Štampiljke – EG, trgovina in storitve d.o.o. Obrt in Storitve

Štampiljke

Štampiljke so ključno orodje v vsakdanjem poslovanju podjetij, saj omogočajo hitro in učinkovito overjanje dokumentov, pisem in drugih poslovnih materialov. Namenjene so formalizaciji in avtentikaciji poslovnih transakcij, kar je še posebej pomembno v uradnih in pravnih postopkih.

V svetu, kjer je digitalizacija vedno bolj prisotna, štampiljke ohranjajo svojo vlogo zaradi svoje formalnosti in tradicionalne vrednosti. So simbol avtoritete in kredibilnosti podjetja, saj na uradnih dokumentih predstavljajo pečat verodostojnosti in profesionalnosti. Štampiljke pogosto vsebujejo osnovne informacije o podjetju, kot so ime podjetja, naslov, kontaktni podatki in davčna številka, kar omogoča prepoznavnost in sledljivost poslovnih dokumentov.

Poleg standardnih štampiljk, ki so na voljo v različnih velikostih in oblikah, so na trgu tudi personalizirane štampiljke, ki so prilagojene specifičnim potrebam in zahtevam podjetij. Personalizacija lahko vključuje posebno oblikovanje, dodatne informacije ali celo logotip podjetja, kar še dodatno poudarja profesionalni pečat in identiteto podjetja.

Uporaba štampiljk je enostavna in učinkovita, zato so še vedno priljubljene v mnogih podjetjih, ne glede na njihovo velikost ali panogo. Omogočajo hitro in natančno označevanje dokumentov, kar je še posebej koristno v okoljih, kjer je obsežna papirna korespondenca ali potreba po hitrem potrjevanju dokumentov.

Kakovostna štampiljka ni le praktično orodje, ampak tudi odraža profesionalni standard in organiziranost podjetja. Vlaganje v kakovostne, trpežne in dobro oblikovane štampiljke je zato pomembna odločitev za vsako podjetje, ki želi ohraniti svojo profesionalnost in učinkovitost v poslovnem svetu.

O podjetju Enzo grafika

Blagovna znamka Enzo grafika je prisotna na trgu od leta 2002, je plod lastnega znanja, lastnega kapitala in poštenih in kvalitetnih ter zaupanja vrednih poslovnih odločitev ustanovitelja Grm Aleša, ki je 1.10.2002 odprl najprej s.p. nato pa družbo z omejeno odgovornostjo Enzo grafika d.o.o.  Zaposlujemo 8 redno zaposlenih oseb (2022), smo podjetje, ki vse storitve opravlja brez posrednikov, z lastnim znanjem in opremo. Vsi zaposleni delujejo odgovorno in se strankam posvečajo, s tem lahko ponudimo kvalitetno storitev. Držimo se dogovorjenih rokov izvedbe projektov.

Leta 2022 se je krovno podjetje Enzo grafika d.o.o. zaradi različnih potreb preimenovalo v skrajšano obliko EG, trgovina in storitve d.o.o. / EG d.o.o.

Enzo.si je spletni katalog za poslovne uporabnike, ki iščejo celovito rešitev tiskarskih storitev. Največja izbira promocijskih artiklov, super akcije in hitra dostava na dom!

  • Posebna ponudba nekateri paketov za podjetnike
  • Hitra dostava na dom
  • Super akcije
  • Poštena in korektna storitev
  • Brez posrednikov – vse storitve vršimo na lastnih napravah

PONUDBA DARIL ZA VSAKO PRILOŽNOST

Za ponudbo daril za posamezne uporabnike, prosimo, obiščite našo novo spletno stran, kjer boste našli ogromno simpatičnih potiskanih daril ali si oglejte spletno stran z darili za vsako priložnost na tiskarnaidej.si

PONUDBA PODJETJA

Tisk na majice - 1701744388

Tisk na majice

Tisk na majice je priljubljen način personalizacije daril in oblačil. Izberite si poljuben napis ali sliko in izstopajte!

Tisk na majice

Tisk na majice - 1701744388

Tisk na majice je priljubljen način personalizacije daril in oblačil. Izberite si poljuben napis ali sliko in izstopajte!

kuverte

Kuverte

Kuverte, ki se uporabljajo za direktno pošto in korespondence, so ključni sestavni del vaše identitete podjetja. Prilagodite svoje kuverte in pokažite svojo verodostojnost. ...

Kuverte

kuverte

Kuverte, ki se uporabljajo za direktno pošto in korespondence, so ključni sestavni del vaše identitete podjetja. Prilagodite svoje kuverte in pokažite svojo verodostojnost. Nudimo color tisk na kuverte različnih velikosti.  Nudimo tisk digitalno ali offset.

Izdelava štampiljk - 1701744389

Izdelava štampiljk

Izdelajte si lastno štampiljko! Odtisno ploščico izdelamo iz vrhunske odtisne gume, ki zagotavlja dolgo uporabnost in kvaliteten odtis. Grafiko lahko priložite ...

Izdelava štampiljk

Izdelava štampiljk - 1701744389

Izdelajte si lastno štampiljko! Odtisno ploščico izdelamo iz vrhunske odtisne gume, ki zagotavlja dolgo uporabnost in kvaliteten odtis. Grafiko lahko priložite ob naročilu ali pa vam naši oblikovalci pripravijo oblikovanje, ki vam ga pred izdelavo pošljejo.

Promocijska oblačila - 1701744389

Promocijska oblačila

Kategorija Promocijska oblačila vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

Promocijska oblačila

Promocijska oblačila - 1701744389

Kategorija Promocijska oblačila vam nudi najrazličnejše ideje in motive. Obiščite našo stran in si oglejte celotno ponudbo!

GALERIJA

KONTAKT