Tekaške nogavice Oblačila in Obutev, Obrt in Storitve, Spletne Trgovine

Tekaške nogavice

Srednje visoke tekaške nogavice na bombažni osnovi je idealna za vse športne aktivnosti. Fino pletenje na notranji strani dvojne elastike pospešuje odvajanje potu in nudi večje udobje med fizičnimi aktivnostmi. Dvojna plast bombaža v peti in prstih prepreči prehitro obrabo, zračniki na nartu pa skrbijo za hitrejše odvajanje potu. Stabilnost nogavice smo izboljšali z dodatno elastiko v stopalu.

Surovinski sestav: 74 % bombaž, 22 % poliamid, 4 % elastan.

Športne nogavice – MOMARA – Družinska pletilska mikroindustrija nogavic v srcu Dolenjske!

Športne tekaške nogavice si delijo lastnosti s kolesarskimi nogavicami, a so prilagojene za tek. Imajo dodatno ojačano elastiko za izboljšan oprijem ter drugačno strukturo v podplatu. Običajno izdelujemo nizke modele.

Tekaške nogavice

Naša trgovina se razlikuje od ostalih, nogavice izdelujemo sami in tako zagotavljamo najboljšo kakovost materialov. Skrbimo, da se motivi nogavic redno spreminjajo, sledijo modi in potrebam naših strank. Z nakupom naših otroških nogavic podpirate slovensko industrijo. Se vam zdijo naše cene presenetljivo nizke? Brez skrbi naše cene so industrijske, saj kupujete neposredno od proizvajalca.

Svet nogavičk za vsakogar!

KRATKI DOBAVNI ROKI

Odlikujejo nas kratki dobavni roki že od 7 dni naprej, odvisno od velikosti naročila.

MODNO OBLIKOVANJE

Naša ekipa vam bo s svojimi izkušnjami, znanjem in strokovnim svetovanjem pomagala uresničiti vašo vizijo.

ZAGOTOVLJENA KAKOVOST

Pri izdelavi nogavic uporabljamo le najboljše materiale in sodobno tehnologijo, ki zagotavlja najboljši možen produkt.

Za Momaro stoji družinsko pletilsko podjetje iz Dolenjske, katerega začetki segajo v leto 1990. Z dolgoletnimi izkušnjami, strokovnostjo in sodobno tehologijo se uvrščamo v sam vrh ponudnikov nogavičarskih izdelkov na domačih tleh.

Naša letna proizvodna kapaciteta znaša 1.000.000 nogavic. Ponašamo se z visokokvalitetnimi modnimi, športnimi in komercialnimi nogavicami, prilagojenimi vašim željam in potrebam. Naša ekipa vam bo z svojimi izkušnjami, znanjem in strokovnim svetovanjem pomagala uresničiti vašo vizijo in zadovoljiti vsak okus, naša pestra zaloga pletiv pa vam bo omogočila prosto izbiro pri oblikovanju.

Širok izbor nogavic – nizke ali visoke moške nogavice, dokolenke, nogavice z bremzicami, termo moške nogavice

Oglejte si naš proizvodni program—>

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

PONUDBA-PODJETJA

PROIZVODNI PROGRAM

Ženske Nogavice

Darilni program

Darilni program se je v našem podjetju razvil iz komercialnih nogavic, saj smo prejemali povpraševanja po pakiranju izdelkov za posebne, ...

Darilni program

Ženske Nogavice

Darilni program se je v našem podjetju razvil iz komercialnih nogavic, saj smo prejemali povpraševanja po pakiranju izdelkov za posebne, slavnostne priložnosti. Danes naša ponudba vključuje darilno pakiranje izdelkov v darilne celofan vrečke, v darilne škatle različnih oblik ali pa pakiranje povsem prilagojeno potrebam kupca. Nekatere primere si lahko ogledate v spodnji galeriji.

Otroške nogavice

Komercialni program

Komercialne otroške nogavice se uporabljajo za promoviranje podjetji, klubov, organizacij ipd. Naše podjetje smo organizirali tako, da strankam omogočimo hitro ...

Komercialni program

Otroške nogavice

Komercialne otroške nogavice se uporabljajo za promoviranje podjetji, klubov, organizacij ipd. Naše podjetje smo organizirali tako, da strankam omogočimo hitro izdelavo izdelkov po meri. Dobavni roki so že od 7 dni dalje. Naša pestra zaloga barv, tako bombaža kot tudi poliamida, strankam omogoča prosto izbiro pri oblikovanju nogavic. Naša oblikovalska ekipa pa pomaga doseči čim boljši končen izdelek.

Komercialne otroške nogavice predstavljajo odličen cenovno ugoden promocijski material, ki ima veliko vrednost pri uporabniku. Nogavica je po naravi diskreten kos oblačila, zato uporabniku njena vsakodnevna uporaba kljub komercialnem namenu ni odbijajoča, hkrati pa vedno znova spominja uporabnika na vaše podjetje. Poleg nogavic nudimo tudi znojnike za na roko ter glavo, ki so prav tako odličen oglaševalski material.

 

Ženske nogavice

Modne nogavice

Imamo zelo obširen program modnih nogavic, posebej za ženske. Izdelujemo tanke klasične ter pliš debele nogavice v vseh velikostih od ...

Modne nogavice

Ženske nogavice

Imamo zelo obširen program modnih nogavic, posebej za ženske. Izdelujemo tanke klasične ter pliš debele nogavice v vseh velikostih od 17 do 53. Višino nogavice lahko poljubno izbiramo; od nizkih stopalk, srednje višine, visokih in dokolenk. Vse modne nogavice izdelujemo iz najboljših materialov na osnovi bombaža za vsakdanjo uporabo.

 

Tekaške nogavice

Športne nogavice

Športne tekaške nogavice Športne tekaške nogavice si delijo lastnosti s kolesarskimi nogavicami, a so prilagojene za tek. Imajo dodatno ojačano elastiko za izboljšan ...

Športne nogavice

Tekaške nogavice

Športne tekaške nogavice si delijo lastnosti s kolesarskimi nogavicami, a so prilagojene za tek. Imajo dodatno ojačano elastiko za izboljšan oprijem ter drugačno strukturo v podplatu. Običajno izdelujemo nizke modele.

Večnamenske športne nogavice so primerne za uporabo pri povečanih fizičnih aktivnostih, uporaba zračnikov omogoča povečano transpiracijo znoja. Da zagotovimo univerzalnost, pa uporabimo surovinski sestav na osnovi bombaža.

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE