Vrtni kamini – Trend Kamini Dom in vrt, Prosti čas in Sprostitev, Ostalo

VRTNI KAMINI- Trend Kamini

Vrtni kamini, notranji kamini, štedilnik, peči na drva, vložki, dimniki itd.., so strast inovativnega in dinamičnega podjetja iz Novega mesta, ki ponuja izdelke po zadnjem trendu. Sproti razvijamo nove oblike kaminov za še tako zahtevne kupce, saj le na ta način lahko opravičimo, da bo naročnik občutil in dejansko bil “V OBJEMU TOPLOTE”.

Prodajna ponudba našega podjetja Trend Kamini:

 • Zunanji vrtni kamini
 • Toplozračni kamini
 • Kaminski vložki na drva
 • Kaminski vložki na pelete
 • Kaminske peči na drva
 • Kaminske peči na pelete
 • Toplovodni kamini na drva
 • Toplovodni kamini na pelete
 • Štedilniki
 • Dimniki

Žar/piknik sezona je ena prvih stvari s katero otvorimo pomladno/poletno sezono. In ta je vedno bliže…. Da vas ne bo presenetila, se nanjo dovolj zgodaj pripravite. Zadeva, ki bo omogočila začetek žar/piknik sezone brez stresa je gotovo vrtni kamin.

ZAKAJ JE PODJETJE TREND KAMINI PRAVA IZBIRA ZA NAKUP NOVEGA VRTNEGA KAMINA:

OSEBNI PRISTOP
Naše podjetje trži in izdeluje kamine in to je edina dejavnost s katero se ukvarjamo. To nam omogoča da se popolnoma posvečamo potrebam naših kupcev.

VEČ LETNO JAMSTVO
Na vse izdelke iz naše ponudbe in storitve, vam ponujamo več letno jamstvo.

ŠIROKA IZBIRA
V naši ponudbi boste našli več kot 300 različnih modelov kaminov in peči. Skupaj bomo našli model, ki bo najbolje ustrezal vašim željam in vašem domu.

DIZAJN PO MERI
S pomočjo ogleda katerega bomo opravili in izmero vam bomo izdelali popoln izdelek, ki vam bo v ponos in bo krasil vaš dom.

STROKOVNOST
Glede na to da smo strokovnjaki na našem področju vam bomo definitivno podali pravilne odgovore na vsa vaša vprašanja in še več.

BREZPLAČEN OGLED
Ker se v našem podjetju zavedamo, da izbira kamina ni enostavna, vam ponujamo brezplačen ogled, kjer vam bomo strokovno svetovali.

ODLIČNA KVALITETA
Izdelali vam bomo kvaliteten izdelek, saj uporabljamo materiale, ki so izključno namenjeni za izdelavo kaminov.

MOŽNOSTI PLAČEVANJA
Na voljo imamo različne oblike plačevanja, zato ne odlašajte in nas pokličite.

PONUDBA-PODJETJA

Vrtni kamini

Vrtni Kamini

Vrtni kamini vrhunskega proizvajalca Palazzetti v brezčasnem dizajnu združuje žar kurišče s pečico. Tako ta zunanji kamin omogoča hitro in ...

Vrtni Kamini

Vrtni kamini

Vrtni kamini vrhunskega proizvajalca Palazzetti v brezčasnem dizajnu združuje žar kurišče s pečico. Tako ta zunanji kamin omogoča hitro in hkratno različnih vrt hrane, saj lahko hkrati pečemo na žaru, ražnju, litoželezni ali kamniti plošči in v pečici.

Pri vrtnih kaminih bodite pozorni na:

 • najpomembnejša je vedno varnost zato pri zunanjih kaminih na plin prekontrolirajte ali vse cevi še tesnijo in ali so vse odprtinice na gorilniku proste;
  z zunanjih kaminov in žarov očistimo s suho metlico prah;
 • zunanjost in notranjost zunanjega kamina ali žara očistimo s toplo vodo in detergentom ter speremo z vodo pod pritiskom – najprimernejši čas za to opravilo je oblačen a suh dan;
 • vse kovinske dele pregledamo in v primeru rje ustrezno ukrepamo;
 • gibljive dele podmažemo (nosilec za peko na ražnju, gibljiva vratca,…);
 • žar rešetko ali ploščo temeljito očistimo tako, da jo za 20 minut postavimo nad ogenj – s tem se pregreje in skuri vse morebitne bakterije. Po pregrevanju jo speremo in zdrgnemo z žičnato ali navadno gobico – odvisno od površine. Čiščenje zamaščene žar rešetke je možno tudi s kavo. Kava je odlična za čiščenje masti, saj je kisla. Ob takšnem čiščenju moramo skuhati kavo in z njo napolniti posodo v katero za eno uro namočimo žar rešetko. Očistimo jo z gobico in nato speremo s toplo vodo.
 • preverimo zaloge goriva (naredimo si zalogo polen, trsk za netivo in oglja; v primeru uporabe plina, preverimo koliko ga je še v jeklenki in jo po potrebi zamenjamo);
  preverimo stanje pripomočkov in orodja in jih po potrebi zamenjamo;

Oglejte si naš katalog vrtnih kaminov in žarov TUKAJ.

 

Toplovodni kamini na drva - 1680000441

Toplovodni kamini na drva

Visoka tehnologija modernih vodnih peči, vložkov in štedilnikov, zagotavlja učinkovito zgorevanje lesa z modernim dizajnom, ki bo bistveno polepšal vaš ...

Toplovodni kamini na drva

Toplovodni kamini na drva - 1680000441

Visoka tehnologija modernih vodnih peči, vložkov in štedilnikov, zagotavlja učinkovito zgorevanje lesa z modernim dizajnom, ki bo bistveno polepšal vaš dom. Temperatura, ki se razvije v kurišču, se prenaša s cirkulacijo vode skozi cevi novega ali obstoječega sistema do radiatorjev. Na ta način dosežemo ogrevanje vseh prostorov vašega doma. Vrsto toplotnega telesa, naj bo to vložek, štedilnik ali peč, je treba skrbno izbrati in pri tem upoštevati posebne individualne potrebe, maksimalno toplotno moč in vgradni položaj.

Pomembno je določiti volumen prostora, toplotno izolacijo stavbe, izpostavljenost soncu in podnebno območje za lažjo izbiro optimalnega izdelka za namestitev v vaš dom. Vsi vodni kamini, štedilnik ali peči imajo določeno količino toplote, ki jo oddajo v prostor kjer se nahaja in toploto, ki jo prenašajo v vodo. Priklop na dimnik, povezavo s sistemom, zagon in preverjanje pravilnega delovanja v skladu s pravili stroke, mora opraviti pooblaščeni strokovnjak, ki upošteva nacionalne norme.

 

Električni kamini - 1680000441

Električni kamini

Električni kamini so zmogljivi, a tihi. Gre za izredno tih grelec, ki lahko ogreva prostore do 37 kvadratnih metrov. V ...

Električni kamini

Električni kamini - 1680000441

Električni kamini so zmogljivi, a tihi.
Gre za izredno tih grelec, ki lahko ogreva prostore do 37 kvadratnih metrov.
V nočnih urah, uporabite funkcijo časovnika spanja in uživajte topli sobi.
Električni kamin lahko uporabljate celo leto, saj ima funkcijo plamen z ogrevanje ali brez.

Prava temperatura ob pravem času
Nastavite dnevni timer delovanja za vsak dan v tednu in uživajte v toplini kamina, kadar koli želite.

Natančen kontrola temperature
Privoščite si udobje, medtem ko varčujete z energijo zahvaljujoč vgrajenemu digitalnemu termostatu.

Senzor odprtega okna
V primeru odprtega okna ali znižanja temperature v prostoru se kurišče TAGU PowerFlame samodejno ustavi in tako poskrbi z varčevanjem energije.

Skriti LED zaslon
Na zaslonu se vam bodo prikazale vse nastavitve (60 sekund).

GALERIJA

POVPRAŠEVANJE
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]