Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan, praznovanje rojstnega dne, športni dan, športni dnevi

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan, praznovanje rojstnega dne

Naša ekipa se ukvarja z organizacijo športnih dogodkov za vaše otroke. Naj bo to praznovanje rojstnega dne, športni dan ali športne počitnice, poskrbimo da bodo vaši otroci maksimalno uživali in pri tem bili tudi športno aktivni.

Ste že kdaj razmišljali, da bi praznovali rojstni dan malo drugače, bolj športno? Če ste za to, da vašim otrokom ponudite praznovanje rojstnega dne na športen, zanimiv in družaben način, potem imamo idejo za vas. Ekipa animatorjev bo za vašega slavljenca in vse prijatelje pripravila praznovanje rojstnega dne s športno obarvano zabavo, vam pa omogočila, da boste tudi na ta dan brez skrbi.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan, praznovanje rojstnega dne – Ljubljana

Vse kar si želijo otroci na rojstnem dnevu je brezskrbna zabava po njihovih željah. Zato smo pripravili program, ki bi ga pripravili otroci sami. Današnja generacija otrok zelo rada igra igre na računalniku, konzoli ali na telefonu, zato smo dodali obilico video iger. Vendar, ker doma večino časa otroci SEDIJO za računalnikom (in nič ne “migajo” !!!), smo pripravili mešanico klasičnih športov in gibalnih video iger. Prav tako bodo lahko vadili na edinem otroškem fitnesu v Sloveniji, kjer so naprave manjše in primerne za otroke do 12 let.

 

Organizacija športnih dni za šolarje

Za šole organiziramo športne dneve od A do Ž na 12 lokacijah v Ljubljani.
Istočasno je lahko aktivnih 850 šolarjev.
Na vse lokacije organiziramo tudi avtobusni prevoz od vaše šole do nas in nazaj.


V
športnem centru Squashland, ki je prvi leseni squash center na svetu, je na voljo 6 squash igrišč, 2 igrišči za wallyball, prostor za skupinske funkijske vadbe, borilne veščine. Za najmljajše imamo na voljo tudi otroški fitnes, mini hokej, mini wallyball, just dance, mini nogomet.
Tu je istočasno aktivnih do 80 šolarjev.

WOOP! Kartingu, katerega smo odprli februarja 2020, imamo na voljo najsodobnejšo večnivojsko stezo v Evropi. Steza je polna specialnih efektov, hitrih ovinkov. Vrhunski indoor go-karti z električnim pogonom, TOP hitrostjo do 60 km/h in posebnim turbo pospeševalnikom za taktično prehitevanje. Na voljo za vse šolarje od 8 leta naprej.
Tu je istočasno je aktivnih do 40 šolarjev.

V trampolin parku WOOP!  je več kot 100 trampolinov na 3500 mᒾ,  na voljo je več atrakcij (trampolinsko polje, slackline, zabijanje na koš, jama s penami, gladiatorske igre…)
Tu je istočasno je aktivnih do 100 šolarjev.

V Vodnem mestu Atlantis ponujamo 2 ali 4 urne vodne aktivnosti. Aktivnosti so lahko tudi vodene.
Tu je istočasno je aktivnih do 120 šolarjev.

V Bit centru je na voljo sklop  dvoranskih športov (badminton, mini hokej, plezanje, mini fitnes) in gibalnih video iger (arkadni ples, just dance, DDR živali)
Tu je istočasno je aktivnih do 100 šolarjev.

Dvoransko odbojko na mivki imamo na voljo v športnem centru Ludus. kateri razpolaga s 4 pokritimi igrišči, poleg tega je še 6 igrišč na prostem za toplejše dni.
Tu je istočasno je aktivnih do 80 šolarjev.

Nogometna hiša je prva nogometna hiša v Sloveniji. Na voljo je Showroom (predstavitev slovenskega nogometa s pomočjo AR tehnologije), nogometni biljard, nogometni bowling, nogometni radar…
Tu je istočasno je aktivnih do 90 šolarjev.

V Sup klubu smo pripravili supanje po Ljubljanici. Ponujamo ogled Ljubljane z drugačne perspektive, tako si bodo ogledali lokalne znamenitosti izpod mostov, ki so delo Jožeta Plečnika, prav tako si bomo ogledali še mesto najdbe drevaka najstarejše Emonske civilizacije 5.000 p.n.š.
Tu je istočasno je aktivnih do 40 šolarjev.

Plezanje v Bolder sceni , ki je največja balvanska plezalna stena z ločeno plezalno igralnico, labirintom in dvema večnamenskima športnima dvoranama. Ponujamo balvansko plezanje, hitrostno plezanje, jogo ali mini jogo za mlajše, pilates, aerial vadbo, funkcionalno vadbo in opičji poligon za najmlajše.
Tu je istočasno je aktivnih do 80 šolarjev.

V Plezalnem centru Ljubljana je na voljo več plezalnih dvoran, šolarji plezajo na 17 in 11 metrov visoki steni ali na 4,5 metrov visoki balvanski steni.
Tu je istočasno je aktivnih do 45 šolarjev.

V Escape room šolarji poizkušajo pobegniti iz zaklenjene sobe.
Unlock Ljubljana je zunanja različica igre Escape room, le da poteka na prostem po starem mestnem jedru Ljubljane.
Tu je istočasno je aktivnih do 90 šolarjev.

 

Na voljo je tudi kombinacija različnih lokacij, tako lahko na primer šolarji obiščejo od 9h do 12h Squashland in nato od 12.30 do 14.30 še Vodno mesto Atlantis, primerno za šole izven Ljubljane.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe.

 

 

ŠPORTNI ROJSTNI DAN

Imate premajhno stanovanje, premalo energija, nič več novih idej.. Potem imamo rešitev za vas. Praznovanje rojstnega dne malo drugače, športno, zanimivo in za vaše šolarje.

Športni rojstni dan za otroke od 5. do 13. leta starosti z različnimi športnimi vsebinami, prilagojeni starosti in motoričnim sposobnostim vaših otrok. Na voljo imajo mešanico klasičnih športov in gibalnih video iger.

Sklop aktivnosti, ki so na voljo v Squashlandu:

 • Otroški fitnes
 • Mini odbojka
 • Mini hokej
 • Mini nogomet
 • Just dance plesna igra
 • Mini squash

Otroški fitnes  Naprave so manjše prilagojene otrokom do 12 leta starosti. Vadba poteka pod vodstvom vaditelja, krožno po postajah, ob glasbeni spremljavi, kar pomeni da so otroci ves čas animirani. Naprave delujejo s pomočjo hidravlike in ni nobenih uteži. Prav zaradi tega je tudi zelo varen, saj je obremenitev vedno enaka sili, ki jo otrok proizvede.

Mini odbojko igrajo v posebni dvorani, kjer se igra med štirimi stenami. Pravila so podobna kot pri dvoranski odbojki, le da so tu možni tudi odboji od stranskih sten. Za najmlajše otroke smo pripravili tudi posebej lahko žogo, tako da imajo več časa za odboj.

Mini hokej igrajo otroci z posebnimi zaobljenimi palicami in luknjičasto žogo. Zaradi enostavnosti je mini hokej najbolj primeren šport za najmlajše, pri katerem se uporablja rekvizit.

Mini nogomet  se otroci pomerijo na dva gola na igrišču v obliki kletke. To pomeni, da ostane žoga vseskozi v igri, kar pa imajo otroci najraje.

Just dance je plesna igra v kateri otroci pred kamero, ki zaznava gibanje, plešejo na koreografijo svetovno znanih glasbenikov.

Mini squash igrajo na naših 6 squash igriščih. Za otroke smo pripravili tudi otroške loparje, ki so krajši in večje žoge, katere se bolj odbijajo.

Rojstni dnevi potekajo pod budnim očesom naših vaditeljev.


Cenik in termini


Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.


Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan, praznovanje rojstnega dne – Šport SiTi

 

ŠPORTNI DNEVI OD A DO Ž

GDPR in vaše soglasje

SquashlandBit center
WOOP! ParkWOOP! Karting
Vodno mesto AtlantisNogometna hiša
Odbojka na mivkiSupanje na Ljubljanici
Plezalni center Lj.Plezanje Bolder scena
Unlock LjubljanaEscape room

Brošura Športni dnevi od A do Ž 2020/2021

Squashland


Zgradili smo prvi leseni squash center na svetu, na voljo je 6 squash igrišč, dvorana za funkionalno vadbo, 2 wallyball igrišči, namizni tenis, savna.
Da je to res edinstven športni objekt si ga lahko pogledate v 3D načinu na 3D Squashland
poleg programa za šolarje, ki je opisan spodaj si lahko pogledate tudi drugo ponudbo centra na https://squashland.si/


Za šolarje smo pripravili pester izbor športov, ki jih drugače v šoli ne spoznajo.
Seznanili se bodo s squashem, ki je igra z loparji in malo gumijasto žogico, katero morajo odbiti v sprednjo steno. Vsi šolarji dobijo opremo pri nas, prav tako tudi zaščitna očala. Za najmlajše pa imamo na voljo tudi krajše loparje in večjo in bolj počasno žogico, katera omogoča lažje in daljše izmenjave.


Klasično odbojko poznajo vsi šolarji, tu se bodo seznanili z edinstveno obliko odbojke WallyBall, katera je na voljo v Sloveniji samo pri nas. Wallyball se igra na squash igrišču v katerega je vpeta odbojkarska mreža in veljajo tudi odboji od vseh štirih sten. Pravila so podobna kot pri navadni odbojki, le da odboji od sten ne veljajo kot dotik. Z uporabo teh odbojev in posebno odbojkarsko žogo , ki dovoljuje tudi rezane odboje od sten, dobi odbojka popolnoma novo dimenzijo igranja. Tudi najmlajši šolarji lahko igrajo mini wallyball, saj smo za njih pripravili večjo in bolj počasno žogo in nižjo višino mreže. (spodaj si poglejte video igre 8 letnikov).

V dvorani za funkcionalne vadbe, kjer je na voljo ogromno pripomočkov za vadbo (uteži, elastični trakovi, TRX, vadbene kocke, palice, vrvi…) se bodo starejši šolarji (od 6r OŠ naprej)  preizkusili v različnih motoričnih vajah. ki vključujejo oblikovanje telesa, kurjenje maščob, splošno kondicijo ter vpliva na boljše počutje. Vse jasno vodeno s strani naših strokovnih vaditeljev.

Prav tako v dvorani za funkcionalne vadbe imamo na voljo tudi popolnoma prenovljeni mini fitnes naprave, katere so namenjene za najmlajše šolarje (1r do 5r OŠ). Same naprave delujejo s pomočjo hidravličnih cevi in tako morajo šolarji s svojo silo delovati v obe smeri, za razliko od klasičnih fitnes naprav, kjer teža sili napravo nazaj v prvotni položaj. Sama naprava se takoj ustavi če nanjo ne deluje nobena sila. Mini fitnes poteka krožno ob spremljavi glasbe in seveda pod vodstvom naših strokovnih vaditeljev.


Za najmlajše šolarje smo pripravili tudi mini nogomet, katerega igrajo na 2 squash igriščih.

Na 2 squash igriščih imamo na razpolago tudi mini hokej, oziroma floorball, ki je dvoranska različica hokeja. Vso opremo palice, žoge in gole priskrbimo mi. Šolarji samo sestavijo ekipe in tekma se lahko začne.

V obeh programih za šolarje imamo na voljo tudi plesno igro Just dance, v kateri šolarji s pomočjo kamere, ki zaznava gibanje, plešejo koreografijo svetovno znanih glasbenikov. Istočasno plešejo 4 šolarji in tisti, ki najbolj nazorno sledi koreografiji zmaga. Koreografija je lahko samo za enega plesalca ali pa za 4 plesalce, tako da vsak šolarji plešejo v skupini, kar od njih zahteva še sodelovanje. Na koncu vsake odplesane koreografije se šolarjem pokaže tudi kratek videoposnetek njihovega plesa, kar ponavadi poskrbi za salve smeha.

Program za šolarje od 1. do 5. razreda OŠ

 • Mini wallyBall
 • Mini fitnes
 • Mini nogomet ali squash
 • Mini hokej
 • Just dance plesna igra

CENIK ZA ŠOLARJE od 1. do 5. razreda OŠ

 • do 80 šolarjev istočasno aktivnih
 • 180 minut                                               9€
 • z avt. prevozom Ljubljana                  11€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km    12€
 • ostala Slovenija                                    14€

Program za šolarje od 6. do 9. razreda OŠ, Gimnazije, Srednje šole

 • Squash
 • WallyBall
 • Funkcionalne vadbe
 • Floorball
 • Just dance plesna igra

CENIK ZA ŠOLARJE OD 6. do 9. razreda OŠ, Gimnazije, Srednje šole

 • do 64 šolarjev istočasno aktivnih
 • 180 minut                                              10€
 • z avt. prevozom Ljubljana                  12€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km    13€
 • ostala Slovenija                                    15€

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Nazaj

Bit center


Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan

Program traja 3 ure. Šolarji so razdeljeni do 6 skupin, kateri nato krožno obiščejo prav toliko dejavnosti. Vse dejavnosti so strokovno vodene s strani naših vaditeljev. Skupaj je tako lahko istočasno aktivnih do 100 šolarjev. Programe izvajamo v športnem centru BIT Center, Litijska cesta 57, 1000 Ljubljana
Na željo organiziramo tudi avtobusni prevoz od vaše šole do nas in nazaj.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan

PROGRAM ZA ŠOLARJE OD 1. do 3. razreda OŠ

Mini fitnes – Mini hokej – Plezanje – DDR živali – Just dance 180 minutna kombinacija 6 dejavnosti. Šolarji razdeljeni ...

PROGRAM ZA ŠOLARJE OD 1. do 3. razreda OŠ

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan

Mini fitnes – Mini hokej – Plezanje – DDR živali – Just dance

180 minutna kombinacija 6 dejavnosti. Šolarji razdeljeni na skupine obiščejo vse spodaj opisane dejavnosti.

 

 

MINI FITNES

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 001

Mini fitnes naprave manjše, prilagojene šolarjem do 12 leta starosti. Vadba poteka pod vodstvom vaditelja, krožno po postajah, ob glasbeni spremljavi, kar pomeni da so šolarji ves čas animirani. Naprave delujejo s pomočjo hidravlike in ni nobenih uteži. Prav zaradi tega je tudi zelo varen, saj je obremenitev vedno enaka sili, ki jo šolar proizvede. Mini fitnes imamo na voljo edini v Sloveniji.

MINI HOKEJ

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 002
Hokej poznajo vsi otroci, vendar ga nimajo možnosti igrati. Ponujamo vam hokej poznan tudi kot floorball, ki se igra brez drsalk ali rolerjev na trdi podlagi z votlo luknjičasto žogo. Zaradi enostavnosti je mini hokej najbolj primeren šport, pri katerem se uporablja rekvizit,(koordinacija oko – roka) za najmlajše šolarje.

PLEZANJE

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 003
Posebno za šolarje smo postavili 12m široko in do 3,5m visoko plezalno steno varovano z mehkimi blazinami. Oprimki so postavljeni tako da lahko pleza prav vsak šolar. Zaradi širine stene jih lahko pleza tudi več istočasno. Ker stena ni visoka, šolarji tudi nimajo strahu pred višino, saj plezajo največ 1m od blazin.

DDR ŽIVALI
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 004

Za najmlajše šolarje smo pripravili gibalno video igro, ki se igra z nogami. Na posebni plošči, ki zaznava gibanje nog, otroci z pritiskanjem na pravilno puščico “hranijo živali”, ki jih vidijo na monitorju. Na ekranu se pojavljajo štiri različne živali (pes, mačka, zajec in žaba), ki jejo različno hrano (kost, riba, korenje in muha). Cilj igre je nahraniti čim več živali.

JUST DANCE

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 006

Plesna igra, v kateri šolarji s pomočjo ročk, ki zaznavajo gibanje, plešejo koreografijo svetovno znanih glasbenikov. Istočasno plešejo 4 šolarji in tisti, ki najbolj nazorno sledi koreografiji zmaga. Koreografija je lahko samo za enega plesalca ali pa za 4 plesalce, tako da vsak šolarji plešejo v skupini, kar od njih zahteva še sodelovanje.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan

PROGRAM ZA ŠOLARJE OD 3. do 5. razreda OŠ

Mini fitnes – Mini hokej – Badminton – Plezanje – Arkadni ples –  Just dance 180 minutna kombinacija 6 dejavnosti. ...

PROGRAM ZA ŠOLARJE OD 3. do 5. razreda OŠ

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan

Mini fitnes – Mini hokej – Badminton – Plezanje – Arkadni ples –  Just dance

180 minutna kombinacija 6 dejavnosti. Šolarji razdeljeni na skupine obiščejo vse spodaj opisane dejavnosti.

 

MINI FITNES
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 008

Mini fitnes naprave manjše, prilagojene šolarjem do 12 leta starosti. Vadba poteka pod vodstvom vaditelja, krožno po postajah, ob glasbeni spremljavi, kar pomeni da so šolarji ves čas animirani. Naprave delujejo s pomočjo hidravlike in ni nobenih uteži. Prav zaradi tega je tudi zelo varen, saj je obremenitev vedno enaka sili, ki jo šolar proizvede. Mini fitnes imamo na voljo edini v Sloveniji.

MINI HOKEJ

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 002
Hokej poznajo vsi otroci, vendar ga nimajo možnosti igrati. Ponujamo vam hokej poznan tudi kot floorball, ki se igra brez drsalk ali rolerjev na trdi podlagi z votlo luknjičasto žogo. Zaradi enostavnosti je mini hokej najbolj primeren šport, pri katerem se uporablja rekvizit,(koordinacija oko – roka) za najmlajše šolarje.

BADMINTON
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 009

Badminton igrajo tako rekoč vsi, doma na vrtu ali na cesti vendar jih zelo malo igra na igrišču za badminton. Mi jim bomo razložili pravila in nato bodo šolarji prekrižali loparje na pravih badminton igriščih. Kdor nima loparja, mu ga posodimo mi. Na voljo so vam 12 badminton igrišč.

PLEZANJE
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 010

Posebno za šolarje smo postavili 12m široko in do 3,5 m visoko plezalno steno varovano z mehkimi blazinami. Oprimki so postavljeni tako da lahko pleza prav vsak šolar. Zaradi širine stene jih lahko pleza tudi več istočasno in tudi strah pred višino je tu odveč, saj šolarji lahko plezajo le 0,5 m visoko nad blazinami.

ARKADNI PLES EUROMIXRojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 011

Igra Euromix doda novo dimenzijo video igram: noge. Euromix je miselno gibalna igra, v kateri otroci »plešejo« na posebni platformi s puščicami, ki zaznava njihovo gibanje. Na monitorju se v ritmu glasbe, izpisujejo kombinacije puščic in cilj je čim večkrat zapored stopiti na pravo puščico ob pravem času in izgubiti čim več kalorij.

JUST DANCE

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 023

Plesna igra, v kateri šolarji s pomočjo ročk, ki zaznavajo gibanje, plešejo koreografijo svetovno znanih glasbenikov. Istočasno plešejo 4 šolarji in tisti, ki najbolj nazorno sledi koreografiji zmaga. Koreografija je lahko samo za enega plesalca ali pa za 4 plesalce, tako da vsak šolarji plešejo v skupini, kar od njih zahteva še sodelovanje.

PROGRAM ZA ŠOLARJE OD 6. do 9. razreda OŠ, srednje šole in gimnazije - 1601111869

PROGRAM ZA ŠOLARJE OD 6. do 9. razreda OŠ, srednje šole in gimnazije

  Badminton  – Floorball – Plezanje – Arkadni Ples  – Just dance   BADMINTON  igrajo tako rekoč vsi, doma na ...

PROGRAM ZA ŠOLARJE OD 6. do 9. razreda OŠ, srednje šole in gimnazije

PROGRAM ZA ŠOLARJE OD 6. do 9. razreda OŠ, srednje šole in gimnazije - 1601111869

 

Badminton  – Floorball – Plezanje – Arkadni Ples  – Just dance

 

BADMINTON
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 021

 igrajo tako rekoč vsi, doma na vrtu ali na cesti vendar jih zelo malo igra na igrišču za badminton. Mi jim bomo razložili pravila in nato bodo šolarji prekrižali loparje na 12 badminton igriščih. Loparje in žogice priskrbimo mi, seveda pa lahko šolarji prinesejo tudi svoje loparje.

FLOORBALL


Floorball je moštvena igra, podobna hokeju na ledu, vendar se igra brez drsalk na trdi podlagi. Igra se z palicami in majhno luknjičasto žogo. Za igro šolarji uporabljajo dvoranske copate s katerimi se gibljejo po igrišču. Šolarji imajo na voljo dva ograjena igrišča.

PLEZANJE
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 118

Posebno za šolarje smo postavili 12m široko in do 3,5m visoko plezalno steno varovano z mehkimi blazinami. Oprimki so postavljeni tako da lahko pleza prav vsak šolar. Zaradi širine stene jih lahko pleza tudi več istočasno in tudi strah pred višino je tu odveč, saj šolarji lahko plezajo le 0,5 m visoko nad blazinami.

ARKADNI PLES EUROMIX
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 117

Igra Euromix doda novo dimenzijo video igram: noge. Euromix je miselno gibalna igra, v kateri otroci »plešejo« na posebni platformi s puščicami, ki registrira njihovo gibanje. Na monitorju se v ritmu glasbe, izpisujejo kombinacije puščic in cilj je čim večkrat zapored stopiti na pravo puščico ob pravem času in izgubiti čim več kalorij.

JUST DANCE

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 116

Plesna igra, v kateri šolarji s pomočjo ročk, ki zaznavajo gibanje, plešejo koreografijo svetovno znanih glasbenikov. Istočasno plešejo 4 šolarji in tisti, ki najbolj nazorno sledi koreografiji zmaga. Koreografija je lahko samo za enega plesalca ali pa za 4 plesalce, tako da vsak šolarji plešejo v skupini, kar od njih zahteva še sodelovanje.

CENIK ZA ŠOLARJE OD 1. do 5. razreda OŠ

 • do 100 šolarjev istočasno aktivnih
 • 180 minut                                               9€
 • z avt. prevozom Ljubljana                 11€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km   12€
 • ostala Slovenija                                    14€

CENIK ZA ŠOLARJE OD 6. do 9. razreda OŠ, Gimnazije, Srednje šole

 • do 100 šolarjev istočasno aktivnih
 • 180 minut                                              10€
 • z avt. prevozom Ljubljana                  12€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km   13€
 • ostala Slovenija                                    15€

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

 Za vse šole imamo na voljo tudi kombinacijo z drugimi aktivnostmi na drugih lokacijah. Primerna je predvsem za šole, ki niso iz Ljubljane, saj tako prihranijo pri avtobusnem prevozu. Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in spletne strani.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

 

 

 

Nazaj

Trampolin park WOOP!


Nove dogodivščine in preizkušanje novih športnih panog.

Kvaliteten program, voden s strani izobraženega in usposobljenega kadra.

Varnost je pri nas na prvem mestu!

Nepozabna izkušnja. 

Atrakcije in delo po postajah

 • trampolinsko polje
 • skoki v gimnastično jamo
 • aktivnosti na zračni blazini (slackline, trapez, gladiatorske igre)
 • trampolinski zid
 • med dvema ognjema (dodge ball)
 • kotiček za najmlajše in plezalna stena

Program

 • do 100 šolarjev istočasno aktivnih
 • 180 minut                                               13€
 • z avt. prevozom Ljubljana                  15€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km   16€
 • nogavice (2,5€) vključene v ceno in ostanejo šolarjem

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Nazaj

Woop! KartingZa šolarje smo pripravili izobraževalni športni dan, ki je usmerjen v spoznavanje karting športa ter varnosti v cestnem prometu.
Spoznali bodo zgodovino kartinga, področje varne vožnje in odgovornega obnašanja v cestnem prometu.
Šolarje razdelimo v skupine in vsaka pod vodstvom izkušenih vaditeljev izvede izobraževalni in praktični del programa.

Program

 • do 50 šolarjev istočasno aktivnih
 • 120 minut                                              13€
 • z avt. prevozom Ljubljana                  15€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km    16€
 • podkape (2,5€) vključene v ceno in ostanejo šolarjem

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Nazaj

Supanje na Ljubljanici


Šolarji se bodo seznanili s supanjem na reki Ljubljanici pod vodstvom naših izkušenih vaditeljev.  S povsem druge perspektive si bodo ogledali lokalne znamenitosti izpod mostov, ki so delo Jožeta Plečnika. Spotoma si bodo ogledali še mesto najdbe drevaka najstarejše Emonske civilizacije 5.000 p.n.š.
Pred izletom se najprej spoznajo s SUP opremo, osvojijo osnovne korake supanja, nato pa se podajo v smeri toka Ljubljanice v urbani vrvež Ljubljane ali proti Barju.
Za šolarje je obvezno znanje plavanja. Potrebujejo lastno kopalno opremo ali rezervna oblačila.

Program

 • do 50 šolarjev istočasno aktivnih
 • 120 minut                                              13€
 • z avt. prevozom Ljubljana                  15€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km    16€

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Nazaj

Nogometna hiša zabaveZa vaše šolarje ponujamo zabavno kombinacijo gibalnega in virtualnega doživetja, ki ga zagotovo ne bodo pozabili.

 • Nepozabno doživetje ob spremljanju razvoja nogometa v Sloveniji (s pomočjo AR in VR tehnologij).
 • Tekmovanje na poligonu.
 • Tekmovanje na nogometnem radarju.
 • Tekmovanje v nogometnem bowlingu.
 • Tekmovanje v nogometnem biljardu.
 • Turnir v mini nogometu (2 na 2). 
 • Tekmovanje v PS4 FIFI 20. (primerno za šolarje Gim in SŠ)
 • Nepozabno doživetje pri igranju nogometnega tenisa, imenovanega Teqball. (primerno za šolarje Gim in SŠ)
 • Nepozabno doživetje v igranju virtualnega nogometa.

Pred pričetkom tekmovanj naši vaditelji poskrbijo za ogrevanje. Zmagovalca turnirja v mini nogometu prejmeta nagrade (medalje).
Športni dan šolarji zaključijo ob fotografiranju z najboljšimi nogometaši na svetu v 3D.

Program

 • do 100 šolarjev istočasno aktivnih
 • 150 minut                                              11€ (OŠ 1-5r), 12€ (OŠ 6-9r, Gim, SŠ)
 • z avt. prevozom Ljubljana                  13€ (OŠ 1-5r), 14€ (OŠ 6-9r, Gim, SŠ)
 • z avt. prevozom okolica do 30 km    14€ (OŠ 1-5r), 15€ (OŠ 6-9r, Gim, SŠ)

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

 

Plezanje Bolder Scena
Balvansko plezanje je za otroke in mlade privlačen šport, ki razgiba telo in duha ter nikoli ni dolgočasno. Športni dan na Sceni je super način za prvi stik s plezanjem v varnem okolju.

Program

 • do 40 do 80 šolarjev istočasno aktivnih
 • 150 minut                                               11€ (OŠ 1-5r), 12€ (OŠ 6-9r, Gim, SŠ)
 • z avt. prevozom Ljubljana                  13€ (OŠ 1-5r), 14€ (OŠ 6-9r, Gim, SŠ)
 • z avt. prevozom  do 30 km                 14€ (OŠ 1-5r), 15€ (OŠ 6-9r, Gim, SŠ)

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

 

Nazaj

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 110

Escape room je resničnostna igra v kateri ste vi v glavni vlogi in se zaklenjeni v sobi podate v avanturo iz katere se morate rešiti v 70-ih minutah! Poleg vznemirjenja, boste doživeli nekaj, kar ste do sedaj videli le v virtualnem svetu ali v filmih. The Key soba pobega vam je pripravila dve unikatni in nepozabni sobi, iz katerih se morate preko vrste ugank, skritih predmetov in logičnih povezav, rešiti. Ali vam bo uspelo?

PREDSTAVITEV
Enigmarium® escape room je septembra 2014 v Ljubljani prvi predstavil izviren koncept igre pobega in navdušili prve igralce. Februarja 2015 je postal turistična aktivnost št. 1 na portalu Trip Advisor, danes pa je z več kot petnajstimi povsem originalnimi igrami doma in v tujini, ter s projekti igrifikacije doživetij Slovenskega Planinskega Muzeja v Mojstrani ter dvorca Grimani v Svetninčenatu pri Puli tudi trendsetter na področju igrifikacije v turizmu ter ena najbolj priljubljenih turističnih atrakcij v regiji Alpe Adria.

Da zna ekipa razmišljati tudi “out of the room” potrjuje svetovna inovacija: Escape Igloo® iz pravega snega, ki je prejel nagrado SNOVALEC 2015 in pristal med polfinalisti nagrade SEJALEC 2016 Ministrstva za turizem in agencije Spirit Slovenija in s tem postal dobesedno NAJBOLJ KUL SOBA NA SVETU! Sobe v Ljubljani se ponašajo z odličjem: “Certificate of excellence 2016” portala TripAdvisor. Sobe Enigmarium odlikuje odličen »game flow« ter unikatne preizkušnje, ki jih ni moč videti nikjer drugje. Igra je zasnovana na simbolni ravni in tako, da vsak igralec pride na svoj račun. Dramaturški lok vas drži v napetosti do zadnje sekunde, da ne ostanete zaklenjeni za vedno, poskrbijo najprijaznejši »gamemasterji«, ki s slikovnimi namigi priskočijo na pomoč in poskrbijo za nepozabno doživetje!

ENIGMARIUM® ESCAPE ROOM – PONUDBA POBEGOV

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 109

Kako poteka? Ekipo do petih igralcev zaklenemo v tematsko sobo (vsaka ima povsem svojo zgodbo ter povsem drugačne uganke), kjer morajo v 60 minutah odkriti skrivne predmete in namige, dešifrirati kode in šifre, razrešiti uganke in zanke, odkleniti skrivne predale in ključavnice, predvsem pa logično razmišljati,
sodelovati in najti ključ.
V LJUBLJANI lahko izbirate med sobami: Odrešitev, Mučilnica, Escape Igloo, Skrivnostni recept Maestra Luigija, Izgubljeni navdih umetnika Francesca in Profesorjeva skrivnost V MARIBORU pa vam ponujamo sobe: Dr. Hannibal, Omega Virus, Hostel “Shining” in Redlight Casino.

UNLOCK – OUTDOOR PUSTOLOVŠČINE

Poleg šestih izvirnih sob pobega v Ljubljani, ter štirih sob v Mariboru, vas ekipa Enigmarium® vabi, da se preizkusite tudi v napeti pustolovski igri “UNLOCK LJUBLJANA”, ki poteka na prostem po starem mestnem jedru. Tudi ta igra poteka v skupinah po največ pet oseb. Novost je ponudba ZA VELIKE SKUPINE (do 100 oseb in več hkrati). Igro smo nadgradili z atraktivnim orodjem – večkrat zaklenjeno knjigo, s pomočjo katere udeleženci rešujejo uganke in postopoma razkrivajo pot med zgodovinsko in arhitekturno pomembnimi mestnimi znamenitostmi, do končne rešitve.
Igra je na voljo za izvedbo v LJUBLJANI, v pripravi sta različici za MARIBOR in ZAGREB. Unikatno igrivo doživetje UNLOCK LJUBLJANA učencem na nevsiljiv in zabaven način nudi dodatna znanja iz različnih šolskih predmetov, hkrati pa izkušnjo nadgradi z zavedanjem pomembnosti sodelovanja,
medsebojne komunikacije in odgovornosti ter pripadnosti ekipi. Celotno skupino razdelimo v manjše ekipe, praviloma do pet oseb, od katerih vsaka prejme svoj komplet nalog za samostojno reševanje. Igra poteka izključno po središču mesta, kjer veljajo pravila cone za pešce. Kljub temu opozarjamo, da so za varnost učencev odgovorni učitelji oz. njihovi spremljevalci.
V Ljubljani za zborno mesto praviloma izberemo Prešernov trg. Na začetni lokaciji igro predstavi in povezuje naš gamemaster, še dve osebi na kolesih pa pomagata skupinam na terenu. Igra traja dokler učenci ne najdejo vseh prizorišč igre (ljubljanskih znamenitosti), rešijo vseh ugank, odklenejo vseh ključavnic. Zaključi se ponovno na zbornem mestu, kjer se s sodelovanjem vseh ekip razkrije zadnja rešitev. Igra je tempirana na 60 oz. max 90 minut in je primerna za učence višjih razredov osnovne šole in za vse dijake gimnazij in srednjih šol.

CENIK ZA ŠOLARJE OD 6. do 9. razreda OŠ, Gimnazije, Srednje šole

 • do 100 šolarjev istočasno aktivnih
 • 60 – 90 minut                              12€

*Velja samo za šole, za skupine nad 25 oseb v dopoldanskih terminih, med tednom. Zahtevajte podrobnosti.

Posredujte nam želeni datum in vsaj okvirno število učencev, mi pa vam pripravimo predlog in optimalno ponudbo za unikaten »escape dogodek« upoštevajoč vaše želje in naše zmogljivosti. Možni so tudi paketi s kombinacijo naših indoor in outdoor ponudb. Priporočamo čimbolj zgodnjo rezervacijo termina.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

 

 

 

Nazaj

Dvoranska odbojka na mivki

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 107

 V športnem parku Ludus se nahaja prva dvorana za odbojko in športe na mivki v Sloveniji. Na voljo imamo 6 zunanjih igrišč za odbojko na mivki in druge športe na mivki, v novi dvorani pa so še 4 pokrita igrišča z mivko, ki jih lahko uporabljamo celo leto in jih lahko preuredimo tudi za igranje nogometa, rokometa in drugih športov na mivki.

Za šole organiziramo 3 urni dvoranski program kjer je lahko 40 – 60 šolarjev je istočasno aktivnih ali 3 urni zunanji program, kjer je lahko 40 – 80 šolarjev je istočasno aktivnih. Program poteka pod vodstvom naših vaditeljev.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 106

CENIK ZA vse šolarje in dijake v dvorani za odbojko na mivki 

 • do 60 šolarjev istočasno aktivnih
 • 180 minut                                                 8€
 • z avtobusnim prevozom Ljubljana    10€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km     11€
 • ostala Slovenija                                      13€


CENIK ZA vse šolarje in dijake na zunanjih igriščih za odbojko na mivki

 • do 60 šolarjev istočasno aktivnih
 • 180 minut                                                 6€
 • z avtobusnim prevozom Ljubljana     8€
 • z avt. prevozom okolica do 30 km      9€
 • ostala Slovenija                                       11€

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

 

 

 

Nazaj

Vodno mesto Atlantis

V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi animacijskimi programi, ki so namenjeni izvedbi:

 • Športnega dne
 • Izbirne vsebine (plavanje v zadnjem triletju)

Vsi spremljevalci imajo brezplačen vstop v bazen.
Cena za šolarje je enaka, kot neposredno v Vodnem mestu Atlantis,
vendar če želite vam mi organiziramo še avtobusni prevoz od vaše šole do Atlantisa in nazaj.

Animacijski program zajema: Preizkus plavalnih sposobnosti, različne skupinske vodne igre (vaterpolo, vodna odbojka, vodna košarka, štafete, podvodni poligoni, zabava na toboganih…). Odbojka na mivki (v primeru ugodnih vremenskih in temperaturnih razmer…).

Na voljo sta dva programa in sicer:

1. Organizirana obhodna vadba

Vodenje v celoti prevzamejo naši učitelji plavanja. Sledi:

 • preizkus plavalnih sposobnosti,
 • organizirajo animacijski program: (vaterpolo, vodna odbojka, vodna košarka,štafetne igre, izpopolnjevanje plavalnih tehnik…),
 • opravljajo delo v vodi,
 • poskrbijo za varnost zapestnic.

Program je primeren za vse razrede osnovne in srednje šole. Težavnost programa prilagodimo stopnji znanja učencev, ki so lahko neplavalci, polplavalci ali plavalci.

Varnost: Za varnost poskrbijo naši učitelji plavanja in reševalci iz vode.

Normativ: Na vsakega našega učitelja plavanja pride v povprečju do 8 otrok. (pri plavalcih imamo v skupini do 10 otrok pri neplavalcih pa do 6 otrok).

Cena:

 • 120 minut                                                                       9€
 • 120 minut z avt, prevozom Ljubljana                      11€
 • 120 minut z avt. prevozom  do 30 km                     12€
 • 240 minut                                                                  12,1€
 • 240 minut z avt. prevozom Ljubljana                     14€
 • 240 minut z avt. prevozom  do 30 km                    15€

 


2. Prosta izbira šolarjev

Šolarji kupijo zgolj kopališko karto, nato pa sami izbirajo med dejavnostmi (plavanje, vožnja po toboganih, …)

Cena:

 • 120 minut                                                                 5,9€
 • 120 minut z avt. prevozom Ljubljana                    8€
 • 120 minut z avt. prevozom  do 30 km                    9€
 • 240 minut                                                                 7,2€
 • 240 minut z avt. prevozom Ljubljana                    9€
 • 240 minut z avt. prevozom  do 30 km                 10€

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus
*vse cene veljajo od ponedeljka do petka, med vikendom je cena višja

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

 

 Nazaj

Plezalni center

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 114

PLEZALNI CENTER LJUBLJANA
Za šolarje smo pripravili nov program PLEZANJE v novem Plezalnem centru Ljubljana, ki je oddaljen 50 metrov od BIT Centra. Šolarji in dijaki se preizkusijo v plezanju v treh plezalnih dvoranah. Varovanje poteka pod budnim očesom naših strokovnjakov s pomočjo plezalnih pasov, ki imajo tudi avtomatsko varnostno zaporo za primer padca. Šolarji se razdelijo v več skupin in obiščejo vse tri dvorane.

VELIKA PLEZALNA DVORANA je visoka 17 metrov in ima preko 100 smeri težavnosti od 4a do 8c. V dvorani je veliko previsov, zajed, razi in strehe ter 3 različni poči.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 113

MALA PLEZALNA DVORANA je visoka 11 metrov in ima okoli 50 smeri od 4a do 7a. Omogočeno je varovanje, tako od zgoraj kot v vodstvu. Radovedni, ki jih zanima, kaj se dogaja v veliki dvorani, lahko z balkona uživajo v pogledu na plezanje s ptičje perspektive.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 112

BALVANSKA DVORANA je visoka 4,5 metra in ima različne naklone in oblike. Varovanje v tej dvorani je z blazinami, ki v celoti prekrivajo tla v dvorani.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 111

CENIK ZA vse šolarje in dijake

 • do 45 šolarjev istočasno aktivnih
 • 90 minut                                                   14€
 • 150 minut                                                 16€
 • z avt. prevozom Ljubljana (150min)   18€
 • z avt. prevozom  do 30 km (150min) 19€

*cena z avtobusnim prevozom velja pri minimalnem številu 40 šolarjev na en avtobus

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

 

Nazaj

 

 

 

 

SQUASH

Šola squasha - 1601111869

Šola squasha

Šola squasha je namenjena šolarjem od 7 do 19 leta starosti, ki se želijo trenirati ali samo igrati squash. Poteka ...

Šola squasha

Šola squasha - 1601111869

Šola squasha je namenjena šolarjem od 7 do 19 leta starosti, ki se želijo trenirati ali samo igrati squash.
Poteka 1x do 3x tedensko 80 minut v ponedeljek, sredo in petek  ob 15h za loparje in žogice pa poskrbimo mi.
Če otroka zanima šport z loparji, se lahko prvih 14 dni udeleži brezplačno.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 105

Vsako leto z najboljšimi obiščemo kar nekaj Junior Grand Prix turnirjev po Evropi.
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 104Tako obiščemo nekaj evropskih mest kot so: Praga, Dunaj, Budimpešta, Zagreb…
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 103 Za zaključek šolskega leta pa smo junija odpotovali še na turnir v Rimini, kjer smo poleg tekmovanja, združili še obisk zabaviščnega parka Mirabilandija in zabavo na peščenih plažah Riminija.
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 102Tudi za ostale šolarje, ki so se šele začeli učiti igrati squash imamo nekaj regionalnih turnirjev, ki so v Ljubljani, Zagrebu, Rijeki in v Gradcu.
Na teh turnirjih ni v ospredju rezultat, temveč druženje in čim več igranja squasha.
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 101 In ker smo velikokrat tudi odsotni v šoli moramo nadoknaditi zamujeno kar na turnirjih in pomoč starejših  je vedno dobrodošla.
Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan 100 Na mladinskem državnem prvenstvu smo tudi osvojili nekaj medalij.

 

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Squash tečaji - 1601111869

Squash tečaji

V športnem centru Squashland, Pesarska cesta 8, organziramo naslednje tečaje squasha: za začetnike za rekreativne igralce, ki želijo izboljšati tehniko ...

Squash tečaji

Squash tečaji - 1601111869

V športnem centru Squashland, Pesarska cesta 8, organziramo naslednje tečaje squasha:

 • za začetnike
 • za rekreativne igralce, ki želijo izboljšati tehniko igranja in s tem doseči bolj kvalitetno igro
 • individualne ali skupinske ure

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan

Predstavitev squasha za šole

Vabimo vas in vaše šolarje na BREZPLAČNO predstavitev squasha v Športnem centru Squashland, Pesarska cesta 8. Predstavitev je namenjena šolarjem ...

Predstavitev squasha za šole

Rojstni dan za otroke, športni rojstni dan, otroški rojstni dan

Vabimo vas in vaše šolarje na BREZPLAČNO predstavitev squasha v Športnem centru Squashland, Pesarska cesta 8. Predstavitev je namenjena šolarjem od 3. do 6. razreda osnovne šole in poteka okvirno dve šolski uri. V prihajajočem šolskem letu bo predstavitev potekala od septembra do novembra. Loparje in žogice bomo priskrbeli mi. Za prosti termin,  prosim pokličite na spodnji telefon.

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

 

 

GALERIJA

Rojstni dnevi

Športni dan Bit Center

Športni dan odbojka na mivki

Športni dan Escape room

Squash šola

 

POVPRAŠEVANJE