13€
 • 120 minut z avt, prevozom Ljubljana                       16€
 • 120 minut z avt. prevozom  do 30 km                      17€
 • 180 minut                                                                      16€
 • 180 minut z avt. prevozom Ljubljana                       19€
 • 180 minut z avt. prevozom  do 30 km                      20€

 


2. Prosta izbira šolarjev

Šolarji kupijo zgolj kopališko karto, nato pa sami izbirajo med dejavnostmi (plavanje, vožnja po toboganih, …)

Cena:

 • 120 minut                                                                  8,4€
 • 120 minut z avt. prevozom Ljubljana                     12€
 • 120 minut z avt. prevozom  do 30 km                    13€
 • 180 minut                                                                  9,9€
 • 180 minut z avt. prevozom Ljubljana                    13€
 • 180 minut z avt. prevozom  do 30 km                   14€

*cena z avtobusnim prevozom velja ob minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus
*vse cene veljajo od ponedeljka do petka, med vikendom je cena višja

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

 

 Nazaj

Plezalni center

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 114

PLEZALNI CENTER LJUBLJANA
Za šolarje smo pripravili nov program PLEZANJE v Plezalnem centru Ljubljana, ki je oddaljen 50 metrov od BIT Centra. Šolarji in dijaki se preizkusijo v plezanju v treh plezalnih dvoranah. Varovanje poteka pod budnim očesom naših strokovnjakov, s pomočjo plezalnih pasov, ki imajo tudi avtomatsko varnostno zaporo za primer padca. Šolarji se razdelijo v več skupin in obiščejo vse tri dvorane.

VELIKA PLEZALNA DVORANA je visoka 17 metrov in ima preko 100 smeri težavnosti od 4a do 8c. V dvorani je veliko previsov, zajed, razi in strehe ter 3 različni poči.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 113

MALA PLEZALNA DVORANA je visoka 11 metrov in ima okoli 50 smeri od 4a do 7a. Omogočeno je varovanje, tako od zgoraj, kot v vodstvu. Radovedni, ki jih zanima, kaj se dogaja v veliki dvorani, lahko z balkona uživajo v pogledu na plezanje s ptičje perspektive.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 112

BALVANSKA DVORANA je visoka 4,5 metra in ima različne naklone in oblike. Varovanje v tej dvorani je z blazinami, ki v celoti prekrivajo tla v dvorani.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 111

CENIK za vse šolarje in dijake

 • do 45 istočasno aktivnih šolarjev
 • 150 minut                                                  18€
 • z avt. prevozom Ljubljana (150min)    21€
 • z avt. prevozom  do 30 km (150min)   20€

*cena z avtobusnim prevozom velja ob minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

 

Nazaj

 

 

 

 

SQUASH

Šola squasha - 1719113984

Šola squasha

Šola squasha je namenjena šolarjem od 7. do 19. leta starosti, ki želijo trenirati ali pa samo igrati squash. Poteka ...

Šola squasha

Šola squasha - 1719113984

Šola squasha je namenjena šolarjem od 7. do 19. leta starosti, ki želijo trenirati ali pa samo igrati squash.
Poteka 1-3x tedensko po 80 minut, ob ponedeljkih, sredah in petkih s pričetkom ob 15h, za loparje in žogice poskrbimo mi.
Če otroka zanima šport z loparji, se lahko prvih 14 dni treningov udeležuje brezplačno.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 105

Vsako leto z najboljšimi obiščemo kar nekaj Junior Grand Prix turnirjev po Evropi.
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 104Tako obiščemo nekaj večjih evropskih mest kot so: Praga, Dunaj, Budimpešta, Zagreb…
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 103Za zaključek šolskega leta junija odpotujemo še na turnir v Rimini, kjer  poleg tekmovanja obiščemo še zabaviščni park Mirabilandija in se zabavamo na peščenih plažah Riminija.
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 102Tudi za ostale šolarje, ki so se šele začeli učiti igrati squash, imamo nekaj regionalnih turnirjev, ki potekajo v Ljubljani, Zagrebu, Rijeki in v Gradcu.
Na teh turnirjih ni toliko v ospredju rezultat, temveč predvsem druženje in čim več igranja squasha.
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 101 In ker smo velikokrat odsotni v šoli, moramo nadoknaditi zamujeno kar na turnirjih in pomoč starejših  je vedno dobrodošla.
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 100 Na mladinskem državnem prvenstvu smo osvojili tudi nekaj medalj.

 

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Squash tečaji - 1719113985

Squash tečaji

V športnem centru Squashland, Pesarska cesta 8, organziramo naslednje tečaje squasha: za začetnike za rekreativne igralce, ki želijo izboljšati tehniko ...

Squash tečaji

Squash tečaji - 1719113985

V športnem centru Squashland, Pesarska cesta 8, organziramo naslednje tečaje squasha:

 • za začetnike
 • za rekreativne igralce, ki želijo izboljšati tehniko igranja in s tem doseči večjo kvaliteto igre
 • individualne ali skupinske ure

Za vse dodatne informacije smo  dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan

Predstavitev squasha za šole

Vabimo vas in vaše šolarje na BREZPLAČNO predstavitev squasha v Športnem centru Squashland, Pesarska cesta 8. Predstavitev je namenjena šolarjem ...

Predstavitev squasha za šole

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan

Vabimo vas in vaše šolarje na BREZPLAČNO predstavitev squasha v Športnem centru Squashland, Pesarska cesta 8. Predstavitev je namenjena šolarjem od 3. do 6. razreda osnovne šole in poteka okvirno dve šolski uri. V prihajajočem šolskem letu predstavitve potekajo od septembra do novembra. Loparje in žogice priskrbimo mi. Za prosti termin pokličite na naše kontaktne številke.

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

 

 

GALERIJA

Rojstni dnevi

Športni dan Bit Center

Športni dan odbojka na mivki

Športni dan Escape room

Squash šola

 

POVPRAŠEVANJE

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]