Vgradni kamini – Trend Kamini Dom in vrt, Obrt in Storitve

Vgradni kamini

Vgradni kamini so v zadnjem času vse bolj priljubljeni zaradi svoje praktičnosti, funkcionalnosti in estetske privlačnosti. Omogočajo namreč ogrevanje prostorov na naraven in prijeten način ter hkrati poskrbijo za domačnost in udobje v prostoru, kjer so nameščeni. Poleg tega so vgradni kamini lahko tudi okolju prijazni, saj uporabljajo les ali druge naravne vire kot gorivo, kar je bolj trajnostna in obnovljiva možnost kot fosilna goriva.

Vgradni kamini so lahko zasnovani na različne načine in se prilagajajo različnim stilom interierja, od klasičnih do sodobnih. Na voljo so v različnih velikostih, oblikah in barvah, tako da se lahko prilagodijo različnim zahtevam in potrebam. Poleg tega so vgradni kamini običajno varni in enostavni za uporabo, saj so zasnovani z mislijo na varnost in udobje. Z uporabo vgradnega kamina lahko torej izboljšamo tako udobje kot tudi videz prostora ter poskrbimo za topel in prijeten dom v hladnih zimskih dneh.

O podjetju

V podjetju Trend kamini smo specializirani za trženje in izdelavo kaminov ter peči, kar nam omogoča popolno osredotočenost na potrebe naših kupcev.

Ponujamo vam večletno jamstvo na vse izdelke iz naše ponudbe in storitve ter široko izbiro več kot 300 različnih modelov kaminov in peči. Skupaj bomo našli model, ki bo najbolje ustrezal vašim željam in vašemu domu.

Pri nas lahko računate na dizajn po meri, saj vam bomo s pomočjo ogleda in izmere izdelali popoln izdelek, ki vam bo v ponos in bo krasil vaš dom. Naša ekipa je sestavljena iz strokovnjakov na področju kaminov in peči, zato boste lahko računali na pravilne odgovore na vsa vaša vprašanja.

Zavedamo se, da izbira kamina ni enostavna, zato vam ponujamo brezplačen ogled, kjer vam bomo strokovno svetovali. Poleg tega uporabljamo materiale, ki so izključno namenjeni za izdelavo kaminov, kar zagotavlja odlično kvaliteto naših izdelkov.

Na voljo imamo tudi različne možnosti plačevanja, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte že danes. Prepričani smo, da vam bomo lahko pomagali pri izbiri in izdelavi vašega popolnega kamina ali peči.

 

PONUDBA PODJETJA

vrtni kamini

Vrtni kamini

Kuhanje zunaj, na svežem zraku, postaja vse bolj priljubljeno. Poleg odlične hrane nam omogoča tudi prijetno druženje ob pripravi in ...

Vrtni kamini

vrtni kamini

Kuhanje zunaj, na svežem zraku, postaja vse bolj priljubljeno. Poleg odlične hrane nam omogoča tudi prijetno druženje ob pripravi in uživanju hrane.
V naši ponudbi najdete zidane vrtne kamine (žare), krušne oziroma pizza peči ter letne kuhinje, ki zajemajo tako kuhalne kot pripravljalne in pomivalne površine.

 

kamini na drva

Kamini na drva

Kamini na drva so idealna izbira za vse ljubitelje pristnega ognja in toplega ambienta. Zahvaljujoč njihovi funkcionalnosti lahko uživate v čudovitem ...

Kamini na drva

kamini na drva

Kamini na drva so idealna izbira za vse ljubitelje pristnega ognja in toplega ambienta. Zahvaljujoč njihovi funkcionalnosti lahko uživate v čudovitem pogledu na plamen, ki se igra v kurišču. Te peči bodo vaš prostor ogrele z direktnim sevanjem skozi steklo na vratih ter v manjši meri z naravno konvekcijo.

peč na drva

Peč na drva

Zahvaljujoč našim kaminskim pečem na drva lahko uživate v pogledu na ogenj v kurišču. Kaminske peči na drva bodo ogrevale vaš ...

Peč na drva

peč na drva

Zahvaljujoč našim kaminskim pečem na drva lahko uživate v pogledu na ogenj v kurišču. Kaminske peči na drva bodo ogrevale vaš prostor z direktnim sevanjem skozi steklo na vratih in v manjši meri z naravno konvekcijo.

Izbirate lahko med klasičnimi, modernimi ali tradicionalnimi oblikami.

štedilnik na drva

Štedilnik na drva

Poleg pestre ponudbe kaminov, peči, kaminskih vložkov itn., smo za vas pripravili tudi štedilnike na drva. Štedilniki se danes povsem enakopravno ...

Štedilnik na drva

štedilnik na drva

Poleg pestre ponudbe kaminov, peči, kaminskih vložkov itn., smo za vas pripravili tudi štedilnike na drva. Štedilniki se danes povsem enakopravno kosajo z vsemi vrstami kaminov, saj imajo večja kurišča s katerim ogrejemo večjo bivalno površino. Prednost je le v tem, da je štedilnik bistveno bolj učinkovit. Možnost izbire imate med različnimi oblikami, dimenzijami in zunanjim oblogami, ki so bodisi iz keramike ali naravnega kamna.

GALERIJA

KONTAKT