Studio Graffit Marketing in Oglaševanje, Mediji, Obrt in Storitve, Ostalo

Studio Graffit

Studio Graffit d.o.o. smo podjetje, ki vam nudi grafične storitve in oblikovanje, že vse od leta 1993. Z izvirnimi idejami, dolgoletnimi izkušnjami in poglobljenimi znanji na področju grafičnega oblikovanja, digitalne obdelave teksta in slik in seveda s sodobno opremo in praktičnimi programskimi orodji, že več kot 24let našim strankam nudimo kakovostne in konkurenčno ugodne storitve na področju grafičnega oblikovanja in grafičnih storitev.

Celostna grafična podoba vsakega podjetja je pomembna, ker je to prvi stik z vašimi poslovnimi partnerji in potencialnimi kupci. Kreativna ideja vas bo ločila od ostalih in naredila dober prvi vtis na vašega moribitnega bodočega poslovnega partnerja. Dobro izdelana grafična podoba podjetja povečuje prepoznavnost podjetja in njegovih proizvodov ali storitev pri potencialnih kupcih. Naše storitve zajemajo oblikovanje logotipa, vizitke, dopisnih listov in kuvert, tiskovine, spletne strani in ostalih marketinških materialov.

Nudimo celovite rešitve na področju klasičnih in sodobnih tiskovin. Naši grafični izdelki kot celota ali posamezne faze nastanka le-teh (storitve) temeljijo na sodobnih pristopih tudi h klasičnim postopkom in materialom. Lastne in kooperativne kapacitete pod našim nadzorom dajejo odlično kakovost, hitrost in cenovno ugodnost naših izdelkov in storitev.

Studio Graffit 100

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko kontaktnega obrazca ali naše telefonske številke. Ne spreglejte naše celotne ponudbe in nam pošljite povpraševanje. Z veseljem vam bomo svetovali in skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas in grafično podobo vašega podjetja!

REFERENCE

POVPRAŠEVANJE


  OBLIKOVANJE

  Idejna zasnova, izvedbene rešitve, ilustracije

  Oblikovanje kot proces je nadaljevanje organizacijskega postopka, ki se začne ob razvoju zamisli projekta oz. tržnega plana za proizvod ali storitev. Kot avtorsko delo pa je oblikovanje sad likovnih izraznih sredstev, umetniškega dela in metodičnega ter sistematičnega načrtovanja. Likovni elementi in principi temeljijo na izkušnjah klasičnega tiskarstva, umetniški pristop zagotavlja vrednost vizualizacije, sistematičnost in metode pa zagotavljajo, da oblikovanje v najbolj1i meri služi namenu. Oblikovano sporočilo mora biti nazorno in čitljivo, hkrati pa mora upoštevati posebnosti naročnika, njegove dejavnosti ter sociološko in psihološko pogojena razmerja v okolju posredovanja sporočila.

  Naročnik mora priskrbeti in posredovati informacije ter vizijo projekta v zadovoljivi meri, da lahko oblikovalec snuje, načrtuje, izdela osnutke in predstavi osnovne ali specifične elemente vizualnih komunikacij. Uspešno oblikovanje temelji na skrbi za podrobnosti, oblikovalec dela red iz nereda sporočil, informacij, ki jih želi naročnik posredovati šir1emu krogu ljudi.

  Studio Graffit 101

  PRIPRAVA ZA TISK

  Postavitev, skeniranje in obdelava,  probni odtisi, filmi za tisk

  S pomočjo programske in strojne opreme dokaj hitro pridemo do barvnih izvlečkov, postavljene strani, filmov za tisk in probnega odtisa. Za omogočanje in zagotavljanje maksimalne kvalitete grafičnih izdelkov pa je potrebno vložiti 1e obilico znanj, izkušenj in optimizirano izrabljati tehnične in tehnološke dosežke sodobnega časa.

  Opravljamo praktično vse storitve priprave za tisk, od vnosa in konverzij tekstov, preloma strani po predloženi obliki ali brez predloge, skeniranje neprosojnih in prosojnih predlog, originalov in tiskanih predlog, risanje logotipov po skenirani predlogi, združevanje prelomljenega teksta in slikovnega gradiva, elektronska montaža tiskarske pole, izdelava filmov za tisk ter arhiviranje podatkov na nosilce digitalnih podatkov.

  Studio Graffit 102

  TISK IN DODELAVA

  Ofset tisk, sitotisk, digitalni tisk, dodeleva in vezava

  Oblikovni, marketinški in promocijski napori se materializirajo v grafičnem izdelku, zrcalijo se v njegovi vizualizaciji, efektu in prestižu. S svojo kvaliteto mora tiskovina v tehničnem in tehnološkem smislu zadovoljiti in opravičiti namen stvaritve.

  Zagotavljamo celovite rešitve na podroeju klasičnih in sodobnih tiskovin. Naši grafični izdelki kot celota ali posamezne faze nastanka le-teh (storitve) temeljijo na sodobnih pristopih tudi h klasičnim postopkom in materialom. Lastne in kooperativne kapacitete pod našim nadzorom dajejo odlično kakovost, hitrost in cenovno ugodnost naših izdelkov in storitev.

  Studio Graffit 103

   

   

  PRINTI VELIKIH FORMATOV

  Pigmentni tisk, solventni tisk, graf. oprema  vozil in prostorov, razstave in sejmi, označevalne table, panoji in transparenti.

  Če naj bi reklama izpadla malo večja,  govorimo o XXL printih. Zametki in posamezni  poiskusi so že dokaj stari, sodobni tehnolo1ki in tehnični dosežki pa so omogočili zadovoljitev mnogih potreb oz. 1e kar zahteve modernih vizualnih komunikacij.

  Glede na želje in potrebe naročnika izberemo primerno tehnologijo in kvaliteto tiska. Dimenzije izdelkov so praktično neomejene. Res velike formate sestavljamo iz več elementov. Resolucija načeloma ni problematična, ne v originalu, ne v reprodukciji. Večji kot je format, večja je razdalja opazovalec – izdelek, in če upoštevamo zakone optike, je rezultat vedno zadovoljiv.

  Studio Graffit 104

  LAMINIRANJE IN KAŠIRANJE

  Zaščita printov, strojno kaširanje, ročno kaširanje

  Beseda ‘fotofiniš’ na tem področju verjetno pove več; dokončna vizualizacija. Z laminiranjem (ali plastificiranjem, kot ga nekateri imenujejo), predvsem zaščitimo tiskovino oz. dokončno obdelamo katerega od ostalih specifienih grafičnih izdelkov. V večini primerov izdelkom tudi izboljšamo izgled ali pa dosežemo željeni površinski efekt. kaširanje je izraz za apliciranje tiskovine na neko, največkrat trdo podlago.

  Glede na želje in potrebe naročnika izberemo primeren laminat za laminacijo oz. podlago in lepilo za kaširanje. Tehnologija izdelave je lahko iz role v rolo ali iz pole v polo oz. iz pole v tablo pri trdih podlagah. Izjemoma se kašira ročno: pri ekstremnih formatih, neravnih površinah ali debelejših podlogah (nad 10mm).

   

  REZANE NALEPKE

  Graf. oprema vozil in prostorov, označevalne table, usmerjevalni sistemi, šablone in maske

  Rezanje folij za grafično opremo prostorov, izložb, vozil, za označevalne in usmerjevalne sisteme je dokaj star, ustaljen postopek. Nekoč rokodelski, skoraj umetniški pristop, so v sodobnem easu izpodrinili pripomočki, programski in strojni, ki omogočajo izredno kvalitetno, hitro in cenovno ugodno izdelavo posameznih specifienih grafičnih izdelkov.

  Rezane nalepke izdelujemo iz samolepilne folije s takoimenovanim “cuterjem”. Za zagotavljanje vrhunske kvalitete morajo predloge za izdelavo nalepk biti digitalizirane, v vektorski obliki, brez nepredvidenih zank, ostrokotni zaključki (pod 20°) morajo imeti zaobljene vogale, zvezni prehodi morajo imeti v prelomnicah tangencialne prehode. Pripravljene prejete datoteke lahko profesionalno dopolnimo ali pa izvedemo pripravo od oblikovanja do končne priprave za razrez.

  Studio Graffit 106

  PANOJI EXPAND

  Panoji Expand

  Stojala za panoje Expand so samosvoj standard na področju konstrukcij mobilnega marketinga. Združujejo eleganco, funkcionalnost in kvaliteto, atraktivnost in unikaten design stojal pa doda vašim sporočilom novo dimenzijo. Kot marketinško orodje so idealen inštrument za oglaševanje produktov in storitev skoraj kjerkoli.

  Zložljivo stojalo in panel s sporočilom, ki se samodejno ali ročno zvije v tulec, postavimo prej kot v minuti. Vse skupaj je lažje od petih kilogramov, panel s sporočilom po želji enostavno zamenjate. Z enim panojem dosežemo do 2.50m2 reklamne površine, enostavno pa se sestavljajo v večje navidezne stene ali ozadja.

  Posamezna stojala Expand ali kompletni panoji Expand so pakirani v funkcionalno najlonsko torbo z ročajem in naramnico za enostaven transport do točke mobilnega oglaševanja. Enostavnost postavitve, minimalna teža in dimenzija zloženega panoja dodatno pripomoreta k učinkoviti, udobni in enostavni rabi.

  INTERNET

  Oblikovanje strani, izdelava strani, vzdrževanje, animacije, bannerji, spletno gostovanje

  V Sloveniji dnevno surfa po svetovnem spletu več kot sto tisoč uporabnikov. Gradite svoj image, predstavite se, poleg mobija bodite dosegljivi tudi na svojih www straneh. Internet je živ medij in kot tak težje obvladljiv od kosa papirja. Sodobna orodja vnašajo v spletno okolje vedno več interaktivnosti, animacij, dinamike. V vsej tej pestrosti je potrebno ostati razsoden in najti mejo smiselnosti.

  Z izvirnimi idejami, dolgoletnimi izkušnjami in poglobljenimi znanji na področju grafičnega oblikovanja, digitalne obdelave teksta in slik in seveda s sodobno opremo in praktičnimi programskimi orodji vam lahko ponudimo ugledno predstavitev na internetu.

  Studio Graffit 108