Zavese – EROteks d.o.o. Obrt in Storitve

Zavese

Izdelava zaves je kompleksen proces, ki se osredotoča na skrbno prilagajanje in ustvarjanje zaves glede na posebne želje in zahteve strank. Ključna sestavina tega postopka je tesno sodelovanje s strankami, pri čemer se posebna pozornost posveča izbiri ustrezne tkanine, vzorcev in stilov. Cilj je ustvariti popolnoma prilagojen izdelek, ki ne le estetsko dopolnjuje notranji dizajn prostora, ampak tudi ustreza funkcionalnim potrebam uporabnikov.

Zavese so več kot le dekorativni element; prinašajo številne funkcionalne prednosti. Poleg vizualnega užitka, ki ga dodajo prostoru, imajo pomembno vlogo pri nadzorovanju svetlobe. Zmožnost prilagajanja svetlobnih pogojev v prostoru je ključnega pomena za ustvarjanje prijetnega okolja. Prav tako zavese nudijo zaščito zasebnosti, zmanjšujejo odsev in ščitijo pred močnimi sončnimi žarki, kar lahko podaljša življenjsko dobo pohištva in ohranja barve prostora nespremenjene.

Poleg tega pa so zavese lahko tudi pomemben dejavnik pri izolaciji prostora. Zmožnost zmanjševanja toplotnih izgub in ohranjanje toplote v prostoru pripomore k energetski učinkovitosti, kar se lahko odrazi tudi v zmanjšanih stroških ogrevanja. Hkrati pa zavese lahko delujejo kot zvočna izolacija, zmanjšujejo hrup iz okolice ter tako prispevajo k mirnemu in udobnemu bivanju.

O podjetju EROteks

Podjetje EROTEKS d.o.o. je družinsko podjetje, z dolgoletno tradicijo specializirano za izdelavo zaves, prodajo karnis in senčil.

30 let izkušenj, individualni pristop k strankam, svetovanje, oblikovanje, in kakovost izdelave pa nas postavlja na vrh ponudnikov v panogi.

V kolikor želite prenoviti svoj dom, opremiti pisarno ali urediti hotelske sobe, smo vaš zanesljiv partner za dobavo karnis in izdelavo zaves.

VSE NA ENEM MESTU:

  • obiščemo vas na domu
  • vam svetujemo
  • strokovno izmerimo
  • kvalitetno in hitro zašijemo
  • zmontiramo in obesimo
  • možnost opreme objektov

Predlagamo vam, da nas obiščete v naših poslovalnicah in se prepričate o naši izredni ponudbi.

Zakaj Izbrati EROTEKS d.o.o.?

  • Kakovost: Pri EROTEKS d.o.o. smo predani zagotavljanju najvišje kakovosti materialov in izdelave, ki je ključna za trajnost in zadovoljstvo strank.
  • Individualen Pristop: Razumemo, da je vsak prostor edinstven, zato se posvetimo posameznim željam in potrebam vsake stranke.
  • Izkušeni Oblikovalci: Naša ekipa strokovnjakov za oblikovanje bo pomagala uresničiti vaše želje.
  • Zanesljivost: V podjetju EROTEKS d.o.o. smo znani po zanesljivosti, spoštovanju rokov in doslednosti pri izpolnjevanju naročil.

PONUDBA PODJETJA

Klasične zavese - 1721625309

Klasične zavese

Klasične zavese so običajno izdelane iz mehkih in kakovostnih tkanin. Le-te imajo lahko naravni izgled ali lep svilen lesk, ki ...

Klasične zavese

Klasične zavese - 1721625309

Klasične zavese so običajno izdelane iz mehkih in kakovostnih tkanin. Le-te imajo lahko naravni izgled ali lep svilen lesk, ki doda nekaj prestiža in eleganco v prostoru. Tkanina je enobarvna, lahko pa vključuje vezenine ali vzorce. Barvna paleta klasičnih zaves je pogosto umirjena in nevtralna, vendar se vedno prilagodi individualnim željam.

Lamelne zavese - 1721625310

Lamelne zavese

Lamelne zavese so vrsta senčil, ki se uporabljajo za zastiranje okenskih odprtin. So idealna rešitev za uravnavanje svetlobe ter zasebnosti v prostoru. ...

Lamelne zavese

Lamelne zavese - 1721625310

Lamelne zavese so vrsta senčil, ki se uporabljajo za zastiranje okenskih odprtin. So idealna rešitev za uravnavanje svetlobe ter zasebnosti v prostoru. Imenujemo jih lahko tudi vertikalne zavese, saj so narejene iz posameznih vertikalnih trakov, tako imenovanih lamel, ki se premikajo vzdolž vodil.

Rolo zavese - 1721625310

Rolo zavese

Klasične rolo zavese so preprost in funkcionalen način za urejanje oken v notranjih prostorih. So priljubljen izbor, ki se odlikuje ...

Rolo zavese

Rolo zavese - 1721625310

Klasične rolo zavese so preprost in funkcionalen način za urejanje oken v notranjih prostorih. So priljubljen izbor, ki se odlikuje po minimalističnem dizajnu in enostavni uporabi.

Plise zavese - 1721625311

Plise zavese

Plise zavese predstavljajo sodobno in elegantno rešitev za urejanje oken v različnih prostorih. Zasnovane so tako, da združujejo funkcionalnost in ...

Plise zavese

Plise zavese - 1721625311

Plise zavese predstavljajo sodobno in elegantno rešitev za urejanje oken v različnih prostorih. Zasnovane so tako, da združujejo funkcionalnost in estetiko, kar jih naredi idealne za vsak dom ali poslovni prostor.

Žaluzije - 1721625312

Žaluzije

Žaluzije so vrsta senčila, ki se običajno namesti na okna in omogoča regulacijo svetlobe ter zasebnosti v prostoru. Lahko so ...

Žaluzije

Žaluzije - 1721625312

Žaluzije so vrsta senčila, ki se običajno namesti na okna in omogoča regulacijo svetlobe ter zasebnosti v prostoru. Lahko so iz različnih materialov, kot so les, aluminij ali plastika, ter imajo trakove, ki se lahko obračajo, da prilagajate stopnjo prehajanja svetlobe.

GALERIJA

KONTAKT